Бойко Борисов: Има само едно дясно и това е ГЕРБ

Има само една партия, която може да носи отговорност. Има едно дясно и то се казва ГЕРБ. Това е дясното, което може да спре опортюнистите в ляво.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Има само едно дясно и това е ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае ли някой в коя област и на каква тема е докторантурата на банкянския вундеркинд. Защото все повече ми напомня за Мирча Крешан, който за каквото и да го попитат все за краставицата говореше. И наш Боце така. За каквото и да го попитат все за Южната дъга, северната тангента, метрото и магистралата говори.

..." Бойко Борисов: Има само едно дясно и това е ГЕРБ"...

Какво ляво , какво дясно - ГЕРБ е партията на тоталния тоталитаризъм. Ех, какви ли сънища сънува батя ви Борисов.

Ще гласувам за ГЕРБ!Никога за най-престъпната групировка,както и да си сменя имената-БКП,БСП,модерна лява или подмладена. Комунистите,държавата обраха. Комсомолците след тях вървят!

Сменя се от БКП на ГЕРБ само че пребоядисано

Основна цел образованието. На пръв поглед - не е зле. Но хайде да я развием в перспектива. Ще инвестираме в него. Ще бълваме вишисти, средни кадри, специалисти професионалисти. И какво ще правят те като няма индустрия, икономика, производство, няма работа и атрактивни заплати? Ще за-ми-на-ват в чужбина Тикво проста! За това ли ще управляваш за да харчиш парите ни да подготвяш специалисти безплатно за някой друг?

Много пот се е ляла докато слугите му изфабрикуват този ферман. Всуе. Няма да му помогнат никакви шашми заклинания и клетви. И за Костинброд няма шанс. Досегашната му власт показа, че е ограничен мафиот, некомпетентен хаймана, самовлюбен бърборко и арогантен простак. По скалата от 1 до 10 за мерака си да управлява казва 11 само от страх, защото знае,че без власт за да манипулира съда затворът му е сигурен. В сравнение с Корнелия се представи изключително слабо, неубедително, посредствено. без да каже нищо за програмата си. Пак пробутва плоската измислица за дядо си и геройските си подвизи като огнеборец. Колкото пъти да повтаря това блудкаво съчинение няма кой да го приеме за чиста монета. Легендата за утрепания дядо като враг, никак не се връзва с факта, че както той самия, така и баща му са били комунисти. Но той си приказва. И не само той - вече заразява и обкръжението си и те митологизират дядовците си.

Съд и затвор за националните предатели от ГРОП.

абе вземете му милионите, и ги вкараите в пенсионните фондове, да видите как ще стане-върл комунист.имаше такъв филм с джим кери

Боко трябваше по мащабно да го кажеш в твой стил - едно дясно герб, едно слънце боко, една вселена банкянска глава. един изгрев и един залез бокова глава и боков задник....Въобще всичко с една дума е ''сътворено' от теб:)))))

Г-н Борисов, само да ви питам, какво стана със съдебната реформа, защото последния ми спомен е, че я скопихте в последния момент... Или тая реформа хората не я искат и всички смятат, че съдебната система бачка идеално?

Има само един бог, да се свети името му Борисово.И неговия пророк Цецерон

Е колко да е дясно, като сте обвързани с комунистическо минало, т.е. ляво. А и програмите ви с левите много си приличат. Такива хубави работи ни обещавате... е-е-е-х!

Само да ви кажа, че ББ ми омръзна /и Нинова/ ,също като едно време - пуснеш ТВ - Тодор Живков........ Аман ! А сега и Интернет - непрекъснато. Поне снимки не слагайте.

За кмета на Симитли има едно ТЯСНО.

Тоя е десно, Нинова лево, а народа седи в средата на четвъртития....

Още от времето на СИК Б.Б. бъркаше Лево с Десно. Така, че едно наум с посоките.

Борисов! В България "дясно" няма а ти не си крий червеният партиен билет в генералската униформа, ОК. Всичките сте от една порода.

ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА! МЕЖДУ НЕЯ И ДОСТ РАЗЛИКА НЯМА! И ЕДНАТА И ДРУГАТА ПАРТИЯ СЛУЖАТ НА ЕРДОГАН! ПАРТИЯ С ЛИДЕР, ПЪК И НЯКОЙ ОТ НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ СА ХОРА НА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ, ЗАТОВА ТЕЗИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ! ЦИНИЗЪМ Е СЪДА ДА ДАВА ПРАВА НА ТЕЗИ ПАРТИИ ДА СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ, В БЪЛГАРИЯ!

Колко съм бил тъп като съм гледал да нямам нищо общо с БКП навремето...

ХАХАХА по-наляво от това дясно няма на къде - ГЕРП трето качество комунисти бившия слугинаж на БКП и по-надолу няма на къде ... айде у лево ПОЖАРНИКАР!!!

Генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес ...да не ни дава съвети и да не се меси във вътрешните ни работи !Заради некадърници като него и Борисов животът на обикновения човек в Европа се влоши ,богатите станаха по-богати ,няма сигурност ,навсякъде цари хаос ....лицемери !А аз подкрепям засега ,Нинова ...и не Путин е виновен ,а вие .

Делян Добрев, мама, тате, брадчедката, зетя и кума... пълна хранителна верига. Кумът е зам. кмет по строителството. Зетят санира за милиони. Мама и тате са строителен надзор на зетя..

Щастливо момченце, със синкаво байряче и червена блузка, чичко Боце ще даде парички на мама да ти купи шоколадче за тази снимка. може и да намери и работа на тати..

ИМА ЕДНО ДЯСНО И ТОВА Е НОВА РЕПУБЛИКА

Mахайте го този паразит от новините

Vinetou

Сега е дясна, а като си я преместиш в левия крачол лява ли става?

Може ли да се нарича дясна партията Герб създадена от Борисов за лична употреба и с членови бивши комунисти,техните деца и внуци? Герб е партия на авторитарния Борисов и по това две мнения няма нито в ЕС и като частност ЕНП.Герб е необходим на ЕНП само за масовост в ЕП ,нещо подобно ,като коалициите в БГ парламента.

Един е Винету и Буда е неговия пророк :)

Както написах надолу, това което виждате на снимката е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Закон за закрила на детето Чл. 11. Закрила срещу насилие (4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.

Май има нещо такова...ама за фанатизираната майка гербаджийка, спирачки няма

Вождът на "дясната ГЕРБ" се скъса да обяснява сак ритАл топка със скъсани гуменки, как ял само филии с мас, как хранИл прасетата и кОпал картофите, та да има храна у тях. А сега - с нищожен влог и 50-годишна кола. Пародия - и на "десен", и на политик....

"Бойко Борисов: Има само едно дясно и това е ГЕРБ" Бойкоооооо, ако я нямаше Партията - Майка никой нямаше да знае нищо за теб!

Докъде го докараха от Герб.Бойко Борисов и Герб в края на предизборната борба включиха и невръстните деца в пиар акциите си.Преди да падне нацизма Хитлер изпращаие ученици на фронта ,но и това не го спаси.Бойко падна по-ниско и от Хитлер, пуснкайки на предизборните си сбирки и деца в предучилищна възраст.Всички авторитарни управляващи в Европа са използвали децата за пропаганда.Същото е и в България.

Бойко Борисов: Има само едно дясно и това е ГЕРБ . А кое е лявото , че не го виждам, не го знам ??

Има едно дясно и то се казва ГЕРБ.....и има един ГЕРБ и той се казва Бойко борисов. Мощен кикот в залата, и жален стон! И стенания сред публиката- боже, от къде ни дойде тази напаст? А де- сами си го натресохте!!!

Ами мислете като гласувате в неделя, да не ви дойде до главата отново. Но се пазете и отляво, че може Корнелия Нинова да ви налази и тогава ще е същото!

Като дясно се разбира най-добре така - малък бюджет/малки данъци/ - за да остават пари в тези които са си ги изработили! - за толкова години управление --------няма такава политика ! Лъжец! Откъде взе пари да направиш партията навремето? Докога ще си мислиш, че си незаменим? С колко задлъжня държавата при тебе ? Наглец!

ГОРАНОВ ИМА ТЕЖКИ ПРЕДЧУВСТВИЯ, ще БОКУ ЛЪЖЕ

Единственото ДЯСНО е Нова Република!!!! Вие и деформаторския блок сте много далече от дясното

Това "Нова Република",какво е???

Радан и Трайчо

НЕ МЕ ГЛЕДАЙТЕ,КАКВО ПРАВЯ-СЛУШАЙТЕ,КАКВО ВИ ГОВОРЯ? Веднъж е център,после десен-а дефакто е тръгнал от ляво! Сутрин казва едно,след обяд друго,....? Интересчиите,и лапачите ги разбирам,НО останалите,или са тъпи,или много тъпи!!!

Българи, нека излезем всички в неделя е да гласуваме и да отнесем ГЕРБ като куцо пиле домат или като свиня баберка и никога да не се връщат във властта !Народа иска промяна но тя не включва ГЕРБ дайте възможност на Баце да има по вече време да си гледа магнолиите в Банкя !

Да не забравим да отвеем и БСП (БКП), Обединени патриоти, ДПС и ДОСТ!

"Отнесете" и Бирената партия па пийте по една бира за загубата на Баце но дали от радост или мъка вие си знаете :) !

Борисов, вашето дясно е като дясното ти кроше! Всички са чували за него, но никой не го е виждал. Като "дясната" ти политика по санирането. Или като десните ти успехи по "защита на частната собственост" и личната свобода и СИГУРНОСТ. Точно толкова е дясна. Или като политиките ви в енергийния сектор- пак така "десни" и на парче. За упражненията с излишъка от бюджета на здравната каса...това пък е най-дясната ви постъпка. Подслушванията? Шантажа за обсебване на "непослушните" фирми чрез държавния апарат? Прекомерното подслушване? КТБ? (само не ми казвайте, че не е И ВАША заслуга). Едно от най-важните - административната тежест. Брутални глупости с данъчното, административното законодателство ии др. в последните години. Къде е и плюса от прословутите ви еврофондове? Скъпите коли ги виждаме навсякъде, ама други "ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ" сякаш няма чак толкова видими. И пр. и пр.

Сутринта в Нова тоя разигра нов епизод от сериала за дЕдовците. Обясни как неговия бил пребит с пръчки и колове /ама естествено не каза защо и от кого!/ и чак като шеф в МВР видял,че в смъртния му акт като причина пишело "червен вятър". Не извади кърпа като Цецка, а само театрално смръщи вежди. И сега разсмива всички с тия приказки за ГЕРБ като ЕДИНСТВЕНА ДЯСНА ПАРТИЯ.Кое й е дясното? Това, че всичките й войводи са били членове на БКП и хора на ДС, това, че на повечето от тях родата е номенклатура на БКП или с партизанско потекло, това, че босът им, по собствените му думи, има 14 хиляди в банка и само Мерцедес от 1968г? Очевидно трябва да му се обясни на достъпен за него език що е дясно и как изглежда навсякъде по свето.

И невръстните деца са мобилизирани в кампанията! С байрячета в ръце. Ха!, да се смееш ли да плачеш ли? Браво на тази самоотжержена "майка"

само боико ще оправи тази страна.вие сте толкова неблагодарни хора....да не би станишката да не крадеше?тя страната ни беше толкова червива та боико виновен?...поне тои строи нещо?отиваите и гласуваите за него

Взима 10 милиарда заем - строй с 5 и краде 5! А ние ще ги връщаме!

това не е доказано.всички сте много съмнителни?станишката взимаше 10 само за него и нищо не построи?

Повечето хора искат НАМАЛЯВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ, а не мажоритарен вот. Болшинството така и не разбраха какво изобщо е това. Но разбира се така е по-лесно и по им изнася на г-да политиците...

АЗ! АЗ! АЗ! АЗ-Бойко Борисов! АЗ съм единствения праведен и честен в България! АЗ КАЗАХ!!!!

Вярно е но и Курнелка не пада по-долу. Аз!, Аз! но са и скромни хора "от народа" :))) Просто българските избиратели това искат да чуят. Това е положението.

Дори личноста на ББ вече няма значение. Не може да се говори за ляво и дясно в този момент, когато бе разкрита дейност по организиране на бунтове за разцепление на държавата ни. След края на кампанията и изнесените послания се вижда, че ГЕРБ нямат алтернатива и то само заради изявленията си, че няма да вдигат данъците и ще строят магистрали. Другите работиха против себе си. Нинова изнесе кампания тип факира от рекламата на "Олд спайс": "Аз съм на кон!" Доган на патриотична лирика, Местан на туркофилия, а "десните" на безмозъчна неяснота с гръмки послания за невидим европеизъм. Някои прекрачиха границите не разума и показаха, че не са за политиката. Буквално се вижда, че всяко движение извън ГЕРБ е финансово погрешно. Толкова е ниско нивото на политическата класа, която все още владее маймунската реторика, но не и убедителността на аргументите на човешката логика. Нинова беше толкова трагична, че буквално беше срамно да се слуша и гледа. Да не говорим, че са я напомпали като куклата от Хол лотта роузис на Диси... че и коня 'и държаха да не рипне. А бе, ужас бе! Да ни докарат да ни е алтернативата ГЕРБ!? Като имаме предвид какво се случва в Турция министър председателят трябва да е здрав и силен мъж със стабилни финансови принципи.

Защо, когато управляваше не намали субсидиите за партиите?Нали мислиш за народа.Долни продажници.Тази сутрин две думи на кръст не можа да кажеш.Нищо конкретно и само локуми.За разлика от твоя върл опонент.

Такъв Циркаджия никога не бехме виждали домомента. Довечера , кой знае , какъв смех ще бъде по БТВ.