Меркел: ЕС да намери общо решение за бежанците

Европа трябва да намери общо решение на бежанската криза, заяви германският канцлер Ангела Меркел в интервю за италианска телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: ЕС да намери общо решение за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки луд търси публика. Дайте на Меркелето меркалщината. По северната Зона има незастроени брегове. Меркелица бойко да поведе мильонното поканено парти на угощение със скариди и здравословна работа. Да я съпровождат поне 1000 имами и дервиши виещи с мегафони.

ДА ПОВТАРЯШ ЕДИН И СЪЩИ ОПИТ И ДА ОЧАКВАШ РАЗЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ, Е ПРИЗНАК НА ЛУДОСТ !!!

А не така бабке.Като ги каниш ще им сърбаш попарата.

Общото решение е Меркел да изпрати шпицкомандите на гръцките острови и на българо-турската граница,а италианците да престанат да се лигавят и да прибират мигрантите от либийски води в Италия вместо да ги потапят още край африканският бряг и тогава ще намалеят мигрантите с поне 90%. Мусолини така правяше навремето.

МЕРКЕЛ Е ВРЕДНА ЗА ЕВРОПА!!!

Меркел прави зулумите от името на Германия, останалите страни отговарят за тях и понасят последиците им.

Боже, Боже..., Слезни в ЕС и виж каква ЯКА дебилизация е настъпила по политическите върхове и долини там...

Да наистина ЕС трябва да намери общо решение - всички страни да изгонят емигрантите обратно в Азия и Африка.

с рушителите на европа, като меркел, оланд, юнкер, туск, шулц, станишев, сталинка и други подкрепящи умерените главорези - не може да има никаква солидарност. меркел като вземаше решенията за сметка на народите - имаше ли някаква солидарност с тяхното мнение?

Абе вие виждате ли като мене на снимката- тази Меркел какво си е турила на главата?

Перука?

Защо "общо" бе госпожо, нали Вие си ги поканихте, опитахте се да подберете нещо за промишлеността и генофонда, а сега искате да разхвърляте "излишъците" върху другите?! Да не би да сма по-тъпи от Вас? Не сме! Така че сърбайте си попарата...

ЗАЩО МИ КРИЕТЕ ИЗЯВЛЕНИЕТО БЕ И З Ч А Д И Я???? ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ??????

Е да така е най-лесно... Аз ги каня, обещавам.....,а след това вие се оправяите, нали..... Ви си гивзимаите в Германия, на нас не ни трябват..

Тъпи,зомбирани от еврофутбол шваби,докога ще търпите лудата танте? Даже и срещу Хитлер е имали немци са се бунтували,а сега само лапате бахура и седите? Вкарайте бабата в лудницата,какво чакате?

Танте ти тотално осра работата сега ЕС да оправя нещата така ли? Дръж си ги при тебе нас не ни трябват!

Най мизерни пенсий,работещи бедни,слаба икономика,неинтегрирани бедстващи, необразовани цигани в изобилие погледнете на нас като много бедна страна и не ни пращайте доптлнително хора да мизерстват и те като нас,не можем да им подсигурим работа и жилища.

Те няма да мизерстват, идват с гарантирани права - жилища, социални помощи, здравни и социални осигуровки, полицейска закрила. Това не са права, а привилегии и не може да не предизвика протести срещу властите, не само у нас, навсякъде, това е целта гражданска война, нали намериха оръжие вече у тях в България, въоръжават се. А ЕС знаете чия страна взема при конфликти, на малцинствата.

в австрия им викат гости, горките

иска да ги разтика из европа, защото чувства вина, може германците да и поискат отговорност

А-а-а, Ангелино, не така! Ти ги покани, ти се оправяй с терористите!

е взето, срещу 120 милиона ги настаняваме в България, я вижте колко хотели има по черноморието.

Бежанци не Съществуват, защото НЯМА война в Европейския Съюз.... А Европейския съюз е създаден за да живеят ДОБРЕ само хората в станите от съюза.... Араби, индийци, китайци, негри, трябва да плащат ПОВЕЧЕ за да живеем ние добре. А арабите и негрите нека бягат из Азия и Африка, заедно с всякакви Маймуни, слонове, камили, гущери.... В Европа, ако дойдат такива, мястото им е в ЗООЛОГИЧЕСКАТА градина или в затвора. Така че ако немската Проститутка Мер.кел е пускала араби, тя трябва да се иправя с тях.. А най- добре германците да изгонят Меркел заедно с арабите, към Африка.

Това, което направи фрау Меркел, е все едно да си поканил гости, а после като ти дойдат множко, да ги разквартируваш по съседите, без да ги питаш, имат ли пари да ги храниш!

идеята е добра, каня Ви всички да ми дойдете на гости, естествено без фрау Меркел.

Съседите и да имат пари не са длъжни да хранят чужди гости. Който ги е канил да си е направил сметката.

А, госпожо Меркел, вие поканихте бежанците, без да се допитате до ЕС, а сега прехвърляте тежестта върху него! Много е удобно, но безотговорно!

Говориш на госпожо и сереш лайна. Всички са папагали - повтарят все едно и също- нищо свястно!

Да се направи поправка във всички немски речници: вече шайзе да се чете Меркел!

Чакай сега! Каниш гости, изяждат ти вечерята, опраскват ти жената и после искаш да се отървеш от тях като прехвърляш собствената си простотия върху дом съвета.

на кой обидите са ной гръмките и кой е нао отвратен и кой има най добрите идеи за изхода!

Тая е вредна отвсякъде и трябва да я обесят. Заради тъпата и политика в Европа избиха сума невинни хора. А тях - европедалите-управници ги пазят гавази.

нали затова иска да ги разтика из европа, защото чувства вина, може германците да и поискат отговорност

да приема обратно върнати от зап.Европа мигранти. Каква наглост е да искаш да натресеш на Гърция ОЩЕ мигранти, след като тя изнемогва....

За да намери ЕС обединено решение, първо, Вие, г-жо Меркел, се извинете на ЕС и си признайте грешката, а пък ако си и сдадете поста, направо мечта!!!

Решението е едно ! Всички бежанци в Германия ! Които не искат в Германия в САЩ.

Тя сама изс.а лайн..то, а сега всички общо да и го чистят

деер

Бяха гости , а сега бежанци.... И все пак защо Русия мълчи ,че петролът за Западна Европа е от ИД????? ЕС = Русия= САЩ = схема за манипулиране на обеществото и превръщането им в ПЛЕБС. В нито една от схемата не се търси отговорност и се настройва обществото да мълчи и да се възмущава за измислени проблеми! Ето , например Сирия - беше ударена, защото е и фармацефтичен център за генерични медикаменти за Африка. Сега си помислете , колко негри има в Африка....А, за полезни изкопаеми,туризъм и прочие Сирия си е Сирия.сравнете оборотите по данни на Западна Европа и ще разберете как точно интересът клати феса....Апропо, защо ние като европейска държава не станохме генеричен център за Африка?!

Едно си баба знае, едно си баба пее. Учудващо е , че богатите и власт имащите мислят, че ще победат природата и господ. Не може! Махай се. Тази жена доведе Европа до разпадане.

Тази е по вредна от Хитлер за Европа. Вкарва нашесвениците и иска да ги натресе на нас.

нещо става. Има някаква системна промяна. Сменили са докторите, хапчетата и са я препрограмирали. Не, че каза нещо умно но не каза почти нищо безумно, което си е катарзис в междугалактически съотношения. Като се има впредвид диагнозата й, разбира се..

И ти смяташ, че не е безумие да казва, че ЕС трябва да намери общо решение за бежанците? Халоо..

"трябва да намери решение" е много по-различно от "ДРУГИТЕ европейски страни трябва да СИ поемат отговорността за..", този път подчертава, че не е намерено и механизмът едва ли не, тепърва трябва да бъде изграден. Което не е невярно. А "добрата база" повече се гради на начинът на организация, който всъщност е променлив и това действително е голям коз. "АЗът" й липсваше, безумният поглед беше почти незабележим (снимката тук е заради атракцията, все пак:).. Просто са й пренастроили мозъчето на предизборни вибрации. Виж видео по темата в оригинал на немски. Тролът в бункера на сем, който превежда новината на български за всички медии, не е от най-добре платените или по-вероятно е нечие кухо рожбе.

общо решение: Който ги е канил -да си ги посреща със свои пари

тая сега драпа да ни ги натресе и да плащаме глоби ако не ги искаме затова така витиевато се изразява за да и поемем ние отходните води от идиотските решения -нахална фюрерка!

Ох миличката, "Мисля, че далеч не сме направили всичко добре..." и т.н. Ега си лицемерието! Не само не направи всичко добре тази госпожа, а направи всичко зле - отвори ЕС за мигрантите, в резултат Англия излиза от ЕС, вътре започнахме да се караме и ЕС може да се разпадне, с Украина обърка всичко (сега имаме поток от бежанци и оттам и ще стане още все по-зле), с Русия също не просто обърка нещата, а създаде безсмислена конфронтация в резултат на което сме по-близко до война отколкото по времето на СССР....Меркел е нещастие за Германия!

Така значи,когато е за хубавини-трета скорост,когато е за навлеци(поканени от комсомолката)-общо решение.М-йната ви!

турскuят ще стане 2-ри офицuaлен език в бг , ако слушаме демократичните съвети на европа

С глупоста на хората ще ни убедят, че това е само временно- още 473 години- нищо време за тях.