Борисов: Опонентите на ГЕРБ разделят и застрашават страната

Опонентите на ГЕРБ разделят българските граждани и застрашават страната ни, заяви Бойко Борисов в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Опонентите на ГЕРБ разделят и застрашават страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЛО ПЛОВДИВ,ПЛОВДИВЧАНИ,ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ МАФИЯТА!ВИЕ ИМАТЕ ЛИ СОБСТВЕНИ ЖЕЛАНИЯ,СТРЕМЕЖИ ЗА РАЗВИТИЕ,ЖИТЕЙСКИ ПЛАНОВЕ,ЖЕЛАЕТЕ ЛИ СВОБОДНО ДА ДИШАТЕ,или се оставяте в ръцете на една малобройна чиновническа хунта в най великият град в тази държава и позволявате да бъдете управлявани като безгласни марионетки от мафията!Наистина ли искате мафията Герб/Гроб да управлява всички ваши действия!Невъзможно,Пловдив е град държава и не трябва да позволява столичната мафия да определя неговото съществуване и начин на живот!

Аз пък бях млада студентка и ме беше страх да се кача на влака за София, че на два пъти се случи да пътувам в умишлено катастрофирани влакове, от "възродените", които ожалваш, еничарин безроден!

Борисов: ГЕРБ е построила три пъти повече разкош от мизерия, от останалите!!!  Вервам ти,факир си на лъжата, грабежа и предателството!

в полза на герб в деня на изборите? Циганска работа!

Борисов ,вие от Герб успешно разединихте и противопоставихте българите един на друг.Това пролича от вашите действия при свалянето на Орешарси.С Мартин Димитров в ТВ студио се изпокарахте ,кой е по по-най в дестабилизацията и свалянето на Орешарски.Аз определям теб Борисов за това ,разбира се с безкористната помощ на приятелят ти Местан.Какво стана след това.Ти неизкара и две години и при болшенство в НС дезертира от власта.

Крадецът вика дръжте крадеца!

Сега разбрахте ли, кой създава напрежението по границите и кой на кой е човек...? Валери Симеонов е човек на Борисов, и двамата са мутри. Патриотите винаги са били подържани от Борисов.... Герб е еднолична партия...и това е пагубното за странта ни.

Бойко ти си страхливец ПРЕДАТЕЛ И ЖАЛКО НИЩОЖЕСТВО

Коментариите - забранени!

по-малката гъба е той, а големите гъби 3 хил.б.пари ???

на народа им е все едно. пак гладни, който и да е. те само за тях и техните близки мислят и оправят, а и с прост народ в бг, кво може да се очаква. алооо хората нямат вина. карат ги. това е от 1972,1983 до ден днешен. добри, кротки, възпитани, трудолюбиви не си играйте с огъня, българин съм, изстрадали сме от тях по времето и при подписването на Ангорски договор, но нищо не чухме да казват лошо, защото вина те обикновените нямат, смачкаха ги до неузнаваемост, монетата има две страни, но все пак колкото и да ни мислят за лоши хора, все пак страдаме за тях, виждаме как ги бутат, кой им разрешава. да са си мислили навремето за закона, на запад нашите деца пораснали спазват правилата, ама законите не са им пипани от 100 години. и при тях има болка. разказват ни на автогарата... не одобрявам, ама кой нас и тях пита. възрастни хора, болни идват в бг, безплатно е, и при тях парите не растат по дърветата... депутатите отгоре командват, а народа независимо кой как се казва(иван осман) страдат. Мъчно ни е, приятели имаме...

''Платен агитационен материал на ПП ГЕРБ'' Праилно , публикуването на глупости трябва да се заплаща и то яко.Ама и на нас трябва да се плаща , нещо като кофичките кисело мляко в цеховете с отровни производства.

на деня. КОЙ от политиците ще остане в понеделник безработен?

кандидатите от герб са вече минало, видяхме и изпитахме на гърба си великото им управство, от бедни по-бедни сме и светлинката в тунела не се вижда, утре ще гласуваме, но какво ще се промени със същите муцуни и празните им обещания за 4-годишен мандат, като те не мога и половината от мандата да изкарат...,драги зрители съдията май не може да вкара гола........

ДОСТа избиратели ще подкрепят младия офицер, въпреки участието му във в.пр. струва ми се.

До кога ще го слушаме този умник?

НАЛИ ДНЕС Е ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ,ТОЯ ЗАЩО НЕ СПИРА ДА РЪСИ БИСЕРИ , КОЛКО Е ВЕЛИК, КОЛКО Е МОЖЕЩ ИЛИ ТОЙ Е БОГОПОМАЗАН, ЧЕ ГО Е ГАЛИЛ ПАПАТА ПО ГЛАВАТА.???

Защото изказването е от вчера, умнико.