Веселин Марешки направи предизборно обръщение

Предизборно обръщение на Веселин Марешки, лидер на партия "Воля"

Обратно в новината

Коментари - Веселин Марешки направи предизборно обръщение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По бензиностанциите всички смъкнаха горивата с по 2 и 4 стотинки а тоя вдигна с 2 ст ами нали му трябва пари за да влезе в политиката ето за това няма да гласувам за този идиот

Аз ще гласувам за Марешки , защото искам някой да разрита сегашните политици от БСП, ГЕРБ, ДПС , да започне да им вади кирливите ризи наяве пред Народа Български. Също така да се създаде и Български вариант на Уикилиикс.

.

Поредната лъжа на Комуне. На времето ги правихте за Костов. Малоумник.

Зад Марешки са всички които икономисват по ДВА ТРИ лева, когато пазаруват в аптеките " МАРЕШКИ" и то без да ползват рецептурните книжки! И още нещо. Събрал е достатъчно , за да не му се налага да се поддава на корумпиране!

Наивен си много.... Ама много. Те богатите не крадат ли? Той точно с крадене стана богат

Тука се обърках... "Животът е като река. Всичко отминава." Три реда по-долу: "Никога нищо не отминава."

Тоз се побърка - вожд без племе. Кой друг е в неговата партия, да сте ги виждали? Класически петоколонник, който ще ни отвее много у лево. Мислете хора с главите си, а не със задните си части.

Е, тази горила най- подхожда да е премиер на българите (особено на разрастващото се поколение от по- мургавите). Този красавец неземен най- си подхожда с Цецка Цачева. Идеална двойка ненагледна!!!

Барековски лакърдии, англичаните му викат бла бла, българите дрън дрън.

и няма да гласувам нито за Марешки, нито за леля му, нито за "великият му меринджей" Пламен, също от родата......

стига бе хора! само за момент помислете -познавате ли някой друг освен него в така наречената му партия! за кого гласувате!

Да, него малко от нас го познават, но много добре прознавам престъпниците от ГРОБ-ГЕРБ!!!!+БСП!!! Затова ще гласувам за него!!

за леля му! За племенниците и братовчедите му!

Аз да попитам - на коя прослойка от обществото е представител Марешки и на коя прослойка интересите защитава? Абе не ви ли прави впечатление, че олигарх се прави на човек от народа???

Дълбоко си прав.!! Много по различно е ,когато човек от народа.отраснал в панелка в провинцията ,дойде в София с плетено пуловерче и живее беден и достоен живот на ниско платен треторазряден журналист.И когато влезе в парламента като депутат и шеф на партия започне да носи италиански костюми и обувки,да ходи в Париж в 5 зведзни хотели и когато поиска от хората да мислят за него и да се грижат като за цвете.Този човек винаги ще си остане там в Ямбол в панелния блок!!! Докато с Марешки трябва да внимаваме:-))) П.С...не ,че харесвам Марешки,не че ще гласувам за него,ма...само пък с него да внимаваме:-))

ако имаш предвид Сидеров, зад него са националистите! Да попитам КОЙ е зад Марешки?

Вперьод комсомольцы и комунисты! Като ви чета коментарите, усещам как на половината от вас са ви платили червени пари, за да плюете всеки опит за промяна, а на останалата половина са ви платили уж антикомунистите, а те пак същите! Въобще, една какафония предизборна настава, не е истина! Не ви ли стигнаха 45 години комунизъм, не ви ли стигат и 28 години мафиотско разграбване на държавата? Айде, нека видим поне малка промяна. Този нов герой на политическата сцена показа, че може да има други цени на горива и лекарства. Плюс това, не идва в политиката да краде, това е ясно! А вие искате пак Лъчо Мозъка, пак Съсела Станишев, пак Бат Сали, пак цялата армия агенти на ДС... Докога, бе братя българи! Докога! Циганите ни превземат, ислямските паразити, уж бежанци, налазиха и те бедната ни България, осъзнайте се, да спасим което е останало от Татковината ни!

за съжаление бях принуден служебно да участвувам в театрална постановка под името данъчна проверка на складовете на г-н Марешки...просто съм погнусен ..и веднага ,още същата вечер поне 2-е нац.телевизии му дават думата да се жалва от проверката..тотална наглост ТИМ-аджийска рублоядна!!!ПФУ...!!

Кви рубли сънуваш, кви тимове? Човекът работи с украинците. А за това за данъчната проверка дето си го сънувал, никой не ти вярва, нали се сещаш.

Марешки е мутра. На челото му е жигосано.

Веселин Марешки направи предизборно обръщение "Сладко" говори, ама дали няма да ни излезе "солено".

Шило

Я, големия борец срещу корупцията...

Марешки дава реално по-евтин бензин. И ще вземе там 5-6%. БСП само обещава да даде и ще вземе 30%. ..е, каква логиката..?!

БРЦК

Тука логика няма. Има оФФце.

Имате правописна грешка - не се пише оФФце, а се пише уФФсе.

Марешки е успял "селски хитрец"... явно много хора олицетворяват успеха с това което е той, но ние вече си имаме един такъв от Банкя а преди това от Правец. Ако обаче един ден реша да се кандидатирам за каквото и да било ще гледам да те спечеля за ПР ...;):)

Та те са си написали хората: Платен агитационен материал на ПП Воля!. По тарифата естествено.

само от него дира не беше захлебил мама в 12 без 5 и тва стана... Колкко ви плати мутрата?

са ти мръсни паричките, че и кървави, безскрупулна мутра - нощните турски шлепове от сирийски петрол без мита, жалките заплати на служителите - краят е ясен - като на варненските Попови - парите изнесени на запад, фирмите фалирани накрая, фолкаджийски лукс и съответно простотия.

Нямам нищо против Марешки, но не става за политик.

Белия пудел и протеже на Доган дето се прави на мъж пред лелките в клекшоповете казваш че става за политик, така ли?

Човекът е фен на БСП - каква логика търсите. Той чувства нещата, не ги мисли.

"Монополи" , "Картели" - някакво име няма ли да кажеш бе, имитатор? Като например мафиота Жеков - бившо ченге, който ти върши мръсната работа?

Всеки си има рефрен ,едни с съдебната реформа, други с магистрали, с патриотични песни, а той срещу картелите в търговията с лекарства. Колко мило и всички за Отечеството , за народа.

Ценко Чоков номер 2 - само че мераците му са по големи

чудя се каква ли воля трябва да има човек да гласува за Воля ...;):)

Не се лъжете!!!Ще почнете да го псувате,още на следващия ден след изборите!

за БСП ли да гласуваме... все едно не сме патили от тях?

набиващите минуси май са забравили Лукановата зима, Виденовата зима и Орехаровата зима дето винаги бяха изгонени от народа без да си довършат потапянето на Кораба България.

или не сме патили от ЮРУШ=ДПС коалицията?

или не сме патили от герб досега?Задавали ли сте си въпроса кой ще връща дълга ,натрупан от герб? Според вас сега трябва да патим от герб,Марешки...?

Значи тоя продава по-евтино и е мафиот, престъпник, абе лош... Монополите продават по-скъпо и са добри... И после кога ще се оправим... Ами никога!

НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ,ЧЕ ТОЯ Е ТОЛКОВА ТЪП,И ЕЛЕМЕНТАРЕН!!!

Нима не виждаш поредния руски ибрик, който ти пробутват?????

добре де, нали е милиардер, за какво му е и власт, да си гледа бизнеса, така ще го оплюят сам да не може да се познае

Епа они и Путин и Тръмп са милярдери ма са бутат.

E що, изгоден е, така Баце няма да трябва да кляка пред Каракачанката, а пак ще си направят тройна коалицийка, като накрая всички ще се оправдават с другите двама, че нещо не са успели. Иначе к'во му е на Магарешки?! Евтини лекрства, евтин бензин, аз като потребител оценявам високо почтеността му пред кинетите, хем си изкарва парички, хем на мен ми по-изгодно.

Първа Частна Пария в Парламента

Първата е на ГЕРБ-НДСВ ВОНЯ е втори златен пръст на Първата

Ние във Варна тъгувахме на 3 март 2013 г,. за Пламен Горанов. Роден: 20 октомври 1976 г., Варна Починал: 3 март 2013 г., Варна ТИМ е туморът на Варна, а Марешки е негова метастаза. Не се ли научихме на номерата на фарисеите, в България?

Останалите са СИК и ВИС , каква е разликата ?

Така е. ТИМ са руската мафия в България! Гарантирано от БСП!!!!!

Марлешкииии....на едно твое интервю с очите си видях стаятата ти - облепена с тапени на черепи! Цяла стая в черепи! Как стоиш в такова нещо бе освен ако не си с болен мозък????

И на тоя примат му лъщи червеният руски задник. Следващият оправяч, който готвят руснаците.

Чалмите страшно мразят руснаците.

Не мисля така. Приятелите (Ердуган) на нашите приятели (Путин), са и наши приятели.

Не ги мразят - даже са дупе и гащи - пример - Путьо и Реджеп - първи дружки срещу западната цивилизация.

11

номер 4

И Пабло Ескобар е бил кандидат някога, че е стигнал и до почти - победа на изборите......ама колумбийския народ не е магарешки, както българския и тук само тези се котират....:)))) радвайте се че от кал не се виждаме на хоризонта патриотични народе:)

Покъртителна предизборна белетристика от края на миналия век. Прочувствени прозрения за просълзени инконтинентни пенсионери. Вазелин Мерашки в ролята на мегаломанен спонсор. А извън ролята - провинциален дебил.

МНОГО ПЛЯМПА АМА Е СЪЗДАДЕН ОТ МУТРАТА .ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА

Защо не отидеш да си купиш , нови летни гуми ? От Марешки имам полза , ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА И ЕВТИНИ ГОРИВА , А ОТ КОЛЕГИТЕ МУ ,....ЕДИН ЧЕПАТ хОй .... Защо и другите политици не направят като Марешки , А СЕ СТИСКАТ ????

Леле колко си прост -евтини лекарства друг път-,а ако имаш нормална кола би ли си заредил дизИл със сЯра? Тъпунгер такъв

Той си е БСП мутра!

Какво лошо има , другите какви са ?

ГОТВЯТ СЕ ЗА ТИКВИНО-МАГАРЕШКО УПРАВЛЕНИЕ

Да така е ! И двамата са си лика и прилика !

БСП тиквата или магарето е? Не се безпокойте - печелите. Поне в първите 2-3 дни. После ще разберете целия размер на "спечеленото".

Само Кухата не е разбрала още кой е Тиквата. Ама нали затова е куха - като Тиква на Хелоуин.