Анадолската агенция: Не пуснаха турски журналисти в България

Анадолската агенция твърди, че двама турски журналисти не са били допуснати в България, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Анадолската агенция: Не пуснаха турски журналисти в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителният с националният си нихилизъм и най-гадното си чуждопоклонничество и слугинаж Плевню не пусна българските журналисти на срещата му с турските "духовни дейци", а не турските! Това да не ви е бащиния?! Искате но не са ви пуснали в чужд, за вас, дом и двор и това е! Какво, сега да ви дондуркаме ли и с пита да ви калесваме?! Я си стойте ва Анадола и не се бъркайте там, където не ви е работа!!!

Да изгоним омразните османлии вън от България и Европа.

всички турски журналисти са затворени!!! Ta сега султанът взе да затваря и немските /билд-зеитунг/ по-добре да ги върнат, отколкото да ги пандизят...по ердогански образец! с простаци дружба не става!

Ето за това не трябва да има граница, която да ни разделя. Това е една друга Берлинска стена. България не е свободна и правова държава.

ИЗЧЕЗВАЙ ИЗЧАДИЕ МРЪСНО !

Затова ли Вашият султан вдигна бетонна ограда по границата със Сирия, а който иска да пресече бива застрелван?

Кажи за Турция!;) И кажи го сега, че след 16.04. като станеш от гражданка - поданик на султана, няма да е здравословно да се обаждаш без позволение свише;)

Мелижа, съпругата на Щерев е жена със съмнителен морал.

Абе... накрая ще излезе, че турският журналист се е заиграл нейде и сега - "не го били пуснали". Търси си оправдание човека, че султана ги вкарва по затворите и за по-малко от неявяване по служба!

усещам иде турско иго пак :-)

Журналистите от Анадолската агенция да се обърнат на 180 градуса и да отидат да отразяват гражданската война в Източен Анадол. За да отразяват събития в Европа, трябва да сменят името на агенцията на Европейска.

че те как тъй са останали, че и пътуват ? Явно са лоялни.

Те турските журналисти са в затворите.

Ха, че то останаха ли журналисти в турция?! Не са ли всичките в зандана, или останаха само угодните на властта подлизурковци?! турция като се е загрижила за правата на журналистите, що не пуснат немския журналист???!!!

Няма место у нас за поредните рязани шпиони!!!

Какви журналисти? Ердоган ги вкара в затвора! Тези сигурно са емисари пак!

то останаха ли журналисти в Турция?

Анадолската агенция: Не пуснаха турски журналисти в България Ами какъв ви е проблемът.Ако минете в района на Странджа няма кой да ви посрещне , камо ли да ви спре.

Анадолската агенция: Не пуснаха турски журналисти в България Турски журналисти , или от турските тайни служби, маскирани , като журналисти.

И ся КО да не вземат турците да заведат дело и против тия наши граничари че не ги пускат както направиха нашите с техните бракониери по вода ? Добре че Цацаров заяви че ние граничарите си няма да ги дадем в турско в техен съд ! Ма те да не са забравили че войната е минала и не сме им вилает ?

Имам чувството, че възродителният процес се възражда!

Даже закъснява!!!

мустафа, няма страшно! зора е да се спаси партията на ахмед доган! после всичко пак ще си е рахат, рахат!

Have a nice day, комшо по обратния път.

Щом не са пуснати някакви турци на границата е имало причина. Затова е граница и затова граничарите са там. Дали са действали адекватно не знам, но на фона на турските изцепки не ми и пука.

Те турските журналисти по принцип не ги пускат и от турските затвори, ама за това не се говори много-много в Турция. ;)