60 години от създаването на ЕС (снимки)

Държавни и правителствени ръководители на 27-те страни от Европейския съюз (ЕС) ще отбележат 60-годишнината от подписването на Римските договори.

Обратно в новината

Коментари - 60 години от създаването на ЕС (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТАМ!"

Като стана дума за гнусни империи, най-гнусната е тая дето натика местното население в резервати. ЕС и СССР ряпа да ядат пред тия... А твърдят, че са и най-демократичните.

Тук някакви идиоти ли коментират или чалнати, щото като чета на такова ми мяза!!!От къде се пръкнахте бе всезнайковци. Какво критикувате бе скапаняци, че ви цивилизоват простите мозъци и скапаните Ви пътища градове и села в който Ви мързи една боя на оградата на къщите да си сложите. Ама дрънкате глупости щото сте си генетично тъп народ- някой!!!

60 години от създаването на ЕС и 2 до ислямизирането му!!!

Всички путлеристи и ердогадисти да напуснат това отвратително пространство, наречено Европейски съюз !!! Да отиват в райските градини на путлер и ердогад !!! Европейският съюз не трябва да погубва съдбите на тези зтъкнати представители на хомо еректус !!! Ще бъдат осигурени автобуси за извозване до райските порти на путлеровоердогадовия рай !!! Отивайте и не се връщайте , безмозъчни същества !!! Живеете на място, което е най-доброто място за живеене, а го унищожавате както тумор унищожава гостоприемника си !!!!!!!!!!!!!!

Забравяш една подробност Путин е като антидод за Ердоган

Приятел, ердогад и путлер СА АНТИПОД на съвременната цивилизация !!! ЗЛОВЕЩ АНТИПОД !!!!!

Това някаква директива ли е или указ например,че почнахме да се бъркаме.

Единственото хубаво нещо на Европейския съюз е свободата на придвижване !!! ВСИЧКИ ПУТЛЕРИСТИ И ЕРДОГАДИСТИ СА СВОБОДНИ ДА НАПУСНАТ !!!! Чакат ви с отворени обятия в Русия и Турция !!!

Божейййййййй, Божко! Оди при психиатъро.

JMM®

В България "материала" е невероятно калпав! Българинът е свикнал някой друг да му направи държава, да му създаде и организира работа, да му създаде условия за живот и да му дава по възможност много пари. Поради това дефектно българско мислене, България в момента се намира в ужасно състояние. От както България е приета за член на ЕС, освен да получава и да "цуца" европейски средства, нищо друго не е допринесла за просперитета на Европа. Ето защо е невероятно нагло от страна на българите да критикуват Европейският Проект !

Глупаво е да внушаваш вина на Бг при положение, че Е.С. прави грешка след грешка. Ще цитирам А. Алексиев: Меркел направи колосална грешка с приема на 1 мил мюсюлмани.

JMM®

ЕС НЕ Е НЕМСКИ ПРОЕКТ - разберете го най после ! Меркел НЕ Е канцлер на ЕС !!!

Виждам западните ти инициали в ника драги БЪЛГАРИНО. А аз да ти отнема всичко, дори правото ти да решиш с кого да имаш икономически отношения- пример ЕС забранява на България газовият поток- и да ти наложа много други мои решения- пример в твойто жилище да настаня някой бежанци- а ти се опитай да ми покажеш, че по честен път ще се оправиш сам. А не забравяй, че и ти ще остарееш.Или си някой младок на когото животът след време ще покаже действителността, или си човек пишещ за пари всичко което му наредят. Жалък си.

Жалък и глупав. България вече е преживяла това което се случва през 14 век. България от световна сила се превръща в Османска провинция тъкмо от наивност като неговата.

JMM®

Никой насила не те е натикал в ЕС. Като не ти харесва - омитай се. Заради такива руски подлоги се стигна то идеята за Европа на две скорости. Тези на които ЕС все с нещо им пречи, ще си останат в периферията и ще са си виновни сами за това самоизолиране ! Като са ти толкова скъпи руските газови проекти, ще има да чакаш на старини за "немски" пенсии, но най много да се наслаждаваш на руски стандарт на живот.

Като чета това едно мога да кажа, някой българи найстина са си генетично тъпи!!!

Никой обаче не води преговори за влизане на Русия в ес , а тя е най-голямата Турция също. За въглища и стомана ония могат да погребат цяла Европа.Много е съмнителна тази работа.

ЕС се оказа много кекава организация. Не можа да ни устиска и 10 години. СИВ беше къде по корава.

Индиректно по темата. Вчера прочетох в Дир статия за хората които ще получават топъл обяд. Това което ме учуди е, че след 27 години тъй наречена демокрация и години в ЕС, българите са принудени да ходят да им дадат паница с ядене. И ПИШЕШЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО 2024 година. Правете си извода, до какво унижение този съюз който чествува своя празник е докарал българите и колко далече е 2024- та. Спите ли спокойно, ядете ли спокойно знаейки това- а то може да се случи на всеки- освен на бандитите които забогатяват по глобален начин.

получават топъл обяд от генно мутирали съставки с много Е-та. По-точно топла, добре оцветена химическа субстанция от цистерните на basf. гигантска безработица, ежедневен терор, военно положение във франция, комсомолка от гдр без визия с голяма уста и празна глава, губерния на популиста шулц и лобииста на концерните юнкер, неспирно нашествие, погазени закони и правила. пълна трагедия. какво точно се празнува, не става ясно.

ес не можа да преживее управленията на левите анархо-популисти и толераститята... падението е тотално тоталитаристко.

Къде видя Анархия в съюза -смях ,това е най-затлачената бюрократично шизоидна машина на принципите на бившата ни такава. Комсомолската номенклатура в Брюксел и Анархия-хахаха.

Същите блябосвания бяха и преди 10 години. Берлинска декларация подписана на 25.03.2007 по случай 50 годишнината на ЕС: "Заедно ще се борим срещу тероризма, организираната престъпност и нелегалната имиграция. Защитаваме свободите и гражданските права и в битката срещу онези, които им се противопоставят. Никога вече не трябва да се дава възможност за изява на расизма и ксенофобията. Ние отстояваме мирното решаване на световните конфликти и гаранциите, че хората няма да стават жертва на войни, тероризъм и насилие. Европейският съюз се стреми да подпомага свободата и развитието в света. Искаме да прогоним бедността, глада и болестите." 10 години по-късно тероризма, войните, имиграцията, бедността, ксенофобията, расизма, болестите са ЕЖЕДНЕВИЕТО на ЕС! Има от всичко, срещу което щеше да се бори ЕС, но по повече.

Току що по норвежският интернет е поместена статия в която Меркел казва, че бежанската криза трябва да се реши от всички държави- ЕС. Ужас, тази е неуморима, но защо я търпят?

Писания, увещания...колкото да не заспим!

60 години стигат! времето е наше! :-)))

Каков ЕС, бе! Мое 60години ама за кюмуро и железото. Какво ни премятата!?

Мисля че идеята за ЕС е на Рибентроп и е обявена на 4.04.1943г.

Ерго, ЕС е фашистка организация.

Ами стигат 60 г , вече е време да се разтури, подобно на СССР !

Защо, само 27 страни от ЕС, ще отбелязват 60 години? В ЕС 28 държави, коя се отказва да празнува????????????..................

до 2006 си беше по добре от как влезнахме в тоя ес голема мизерия настана

Ами Турция кога, кардашлар?

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

от Валери Жискар Д`Естен "Европа" вместо Европейски съюз./БГнес Изключително откровение,което всички трябва да прочетат.