Жената на Цветан Василев обвинена за покупка на скъп имот

Съпругата на банкера Цветан Василев излезе със специално изявление, в което съобщи, че вчера й е било повдигнато "изфабрикувано" обвинение за покупка на имот.

Обратно в новината

Коментари - Жената на Цветан Василев обвинена за покупка на скъп имот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината пари били лични на мъжа й - как ли пък не! Много ясно, че парите са откраднати от вложителите в КТБ. Отнемане на цялото имущество на семейсвото и затвор за Цветан Василев.

се очаква да бъде обвинена в купуване на скъпо сирене от магазина. Тръпна и не смея да дишам от вълнение.

Тези наглеци трябва да бъдат вкарани до живот в затвора след като върнат с лихвите всичко крадено, вила на Женевското езеро за 20 милиона, а българите да плащат кредита по погасяване на кражбата?

Да обереш и фалираш собствената си банка означава да си пълен идиот! Или ние сме идиоти!

20 лимона? Тя с кои доходи ги обезпечи? И с кои ще ги изплати.

Едно не разбирам, как 206 са краднати, а няма 4500

Аз се чудя как някое смело нашенско момче не е отишло и да ги гръмне тия кръвопийци. Като няма за тях съд и присъда поне ние да ги чистим. Народа мре от бедност, а тая тухла... вила край Женева.

още ли не са им конфискувани имотите на тези олигарси от агентурата???

абе нищо лично, ама мангала как е е*ал това теле!!!

виновно е крадливото пожарникарче той заповяда парите на държавата да са в ктб за да може после да ги приватизира с брадчеда си пеевски

БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИ... ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА С НОРМАЛНИ ХОРА ТЕЗИ ОБИРДЖИИ ОТДАВНА ЩЯХА ДА ВИСЯТ НА СТЪЛБОВЕТЕ НА "ГАРИБАЛДИ"..

Мамицата ви хайдушка.

всичко се връща това прасе от снимката вече 100% има мега свинско високо кръвно....

Язък им за парите! И да ходят ошишкани като прасета, като тази на снимката. Иначе ще си платят за тарикатлъците.

Тия уродливи плужеци сериозно ли си мислят , че ще си харчат ограбеното от цял народ на спокойствие по разни имения и хасиенди ?!!!! Ха-ха-ха :))))) За всеки лев ще плащате , безродни майкопродавци ! И на Луната да се скриете възмездието ще ви стигне и ще надмине и най-големите ви кошмари . Амин !

Гледайте ги! Изнесоха ви парите а вие пак ги гледайте и четете!

Значи от 20 млн.еврака за виличката край Женева ,половината са на мъжа и , а другата половина е теглила кредит от швейцарска банка .... Питам се ,не как са я одобрили,като кредитополучател ,ами с какъв погасителен план ,ще връща тези 10 000 000 евра+ лихвите с нейната професорска (мисля) заплата и то за инвестиция ,която не е с НЯКАКВО ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ?...Само виличка ...дом за отдих ... Аз само питам ?

Novae

бсп-то по препоръка на КГБ и горбачов набутаха бая парици в ръцете на мерзавци. Изакаха се на цялата си идеология тези никакви човеци?!?

Това вече е висш израз за наглост

Мали-и-и тоа Цецо В ква грозотия имал за жена! Абе Цецко, не моа ли некоа плеймейтка да замеш бе? Да ти харчи милионити, дето ги открадна от народа, бе...

Ииииии, изгодно е да си комунист-предател в България, дори когато си паднал! Ама как ни обясняваха, че Народната власт се борила срещу кулаците и буржоазията, която обирала народеца! :)))))

БРЦК

Ахахаха 200 милиона. А останалите до 5 милиарда къде са бе? КОЙ ги отрадна тях?

sigorna sam ,no imam vsi4ki usnuvanieta da tvarda 4i tas dama nee imala seks pris puslednite 11 godini-ni e nikak apititna,noe svrah bugata .....

Ако сте невинни заведете и вие дело! Докажете срещу какво сте взели тези 10млн.

Абсурдно обвинение като срещу Цветан Василев! Изнесъл 206 милион в черни чували с камиони! ха ха ха! Ма на матрияла не му и трябва повече, за да можеш да го излъжеш!

Нинова да дойде на власт и да ви оправдае. То за това са ви всичките писъмца. търсите обществено подаяние, но няма да го получите!БОКЛУЦИ СТЕ!

Някъде там е и вилаета , на Любомир Павлов /Любо Пъпката/ и неговата съпруга , Диляна Грозданова ..., в съседство със шефът на ''ФЕРАРИ''. Беднотия , беднотия ви казвам !

Г-жо Цветан Василев е един от олигарсите. Той се обогати като е купувал и търгувал влиянието на Делян Пеевски, Ахмет Доган, Иван Костов и други, аз ли да ви обяснявам. Не ми казвайте че не знаете нищо. И е откраднал не 200мил а 4 млрд от КТБ чрез кухи фирми бушони. И Ввзела половината 10 Мил заем. Е как се взима толкова заем??? нали срещу него трябва да се заложи нещо. Това нещо трябва да е по скъп от 10 Мил. Да каже как е придобила това нещо на учителска заплата.

Подкрепям напълно мнението Ви!

Крали милиони, а сега се изкарват репресирани.

Естествено, че жената на Цветан Василев е невинна! За всичко е виновен режима на пожарникаря!

От какво да се откупите, бе!!!??? На мене защо не ми се налага да се откупвам, а??? Айде, скрий се! Нахални и безочливи крадци!!! Мъжа ти години наред е давал подкупи за какво ли не!!!

abasador

изглежда, това да си безочлив, нахален, лъжец и ... и ...семейство Василеви го нямат за нищо. Госпожо Василева, моля те да обяаниш на публиката как швейцарската банка ти отпусна кредит от 10 милиона? Тези боклуци сем. Василеви ни взимат за пълни малоумници ... ние не сме българската прокоратура ей! Лек ден.

БРЦК

Ипотечен кредит не знаеш ли какво е?

ВИЕ сте разследвани и в чужбина, така че това ви е по- малкия проблем. Стига с вашите писма. Чак борци за свобода се изкарахте. ГНУС!

сте срам за цялото ни общество. Какво ни занимавате с вашите писма???? Ту Василев, ту Василевица. ОБВИНЕНИ СТЕ И ЯВНО ИМА ЗАЩО!!! Големи борци се извадихте. А когато харчехте безразборно за какво ли не, беше ОК, нали! НАГЛЕЦИ!

Много дебела тая, бе. Яко лапа. Да не се задави.

хем лъжливи, хем крадливи, хем докачливи!

ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ,,,,, А ВИЕ С КОЯ БЯХТЕ С ТАЗИ И ПРЕДИШНИТЕ??????

че тези нагли,дебели с.ине,Бог ще ги накаже.

Ох, горките, пестили от закуски... 20 милиона кво са!

Вила в Швейцария? Да не са съседи със Станишко? И какво не им харесва в Чепърленци?

Друго си е да имаш 6 апартамента

Той Цветан василев бая пари е осигурил от КТБ и на Станишев

Шъ мЪ фаните , за шушлякЪ ! Те това е жена , тая шия не е от тРушия.

Ако Цветан Василев е обвиняем за липсата на 206 милиона, остатъкът до 3.5 милиарда е по вина на кого? Някой изобщо търси ли ги тези пари? Това не е прокуратура, а някаква комедия...

Боже и ти Свети Георги Димитров! Все едно Корнелия Нинова слушам, същият цинизъм: "Но ние няма да се откажем от каузата си, защото България трябва да има различно бъдеще. Правовият ред трябва да бъде възстановен, а човешките права - зачитани"

Василев, това ли е жена ти? Моите съболезнования!

Това с нищо не ми помага.

на тая,която се прави на "света вода ненапита" ще и кажа следното:Двама милионери разговарят на терасата на луксозен хотел. - Има само един честен начин да станеш милионер - казва единият. - Кой е той? - Бях сигурен, че и ти не го знаеш...

Ако за всички български крадци с луксозни вили се повдигне обвинение и ги осъдят, държавата трябва да построи нови 5 затвора. Това няма да стане, защото тези които трябва да ги осъдят и те......

С КРАДЕНИТЕ ПАРИ НЕ ЗАВОДИ А АТОМНА ЦЕНТРАЛА ЩЕ СИ ПОСТРОИМ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ СЕТИХ И ЗА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ. КАКВО СТАНА?