Борисов: За нас демокрацията е свято нещо

За нас демокрацията е свято нещо, ако хората държат на нас, ще продължим, каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в задочен спор с лидера на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За нас демокрацията е свято нещо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказаният бандит си мисли, че демокрацията е ненаказуемото крадене ! Това е "святото" за него !

Доказаният бандит смята, че демокрация означава безотговорно крадене !!!

Като дойде на власт и в бюрото на труда, заедно с нужните документи за попълване от безработните, даваха и молба за членство в Герб, което означаваше- ставаш техен член и имаш работа, откажеш ли- оставаш си безработен, та това е борисовата демокрация!

Борисов: ГЕРБ е построила три пъти повече разкош от мизерия, от останалите!!!  Вервам ти,факир си на лъжата, грабежа и предателството!

Не, мисля, че щадих ушите на българите, за да не изрека някоя глупост..." Бая мозък $и $пе$ти... за толкоз години нищо умно не можа да изрече...

Не, мисля, че щадих ушите на българите, за да не изрека някоя глупост,..." бая мозък СИ $пе$ти... нищо умно ме можа да изрече за толкоз години...

Въхм не думай ББ? И ти ли демократ бе? Ами той и Ердоган се писа демократ? Сега, от двама ви кой е по-голям демократ? Я си ги премерете.

Ko???

Борисов наистина е психически болен! Това е меко казано и диагнозата му я направи не БСП, а вярната му подпорка Валери Симеонов! Нещо повече от [] И е прав!

Валери Симеонов е прекръстен - той е вече Далавери Симеонов!

Святост и Борисов ? Две несъвместими неща.

НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАМ,НО СЕГА ЩЕ ОТИДА,ЗА ДА МУ ДАМ ЧЕРВЕН КАРТОН!!!!

Държите тази статия отгоре вече близо седмица?? Демокрацията била свята за Герб. Знаете че е лъжа но нарочно Отвращавате хората от Герб.

murena

+1 :D

СТАТИЯТА Я ДЪРЖИТЕ ВИЕ ОТГОРЕ С БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ ПОСТОВЕ

господине За такива като теб великият Ботев е казал-Тежко,тежко вино дайте пиян дано забравя туй що глупци ви незнайте позор ли е или слава.да забравя край свой роден,бащина си стряха и тез що в мен дух свободен завещаха-това е за лъже патриотите като теб

господине За такива като теб великият Ботев е казал-Тежко,тежко вино дайте пиян дано забравя туй що глупци ви незнайте позор ли е или слава.да забравя край свой роден,бащина си стряха и тез що в мен дух свободен завещаха-това е за лъже патриотите като теб

Който не става за музикант, става д-джей, който не става за писател, става литературен критик, който не става за нищо, става политик...Чу ли, Боко?

1.Засега демокрацията е най-добрият инструмент за управление на управляваните в полза на управляващите. 2.Успехът на демокрацията на дадена територия е право пропорционален на броя на повярвалите в нея. 3.Демокрацията произвежда тъпанари и егоисти, смесени в различни пропорции, от които има нужда за да се самоподдържа.

ЯСНО И ТОЧНО КАЗАНО! БЕЗ КОМЕНТАР!

ЯСНО И ТОЧНО КАЗАНО! БЕЗ КОМЕНТАР!

Ясно и точно казано! Без коментар!

Обаче тази демокрация, която той да управлява и както той я нареди - с SMS-и, обиди към другомислещите и пр.

Понякога се чувствам много объркана - последният премиер подаде оставка, защото на президентските избори хората ясно показали отношение към управляващата партия. Сега лидерът на същата партия допуска, че ако хората държат на тях и т.н. Какво са направили напоследък след оставката, за да очаква бърза промяна на отношението на хората към тях ?

Вождът на сегашното тоталитарно БКП (ГЕРП) ни споменава за "демокрация".

ген. д-р БиБи, който е тоталитарен вожд на новото (тоталитарно) БКП, наречено, ГЕРП - говори за ... "демокрация", малииий

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Троле ГЕРБерастки..???пак си тук...

ПОМНИ - хапчетата, че инак изтрещяваш скопи-пейст под три различни новини :)

срам

галфончовци

извинявай, коя демокрация? Вчера излезе статия в пресата, как се купуват медии с Европейски пари в България. Въпреки, че визираха Пеевски, беше ясно КОЙ е в огледалото.

.. ако местното население в България, без чужда намеса поиска автономия някъде, и няма външна намеса, и забие едно знаме - България ще го обикаля. Борисов ти не си държавник ами пълна дупка. Значи след години твое управление предаваш една държава в която всеки прави каквото си иска и може да цепи и дели България както му е кеф! Това означава че всичките тези години разузнаване, ДАНС и полиция са спали под твоята приспивна песен и не са си вършили работата.

Не им е пял приспивна песен, а ги е съсипвал и вясчески им е пречел да работят.

СЛЕД ЦЯЛОТО КВИЧЕНЕ НАДОЛУ СИ ПОМИСЛЕТЕ :10 ПЪТИ ВИ БИЕ НА КАКВИТО И ИЗБОРИ ДА ВИ ХВАНЕ .....:):):):)

Са всички и БСП и ДПС и ГЕРБ

На избори се печели,не се бие.Но те не печелят,а фалшифицират.

ПЕЧЕЛИТЕ ВИЕ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА,А Е ХУБАВО НЯКОЙ ДА ВИ СПУКА ОТ БОЙ ПЕЧАЛБАРИ ГНУСНИ.

Демокрацията за боко е много хубаво нещо защото може да краде неограничено и безнаказано.

За крадене се е приготвил контрабандиста до Нинова. Ако не знаеш за кого говоря провери кого са хванали с голямо количество недекларирана валута на границата преди години.

коя демокрация?

НЯМА ЛИ ДА МАХНЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ-КРАСИВО ДЕБЕЛИЯ???

Най-големият простак в българската политика!

Най-големият простак в българската политика.

Колко милиона лева от нашите данъци си гласувахте за партийна субсидия от 2009 г.?

Роднините на Делян Добрев колко обществени поръчки около санирането спечелиха в Хасково, Смолян и Ямбол, бе, глупендер?

Когато возеше с Авиоотряд 28 чалга-певачки на купони на ГЕРБ, тогава демокрацията свята ли ти беше?

Ако тоя плешивец знае до каква степен присъствието му в медиите е отвратило хората от него, веднага ще ви пусне SMS да махнете тая статия. С това, че дори и днес го навирате в полезрението ни, му правите много лоша услуга. Дори и хората, решили да го подкрепят може да се откажат. Махнете го тоя дебел плондир.

ТАКА Е ,КРАДЕШ И НЯМЯ КОЙ ДА ТЕ ХВАНЕ.

Трансформирате изборите в референдум за това дали България да стане президентска република. Народът гласува с "ДА" и Радев става президент. Парламентът се разпуска за неограничено време като оздравяваща държавността мярка... и постепенно нещата започват да влизат в релси.