ИД пое отговорност за нападението на руска база в Чечня

Джихадистката групировка "Ислямска държава" пое отговорност за днешното нападение срещу руска военна база в Чечения, при което загинаха шестима военни.

Обратно в новината

Коментари - ИД пое отговорност за нападението на руска база в Чечня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИД ще поеме всички отговорности ако ще някой да падне от дърво и да умре. Такъв бой ядът в момента в Ирак и Сирия от САЩ и иракчаните, че просто не е истина. На дир-а обаче не им изнасят тези новини и нищо не пише. Само че нa isis. liveuamap. com доста добре се вижда.

Путин ще усети дебелия.

в чечня, тъй се пише, пиле не може да прелети от дърво до дърво, ако рамзан не е разрешил!

Сега въпросната родина е спонсорирана от САЩ.

Ами вижте с кой граничи Чечня - с Грузия, родината на военният министър на ИДИЛ. Джихадистите от кавказкия регион трябва да преминат именно през Грузия за да стигнат до Сирия...

Много голямо заключение....от кога измислената ИДИЛ действа на територия на муджахидините....:)

Това заключение го правят американски експерти а не техните слагачи ала Инджев...

Той че е грузинец е верна....Ама е завършил една военна академия, която започва с Фр.... и свършва на унзе...В коя ли държава?

(В световен мащаб) продължава с нестихваща сила. А военните операции с/у джихадистката паплач в Сирия много прилича на онзи лаф: Ние се правим, че бягаме, а те се правят, че ни гонят. През далечната 1974-5 г. руснаците изпепелиха 130 хил. китайска армия на о-в Недомански, която бе тръгнала да навлиза в руска територия. Американците и те с един замах могат да изчистят всички джидадисти от Близкия изток, но явно не това е целта! Може ли някой мастит бълг коментатор да ни светне по въпроса какво всъщност става в Сирия, Афганистан и т.н . та там пада такава голяма борба, но нещо не се стига до развръзка?!

Момче, намали малко китайците. Площа на въпросния остров е 0,75 кв. км, което по твоите думи прави по 1 китаец на всеки осем метра. Всъщност жертвите от китайска страна са около 130 пъти по-малко - около 1000.

Момко, не толкова самонадеяно! Изгледай док. филм и тогава се прави на отворен, само защото на тези географски ширини това е обичайният маниер за водене на дискусия.

Посмали малко. Даже, посмали МНОГО. Островът се казва Дамански (Даманский). Вацлав Недомански е чешки хокеист от далечното минало, човекът трябва да е над 70-годишен. Дано да е жив. Гледал съм го само на записи. Обаче е в залата на славата на МФХЛ. Та на въпроса според руснаците, вследствие на артилерийската атака (системи за залпов огън "Град" и 122мм гаубици) китайците губят всичко на всичко 800 войника. Като КНР изпраща на острова при този конфликт около 2000 души. Островът е прекалено малък, за да приеме 130 000 човека. Падат се по около 5 кв. м. на човек.

Всеки си пaзи мaковите полетa с държaвнa aрмия момче.Херойнa носи яки печaлби.

Островът се казва Даманский и на него китайските селяни са си пасяли добитъка и са косили сено.Но съветските граничари са ги тормозели защото се е смятало,че островът принадлежи на СССР.Един ден се е стигнало до престрелка с китайски граничари и са паднали няколко съветски войници и старшини!От китайска строна никога нищо не е било обявявано или коментирано! След инцидента островът става китайска тиритория,а от руската страна има паметна плоча на загиналите! Никакви ,,Катюши",лазирни оръжия и изпепелени стохилядни армии не е имало!

Реми ! Не пише кога е реванша.

ИД били по-могъщи и от Сорос бе..ха.ха.ха

ИД пое отговорност за нападението на руска база в Чечня Тея бая са разгневили Императора. Да очакваме скоро, че важни ръководни дейци от ИД да се простят с живота си.

Прав си: при котировка 1 към 100, най малко 600 мюслита ще напуснат тоя свят!

Е как, те по 300-400 джихади-джота на ден трепят боярищниците. Сега ще почнат по 600.

тия джихадите май им се иска по бързо да ги изметат та си качат ризите по чеченците

Раша била недостъпна? Ха-ха -хаххххххххххх:)))

Добри са, явно са били убучени от американци като военния министър на ИДИЛ - Ал Шишани.

пробвай да минеш като тези