Румен Радев първи от европейските лидери поздрави папата

Папа Франциск предупреди европейските лидери, че ЕС рискува да загине без нова визия за бъдещето.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев първи от европейските лидери поздрави папата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"едно корни" мярка за наглост. Едно време в университетските среди имаше "едно паси" - мярка за интелект, това беше бащата на бившият ни външен министър Соломон Паси.

Забелязвате ли външно, приликата между папа Франциск и Румен Радев

"естествено"нагли български комуняги" - печатна грешка.-

Днес е ден на размисъл и сигурно ще ти изтрият коментара.

Европейските големци с папата, а зад тях "Страшният съд" на Микеланджело, символична снимка.

"За сведение на.." докато не се е появила дежурната откачалка.

Спал е около портата му , че да го поздрави първи. Голяма новина, най -важната за тази година.

Президента е умен и стабилен човек, проявете малко уважение бе нереализирани мърши.

А кога Радев има намерение да поздрави Мамата?

Поздравил го е първи, защото България започва с Б. Bulgaria - B. Но нищо не е казал за кюретата, които са агенти вкарващи нашественици в България.

А пък Австрия започва с "А".

натегачът радев, по стар иширет пръв поздрави генералният секретар на кпсс. и това било новина! дира, абе вас кой ви хакна бе? вие като медия нищо не струвате. тук хората идват да четат коментарите, най-вече изтритите от жалката ви, фашистко-еврейска цензура

само натегачите поздравяват първи първенютата, като папата. кое не е по темата бе дебили? поздравил го бил пръв и какво от това, даде ли някаква нова визия за бъдещето с това? не. е, тогава какво триеш? нещастни мекерета сте! това е!

"Само натегачите" имат държава с име, първо по азбучен ред в ЕС, образ.

Жителите на Охрид се обръщат с пълномощно писмо от 9 април 1861 г. "до предствителите на българския народ" в Цариград, да помолят Високата порта за избавяне "от своеволието на гръцкото духовенство, като потвърди основанието на автокефалната архиепископия на Първа Юстиниана Охридска и на цела България". През 1872 г. Натанаил Охридски е ръкоположен за пръв митрополит на Българската екзархия в Охрид

Откровнеие Глава 14 6 И видях друг ангел че летеше посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на обитаващите по земята и на всеки народ и племе, език и люде. 7 И каза със силен глас: Бойте се от Бога, и въздайте Нему слава, защото настана часът, когато Той ще съди; и поклонете се на Този, Който е направил небето и земята, морето и водните извори. 8 И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване. 9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, 10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. 11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. 12 Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.

Откровение 13 1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена. 2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт. 3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; 4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него? 5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца. 6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата. 7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ. 8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.

А защо не - явно е имало бягане на къси разстояние до папата и Радев е спечелил - той сигурно е най атлетичен и трениран. Корнелио - това донесе демокрацията на вас комунягите - да ходите и да целивате кръста и ръката на папата. А преди демокрацията ги стреляхте. Ти да видиш!!!

Стреляше ги ЦРУ. Пак нещо не си разбрал.

Само не разбрах, дали когато дургаря Румен Радев е поздравявал ЕС са били тъпкани знамената на ЕС и НАТО, както по време събора на русофилите в България на 12 септември 2016 край язовир "Копринка"? 12 септември 2016 Русофили стъпкаха знамената на ЕС и НАТО насъбор на русофилите в България, организиран от НД "Русофили", който се проведе в неделя край яз. "Копринка" и на практика се превърна в първа трибуна за предстоящата предизборна кампания. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима" Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП".

Визията за бъдещето, която ще стане скоро реалност е дадена в Светото писание Библията, където Бог чрез пророците ни е разкрил какво има да стане до финала на човешката история тук на тази Земя натрупана за огън. Папата е висш представител на звярът, който излиза от морето (народите) със седем глави и десет корони, и на тях богохулни имена. Този звяр е преследвал и изтощавал божиите хора 1260 години и е виновен за гибелта на около 150 милиона истински християни. Тези които са искали да живеят според Божията воля и закон. От 538 година когато пъртвият папа наследява власта на последният римски император, до 1798 година когато френския генерал Бертие детронира действащият папа и го праща в заточение. Тогава една от главите на звярът е получила сякаш смъртоносна рана. Но в деиствителност , понеже се е компрометирала пред света, за известно време тя предпочита да се скрие от погледа му като тактически ход. Нейното влияние привидно се губи. Но през 1929 година Мусолини (фашист) (фашизма е рожба на католицима) въстановява нейният сатут. За да доведат света до днешното състояние, когато земните царе ще се поклонят на звярът. Те ще бъдат единомислени и ще наложат белегът на неговият авторите чрез сила и измама - неделният закон. Който е белег на авторите на тази езическа богохулна църква, чиито преставители говорят горделиво и надменно, и се опитват да се въздигат над Светият Бог създал Небето, Земята и всичко що има в тях. Да отменят вечните Божии морални закон, в които са вложени принципите на вечният живот и да наложат човешките закони и традиции на покварата и гибелта. Тази църква няма своя сила, но е получила своята сила и голяма власт от змеят (сатана) , за да може той да получи поклонението на света чрез световна икуменическа луциферианска религия и почитане на неделята - денят на слънцето символ, който е негов символ.

Тъй като българските статии са затворени за коментари ще ви кажа тук. Всеки отговорен българин е длъжен да държи БСП, ДПС и ДОСТ далеч от властта.

А аз, като всеки отговорен българин, ще ти кажа, че си длъжен да спазваш закона и да не водиш предизборна агитация днес, защото това, което си написал, е точно такава (агитация)...Освен това е тъпо, много тъпо, ама е така, като преписваш от спуснатите "от горе" лиШчета...

долу на тази съкрушителна схема наречена ЕС....скоро идва краят и народите отново ще са свободни...съсипници, народо-унищожители и престъпници от Брюксел ще бъдат съдени за злодеянията си - PEYTSCH

Тези, които преди 10тина години признаха, че земята е кръгла ми говорят за визия за бъдещето? :D :D

Ей, комунистите станаха по големи христиени пт Папето, целуват усърдно кръста за опрощение на греховете си

10+, Готино.

Абе Радеф, подшушна ли на папата да се намеси за отмяна на санкциите наложени на твойте господари от Кремъл?

Мисля си, че с ГЕРБ е свършено вече,на тази невзрачна партия до която самата тя се докара от лакомия, на 26 ще и е погребалната церемония!

И аз така си мисля....ще гласувам за БСП, само и само тази ченгеджийска партия ГЕРБ да не е на власт!

И двамата грешите, ГЕРБ и Воля, ще управляват. Воля, ще се заемат с здравеопазването, ще спестят много пари и ще оправят нещата там. Ще сложат мениджърски екип на чело. Лекарите не са такива, те трябва да лекуват.

Абе Радеф, подшушна ли на папата да се намеси за отмяна на санкциите наложени на твойте господари от Кремъл?

Това е Римо-Католически съюз,в който православни държави нямат място и винаги ще бъдат делени и дискриминирани.

Като безпартиен се надявам БСП да са си взели нужните поуки от историята, ще дам своя глас за БСП, защото откакто са на власт ГЕРБ не виждам нищо по различно от предишните управляващи, освен строежи и кражби покрай тях и то с милиони....всеки би построил същото с чужди пари, не си мислете че другите не са строили, та дори и Т. Живков - дори това което той е построил, никой не може да го стигне за тези 30години все още!

По принцип програмистите пишат софтуеър, шивачките шият дрехи, строителите строят сгради и съоръжения. А политиците единственото което правят е да се хвалят с чуждите постижения и то само ако решат, че имат полза от това. Трябва да си пълен идиот за да смяташ, че Живков, Костов, Сакскобургатски, Борисов и сие са построили нещо.

Безпартиен е онзи , който може да сравнява и оценява трезво реалността, а не да чака някой да си вземе поука Този елит е обречен.

В момента партията,която има най-голям потенциал да получи толкова гласове,че да елиминира ГЕРБ е БСП.Аз ще дам шанс на БСП утре!

Може би пилота е имал привилегията да е първи, защото като е летял е бил по близо до началника на Папата.

А матреяла...пак плаща...?

Иначе все последни..Пилота-прецедент е поздравил папата първи не по заслуги, а по азбучен ред.

Австрия е първа по азбучен ред, след това Белгия, България е трета. За мен това е като извинение за гафа с Кортезе.

Ако ползват немското Остерайх, е втора, след Белгия.

AUSTRIA BELGIUM BULGARIA.... Приятен ден!

Pax Romana!

Валери Жискар Д`Естен казва "Европа" не Европейски съюз./БГНЕС Анализ който ще ви накара да се размислите.

Бил поканен "първи"?! Не знаех, че при азбучен ред се има тъпите бг медии съчиняват новини. В ЕС България е първа в азбучния ред, защото няма държава с "А" пред нея. Нищо чудно прес-секретарът на президенството да е съчинил тази новина.

Белгия е пред нас.

Последна ли е била поканена?

Болна тема ти е Радева, така е някои жени са президентши и ги приемат с официални почести, а на други единствената им трибуна са форумите.

Ти още ли си нещастно влюбен в Радев?Иди в "Спартакус" - там ще си намериш половинка!Остави генерала на мира!

Във Финладия за да бземеш шофьорска книжка се обучаваш три години. Ние хванахме един слязъл от самолета и го направихме президент?! Европейска държава, както се вика.

Ние сме България и е приятно българският президент да е поставен до папа Франциск на официалната снимка, изглежда и по-добре от повечето други ръководители.

Погледнете снимката. Кога друг път български представител на официален форум е бил поставян в средата на първия ред. Винаги са в края, и то не на първия ред. А сега Президент Радев дори учтиво се е дръпнал малко встрани за да не закрива някой друг/а.

ИДЕ ЕРАТА НА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА И ЩЕ ИЗЧИСТИМ И БРЮКСЕЛ И ЦЪРКВАТА ОТ АНТИ-ХРИСТИТЕ :)) ... САМО ХОРА С МОРАЛА НА ИСУС МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ ИДЕАЛНОТО ОБЩЕСТВО :))

Вие там сън не спите. Бай Тръмп ви побърка.

ЧЕТА СТАТИЯТА "МИРАОЛОВИ ПЕГМАТИТИ В ПЛАНИНИТЕ КАСИАР В ЮКОН ":)) И Е ГОЛЯМ КЕФ :))) ..

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Не, не се надяваме на Нинова, но не се надяваме и на хора от порода "Канарче".

Прав си, но днешните демократи са дришльовци....какво направиха те за 30 г, че народа ни да е на последно място в ЕС!?

Нещата ще се променят тогава, когато такива, като теб (ако не си платен разбира се да дрънкаш глупости) разберат, че Русия чрез ДС/КГБ сътрудниците си плавно въведе контролирана, фасадна демокрация в България.

Само с магистрали и молове не се живее....аз не си спомням откакто ББ-ГЕРБ управлява да са вдигани заплати!!!

Аааа, техните си ги вдигат постоянно, дори си ги правят в държавния сектор по 10000 и нагоре, пък после нямало за останалите....!!!

Много глупаво изглежда, когато видиш как комунисти разсъждават коя религия е добра и коя не е. Позволявате си да се гаврите с Папата, с християнството и с други ценности на Европейската цивилизация, прикривайки се като уж православни! И православните, и католиците, и протестантите, както и другите секти, в крайна сметка са християни, но вие това не го знаете! На вас и през ум не ви минава, че в България има хиляди, които изповядват католицизма, при това много по-искрено от вас, дето се пишете православни и дето не знаете не само как да се прекръстите, но и как да влезете в Божия храм! Ходете и се кланяйте на мумията насред красная плошчад, защото тя е вашият бог, а путин е неговият пророк!

Наивност като твоята вече сме я преживели в края на 14 век. България живее в Християнска хармония 42 г. (това за средните векове е направо рекорд) приемаме евреи мюсюлмани и какви ли не във Велико Търново. Забравяме как се воюва Царя се жени за Еврейка България се разпокъсва и изчезва от политическата карта на Европа ,за цели 480 г. Мещо такова предстои и на З. Европа, ако не се поучи от нашата история.

"Мещо", да се чете "Нещо" Сори!

Що се косиш за Европа? Айде нема нужда!

Не, папата не е поредният евро-малоумник, той изпълнява стриктно и методично плана за превръщането на Европа в Еврабия. Това е му цялата "солидарност". Гледайте "Връзката с Исляма" в ютуба

Радеф поздрави папата. За какво? Затуй че ясно каза че иска да ни напълни с орки? Затуй че иска да зааели балканите с пришълци? Принципа на солидарност на тогавашната ЕО е солидарност между членките. Основаваща се на принципа на ветото, т.е. Няма нищо общо със сегашната германска диктатура. Абе от папа дето признава гейовете и говори за универсална религия какво може да се иска?

НЯМАМЕ РАБОТА ПРИ КАТОЛИЦИТЕ-ЙЕЗУИТИ,БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ПРЕДАТЕЛ.

Днес е починал Папата на българските щанги, героят на България Иван Абаджиев. Спортен треньор номер едно на България за всички времена. Поклон! Вечна памет!

Иван Абаджиев изгради за България 12 олимпийски, 57 световни и 64 европейски шампиона в щангите. Кой друг има по-големи постижения??!

Велик българин! Поклон пред паметта му!

наместникът на рогатия на Земята пак дрънка общи лафове! Европа без ислям и без папи - те това е бъдещето!

Папата и той е в играта. Предал е католиците отдавна. Ватиканът има отвратителна история.

дано папата не го е погалил и него,че на бб кръвното ...

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

Всичко това да ти се вьрне стократно, че да се успокои болият т мозьк!!! ДИР, защо допускате умопомрачени вьв форума, или Ви харесват такива изстьпления????

И лично за Меркел да гласуваш или за папата пак за куманистка или куманист ще гласуваш. То други няма.