Главният прокурор поиска имунитета на кандидат-депутат

Главният прокурор поиска имунитета на 23-годишния кандидат-депутат Николай-Емил Шопов, който е предизвикал катастрофа на бул. "Черни връх" в София.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор поиска имунитета на кандидат-депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво цацаров- този е голям престъпник

на морал и духовни ценности. Депутати на кило. От кол и въже събрани.Корупцията брани.

НЕ Е ВИНОВЕН МЛАДЕЖЪТ, А ТОЗИ, КОЙТО ГО ПРЕДЛАГА ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!!!!!Тези "десни" търсят младежи за народни представители, за да има кой дълго да защитава интересите на БОГАТАШИТЕ!!!!!!

....искаш да кажеш че от 14 годишен твори телевизионно изкуство ли бе братчед??? Баси гения....

А стига с тоя имунитет ,бе!! Докога?? Докога ще има привилегировани да убиват,привилегировани да крадат,привилегировани да не бъдат съдени!!!!???? Докога???? Останалата част от народа какви са? Овце ли са?

Да си плати глобата от 500 лв. и да не ни занимават с глупости.

браво цацаров! този николайчо, дето е емилчо, е на 14 място в листата на "да България" в 25 мир софия! шанса му да влезне в парламентариумът ни е точно колкото ленин да възкръсне и се излекува от сиф....са си! днес е 24 март. изборите са на 26 март. на 27 март този няма да има имунитет дори за вариола! а процедурата за отнемане на имунитет се гледа в народното събрание, което евентуално ще заработи на куково лято!

... освен ако Да България не е с бюлетина номер 14

прав си, ама тия са с номер 16. нема шанс.

Малък, сладък келеш! Готов е да плюска на държавна хранилка. На тате джигитчето...как да не му отрежеш ушите...

23-годишен ще кове Закони за народа, след като още не може да управлява младежкото кипване на кръвта си в улични и зрелищни от суета авантюри!!!!! Какъв напредък и нови съдбини я очаква България!!!! 23-годишните с пубертетски опит ще гласуват законите, защитаващи, бедни, стари, осакатени, инвалидизирани, безплодни, ограбени, експлоатирани, правово ощетени, социално ощетени - все категории разбираеми за 23-годишните и житейския им опит!!!! Амин!

значи това момче не пасва на номенклатурата. Колко е виновен - няма значение, неудобен е и сега цацата ще се прави на голяма риба, което пропусна да направи с хиляди престъпници преди това..

Дори не е упомената партията, която го е номинирала? Толкова за плесбоса. Повече от това не заслужава. Новото , явно току-що внесено превозно средство с чужда номерация възбужда въпроси като : "осъществена младежка мечта с какви пари срещу какви поети политически ангажименти?"

Занимават се с разни бълхи!Кога ще направят качествени обвинения на ограбващите народа?

бълхите се почва и от глистите.

Идиотче, ти и нас ли иаш за идиоти? На 14 мгодини къде бил и с какво се е занимавал??? Такива ли са всички от ДаЙ България? Лъжци и мошеници!???

как мислиш? откъде се пръкнаха тия пишлегарчета? протестърчетата преди 2 години какви бяха? всичките са един дол дренки и от едно тесто месени.

Да разбираме ли от заглавието на статията,че дори КАНДИДАТ за депутат,а не депутат има имунитет ?

да, така е по закон. Да ви имам кандидат-депутатите...Продължавайте, избирайте ги тези...

gonzales

кажи ти от коя партия си и как се казваш ? веднага ще гласувам за теб. :-)

gonzales

аха. до края на изборите. а ако е избран за депутат и след това.

Това е несериозно... На 23 години - иска депутат да става... Той не може да поеме отговорност да има приятелка за повече от 3 месеца, че му омръзват на втория месец... пък се цани държавните работи да оправя...

То не само е гейче а и наркоманче. Как ще управлява Държава щом не може да управлява едно моторче. В затвора да влезе да го направят човек.

Много важно...И какво от това. Да си гледа телевизията и да се развива още. Но във всички случай, като гражданин( а той за депутат се гласи) ТРЯБВА ДА УВАЖАВА И СПАЗВА ЗАКОНА. Ами ако при този инцидент с НЕРЕГИСТРИРАН мотоциклет бяха настъпили по-драматични последици...Човек трябва да си знае мярката, колкото и да е ГЕНИАЛЕН.

От партията на Мутрата от СИК.

Тя е известна Герб с убийците си

Покарал малко мотор и се сблъскал леко, без жертви и големи щети - голяма работа! Че чак и имунитета му ще иска тая Цаца, която така и така не вкара нито един престъпник в затвора!

Да, покарал малко мотор, само НЕ СПАЗИЛ ЗАКОНА и не го регистрирал...Колко толерантно и разбиращо, мааалко компромис, докато стане навик за повече. Вече сме "големата работа". А за инцидента е рзбираемо, на всеки може да се случи.

gonzales

моторетката може да не е негова. не е ли възможно? пише само , че е карал не регистриран мотоциклет.

ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА!!!

...ОБАЧЕ ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ НАРУШИТЕЛ Е КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НО НЕ ПОЗНАВА И НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.КАТО СТАНЕ ДЕПУТАТ СИГУРНО ЩЕ Е РАДЕТЕЛ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА В НЕГОВА ПОЛЗА.И ЦЕЦКА ЩЕ СИ ТРАЕ КАКТО ОБИКНОВЕНО Е СТАВАЛО НЯКОГА.

НЕ на Да България

Няма ли да се въведе някаква възрастова граница и за кандидат-депутати.Обичам младите хора, те са нашето бъдеще, но 23 годишен - депутат?

Майката на някой с име Николай-Емил трябва да е много сериозно объркана Голяма Работа. А бащата - заблуден ахмак.

Ами кръстила го е на бащата. Просто до последно не е била сигурна точно кой....я е... Та те така...

Значи се казва Николай-или-Емил.

Това са долни комунистически инсинуации срещу "Да, България"! Ники не е направил нищо нередно.

Тони, това сериозно ли ? Нищо не бил направил, само МАЛКО нарушил закона, БЕЗ рег. номер на мотоциклета и МАЛКО ударил една кола...Но в Парламента ( ако стигне) щял да ЗЩИТАВА спазването на Законите...Ами личния пример, Тони. То затова сме на този хал, заради личния пример 27 год. вече. Благодаря!

ЦАЦАРОВ ДА ВЗЕМЕ ИМУНИТЕТА НА ТРИМАТА ТЕНОРИ - СИДЕРОВ ,СИМЕОНОВ,КАРАКАЧАНОВ НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА .....

още не е депутат и ве4е е с имунитет?! затова ли най-големите престъпници и корумпирани агенти все се кандидатират за дУпетати, та полицаите да не могат да ги вкарват в зандана?

Нали се досещаш,че Делян Добрев от ГЕРБ и бившия военен министър Ненчев и Москов,които са с повдигнати обвинения са вече с имунитет?Защо Бойко обвини Йончева във всички смъртни грехове?Просто защото Йончева по време на дебат попита Д.Добрев защо не изчака оневиняването си,а е хукнал към парламента.

Сещам се, че са им повдигнати ПОРЪЧКОВИ обвинения, че са развалили ДАЛАВЕРИТЕ НА БКП!

ами тия 500-1000лв са му джобните за деня бе, какво ни занимавате с глупости ?

Защо не се споменава от коя партия е кандидат!!! Няма свободни медий,всички са подвластни нана нечий интереси!

От ДАЙ България, партията на олигарха прокопиев !

АД България

Поредният маловажен случай!Шум за нищо.Отчитане на дейност!

От къде я изровихте тази снимка бе ... На времето само в полицейските досиета на Гешев ,а после и на ДС имаше такива .Остави другото ,но и той изглежда излязал от тях времена ...Изнедадох се като прочетох че е само ...23 годишен ... И ще ми става дупетат ...ТОЯ КЕЛЕШ ЛИ ЩЕ МИ ОПРАВЯ НА МЕН 60 ГОДИШНИЯ ЖИВОТА БЕ ?

е виден млад, левент, хомофил, по няколко пъти на ден. мамино синче, изпратено с парите на народа в гнилия запад, решило да се върне, за да си набере още пари от народа!

още от сега е почнало с депутатските номера...ла.но...

И само такива напъват да ни "управляват"

от гей формацията?

Такива невероятни рипортери са дирнците, че направо....

от партия ДЕОС, в коалиция с ДА(Й) България.

Я не пипайте на тати дитету!

Оуу, много тролове в тая новина бе?! Май Цацко и "опраскващата" му групировка се е понаакала и точно преди изборите се активизира. Преди не беше ли така по историята с бюлетините, която после излезе измислица?

Цацаров с аферата Констинброд, Яневагейт и каквато още измама още се сетите дали не "опрасква" някой от партията, която ежедневно му иска оставката?! Трябва да не си живял в България в последните 10г. за да се вържеш на поредната измишльотина от страна на прокуратурата.

КОЙ се страхува от 16 ?

НИКОЙ !

Разбира се ако беше от БСП или ГЕРБ случая щеше да е бързо потулен, но за тях сте ок и не плюете под статиите.

Хубаво момче. Все някога ще го посрещнем.

Няма лошо, бай Ставри. Момчето е от партия "Деос"....и защитава правото за еднополови бракове.

И това нещо е кандидат депутат?Абсолютен кретен и идиот,да се чуди човек от къде са го намерили. А и хем кандидат депутат,хем и вече с имунитет.Сериозно трябва да бъдат премахнати имунитетите като цяло в политиката.

Николай-Емил Николов Шопов - Да България- София

тоз сополанко?

поредния боклук от уж праведната партия "Дай България". Гледайте сега реакцията им. Нали не очаквате да го изключат от листите си? Това е един много добър предизборен тест :)

честно казано Да България вече изключи двама от листите, а също и от партията защото са били членове на ДС... Не съм сигурен дали ще има време за ъпдейт на листите до изборите. Цялата история е за да се генерират заглавия във вестниците. Къв му беше зора на Цацаров... и как изобщо успяха полицейската преписка да я задвижат за няма и 24 часа от районното до най-високо място в прокуратурата при положение, че въпросният имунитет пада тази неделя? нали според общото мнение и нагласи Да България няма да вкара и 1 депутат?? В същото време преписки за други престъпления са на трупчета... Къде е тук всъщност корупцията?

Нека проверят първо проучванията за изборите, след това да дойдет следващите избори и след това да повдигат обвинения? И така повече от 27 години!

ХАХАХАХАХАХ от ДАЙ българия е лайното което няма и книжка

Учуден не Очуден...

гОУем си!!!!! Ако беше малко по-грамотен и знаеше английски, щеше да знаеш, че изпитите за издаване на "шофьорска" книжка в САЩ за мотоциклети няма нищо общо с аналогичната процедура в България. Щото там на курса наистина те учат да управляваш двуколесно, и не се заключава само в - "карал ли си колело? да - добре - на ти ключовете - карай моторя, то е същото" Респективно изпитът е много по-сериозен. Гарантирам ти, че американската книжка е много по-съществено в случая доказателство за правоуправление, отколкото българската такава.

Добре знаещия! Аз ли се Одарих с мотор без регистрация в съответното ведомство а троле соросоиден?

Пишете от коя партия е тоя самонадеян пикльо! От тук се почва корупцията...

"Да, България"

Няма нужда да пишат. Само като погледнеш демонстрираното самочувствие и безпардонна самоувереност и се сещаш за "умните и красивите"

от коя партия та да разберем баща му на кого е платил за място в кочината наречена парламент.

Идеята да го крият е реклама на политическата партия,за която става дума. След подобна статия всеки отваря Гугъл и търси - ТОВА Е ЦЕЛТА.

няма що, страхотна реклама. Вчера един снима с телефон, че го бият и ритат, днес друг нарушава закона с мотоциклета си....Нещо се обърках. Това черен пиар ли е ? Или особено "оригинален" подход?. Иначе тези искаха оставката на главния прокурор, щото не пазвал закона....

Откога кандидат-депутатите, още не избрани, имат имунитет?? Срещу кого е тоя имунитет, а!? Да могат безнаказано да вършат престъпления и да се крият под него като щит!? Тоя нагъл пикльо, какъв депутат ще е това копеленце!? Освен той лично да пълни гуша и върлува, от сега му личи за какво само мисли, каква ще е нашата полза от тоя нагъл търтей!?

ooо, ама нали ги знаеш децата ... това, че го броиш за човек е твоя грешка. Ето сега тлъстия боклук ще си прави реклама на гърба на детето. Нищо, като порастне тъкмо ще има шанса да стане човек.

от отдавна е! затова разни съмнителни лица ставаха кандидати за нещо си колчем се зададеше съдебен процес. Галеви го бяха играли за общинските избори преди време.