Обвинение в тероризъм за тунизиец в Антверпен

Мъжът, който бе арестуван вчера, след като нахлу с кола в пешеходна зона в центъра на Антверпен, днес бе обвинен в действия с терористичен характер.

Обратно в новината

Коментари - Обвинение в тероризъм за тунизиец в Антверпен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжаление за убитите. Но виноват ЕС и сега отговаря с цената на живота на гражданите си. Кой направил развъдник на тероризма в собствения си дом? Не са ли те от Европа, които пропагандирали свободата и право на човешката самоизява без граници.Човешката личност с предимство пред държава. Тази дивашка толерантност премина граници на разума и чувството за самосъхранение. И это - човекоподобно се изяви и прояви свободата на вижданията си с нож. Тъпото неразбиране на ЕС, че има друг живот, различен от техния ги вкара в капана. Те натрапваха свои виждания и своя демокрация, която я няма никаква, а има само правила, закони и ред, навсякъде. При това, че всяка общност ги определя по свой начин. А там друга религия, друг ред и друго самосъзнание. Що се навирате в други държави и правите живота им непоносим? Те са други, не са като вас и имат право. Намразиха ви. И сега те отмъщават.

А дали ако не беше мюсюлманин и мангал щеше да гази и коли хора като се напие?

И тъй като говорим за тероризъм и във връзка с Германия - ДА НЕ КАЖЕТЕ че е спам или извън темата - само в България ли не се разбра, че Германия спира доставките по 11 програми за въоръжаване на турската армия? Доказа се също така, че "сближаването" на Путин с ЕрдоСган не е никакво приятелство, а поставянето на диктатора на колене и то след договаряне на Русия и САЩ?? На провинцията Африн в Сирия, руските сили които се обединиха с кюрдите са заобиколили частите на турската армия и са готови да почнат с тях боеве!!Ген. Щаба на руската армия е издал заповед на въздушно преносимите военни части да са на пълна бойна готовност за инвазия в Африн!! Същото важи и за съединенията които се намират близо до Турция.... В момента се водят преговори да се продадат С- 400, не на Турция а на Гърция.САЩ са готови да предоставят на Гърция 150 щурмови хеликоптера "Киова" и 45 "Шинук". Русия е обявила, че вече разполага с готов нов радар работещ с фотони. Това означава, че вече "стелт" самолети НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!! Гърция води преговори за купуването на радара и едновременно с това увеличи живата сила на армейските части на островите със 100 процента!! Дотук с терористите на ЕрдоСган!!!

Значи Гърция се готви за война? Ние пак се оглеждаме като на тенисен мач. Лоша работа.