Съдът остави в ареста учениците убийци, били безжалостни

Великотърновският апелативен съд потвърди ареста на двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишния таксиметров шофьор от Русе.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста учениците убийци, били безжалостни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

през това време си преразгледайте закона да се види дали 17 годишни уродчета могат да станат и хора след затвора. Няма да могат.

Е, не може всеки път да става като във Враца - издигат най-големия паметник на Христо Ботев, за да се забрави, че нямат никакво участие в Априлското въстание и така са обрекли на гибел Войводата Ботев и неговите четници. Този път съдът си е свършил работата. Засега.

Ботев и четата му влизат в България преди Априлското въстание! Учете история бе!

За тези изверги само смъртна присъда не било демоkратично пиюя ви на демокрацията

ами тогава да пре-работят цялата работа на сада от сичките тия години на ненаказуемост осадих големо число модератор на дир.бг, и сада им даде условна присада, и сега те се чувстват ненаказауеми. искам смартно наказание за техните престапления и прилагане на садебната им присада. между другото беха осадени условно на по 3 години....2009 получих садебната им присада, а беха подведени под отговорност през 2007. хаиде като искаме да бадем справедливи, да бадем справедливи за всички без изключение, и да няма изключения. каквото за убииците, това и за престапниците от дир.бг

ами тогава да пре-работят цялата работа на сада. осадих гомемо число модератор на дир.бг, и сада и'м даде условна присада, и сега те се чувстват ненаказауеми. искам смартно наказание за техните престапления и прилагане на садебната и'м присада. между другото беха осадени условно на по 3 години....2009 получих садебната и'м присада, а беха подведени под отговорност през 20017. хаиде като искаме да бадем справедливи, да бадем справедливи за всички без изключение, и да няма изключения. каквото за убииците, това и за престапниците от дир.бг

Смърт за тези копел-нца. Няма тепърва да станат по-човечни. Това е непоправимо развалена стока. Трябва да бъде унищожена. А всички либерали да си гледат работата.

То смърт, "хубаво" и лесно, ама въпросът е друг - в що за общество живеем, което създава такива "ученици" убийци. Ако има читаво общество, читаво семейство, възпитание, образование... такива биха били немислими. А, "смърт" едва ли ще преустанови създаването на нови такива и даже влошаване на и без това вече критичното положение.

В US Евън Милър и Кънтрел Джаксън излежават доживотни присъди за убийства, които са извършили, когато са били на 14 г. Общо 73 души в САЩ лежат в затвора за убийства, извършени на тази възраст. Ние ги потупваме по рамото, осъждат ги на 3 години, а те я лежат ефективно, я не. У нас законът защитава само правата на виновните. Несправедливостта е издигната в култ, а някои наши юристи наричат това цената на демокрацията. Узряли сме за връщане на смъртното наказание и справедливото и прилагане в тежки случаи.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

като излежат присъдата и излязат ще бъдат 5 пъти по безжалостни и опасни...

Затова да се възстанови у нас СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ВЕДНАГА СМЪРТНА ПРИСЪДА НА ИЗРОДИТЕ!!! ТЕ НА 17 ГОДИНИ СА ЧУДОВИЩА, НЕ ЗАСЛУЖАВАЩИ ДА ЖИВЕЯТ, А КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ СЛЕД 10 ГОДИНИ-ПАРЧЕ КАСАПИ!!! IСМЪРТ ЗА ИЗЧАДИЯТА!!!

Смъртна присъда за тези изроди.....

а ако го бяха притиснали във фотьойла в къщи, и го бяха убили с девет удара със домакински сатър, щяха да получат по 30 000 лв. като калайджиев от съседната новина!

Едно време са ги разчеквали с два коня

Значи максимума е 10години. Като излязат ще са достатъчно млади и още по озлобени и неконтролируеми. Кой знае каква гадост ще извършат пак

Справдливата присъда е минимум 20 год. на хляб и вода+тежък труд.Лошото е, че след 3-4 години ще излезнат от затвора още по-обиграни и брутални.Правосъдие, какво да се прави...

Като онези 15-годишни момичета, които удушиха съученичката си - след 7 години, на 22 излизат и шапка на тояга... ако на 15 или 17 си изрод, няма какво да те поправи, само копаене до живот в уранова мина.

Пак казвам, евтаназирайте ги. Жалко че почина "Момата", който прочистваше света от такива....

Нищо не става от тези боклуци.... Ще ги храним в затвора.... до следващото им убииство и така до края.... Ние сме за съжаление - не те......

Така е, за съжаление. Къде са родителите им? Къде са институциите, които трябва да следят дали родителите съвестно изпълняват задължението да ги възпитават? Какъв процент от младежите на тяхна възраст са в същото положение като тях - дали изобщо някой знае и интересува ли някого това?! Идват избори. Някой от бившите бъдещи политици, които ще изберем поради липса на по-читави, грижил ли се е някога за бъдещето на страната ни - за децата, които растат днес? Или си играят само на процедури по ЗОП и строят ли, строят неща, които се скапват скоро след като са "построени"?

до къде я докарахме с наркотиците и липсата на родители.

Как защо? За да доставят радост на затгорелите пандизчии,на които им идва агнешко за неясно колко години... там ако се опитатда се правят на мъже,леле колко секс ги чака като те са от страната на булката

Смятате ли,че от тези стават човеци?И че затворът ще ги превъзпита?!!

не,но няма смъртна присъда.

Мнооого ми е любопитно какво е пак пледирал адокатът?

Каквото и да е пледирал ,присъдата трябва да максимално високата, при възможно най-тежките условия.

защо са живи?!