Банка превела 5 млрд. евро на грешни сметки

Германската банка за държавни инвестиции Ка еф Ве (KfW) призна, че по грешка е прехвърлила 5 млрд. евро към четири различни банки на 20 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Банка превела 5 млрд. евро на грешни сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сметка: val_dddir.bg EasyPay Превод 1'000'000'000 Евро джобни.

защо не се объркат да ми ги прехвърлят на мене....

Да бе !!! грешка !!!!

е, щом няма загуби и средствата са върнати обратно, що ме уведомявате..

това е само прелюдия към по масщабен удар, така може да занулят половината население и да кажат - това беше руски хакер а ти си пий студената вода

дск е дъщерна банк на Ка еф Ве (KfW), проверете си сметките

То затова ,когато трябва да дам пари бъркам в джоба и ги вадя, а не карам .компютъро.!

Трилиони долари и евра изчезнаха, те за некви си 5 милиарда проблем правят.

Колко жалко ,че поправили грешката, аз така се надявах да приведат и в моята поне 5 милиона.

Като видях заглавието, веднага си проверих сметките, но уви не съм аз щастливеца.

Мда, в компютърната ера грешките се правят на едро. Щото ако беше друга ситуацията, за такива суми щеше да се изисква контролен подпис от висшестоящ, ама нали машините са безгрешни...

Мда бе, програмиста виновен. Че то тогава трябва постоянно да правят грешки.

когато бяхме младоци , гледохме в обществена TV филмчета от формат Вестърн , Индиянци-Бели-страната на невъображими възможности . .После пораснахме и вечерният час вече си позволихме американска класика от вида черната серия , Каза Бланка и другите такива чапки с кола-камион. .После дошъл ред на социалната драматургия , без превод , собствени си автори-режисъори-вече някакси амортизирани от ежедневното си бития "авто-тохни" представители на кино-снимачното изкуство за театъра в TV формат. .Сега си имаме на избор , да е анимационен , да е импекс , да е социо-икон бежанци във стафажът, сиреч сюжет с лек характър на въздействието от шкафчето на джипита . .Кога ще почнат да ни покажат сериал Джибути и Сомалия ?

Пишеш супер интересно. Надявам се не е поради наркотика, който вземаш или алкохола... . Пиши и когато си трезвен. Плюс от мене :-)

няма проблем, ще си напечатат нови 10 милиарда. важното е плебеите да нямат.

Прав . Но въпросът за авто-имунизационна система се състои нерешено .

няма нищо случайно ...при евреите ,те знаят кога да "сгрешат" и как да се получи грешката с неопитния програмист от еврейски произход .

ей... тия евреи са ви все в устата. направо ви я напълниха със.... пяна. Ба си злобата нещастна дето си. Ти циганино си най-умния, най-красивия и най-честния... в ушите.

Нещо невярно ли е казал човека?

ха ха ха. Това не е ли същата банка която санира в БГ? Кредиталщалф фюр единдругпът Видовденраухбау Банк. Консултанти Кристал-Георгиева Сайвантов. Собствениците на "санирани апартаменти могат хвърлят зар Кое ще се случи по-рано? Дали ще изгубят апартаментите си в полза на Световната банка или ще изгубят държавата си в полза Пак на същата Банка. Първата лястовичка ще изчурулика когато бъде направен опит за промяна Закона за нотариусите. Но тогава ще е късно защото с подписите си са станали ортаци със Световната банка, т.е. ръчичката на Банката се намира в техния джоб. Другата ръчичка държи нато и джихато . Или ще плащат такси на Банката или се разделят с имота си -законно -по закона за Концесиите.

Ех... нито една от тия сметки не е моята, да се не види!

то като в тото-то... играй с повече фишове.. сметки :)