Лукарски: Оставка на министър Седларски заради изтекъл запис

Лидерът на СДС Божидар Лукарски призова президента за оставка на икономическия министър Теодор Седларски заради изтекъл уличаващ запис. Внушение, заявиха от МИ.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: Оставка на министър Седларски заради изтекъл запис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От целия запис това, което ясно се чува и разбира, е, че в някакво държавно дружество, на което Министерството на икономиката е принципал, липсва цялата документация. Значи, че виновен за това е предишният министър на икономиката, т.е. самият Лукарски, който не е контролирал подшефните си дружества добре. А е твърде вероятно и тайният запис да е бил направн по заповед на Лукарски (като достоен съратник на мутрата Борисов) от яд към наследилия го министър (който и да е той), заел креслото му.

Освен това възниква хипотезата дали пък японците не са настоявали за смяна на досегашното ръководство на "Ел би булгарикум", защото предишното, назначено от Лукарски, е било твърде корумпирано и е рекетирало чужденците (при управлението на Борисов това честичко се случваше).

"По негова информация, договорите, които се подписват с новоназначените членове на бордовете на държавните дружества са дългосрочни - до 2020 година" 2-3 годишен договор бива наречен от лекето Лукарски "дългосрочен". Защото лекето Лукарски предпочита да назначава директорите на срочен едногодишен договор, за да ги държи в напрежение...и безусловно подчинение...

БСП се уплаши много от икономическия ръст, който е пагубен за комунистическите управления. Сега започват да договарят загуби, които неминуемо са свързани и с благодарности от облагодетелстваните чуджи страни. Ето например японците не са доволни, че им е качена лицензната такса. Урежда им се въпорсът и БСП печели няколко милиона, а народът ни и държавта ни ги губят. Подобно и с ВМЗ Сопот. Ползите за БСП са две: хме приход в джоба им, хем по-бедна държава, значи комуно-социалистите ще имат кого да "защитават". След едно столетие ще пишат за вярата в манипулативните обещания на социалистите, че е едно параедоксално психическо явление при маса ниско интелектуални хора. Разминаването между обещано, пропагандирано и свършено - е така голяма, така видима, че може да бъде запълнена само от огромна глупост на много хора. Социалистите ловят маса хора, които са склонни а вярват, че с фокуси и кражби могат да живеят добре. Даже опитаха убийства за целта. И постигнаха упадък, който все още не е очевиден за тях, въпреки факта, видим и изживян от всички, включително от тях. Парадоксално! И днес вярват на Нинова, която лъже патологично. Явно пак им се обеднява, забравили Луканов, Виденов, Станишев... Орешарски не го рброя, изгонихме го навреме.

Някой да ми каже с какво запомнихте Лукарски като министър от правителството на Герб!

С добра дейностъ и грижа за държавата. Който много работи и не говори много. Говори само по същество.

Ех ЛУКАВСКИ тъпичък си беше миличък и няма как да се подостриш.Природата ти е ТЪПОГЛАВСКА.

Японците са направили това де стори и един достоен българин за софия тех парк,добре е че хората вече неги е страх да говорят проблема обаче е друг подслушването на разговори се оказва патент на реформаторите

Какви са тия записи, как така изтичат и защо все изтичат при соросоидите?

Нощно време сънуваш ли ги соросоидите селски идиот.....налазват ли те,оправят ли те.......споко,в крлуково ще ти намалеят проблемите:)))))

На Лукито му духнаха хората, там му е проблема....И като знае, че повече няма да се докопа до власт, лошооооо....!

смяна ще има ама в парламента ,а лукарски го чака бюрото по труда- деиствята му ми подсказват че седларски си върши добре работата

лукарски ти си срам като бургаски зет,с компромати само в софия

Щом е собственост на държавата ще се даде ... Ако не сега - по- късно...

КЕФЯТ МЕ МАЛОУМНИТЕ ТРОЛОВЕ КАК ЗЛОРАДСТВАТ С/У ЛОКАРСКИ ДОКАТО ИМ КРАДАТ СОБСТВЕНОСТТА-БА СИ МАТЕРИАЛА ТЪП.

Г-н Лукарски си измисля. Неговият проблем е, че аз проявих интерес към съпругата му при последното ми посещение в Калифорния. Тя е там и страда в компанията на чернокожи. Успокоявах я 4 дни, а като се върнах г-н Лукарски от нея. Казах му , че е случил на правилната жена. Явно, той превратно е разбрал всичко това и започна с измислените записи. Записите няма да помогнат нито на него, нито на съпругата му. А тя заслужава уважение, при това всяка вечер.

Знам,че си невинен....ти не би направил такова нещо

Забавлявам се като чета тук пенсионираните памперси как като не могат нищо смислено да напишат го обръщат на порнография....онождат,оправят и все в този дух а са сдухани старци които си опикават чехлите но още се правят на мъже.......комуноиди,байти сорос ви чака да му правите компания горе:)))))))

И кво от това?

ЕЙ ЧИЧКА,А ТИ ВЪРНАЛИ ДОЛАРИТЕ,КОИТО ПОХАРЧИ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ В САЩ???СМЕШНИК!!!

Луарски ли си Луканков , какъв си бе агнешка главичка че да даваш тон на Правителството какво да прави ! Аз и много Българи няма да гласуваме за Соросоиди !

Че има ли по-предани Соросоиди от БСП?! "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016г., eurocom bg. "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg.

Защо не поиска оставката на Б.Борисов след записа със шефа на митниците , да не закачат "нашето момче" .......!Мишо Бирата ??? А даже се коалирахте да да управлявате ???!!!!

Мишо бирата беше момче на гоце невежа комуноидна но пък то и за това сте комуноиди защото сте тъпи и каквото ви налеят в парзните чутури това храчите........мангустите поне се пазарят като лъжат а вас ви ползват като мулета:)))))))

не само аудио, но и видеозаписите не се приемат за доказателство. Спомнете си серията от флашки с Б.Б. нямаше дори и морален ефект върху избирателите. За какво се иска оставка на служебен министър, на който му остават броени дни на поста. Какво иска да постигне Лукарски освен популизъм?

Лукарски просто иска да натрупа точки на чужд гръб,както и да отклони вниманието от себе си какви ги надроби : парите на ВМЗ , освободените от него държавни служители когато вече беше в оставка,пълната му некадърност в управлението на ведомството ,което "управляваше ".....И още,и още.....

За съжаление това го правят всички, които имат власт и то не само у нас. Много интересно би било да се направи проучване колко "приятели" има из разни комисии, бордове и всякакви платени форми на работа. Много от тях сигурно няма да имат нищо общо с онова, за което получават пари, освен близка връзка с правилния човек.

Слабо Лукарски, слабо ... Сетил се да вади компромати ден преди изборите. Поне да го беше изфабрикувал по находчиво. Така хем срамиш театралния бранш хем обиждаш публиката ...

Реве защото махат съпартийците му които самия той е сложил на софрата.

Я да пита за двете каки...и за другите свраки....

jingiby

Лошо, Седларов, Лошо...

Кой беше този? А, сетих се - един, който си позволи да стреля срещу предизборни плакати на кандидат-президент. Май беше завършил право, пък се уреди за министър на икономиката, без да има икономическо образование. У нас винаги може да стане по-смешно!

Защо не поиска оставката на Б.Борисов след записа със шефа на митниците , да не закачат "нашето момче" .......!Мишо Бирата ??? А даже се коалирахте да да управлявате ???!!!!