Путин посрещна Марин льо Пен в Кремъл

Путин прие в Кремъл кандидатката на крайната десница за президент на Франция Марин льо Пен.

Обратно в новината

Коментари - Путин посрещна Марин льо Пен в Кремъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заяви Льо Пен и си получи поредния тлъст чек!Предизборната кампания е на финалната права и трябват доста кинти:)

Тази е по нагла и от Тръмп. Дори не се крие. Дано французите излезат далновидни и защитят евроатлантическите ценности, защото ако тази дойде на власт ще ги загубим. Макар вечни и непреходни едва ли ще издържат втори удар като този в Америка.

И от двамата нищо не става.И двамата са безперспективни

жуже и неговите продажници, но всуе, прочетете путлерастките официози, та да видите икономическото дередже на азиатски варваристан, съвсем са го закършили, нито имат високи технологии, нито финансов ресурс, за да направят каквото и да е.

Абе пет години само патоси нищо нямали нищо не можели аха пак ама ей сега фалират а те си правят квото поискат и матират скъсаният оглозган запад само с пешките

да те питам, верно ли некво джудже те било еб на ло, и затова си толкова гневен ?

А бе защо фашистите се събират около Путин? Германската фашиста отиде да му докладва, сега френската... Австрийските фашисти също се опипваха с него... А бе да не би да виждат в него неформален лидер на фашизма? На такова мирише. Май всеки отива да целуне ръка на кафевия кардинал... Те не знаят какво е дереджето на финансите на Русия и не подозират, че няма и една рубла да получат. Забравих за перхидролената ни лидерка, която и тя ходи да цунка кунка на Путя. И протести први след това в негово име. Там Путя яко кихна обаче. Още не беше затънал съвсем до ушите в собстените си л-на.

Ако някой анексира Марсилия пак ли ще каже че са глупави санкциитв.р

През 1938 г. Чърчил и Хитлер си шушукаха гьотверен

скоро и бай Дончо на килимчето ми се чини...

Ето за това тази няма да стане президент. Абсолютен клоун, който взема пари от путин и му целува обувките, а в същото време се пише националист. Пълна пародия.

как изглаждат мозъчните гънги бургерите и кока колата....

Жив е духът на Генерала!

Ей чета коментарите на соросоидните тролове, ама много зле бе - тъпи, тъпи и по-тъпи. Никога тия плужеци инай-вече господарите им не са си мислили, че аха да завладеят света, а пък то взе да става точно обратното. Изтърваха Русия, САЩ, Англия, на косъм е Франция, Германия, Испания и Италия, може и нещо все още да удържат ама няма да е дълго!

тъпия Ханс (бабура) все още го държат....ама може пък да се усети и той....

бе някой русолюбец ще ми обясни ли какво означава това: крайната десница?

крайно десен е фашист. Путьо се има най-много с подобни формации във всяка една страна. Ама инче в Рассия всички са 'антифашисти', а Путьо е най-големия :)))))

А дали някой в този свят е способен какво е левицата в България

Абсолютно точни изказвания на Льо Пен. На хората им трябва разбирателство и тия дето запалиха войни и умраза по целия свят за да наложат нов тип глобално робство на човечеството, ще бъдат наритани. Сега всички са срещу нея и може и да не спечели, но на следващите избори победата е сигурна.

Да, да! Против Умразата и победат е абсолютно гарантирана. Просто няма съмнение! А бе няма по-сигурно. Може би само победата а БСП да е долу-горе по-сигурна. Ама само долу-горе. ВЪпорсът е като: дали руски автомат може да пробие руска бронежелетка. Автоматът категорично може, ама щом е руска, е абсурд! Нещо такова.

"На свой ред Льо Пен отбеляза, че между Франция и Руската федерация има дълбоки културни, икономически, и стратегически връзки." Мда още от Наполеоново време.

Преговори за рефинансиране на заема ли? На Путин не иска да му каже, като на ЕК, гледайте си работата, няма да върна парите, а? :))) Що ли? Чай ли не обича да пие?

свобода за франция и европа вън американските терористи от тука

кофти е само че като изгоним американците и дойде Путьо и свитата му крадльовци, тогава пък ще минеш на хонорар от рубли на долари и платената ти уста ще почне да говори как трябва да гоним руснаците ...

С руснаците би било много добре, но нещо не става - само черничките се мяркат навсякъде. И се канят оше.Чакай.

Хи хи, Льо Пен на килимчето в Москва. Тъй де, деньги надо заработать. Че ЕС трябва да се разцепва и тия пусти санкции да паднат, че не останаха доларки във фондовете на Россия. Че тогава за пенсионерите ще има хептен: "деньги нет, но вий там держитесь!" :)))

Тъпунгер прочети какво пише Файненшъл Таймс за руската банка и за рублата, като най- печаливша валута и не пиши глупости!

Чукча не читател, чукча- писател.

Кажи го това на Путин и на руснаците!Защото те не вярват на Файнешънъл Таймс и предпочитат долара пред ,,печелившота"рубла! То и ти не го вярваш ама нали си ,,българин"със руски байряк и червен фес?!

Марито е привикана за консултации при господаря си. Ама стърчи поне една глава над дребния, но вреден лорд на Кремъля!!!

След скорошната й обиколка по арабските страни, френската баш националистка посещава Русия. Значи: 1. Или търси пари, и/или 2. Търси ноу-хау за интеграцията на мюсюлманите (Русия има около 20 милиона мюсюлмани, т.е. около 15%)...

Третополовите фашисти от всех стран-съединявайте се!!!! Марин-чо(ТО) говори като нашия Волен все едно един автор им е писал речите...ха.ха.ха

За теб кой е стойностен български политик?

Може да разбереш в неделя в тъмната стаичка....но по-добре не че ще ни вземат за двойка..ха.ха

Както е тръгнало, пак ще сме последните които ще сме разбрали, че нещо и на запад и на изток се е променило

с тоя мъдрец от банкя кво да чакаме отйо пак иска да се осира между другото

Значи франсетата нямат акъл за да гласуват да си почистят страната и трябва Путин да им го налива - хахахахахаа

хахаха...изсмял се хърбела на щърбела .

тази е по-мъж от всички пут..ци във франция и европа!

даже и от баща си !

Повтаря 1:1 руските опорни точки, които ни се пробутват и на нас. Рано или късно ще влезе в затвора за национално предателство. Вече я разследват за финансови злоупотреби и за оня "заем" от руска банка.

Много си сбъркан/а. Мастии са тези, които приемат тълпи от невежи примати да нахлуват в собствените им държави и да унищожат създаденото и запазено от векове от техните деди и прадеди. А иначе всички нормални хора-антиглобалисти имат едни и същи ценонсти и е нормално да контактуват и се организират за общи действия в бъдеще. Затова такива като теб се страхуват и лаят по форумите.

надявам се ,че знаеш колко си прав !

Аз ще гласувам за г-жа Марин льо Пен!

май са свършили парите на кака ни Марина.

щото нещо изостава в надпреварата...

Умна жена е Марина. Истински отговорен и силен лидер на Франция!

Комуноидите и фашистите винагисе вървели ръка за ръка,нищо ново-молотов -рибентроп.

А ти от кои си?

Защо сте такива черногледци .Нима не е истина това което казва ЛЬО Пен : 1. Че Щатите платиха 6000000 долара за Майдана.Това го призна и зам.държавния секретар на САЩ. 2.Нима прошенко беше избран по демократичен път или от парламент блокиран от въоръжена тълпа? 3.Как беше създадена измислената дърлжава Косово.Война срещу Сърбия,окупирано Косово от натовски контингент- "свободни и демократични избори" 4.Защо референдума в Крим е незаконен ,защото имало руска база в Севастопол.И защо като в Крим преди е имало два референдума за автономия,Украйна неги зачете. 5.Трябва да си глупак зада не разбираш че санкциите срещу Русия носят загуби за френската и другите европейски държави. 6.Защо Англия след толкова години участие каза баста на Европейския съюз.Тя разбра за двуличието на Германия. 7.Грешили Льо пен като твърди че развитие на нормални търговски и икономически отношение с Русия са от полза за цяла европа !!!!!!

Явно сте гледали и банковите извлечения на САЩ и сте били на Майдана и всичко знаете селски подлоги.......до като още дишате БГ ще е на дъното но няма да е за дълго

тома неверни ...ако си тъп и извлечения да гледаш пак нищо няма да схванеш...ади бегай при соросчетата че паричките намаляха

Като ми тролиш пенке-ле, кой ли ми ти чете постовете. Вземай си рублите и си купи Бояришник. Мързи ме да ти отговарям на точките една по една, затова ще обобщя - ЛЪЖЕШ!

прави сте ! лъже разбира се, объркал е нулите неса 6000000 а около хиляда пъти повече, къде 6000000000

тази не е дясна тя е лявата кучка на путин

А тмси левия педал на Доган и ДОСТ!

Скъпа Марин, нормалните хора от цял свят ви разбират и подкрепят! Дано станете Президент на прекрасната Ви страна!

е тогава няма да е прекрасна, ще стане като блатото Русия

Сега да не би супер прекрасна - непрекъснати атентати, джунглата с хиляди маймуни в Кале, и тълпи от чаршафосани по улици? или и за това Путин виновен?

За жалост няма да я оставят да стане президент.Срещу нея се води същата анти-кампания ,като срещу Фийон.

бил съм в париж преди з0 години. бях наскоро пак ... и в марсилuя ... ами идете и вижте и ще разберете защо е нужен човек с по здрава ръка ...

имено! трябва ЧОВЕК, не русофил!

роб , като тебе също няма да свърши работа. Марш да работиш - трябва да храниш мигранти

ВАНГА КАЗВА. РУСА ЖЕНА ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ МАРИ !!!

Няма казана глупост, която да не се преписва на Ванга

ЕС ще се разпадне. Неминуемо е. Такива лидери като Мари и холандеца Герт Вилдерс трявбат и на България. Спиране на мултикултуризма и геноцида над белите хора.

Когато Потрошенко ходи в САЩ да се среща там с Обама и Кери, защо не казват, че САЩ подкрепа "крайни националисти" и "нацисти"?

Защото при Кери отиват всякакви разнообразни, а при Путя само фашисти. Ето за това. Отговорих ти пределено ясно.

Всичко което ЛьоПен е казала е вярно. Много точно е описала ситуацията в Украина и целите на САЩ.

Хайде и Льо Пен на килима в Москва остана сал един Бай Дончо но не е късно.Г-жо не трябваше да отивате сега преди избори че ще вземете да станете президент и толерастите-либерали -глобалисти сатанисти ще вият пак до небето че Путин ви е направил президент но нейсе вие станете па те да си вият !

Лелееее, много страх тресе антибългарите да не стане президент Льо Пен, че паричките за майкопродаването им ще спрат. Като чета някои от коментарите си мисля, че нямаме надежда като народ

Какво прави тая , отишла на крака при Путин ? ............................................. Явно и франсетата не издържат на санкциите с/у Русия , отиват да се молят .

Единстените които подгъват коленца пред джуджето са Ердо и Болен Сидер Ага. А, забравих Курнелията!

аз пък не спирам да повтарям, че к...ви има навсякъде, и на изток, и на запад. К..та си е к...ва, независимо от цвета на паспорта. ЕС има много недостатъци, но много хора не си давит сметка реално колко свободни са. Нека, госпожата да отиде в някой провинциялен град в путиновата Русия и да види как живеят хората, как дори нямат вода и отопление...това през така наречената руска зима. Как ги ограбват, как ги лъжат управниците и как тея хора просто нямат някакъв шанс да избягат, просто като все едно са в лагер. Не съм убеден, че и 1/10 от троловете тука, които пишат за Русия си дават сметка какво нещо представлява тази страна. И в тази връзка не мога да разбера, защо всички националисти непрекъснато се кланят на Русия. Хора, тази дърхзава не е за подражание. Единици са тези образовани хора, които напускат Русия и после се връщат, няма такова явление. Не се поддавайте, следвайте ервопейското развитие, вземете това, което искате като не харесвате всичко и помнете, че западният свят винаги е бил носител на промяна и прогресс.

мисля че пролетариата трудно ще те разбере, той не иска да е свободен, дори това го плаши.

и аз това не мога да разбера, защо хората са толкова тъпи и продажни. Преди 30 години бяхме абсолютно банкрутирали, живеехме с някакви смешни мисли за значението на икономиката ни, преживяхме пълна катсрофа, нополучихме достъп то запада, да се учиме. И сега какво се оказва, че пак драпаме назад...защо, ами защото парното е било евтино, токът също, пък и здравеопазването било евтино. Какви са тея глупости бе- края на 80те преди разпада, си спомням едни страшни режими на ток, защото страната нямаше валута и токът е трябвало да бъде пренасочван за външните пазари, за да можеме да си обслужваме заемите. Т.е икономята ни е била напълно дотирана. Нали не си мислите, че сме крепяли страната с производство на зеленчуци и плодове и износ на консерви?!!! И сега, когато имаме шанс поне да се научим как да организираме иконимиката ни, как да стамен конкурентноспособни, ние пак драпаме на изток. Толкова ли е приятно да си дотиран и да не правиш нищо бе дори да не можеш да мислиш?! Колко време трябва да мине, за да разбереме, че ние сме отговорни за това което ще ни се случи занапред и ние трябва да си изковеме съдбата

Да, което беше ЕС преди тая комисия не може да се отрече. Обаче откакто им влезе "мухата в главата" да стават "сексуално различни", а "сперматозоиди и яйцеклетки" да си внасят от "топлите страни" . . . . . . . . . Всички обичат К . . . . те, но никой не ги иска в къщата си . . . . . та . . .гаранционния им срок е най-много 24 месеца . .след това шута да оди да пее

ти си един Селянин, шкембе-патриот, отивай на границата да спираш автобусите, та Доган, твоя нов идол да спечели повече гласове.

Съгласен съм, има много работа, много различия във вижданията, някои от които ми се сструват и на мене малко откачени, но ЕС е златна мина за нас. Оставете фондовете, които ни дават, оставете това, че децата ни работят там и това, че осбхто казано парите от ЕС са най-големите инвестиции в страната ни (друг е въпроса, че ние сме толкова корумпирани и тъпи, че тези пари реално не постигат 100% от целта си), най-важното е че имаме тоя шанс да се развиваме, да сме конкуретно способни и да тръгнеме. Поколения ще минат докато реално станеме страна от западна Европа, процесът е много дълъг, но станеме ли, реално ставаме бяла страна, а не бананова република, която периодично тъгува по миналото си

Кат те гледам у европейската ти столица София, как си топлиш пърдяшника с кюмюр, и си ми ясен къв европеец си! Смешен и жалак палячо}:-))))

пърдяшник е тази част на маика ти от която си се пръкнал ти невъзпитани малоумнико със съветка спе.ма .по устата си

бил ли си в париж , преди з0 години , или в марсиля ... иди сега и виж на какво приличат особено вечер ... JE CROIX QUE TU VA COMPRENDRE BIEN DE QUOI ON PARLE ...

ех, все разбирачи бе...поне като го връткаш тоя френски да беше научил/а спрежението на aller в различните му лица....както и да е. Ако трябва да обяснявам на всеки, който ме критикува по-горе ще ми отнеме целия ден, а честно казано не ми се губи това време. След като смятате, че България трябва да взима пример от Русия и да бъде близка, аз не мога/не искам да ви налагам друго мнение. Само мога да седя отстрани и да стискам зъби от яд, че една огромна част от българите не разбраха, че им се даде огромен шанс да се научат как да бъдат свободни, как да работят и как да мислят. Ако България попадне под руско вляние пак, нито един от вас няма да помирише свободата, защото Путин не е Горбачов. Но както се казва, всеki заслужава сам съдбата си.

Не ти е вярно спрежението на comprendre... не че се заяждам, но това, че ти не разбираш мирогледа на французите, не значи, че точно те са грешни, а ти си прав.

не може да разбереш щото не си отворил книгите по история... Как става така, че освободителният устрем на българите приключва с първата световна? Къде и какво се случва с тези, чийто дядовци са били готови да дадат живота си за свободата на всички българи, а те позволяват 23-та и 34-та, 44-та години преврати, които на практика ни връщат във времената на феодалната османска империя? интелигенцията вече си задава въпроса не "как" да излезем от блатото, а "струва ли си?"

Лъсна и червния гъз на Льо ..... не знам си коя. Братчетка на нашата Корни. Французите обаче не са български мангали и ще я изметат от политическата сцена.

Шило

С кое не сте съгласен от казаното от льо Пен?

С всичко, дори говорителя на Путин е по-сдържан...

Демонстрирайки симпатиите си към Путин льо Пен се самоизключва от надпреварата за президентския пост във Франция.

Ле - ле какви неща приказва само . . . .ако някой наш политик се изправи и почне така да говори . . . ле - мале . . интересни дни ни очакват . . . . Кой ще е следващия Министър-Председател - бате Бойко или Нинова, . . Ердоган ще вземели цялата власт . . . . . ами Франция . . . . Ако Ердоган спечели вднага ще "прати" бежанците в ЕС, ако дойде льо Пен . . . децата на Сорос хептем ще "завията на умряло" . . . пък ние с гайдите . . . . .

дори и ти като русофил се изчерви от това слагачество нали ?

Съжалявам, определено се считам БЪЛГАРОФИЛ. Резултата от "мача между фили и фоби", в момента е катастрофален за България . . . . . така че стига вече с тоя рефрен, не ме впечатляваш . . . . .

Вече няма нужда да се говори за съмнения относно политическата нагласа на френската мадам. Поведението на перачка много 'и отива. А поклонението на първия в Кремъл отива ли на френския народ? Човек претендиращ, че изповядва ценности на цивилизацията ни, да ходи да се среща с варварин издава ниските страсти, от които се води. Това на практика е френската "Госпожа Лъжа" и само хлорофилен мозък може да ослепее до толкова, че да не вижда собствените си грешки и да ги приписва на целия ЕС. Госпожата буквално търси начин за унищожение на валутния ред в ЕС с цел девалвация на френския труд. Жалко, че французите не знаят български, за да прочетат това. Всеки извън ЕС ще работи за големия пазар на ЕС.

Навремето тази женица си счупи краката, защото се беше хвърлила в празен басейн...какво да се коментира повече...франсетата са се извратили за да гласуват за това мекотело

Льо Пен е поредното куче-овчарка, която иска пари от Путин И поредното разочарование на Кремъл в опита му да разцепи Евросъюза и да обърне хода на историята

По-добре куче - овчарка, отколкото долна мастия, готова да се умилква на всеки, за къшей хляб, не мислиш ли, Нагъзидзе?

Бай Ставри

Кучетата на Путин вършат много мръсна мисия - убийства, разрушения, разединение - византийски номера

Тая Льо Пен уж беше крайнодясна, пък говори точно като лява. Ама то всъщност разлика между двете няма...

Какво падение, дори Бялата Златка не се слагаше по този мазен и хлъзгав начин на Джужо...платени марионетки, срам за национализма

Фашистите се събират! Чакат се още Радев Каунски, Доналд Трамп, Мусолини, Т. Мей...

Пак ли заеми ще взема от Москва за изборите, още от 1917 година , винаги е имало кой срещу пари да налага политикатаа на Кремъл, дано френския народ го разбере , като в Холандия на изборите.

През 1917 г. Ленин се е върнал в Русия с помощта на германците и с техните пари е финансирал ВОСР. Така, че нищо ново под слънцето - днес аз на теб, утре ти на мен.