Милиони хора угасват осветлението за един час на 25 март

Днес традиционно милиони хора по света се включват в акцията Часът на Земята с угасване на светлините.

Обратно в новината

Коментари - Милиони хора угасват осветлението за един час на 25 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооо, афтурчетооо, 'земи си опраи заглавието: "гасят", "изключват", ако щеш и "отвъртат". Иди да се угащиш преди да пишеш нещо, което ше е с претенции!

По това време запалих всички лампи в къщи и набухах печката и боилера на макс. Аман от безполезни инициативи за шоу и да се покажем колко сме модерни.

кога ще угасват троловете комунистически

това угасват не звучи добре, неграмотни дираджии

Вече 12 г. на тази дата и в тези часове аз включвам всички крушки в къщата си. Електричеството бележи цивилизационен скок в историята на човечеството и само идиоти, желаещи да живеят в пещери и да добиват огън с търкане на пръчки могат да се опитват да кажат нещо с отказа си от цивилизацията.

би било всеки да посади по едно дърво!

Хубаво е, че само милиони хора по света угасват осветлението.

TIREX

вместо да дадът 1 $ за гладните и болните... някой и от това е направил $ от глупости .....

Чрез тази инициатива кукловодите на света тестово проверяват равнището до което е достигнала промивката на мозъци в глобален мащаб. За актуализация на нивото на податливост за предстоящи манипулации.

насименто, смени го това угасват най накрая де! пиши загасят. може и угасят, но недей да угасват! все пак това са милиони хора!

пълни олигофрени!

угасявам беше едно, а угасвам е друго!

Ал

Има нещо идеологически сбъркано да "осветяваш пътя" с гасене на осветление. Псевдоекология от назначени калинки. 100 пъти по-голям ефект ще има ако 1 път отидете пеша на работа, вместо с автомобил. Разбира се ефекта е незабележим, ако се прави еднократно от единици, но ... ставаме повече.

Как да не се страхуваш, ако е ТЪМНО КАТО В РОГ. Звездите са за романтичните, но да, чувстваш се някак си приобщен към Космоса и Вселената, и към близките си там, и ти става някак си топло и ...близко, и не те е страх. Поне успокоява - временно. Аз ще гледам да поспя или...да си боядисам Косата в този час - на тъмно - да видя дали ще ФОСФОРЕСЦИРАМ. Защото НЕОНОВАТА светлина, а не тъмнината, е най-голямото ЗЛО. То убива! А що се отнася до "малките" жестове, на обикновенните хора, преставам повече да си изхвърлям кенчетата от безалкохолното в кошовете за разделно хранене, пардон, събиране и рециклиране. Следа като Домът, за който работя, хич не го е грижа за това, и големите бутилки от Кола и прочие си ги изхвърлят в общия кош. За какво да правя Жеста, като Големите са длъжни да го правят, а не го правят?????

И като запалите свещите, всъщност пак ще замърсявате околната среда, защото парафинът се прави от ... петрол.

По-лошото е, че производствените мощности (изключае ВЕЦ) са с по-бавен цикъл на пускане и спиране. Електроенергията ще бъде произведена, независимо дали има кой да я ползва или не. Ако минем на свещи, просто ще бъде прахосана.

Обещавам, да Ви построя завод за уайърлес ЛЕД-свещи, хем екологични, хем светят, хем не пушат и не замърсяват атмосферата. И на всеки ъгъл, обещавам безплатни зарядни станции - обикаляш църк...колонката и зареждаш или си пиеш кафето отсреща в парка и пак зареждаш безжично.

Изключително голяма, да не кажа капитална глупост. Добре, че повечето хора не се подвеждат по тая щуротия!

Който си изгаси осветлението заради някаква измислена акция от медиите е глупак и половина!

Ако си прав и угасващите осветрението са "идиот и половина" ти съдържаш в себе си цели два идиота.

"Милиони хора угасват осветлението за един час на 25 март". А тези милиони хора, които нямат ток, не могат да си го платят или им го спират безпричинно какво да "угасят"?!!! А тези, които не само, че продават скъп ток на хората, но им го и крадат, ще "угаснат" ли някога?!!! Е.га ти цинизма!

не бойте се зелени и пембяни екозащитници!! колелото на историята се върти! то ще се върти до окончателната победа на комунизма! и тогава навсякъде ще има режим на тока 1 към 3, и всички ще се нагледат до насита на звездното небе!

Глупаци! Хората "угасват" когато умират (използва се като метафора). Осветлението се "гаси" или в краен случай "угасява", макар че е малко по-тромаво.

Папагали от всички демагогски НПО-та, угасвайте!

А няма ли да има някакво поощрение за тези като нас, 'дето стоят постоянно без парно и без осветление, с надеждата да спестят някой лев?! Благодарим предварително...

ти какво искаш - някой да ти стисне ръката и да ти каже БЛАГОДАРЯ ?! Блажени са верующите....

Лично аз няма да гася нищо заради глупава инициатива!

Поредното организирано под благовиден предтекст масово идолопоклоничество (пантеизъм) - поклонение на творението вместо на Твореца, съдал Небето, Земята и всичко що има в тях. А Господното слово ни казва, че Земята е натрупана за огън и ще бъде унищожена заедно с непокаялите се през благодатното време грешници, които са отхвърлили Божията покана за спасение заради своят гордост, суета и плътски похоти. Още ни казва, че ще има ново Небе и нова Земя, защото първите ще преминат заедно със всикчко каквото се е вършило в тях. И в Новото небе и Земя ще царува правда довеки. Слава на Господа.

най-големия син на Царя ли си, че да не знаеш, че човечеството не се покланя на Дявола, а на Господа, господа.

Кое човечество? Тежко заблуденото от вавилонските шамани или четящото Божието слово? В Божието слово записано в Библията пише, че човек се покланя единствено на Бога, Който е направил Небето и Земята и всичко което е в тях, и на никой друг. Вярващият християнин не се покланя на природата и на тленният човек. Нито се моли на изваяни идоли, икони и други образи. Има ли нужда да цитирам вечният Божи закон или сама ще го намерите и прочетете?

отговорих ти, без да съм прочела постнига ти :-...и както...обичайно, не съм сгрешила в подсказаното ми от .....внушение. За да съм ясна - без да съм чела постинга, съм отгатнала за какво си писАл и съм ти отговорила в същия дух, но сега искам да добавя. Бог е Слънце, но не изкуствено, или ествествено /аз не съм идолоПоклонничка/, което ОСВЕТЯВА, освен ако няма слънчево затъмнение.

днес е благовещение. всичко трябва да свети. сатани.

А няма ли да има някакво поощрение за тези като нас, 'дето стоят постоянно без парно и без осветление, с надеждата да спестят някой лев?! Благодарим предварително...

Но какво да се прави, всичко върви по план и съгласно предсказаното в Откровението от Йоан.

Както е казано в онази бълг. народна приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави!

НЕ ДАЙ БОЖЕ, ХОРАТА ДА УГАСВАТ!!! Виж да угасяват (изключват) - това съм съгласен. Ех, ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ!

А аз, как ще гледам мача?! На тъмно ли? То и на терена ще е тъмно....

А ас нема да можа да си гледам турския сериял :(

Днес няма да има турски сериали. Агитацията в деня за размисъл е подсъдна.

Абе човек, спести си нервите, не гледай мача и спести няколко ст'инки от осветление! Легни си рано, хем да наваксаш разликата от тъпата смяна на времето!

Хората УГАСВАТ, или само УГАСЯТ осветлението, щото не става ясно?

Ако хората искат да са богати като сингапурците, навсякъде трябва да е осветено както в Сингапур, за да се бачка здраво! Тъмнината води до лентяйщина. То затова и фалира България преди 30 години, щото в тъмното икономиката свършва.

домакинство да не ползва електричество...

защо за 1 час ако са истински направо да се изключват

Скоро и ние ще го загасим за месеци , всичко по реда си.

ще угасят осветлението си за час, а големите замърсители не биха спрели производствата си дори за секунда! Продължавайте да си вярвате, че правите нещо за природата!

о призива на "Тъмно небе" "Милиони хора угасват осветлението за един час на 25 март" Без да има "Светло небе" Милиарди хора НЕ угасват осветлението за един час на 25 март Малцинството да трае !

това е една от най-лицемерните "инициативи". Не мога да повярвам колко олигофрена я подкрепят...

Точно олигофрения...тя енергията е произведена...много важно,че няма да светят лампи.

Милиони хора са тотални дебили

Те на това те му се вика най-големата "демагозия".

Не е важно, каква е инициативата или повода. Важното е да е всичко да е глобално и да се играе със страха на хората. Такива тънко замислени психологически стъпки са типичното за глобалистите отношение към биомасата - масовост и съпричастност към всяка измишльотина на "световния елит"!

Нека всички се трудим неуморно, да настигнем Чад и ЦАР!!!

Когато угасите светлината, ще видите добре как пада, на Бойко Тиквата звездата!

По полезно ще е да изхвърлим поне за час депутатите от парламента че да се замислят за изсичането на горите и как се унищожава природата Защото от тях зависи..

Толкова много идиоти ли са се нароили???Аман от всякакви ''дни'' на земята на морето на луната на змията и т.н. само и само някой да си оправдава прите дето харчи за глупости,, И като загасим за час как ще ''спасим земята'' след като по 23 часа на ден я унищожаваме с декствията си за да награбят колкото се може повече определен брои хиени от недрата и???

я и на тъмно мога да пия рикията да двора,па тия нек си гасят лампите като са шашави,аман от тия дни на нещо си там еврообратно

Пълен булшит.

Довечера всички крушки у нас ще са запалени. Омръзна ми да ме включват в световни инициативи от рода на "Дайте да дадем". Хора като Леонардо ди Каприо обикалят света с частни самолети и имат нахалството да ме убеждават да пестя енергия, за да има повече за тях. Аз за месец не потребявам енергия колкото един полет на Gulfstream или други подобни.