Сблъсък между полицаи и протестиращи на границата

Жандармеристи отстраниха протестиращите на ГКПП "Капитан Андреево" от пътя. На пункта "Малко Търново" също е имало сблъсък.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсък между полицаи и протестиращи на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох част от коментарите по темата и ми се догади от голяма част от тях,които някак не мога да приема, че са писани от БЪЛГАРИ по произход и дух! За всеки истински българин в сегашната ситуация в България,в която около всеки избор се допуска участието на живеещите в Турция със запазено българско гражданство,е болезнено и дълбоко ранимо това самоунижение и проява на турска зависимост!!! Убеден съм, че даже част от писаните коментари по темата,не са писани от БЪЛГАРИ освен такива,които са загубили или презряли българската си самоличност.Браво на патриотите и протестиращите срещу унизителната турска зависимост,която се демонстрира на всички избори!!!

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Помни че родителите ти живееха добре до преди 30 години, а сега се хранят от кофите за боклук.

Помня колко добре живях 1997 аз и родителите ми - на хляб само. Ходих пеша 10 км февруари 1997 за да отида на барикадите на Орлов мост. Бях студент 1-ви курс.

в момента пречките пред избирателите от Турция ,които създават Лъжепатриотите са само и единствено в полза на Сокола .....реално Той е най-мъдрия политик на прехода .. ---и пак ще бъде балансъора и ще разпределя порциити! А истинските българи наистина ще берат гъби и мушмули щото са я разочаровани от това ,че им се оправят пътищата , щото са горделивци щото нямат лична ясна позиция

Когато гласуваха за доган,защо никой не ги спираше?Явно местан доста обърква плановете на червената мафия.Има опасност моделът КОЙ да остане без парламентарно представителство.

Вместо да правят псевдо -блокади и много шум за нищо така наречените''Патриоти''да приемат закон против двойното гражданство.Тук е истината! А не някакви си ''блокади''Смешници такива!

тИ СИ мНОГО уМЕН --ГЛУПАК !!!.......

Велизар Енчев искаше отмяна на двойното гражданство и негласуване в държава във военно положение - Турция, патриотарските лидери бяха против, сега вдигат предизборна патардия, та вместо полицаите да пазят от мигранти държавата, да се занимават с протестъри

реално погледнато, тези, които блокират нарушават закона, не може тези с турско гражданство да не гласуват, а други с двоини гражданства да гласуват - нарушение на закона.

А кой измисли закона?

СЛЕД УТРЕШНИЯ ДЕН, ВСИЧКИ СОРОСОИДИ, ЩЕ БЪДЕТЕ ПРАТЕНИ В ЗАТВОРИТЕ, ТАМ Е МЯСТОТО ВИ---БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

И руските тролове барабар с тях!

Абе тези потриоти или по точно Симьоноф и русенския македонец Каракачанов нали бяха във миналото и поминалото и по предното Народно Събрание!Защо тогава не внесоха закони,не водиха дебати за този вид ,,теризъм"ами точно два дни преди изборите ескалират напрежението със незаконни действия и провокации? Това си е чиста проба руска довирсия и опит за дестабилизиране на страната!И патриотите не са патриоти и ДПС не е терскъ ами е руска партия! Със тези действия се цели повече първосигнални избиратели да гласуват за уж българските партии които уж ни бранят!

ПЪЛНА, МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ТВОЯ СТРАНА, ТИ НЕ СИ В ЧАС, ПОГЛЕДНИ, КОЛКО ПЪТИ ВНАСЯХА ПРОЕКТОЗАКОНИ ВМРО,АТАКА И НФСБ ЗА ОТМЯНА НА ДВОЙНО ГРАЙДАНСТВО, АМА БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНО ОТ ТУРЦИТЕ И БАТ ВИ БОЙКА, A OT BSP?

Краси-колко кИфтета изяде на "пикника",а?...

Го няма,да не би,да е при ментора си Меди,а?!...

Защо да не могат да си влязат в родинат с редовни документи? Това са изпъдените хорица от възродителния процес ,които използват вероятно безплатен транспорт ,да за се видят с близките си Като сте толкова парпити Обединените Предатели ,защо ви е страх от няколко стотин човека ?? Или защото сте подлоги на ДПС и браните цлостта им?

НЕ МЕ КАРАЙ ДА ПЛАЧА ПО ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ ЗА ГОРКИТЕ ХОРИЦА ! УТЕРЕ НЯМА ДА ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ КАТО ИДА ДА ГЛАСУВАМ!

Няма такова действие от страна на българските власи. Това беше едно доброволно пътуване до южната ни съседка след безброй лъжи на емисари от арабски страни. Е, след като не намериха реките от мед и масло, 70% се завърнаха обратно и си получиха продадените къщи почти на символична цена. Ти си един от тези "прогонените" и сееш омразата.

Ямболският административен съд постанови като основателна жалбата на патриотични организации против заповедта на кмета на Елхово, с която бе забранена акцията на граничен пункт Лесово на 24 март, първият ден от втората блокада на българо-турската граница. Веднага след връчването на заповедта адвокат Иво Пазарджиев, представляващ Красимир Каракачанов - съпредседател на Обединените патриоти, оспори решението на кмета, обръщайки се към българския съд. С този акт магистратите доказаха, че администрацията нарушава законодателството, възпрепятствайки регламентирания митинг-протест на патриотичната формация. За да издаде такава заповед, кметът на Община Елхово трябва да разполага с несъмнени данни, че с действията си участниците в митинга биха застрашили обществения ред на ГКПП Лесово или биха нарушили правата и свободите на други граждани, пише още съда. Патриотите благодарят на българския съд, който доказа, че е безпристрастен в тълкуването на закона, и гарантира правото на българите да отстояват гражданската си позиция срещи изборния туризъм, организиран и подпомаган от турската държава. Припомняме, че инициаторите на блокадата изпълниха изискването на Закона за събранията, митингите и манифестациите и има уведомление, подадено по надлежния ред на 23 март 2017 г., като се посочва, че акцията ще продължи от 11.00 ч. на 24 март до 11.00 ч. на 26 март. Пълен текст на прешението на Съда:

Никъде не пише че имат право да затварят пътя."Митинг- протест"- да митингуват по поляните колкото си искат.Затворят ли пътя да им теглят един бой.Видяхме че патриотар от друго не разбира.

ТЕЗИ ЗАЩО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ПОГАЗВАТ ВСИЧКИ ЗАКОНИ(ОСОБЕНО ТОЗИ ДЕТО ИМ БЕШЕ ГОЛЯМАТА ГОРДОСТ)ВМЕСТО ДА СЕ ПЪЧИ ТАМ ВИНКЕЛА,ДА КАЖЕ ОЩЕ КОЛКО ОТ КАМИОНИТЕ МУ КОИТО СТРОЯТ ОГРАДАТА СА ПРИГОДЕНИ ЗА ПРЕВОЗ НА БЕЖАНЦИ.

Сблъсъци?На някои от драсксчите-медийни много им се иска да блеснат с подобни заглавия.Само че хал хабер си нямат за последствията от подобни напъни.Гледахме по телевизията,този СБЛЪСЪК.С престъпването на Полицията Юнаците осраха процепа.Едно е да се биеш в гърдите и използваш високо парни слова,друго е да ги изпълниш.Не съм учуден обаче,това си е български патент.Левски, Бенковски,Ботев,Караджата,Хаджи Димитър и колко още убити от турците но предадени от българи.На по-младите им казвам да прочетат нещичко от Захари Стоянов.Ако пък не им се чете,да гледат филма за Капитан Петко воевода.

Спешно среднощно заседание на Министерския съвет бистри възможни варианти за дипломатически действия, докато Патриотите ВМРО преграждаха с телата си граничната бразда пред турските орди. По груби изчисления, изтекли от Президенството, едва 30% от предварително планираните "изборни туристи" са се промъкнали с влакове или самолети на територията на България, за да гласуват за ДПС и ДОСТ. Митничари, граничари, жандармерия и полицаи масово аплодираха новите български опълченци от ВМРО, въпреки заповедта на Герджиков да пускат безпрепятствено изселниците. Турският посланик, турския консул, спецслужби и агенти бяха на Лесово, Капитан Андреево и Малко Търново, в опит лично да преценят ситуацията. Ердоган е бесен, турският президент е забранил на останалите автобуси да тръгнат към БГ, за да не става смешен в невъзможността си да преминат границата!

Ккави орди сънуваш нещастнико?! Това са изпъдените хорица от възродителния процес ,които изполват вероятно безплатен транспорт ,да за се видят с близките си Като сте толкова парпити Обединените Предатели ,защо ви е страх от няколко стотин човека ?? Или защото сте подлоги на ДПС и браните цлостта им?

Няма такова действие от страна на българските власи. Това беше едно доброволно пътуване до южната ни съседка след безброй лъжи на емисари от арабски страни. Е, след като не намериха реките от мед и масло, 70% се завърнаха обратно и си получиха продадените къщи почти на символична цена. Ти си един от тези "прогонените" и сееш омразата.

Аре по-полека с филмовите сценарии!

Полицаите не са виновни, на тях им идва да хвърлят униформите и да се вклучат в протеста за спиране на турското нашествие, ама имаме едни УПРАВНИЦИ, които са за бесилото! Управляващите са превърнали власта и полицията в своя собственост, а не мироопазващи сили на народа! Протестите трябва да се преместят пред КАБИНЕТА на правителството и ПРЕЗИДЕНСТВОТО!

ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ''ПОЛИЦИЯ '' ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАМ --ЩЕ ГИ РАЗБИЯ !....

Стига са си правили пиар лъжепатриотите - АМАН! Щом имат право да гласуват турците, няма какво да се репчат и да раздухват "партиотизма" си. Да бяха измислили закон, който да забрани гласуването на "българи" в чужбина, а не когато вече това е късно. Война ли искат да ни докарат, какво ли? Да ги бяха арестували всички които са на границата за подстрекалество по-добре.Орел,рак и щука са се събрали заедно и като не могат друго - пиар преди изборите е готов!СРАМОТА!

правителство

Гледам ги по новините как идват да гласуват в България,и с цялото си нахалство казват че ще гласуват и в България и в турция?Преди години обаче си бях на ваканция в България и се гласуваше за президент.Не ми дадха да гласувам ,защото не съм бил "уседнал" в България!Как тея фесове идват да гласуват в България като не са уседнали?И наще политици курви се изправят срещу патиотите ,които блокирват границата

право на глас трябва да има този когото тръскат всяка година за данъци Ако друг те тръска-там и гласувай Аз искам да си избирам този който ще ме граби а не филанкишията от Тюркие или УСА или Англия На тях им е все едно защото не им бъркат в джоба -следователно нямат право да гласуват

На турската граница ли трябва да са полицаите в предизборния и в изборния ден? Какво става във вътрешността на страната, господа политици, кои са приоритетите ви - да преминават колони турски изборни туристи или да гарантирате сигурни и спокийни избори на сънародниците си? Не пращайте полиция срещу сънародниците си, закона за изборите да бяхте променили, дебили такива!

Ето това ще ни донесат Лъжепатриотите......втора Сирия ли искаме да бъдем???? Това е опасна искра....нормалния свят се стреми към мултикултурализам те са по зле от диви зверове.... Какво ви пречат няколко десетки автобуса с потвърдено от Контитуцията право на двойно гражданство и правото да гласуват и с редовни документи????

конституцията не е свещена крава а в раздела за двойно гражданство се е изсрал някой който или е предател или турчин което е едно и също

Дир, вие четете ли коментарите от петък вечер до понеделник сутринта? Цинизмът на тези коментари започва да уронва авторитета ви като сериозен форум. Телефонните номера които сте подали за контакт с вас са глухи- никой не поднася слушалката. Трябва ли това да се разбира като стремеж към европеизиране на българският манталитет, или неуважение към вашите читатели?

Браво братя и сестри българи. Много съм доволен Българският дух и патриотизъм отново се надига в българина. И забелязвам, че младите моми и момци сме много-патриотично настроени от старите които знаят само червено и синьо.....

Не баш, тия там на границата са по-скоро платени от Доган и така наречените патриоти.

и ето идва наи-красивия ден, когато ти ше си далече от мен! смарт за куманизтите! лустрация лустрация! лустрация! избиите куманизтите, за да останеме неколко нормални живи! избиите куманизтите, лустрация! лустрация! лустрация! смарт за куманизтите!

На това животно няма ли кой да му запуши плювалника? ДИР-е, спиш ли?

Ако за 5 години не смениш 3 партии,начи не се развиваш!

от три галоша не може да стане и една обувка!

От тях и чеп за зеле не става!

Вие не, но сульовците ви са обикновени оплескани лайняри.Чии го чешаха в парламента?

Ако правителството бе взело нужните мерки, които да ограничат намесата на Турция във вътрешните работи на страната и в изборния процес, то нямаше да се налага да блокираме пунктовете на българо-турската граница. След като по нареждане на Министерски съвет органите на реда възпрепятстваха блокадата на границата, заявявам, че не ние сме нарушителите, а тези, които пред националните медии заявиха, че ще гласуват и в България, и в Турция. Това е недопустимо нарушение, срещу което трябва да има адекватни действия, а не да се плашат протестиращите. Ние сме български патриоти и сме дошли на българската граница да защитим националните интереси и да спрем екскурзиантите-туристи на Ердоган, а не да се сражаваме с българските полицаи. Ние уважаваме органите на реда и отправяме апел към всички протестиращи за толерантно отношение към тях. Един от първите законопроекти, които ще внесем, ще бъде за премахване на възможностите на следващи избори да се извършват подобни нарушения и да се попречи на външното вмешателство на български избори. Тогава ще се види на дело кои са истинските патриоти в българския парламент, които ще подкрепят тези законови мерки. Неведнъж съм сигнализирал българските институции за организирания от турската държава изборен туризъм, подготвените около 1000 автобуса с гласоподаватели за протурските партии, както и за практиката за двойно гласуване на едно и също лице. Ние ще защитим родината си! България над всичко!

На сборището съзрях треторазрядни кандидат мутри и елементарни плужеци мераклии за държавни служби.Няма за ги огрее-пръчовете ще са в обора, а козите ще скубят тревица,ако я има.Не си чешете мандрахулките, а отивайте и гласувайте!Тия номера вече не минават!

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

Това няма как да стане, защото Ердоган се моли на Путин, повече отколкото на Аллах, а не забравяй, че Турция ще бъде унищожена за 29 минути от ядрените ракети!

Истинските патриоти на дела доказаха, че когато България е застрашена от външен натиск, има кой да защити достойнството и на страната, и на българския народ. Както казва Ангел Джамбазки във видеото - дори един спрян изборен турист е победа срещу Ердоган. Гордеем се с Вас, патриоти!

дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукенете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано!

куманизтите ги канят, и меркелката ги защитава. ти не разбра ли кои кани муслиманите? меркел, куманизката....б.б. куманиз, курнелия куманиз, радев куманиз, герджиков куманиз, каракачанов куманиз (с досие), ямбазки куманиз, има ли некои в парляменто да не е куманиз? прасчо куманиз, доган куманиз, дост куманизти, сичките куманизти, и сичките искат да ви управлеват и да ви скачет по главите! и сичките от тия, никож не затваре границите и канят муслиманите - некса е избори, утре е гурбет, вдругиден било брукселски закон.....да си видел куманиз да затвори граница по европата? станишев куманиз, шоиле куманиз, меркел куманиз, руте (холандия) куманиз, шулц куманиз, ... куманизтите вкараха ислама в европа! лустрация! лустрация! лустрация!

МИТ доказа,че е силна служба.Има си в България 5-та колона,която работи срещу държавата ни.Цацаров незабавно да поиска имунитета на организаторите / не да се занимава с мотореткаджията от гроб/ , да образуват дела и да ги осъдят.Няколко самовлюбени папуняка мобилизират дпс и дост!ССК-симеонов,сидеров и каракачанов,работят срещу българите.Обикновени,нископлатени дармоеди.

Ние патриотите-националисти с всеки изминал месец и с всяка изминала година се увеличаваме и ще растем още, защото ние сме бъдещето на България, а вие либералните роми и турци и всякаква паплач сте само едни туристи, които ще ви изметем в следвашите години.....България е само за Българите......Иначе нищо лично към вас мангали, просто БИЗНЕС!

после как ше правиш "бизнес" ве, младеж, като ше останете едни "бизнесмени" и кило картофи ня да можете да си продадете един на друг, щото всеки ще гледа да не се прецака? а да не говорим, че няма да има и кой да ти копа картофите, щото нали ... "бизнесмени" сте

Сегашните Полицаи и граничари, нищо не вършат, а само взимат Заплати и Подкупи от арабите. България само харчи Пари заради Арабските Башибозуци- Нашественици и няма никаква Печалба от тях. Печалба, която после държавата да даде за бедните Българи, Просяци, Пенсионери, Студенти, за увеличаване на заплатите. Тия Полицаи и Граничари, заедно с Б. Борисов и Герджиков да почват да се самоубиват. Всеки умрял граничар или Полицаи, е от полза за България. Така, хем ще може Истинските Българи да пазят България, а и да получават Заплата за това. А и ще се запази страната ни- България...

Тъпанар, ( нерегистриран ) 24.03.2017 22:00 тук става дума за съдбата на България и че Турция няма право да се меси в нашите избори ... от кога взе да се интересуваш от "съдбата на българия" ве, мушморок? от както стана ясно, че ти е застрашена банковата сметка, натрупана чрез същите тези българи, които сега агитираш да отидат на амбразурата, за да ти пазят задника, т.е. банковата сметка! Да влиза ЕрГолям и да ви слага чалмите на всички, дето крадохте българите вече 30 години!

Обичам да ме разсмиват клоуни , като теб

по големи клоуни от вас, които грабехте българите 30 години - няма! но е очевадно, че желаещите да гледат поредният спектакъл са все по-малко, та както виждаме - средствата за набиране и методите за набиране на зрители са вече всякакви

За съжаление Българите, трябва да се преборим с управляващите еничари, с еничарите журналисти, социолози, полицаи и чак тогава да стигнем до турците нашественици и тогава и с тях да се преборим.....България в момента е с отрязани крака от управлявахстите последните 27 години!

а отивайте да ГЛАСУВАТЕ!

Бойкот на изборите докато не променят изборните закони с изискване за уседналост! Стига са яли. Време е да направят нещо.

а пък аз предлагам направо - който няма 1 млн. на сметка - да няма право да гласува, тъй като е доказал, че не го бива да краде, т.е. е по-нисша класа. нали така!?

не, нема дядем да гласуваме, сами си гласуваите, ние не ви щеме! аре да видиме как ше останете на власт куманизтите, като никои не ви гласува! измрете червени буклуци!

Това са псевдопатриоти!Със скандалните си простотии, те мотивират изселниците да гласуват!Навремето сидеров и доган направиха системата "скачени съдове".Сега я усъвършенстваха с допълнителни канчета-каракачанов и симеонов.Тези индивиди омаскаряват ВМРО!Набутаха там и активиста си слави бинев.Но, по засръстени са тези,които им се ловят на въдицата.Шаранчета в България ,колкото искаш!

Тъпите така наречени "патриоти" заради 1-2 процента са готови и война да направят с Турция. Само че има две много основни неща-първото е че тъпите "патриоти" не ги ебе че Турция за 2 часа ще стигне до София ако реши и второто е че тъпите "патриоти" Сидеров, Каракачанов и Симеонов със сигурност няма да са мобилизирани и на границата-единия със сигурност ще е на плажа на Варадеро. На границата ще сте вие глупавите патриоти за да може като ви избият онези тримата да продължат да крадат :Д. На границата няма да съм и аз разбира се и всеки малко от малко интелигентен човек :) И не защото съм страхлив , а защото не съм тъп

Тъпанар, патриотите и без ибори пак имаха 16% на президентските избори, тук не става дума за избори, тук става дума за съдбата на България и че Турция няма право да се меси в нашите избори!

Ако си умен нямаше да защитаваш турския вот!!! Ако си платен е друга работа, май !!!

Глупако, в България има уранови мини. Всеки с достъп до интернет може да си направо саморъчна атомна бомба. Истанбул е на 3 часа път. Я са стигнали до София, я Константинопол ще го има само в митовете.

То ако беше така кюрдите отдавна щяха да са му ебали майката на Константинопол но тва че играеш много игри в нета явно ти дава криле

манечкио, урана не се копа и веднага да се ползва бе! требе малко да бъде обработен преди това. то и с диамантите е така и със златото.... много си зелено бе тикве.

FuckTheEU

Раята се кани да гласува и си мисли, че от нея все още зависи нещо... Псведосоциалистите в коалиция с псведопатриотите и псевдодемократите вече 30 години ви правят на маймуни, и вие все още им вярвате?! Тогава наистина сме си заслужили и управлението и съдбата, и слънцеликия борисов....

Не уважавахте българите, грабехте ги, уволнявахте ги, убивате ги с банки - нека сега да ви превземат турците и да ви слажат чалмите - това заслужавате!