В САЩ обсъждали предаването на Гюлен на Турция

Обсъдено е предаването на сочения от Турция като организатор на неуспешния опит за държавен преврат духовник Фетхуллах Гюлен, твърдят американски вестници.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ обсъждали предаването на Гюлен на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ,ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКО И ВСЕКИ,ЗА ПОСТИГАНЕ НА СВОИТЕ ЦЕЛИ И ПОСЛЕ ЗАХВЪРЛЯТ "СЪЮЗНИЦИТЕ СИ"НА БОКЛУКА!!!ТОТАЛНА БЕЗПРИНЦИПНОСТ!!!ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ НАЩЕ ПРОДАЖНИЦИ!!!

Започват да ми харесват САЩ. Ще направят едно благородно дело към човечеството.

Предават си съюзниците!

Ако не знаят как стават тия мурафети да питат Боко и Цвъки !!!!

Нормално. В САЩ създават, толерират и после предават (или трепят) такива лидери. Справка: - Бен Ладен от Саудовска Арабия; - Нуриега Панамски; - Саддам Хюсеинов иракски; - Кадафи Муамаров - либийската шатра; - и т.н. Няма да се учудя, ако "предадат" сега и Гюлен на Ердоган. Следователно: да се готви Ердоган. Да бъде "сготвен" по американски.

Гюлен е човек на Путин, с който искаше да свали Ердоган.

Шило

Няма лошо.

Ще ползвам терминология от фигурното пързаляне. След двоен тулуп обикновено следва троен аксел.

Тоя е Арабски/ турски Шпионин в САщ. Турците, арабите НИКОГА не стават част от страната в която живеят... Затова и си запазват арабските имена. Тия са като плевели, чакащи да вземат властта в страните, където отидат... САЩ е страната на белите англичани и на европейците. Затова най- добре да върнат тоя арабин в Турция или друга арабска държава. За пример ще дам - имаше един боксьор негър Касиус Клей, който бе накаран от арабите да стане мюсюлманин и да си смени името на Мохамед Али... САЩ почнаха война в Виетнам, щото им трябваще нова територия и земя за живеене, обаче Негъра- предател, отказа да се бие срещу виетнамците... Ето това е Арабски, африкански Шпионин и Предател... Такива само вредят на на САЩ и на Европа. Войните ще са за земя и хляб.. Араби и негри- Предатели и Шпиони, не ни трябват.

Жална му майка на света с тримата диктатори Ердоган, Тръмп и Путин...

поне двама от тримата не са диктатори, един е диктатор

ще го разменят за Сноудън

Сериозно имало опит за преврат в Турция? Това ми напомня за " смъртните" присъди на БХ - хахахахахах

Все пак нека му дадат възможност да си напише завещанието човека.Ако го предадат след референдума,вече смъртното наказание ще е възстановено, а какво друго биха му наложили ? Всъщност когато и да го предадат, ще се нагласят нещата,за да може да му се приложи смъртното наказание .Мисля ,че Ердоган ще насочи независимия турски съд с няколко предварителни изявления по този казус.Тези съдии , които биха проявили някаква независимост , ще бъдат арестувани за предателство.Дали Гюлен има нещо общо с т.нар. "пуч" , няма никакво значение в случая.Целта е една - хипнотизиране на масите.

това е фалшива новина

А горби горбачов ????

се опомниха че Турция е дясната им патерица.Разбраха че Сатрапа никак не е глъм или поне обкражението му.Никакъв респект към ЕС,който дори не е способен да му отговори подобаващо. След заигравката на Ердо с Путин на САЩ започна да им шушне храста и свиха опашка пред Диктатора в Турция.След референдума ще има доста изненади,дано не ни завърти шайбата и нас.

Много се бяха самозабравили демонократите. Свалят правителства, лидери, като шахматни фигури, жертвите - статистика. Сега турция им липсва в НАТО и им проваля пъклените планове в бл. Изток, да не говорим и, че не се знае кога пак ще се вкопчат във властта в САЩ. Ако искат да предават виновниците за пуча на Ердоган, не Гюлен трябва, а Обонго, Кери и още доста знайни и незнайни герои от демонократичната партия на войната. Както и дузина еврогейски подлоги на същите. Но по лесно ще им е да обявят Ердоган за новият Садам (а няма и да са далече от истината) и да му спретнат една бърза демокрация, отколкото да го контролират както преди. Но резнякът пък си държи едни техни атамни ракети в една, бивша тяхна база. Та положението им не е розово.

оръжие! И защо да има? Сега най-новите ядрените ракети на САЩ са с обсег 16000км и се изстрелват от подводници т.е. достигат до всяка точка на света.При това са неоткриваеми.Ядрените ракети в наземни силози, отдавна са изхвърлени още по-времето на Хрушчов/Карибската криза/.

Никой световен лидер ,каквито са САЩ,Русия,Китай, няма да дръзне да разполага ядрени ракети на територия на своите сателити.Особено ако са с нестабилно политическо управление или са с диктаторски режими.Да не са луди,защото в един момент може да се обърне палачинката срещу тях.

Преди няколко месеца един пенсионер и няколко министри са говорили за нещо. Нещото не е станало. Пенсионерът твърди, че не са говорили. Анонимните министри не говорят дали са говорили. Ерго - почва за говорене до безкрай. САЩ МОГАТ ДА ДАДАТ УБЕЖИЩА, НО НЕ И ДА ПРЕДАДАТ ДРУГОМИСЛЕЩИ.

С идването на Доналд Тръмп , на някои хора им се наложи да проумеят , че в Турция НЕ Е възможен Украинският сценарий ! Затова сега ще хвърлят Гюлен на кучетата , щото иначе губят Турция изцяло ! А без Турция , НАТО-то в Европа е равносилно на НУЛА ...

Турция не може без НАТО а не обратното.Кюрдите само чакат,да излезне от НАТО и ела да видиш,как се бере грозде от "на баир лозе".Брей!Фукнята ви ,не е според нивото бре!

Това е новото време - в България Институциите обсъждат как да Екстрадират Полицая убил турски рибар . Това се казва Глобализация .

А Рибар-Бракониер и е оказал съпротива.

През миналата година турската лира буквално се срина, губейки 17% от стойността си срещу долара. Междувременно двете водещи рейтингови агенции Standard & Poors и Moodys понижиха оценката си за турския дълг под инвестиционната скала, до т. нар. от инвеститорите junk (боклук). Турската икономика падна с 1,80%, след близо десетилетие на безпрецедентен в историята на страната икономически възход. Инфлацията през януари достигна 9,22%.

Добре е да научиш смисъла на думата "буквално". Буквално няма как да се е сринала, освен ако турската лира не е някаква сграда, която се е съборила. Освен това 17% ако е сриване, тогава какво е 1000% като по времето на Жан Виденов - имплозия?

Не се изказвай неподготвен. "Буквално" е правилната дума. И за да не бъда голословен, сметни си сам колко са 17% на 600 милиарда. Е, толкова пари са се "стопили" благодарение на разликата в курсовете. Отделно, валутата им се е обезценила с 10%, което просто значи, още 60 милиарда стопени, изчезнали от икономиката им.

Прост човек си! Но не само, че си прост, но и държиш да афишираш простотията си! Думата буквално (сриване) не само, че може да се приложи за икономика, но и в случая си е съвсем на място. И след като толкова си втренчен в смисъла, дефинициите и обясненията на думичките, да те светна - буквално сриване на икономика означава, когато сривът е достатъчно голям, толкова голям, че много трудно може след това да се осъществи възстановяването й за кратко време и оставя дълхотрайно негативно отражение. Кактo - отново - точно става в Турция. Така че когато следващият път решиш пак да се заяждаш с някого по някакви причини, помисли хубаво най-напред да не изръсиш нови простотии.

Докато Ердоган не бъде вкаран в лудницата, където му е мястото, светът ще има проблеми.

дали още един ще си замине няма никакво значение, те при този инсцениран "опит за преврат" жертваха хиляди. За политиците жертвите са без значение.Същото важи и за кулите близнаци в USA.

Тръмп, Путин, Ердоган, Гюлен. Динко,тези не ги пускай в България. Нали имаш още свински опашки.

Има той, има. Има си и хеликоптер :)

най страх имат от двуличници, независимо от цвета на кожата, ама най вече от горните във веселото българско народно събрание, от обикновеният човек, не страх, те добри, ама тези и този на снимката,

Предполагам, че точно когато кацне на летището в И....бул и ще получи още не излязъл от самолета разрив на сърцето или инсулт. Какво да правиш, възраст...

до месец ще кажат на ердухан,че му дават гюлена ,а дотогава могат да планират и осъществят истинския пуч по пентагонския сценарий ,може и мистър путин да помогне,ако се наложи...в името на новия "ред" и спокойствие !

Русия играеше с Гюлен срещу Ердоган.

имаш лична инфо от кгб ли ??

БГ няма нужда от сиамски близнаци. От един гьол пият вода и ви анаттардисват като ви заблуждават. прапрапрапрабаба от Гюмюрджина

Гюлен и Путин бяха решили да свалят Ердоган.Ахмед Доган също взе участие като техен съюзник.

19 септември... Те преди 6 месеца обсъждали, а той още в САЩ.... може да се сетите какво са решили.