Нови блокади на границата с Турция заради ”изборния туризъм”

На ГКПП "Капитан Андреево" започна пореден протест срещу „изборния туризъм“. Протестиращите блокираха движението от Турция.

Обратно в новината

Коментари - Нови блокади на границата с Турция заради ”изборния туризъм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшни коментари и вълнение около темата все едно до сега в друга държава сте живели. Тея хора дето ги разкарват като офце трябва да ги пазим щото след като са останали българи след всичкото което са взели от комунистите значи им идва от вътре а не са жертва на пропаганда. Така като само ги мразим ги правим избиратели за мангалските партии. Няма нищо по добро от това да имаме съюзници зад граница а не врагове. Тогава ще спрат да са проблем а ще са в помощ на нормалното развитие на държавата , не че в момнта има кой да я кара в нормална посока но теоретично да.

герб, патриотите, марешки, рб активно търгуват с Турция и са готови на всякакви отстъпки, а сега правят доста опасен цирк. Когато трябваше да гласуват в парламента ги нямаше никакви - това е кочината.

турците родени в българия,а и не само те,техните деца и внуци,имат пълното право да гласуват за бъдещето на българия,това е тяхното наи-минимално право,все още българската държава не си е платила за свинското злодеяние наречено ''възродитлен процес'',на тези хора не са им изплатени компенсации за насилственото изселване и откраднатото им бъдеще,не само изселването през 1989 година е насилствено,всичките изселвания са такива,тези хора постоянно бяха репресирани от българската държава и им беше втълпявано да се изселват и да си оставят родните земи и домове на безценица, и днес въпреки''европеиския''облик на българия,тези хора все още нямат социален и икономически статут,които би трябвало да притежават равноправните граждани на една държава

МУСТАФА МАНАФ АКО ПРОДЪЛЖАВАШ В ТОЗИ ДУХ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ОТИДЕШ ПРИ АЛЛАХ ...... ЗАГРЯВАШ ЛИ ?

1.Закононарушители срещу суверенни човешки права 2.Застрашават сигурността на страната ........вероятно това е поръчково 3.Осигуряват стабилност на ДПС

ПОКАЖЕТЕ НА ЕР-ДОГАНЧО ЧЕ Е НИКОЙ --ЕР ОТ АНГЛИЙСКИ --ВЪЗДУХ !

подкрепям политическите изяви на патриотите, но не и икономическите им искания, защото ще доведат до инфлация

ГОРДЕЯ СЕ С ТЕЗИ БЪЛГАРИ,КОИТО СА НА ГРАНИЦАТА!ОТДАВНА ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ И ДА СЕ ПРЕСЕКАТ ВСИЧКИ ЗЛОКОБНИ ДЕЙСТВИЯ И МАНИПУЛАЦИИ ОТ ТУРСКА СТРАНА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

Тия направо прекалиха!То бива евтин популизъм, ама чак толкова предизборно не бива.Може вместо вежди да си изпишат очите да си извадят.Каквото и да направят тримата лидери глупаци псевдопатриоти няма да ми станат по симпатични.

Във всяка нормална държава тия псевдо патриоти, който блокират границата щяха да бъдат изтласкани от там, ако трябва и с бой от силите на реда. С плахите си действия правителството и неговия работодател президентът дават така желания повод на Турция да предприеме ответни мерки. Едва ли тия глупците на границата си дават сметка, че в резултат на техните тъпотия целия останал народ и държава ще понасят последствията, а може би целта е да ни нападне Турция та след някой и друг век да ни "освободи" Русия. Вече има такива призиви на група болни русофили, бивши ченгета на съветска и българска служба.

това е проблем,които трябваше да бъде решен още от разпада на диктаторският режим на бкп и дс,да се овладее ин отсече злоупотебата със власт,корупцията и неиното узаконяване,това са резултатите от фалшивата българска деморация на бкп и дс функционерите!

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

ТИ ЛУДА ЛИ СИ ????!!! ПАЗИ БОЖЕ !

Идващите от Турция да гласуват под строй са най-обикновени овце , а блокиращите границата "патриоти"са най- обикновени говеда. Нито България , нито Турция имат нещо общо с Европа. Въпросът е докога Европа ще ни търпи.

От ме имаш сто +!

ТИ СИ НИКОЙ ДА ОПРЕДЕЛЯШ !

Много мекерета в съюз с безродните соросоиди са нагазили форума. Но това има и добра страна - може би много хора ще се постреснат и ще осъзнаят каква опасност ни грози. Смърт на предателите!

Народе спиш ти спиииш!!!! Под носа ни ще ни отмъкнат държавата! Май трябва да има "Боят настана тупат сърца ни........" Да не оставяме наште момчета сами да бранят сами границата , да ги подкрепим кой с каквото може!!! ДОСТ барабар със своите водители да се пръждосват от страната ни, а тези, които регистрираха тази партия да понесат отговорност като държавни изменници!!!

"Нашите момчета"?!!! Скъпа Илона , отиди да се запознаеш с "нашите момчета" и ще видим дали ще ги наричаш така.

Срамни са сцените на границата. Хората идват законно, мирни и скромни хора. А нашите губят контрол над себе си. Излагация

Ти турски патриот ли си? Уточни!

Единственото възможно решение е никой да не гласува, или поне да не гласува за незаслужаващи. И избирателна активност под минимума, което се поизпоти политиците със студена пот.

Пълен смях - по телевизията дават как асансьорният техник от Бургас, сега лидер на една от лумпенските структури, съюзили се за изборите, за да прескочат бариерата от 4% под наименованието Обединенени Мафиоти, с черни очила пита туркинята "да гласуваш ли идваш"? Около него, 50-ина лумпени с физиономии на дебили. Страхотно!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО. ИЛИ СИ БЪЛГАРСКИГЛАЖДАНИН ИЛИ НЕ НЕ СИ. НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗКРАЧИШ НА ДВА БРЯГА, НА ДВА ОСТРОВА, НА ДВА КОНТИНЕНТА. РОДИНАТА Е САМО ЕДНА - ИЗБИРАЙ, КОЯ ОБИЧАШ ПОВЕЧЕ И ТАМ ОСТАНИ!

Това като,че ли ще е сегашният Костинброд!А може би руските другари са ни подготвили и още нещо?!

Подклаждането на етническо напрежение от отчаяните патриоти не е никак в полза за България, страната нищо няма да спечели, а може много да загуби. Идващите от Турция имат имоти средно за по 40-50 хиляди евро в България, плащат за тях данъци, пълноправни български граждани са, много по дисциплинирани и отговорни от преобладаващата маса постоянно пребиваващи.

Пак не ти се получава.

Аз мисля, че след като един от символите на демокрацията, г-н Евгени Михайлов е кандидат на ДОСТ, това е една националноотговорна партия. Много ми е мъчно, че никоя политическа сила не издигна за свой кандидат, трубадура на демокрацията, Едвин Сугарев.

Шило

Той ще е съветник на Женята.

Казва се Евгений Михайлов,провокаторе бездарен. Няма да успеете да ни насъскате един срещу друг,както направихте в бивша Югославия.Свикнахме на тези евроатлантически номера.

И Гений да е, все е ..айно.

"АЗ МИСЛЯ"ОТ ТВОИТЕ УСТА Е АБСОЛЮТЕН ОКСИМОРОН!!! АКО НЕ ЗНАЕШ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА,ПИТАЙ,ЩЕ ТИ ПОЯСНЯ!!!

Някой целенасочено създава напрежение между България и Турция. Абсолютно вярно е,че не трябва да има изборен туризъм ! Но това се случва от десетилетия вече. Защо точно сега се създава това напрежение ? Не усещате ли,че ЕС и САЩ имайки конфликт с Ердоган искат ние да сме кибритчето в бъдещ конфликт. Забранете ДПС и ДОСТ и край,всичко приключва.Тогава просто няма да има подобни туристически вотове.

Бъгарска работа?!?!? Тези патриотаре са малоумни. 1. ДОСТ не може да влезне в парламента. 2. Техните гласове ще се разделят, между партийте, които ще влезнат, включително и при така наречените патриотаре с ватенки и потури. 3. Протестът бил разрешен - КОй идиот го разреши? 4. Единственият печеливш от спирането на изборният туризъм е ДПС, понеже това са техни бивши гласове, които индиректно ще се влеят в другитите партии. 5. Ако Валко парцуцата е прав то 1000 автобуса по 50 човека са 50000, да добавим и 40 000, от Бг които социолозите им дават, пак им трбват 70 000 да влезнат в парламента. 6. И тези идиоти, вместо да ги посрещат с локум и баклава, те ги спират. 7. И не само това ами тези малоумници искат да ни управляват?!?! А бе, Българска работа - дори интереса не могат да си гледат

Управляващите вместо да блокират границата да променят закона, който сами гласуваха. Гласуването е задължително и не може да се ограничават хората да не влизат. Единственото, което може да се направи в момента е в деня на изборите от обяд да се затвори границата с Турция до приключване на изборния ден за да не гласуват втори път там. А ИНАЧЕ КОЙТО ЖИВЕЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА ПРАВО НА ГЛАС. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

ГРАНИЦАТА,БЛОКИРАТ Я ПАТРИОТИТЕ !!! ПРАВИМ СЕ НА ЛУДИ,А ?!

И сега значи не доходите са важни, а мигрантите, турците, русаците, американците. А бе балами - като приоритетите в живота са ви как да станете по-богати , защо на избори все се лъжете да гласувате за глупави неща?

И аз съм против, хора живеещи в Турция от много години, незнаещи български език, да определят кой да ни управлява. Но те не са виновни. Законът им го позволява. Затова всички тези протестиращи, а и бивши депутати има сред тях, защо не протестираха пред Парламента да се промени закона, и да нямат право турски граждани да гласуват. Който не е живял последните няколко години в България, не трябва да има право на глас. За съжаление това важи и за другите ни сънародници, които от години живеят на запад.

усещам иде турско иго пак :-)

Не на двойното гражданство за граждани за страни извън САЩ и ЕС. В Турция няма двойно гражданство за местните.

така значи.. да се дърлят са силни, ама хората си ги пропускат вовсе агитационните материали. Много ми е любопитно каква ще им е позицията по турският референдум.

Доносникът Каракачанов, брани интересите на колегата Доган...Българските глупаци се хващат, като шарани.Това е целият цирк

Блокадата не е решение!!! ЕДИНСТВЕТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ ИМА ЗНАЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ Е: - масово гласуване от всички българи, така че да се получи избирателна активност от поне 85-90%.Колкото повече , толкова по-добре. Само така етническите партии ще влезат в парламента с много малко на брой депутати, което автоматически ще ги направи безгласни букви ! Такова масово гласуване ще обезсмисли и купуването на гласове, тъй като те ще се размият в многото на брой гласували. Също така ако човек не намира подходяща партия от всички явили се, ако за едните казва че са маскари, а за другите никой не ги знае, то проблема на този човек не е нито в идващите да гласуват от турция, нито бойко, нито нинова, нито доган или сидеров. То проблема е в конкретния индивид. За съжаление в България има много проблемни индивиди, с осакатена психика, заради които страдат и нормалните, мислещи хора. Но какво искаме от държавата ни, където национални герои са ганьо и андрешко.

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

усещам иде турско иго пак :-)

Бъдещето на България трябва да се определя от интелигентни, образовани, съпричастни и познаващи проблемите на страната ни граждани. Еднакво вредят купените неграмотни, както и живеещите другаде и непознаващи състоянието ни. Да не говорим имат ли и интерес от неговото подобряване, чрез неадекватно или манипулирано гласуване. Гърците отдавна са го измислили - при тях гласуване в чужбина просто няма.

Това не е протест, а е живо престъпление, погазване правото на свободно волеизявление на българските граждани, според НК се наказва с до 5 години ефективно лишаване от свобода. Полицията да си свърши работата, да не се ослушва ами срочно да окошари престъпниците.

а какъв е проблема? очевидно "блокадата" е пропуснала хора, които съвсем целенасочено пътуват за да гласуват. Ще рече вдигат само шум, ама реално нищо не спират. Защо се опитвате да търсите под шопара прасенца?

Купуването и продаването на гласове е невидимо за мафията.

българите масово не гласуваме, не ни дреме кой управлява, ама иначе 10 автобуса с 500 души страшно ни плашат? Имат право на глас, упражняват го. Вместо да бият хората задето си упражняват законното право, българите могат просто да отидат да гласуват.

27 год. същите тези турци на всички избори идваха с автобусите и гласуваха и никой не си мръдна пръста за това защото се гласуваше под строй само за една партия......рожбата на ДС и нямаше проблем (дори 2 пъти бяха в правителството заедно с комуноидите) но се появи "екзактният" и започна да разцепва електората и вече ДС нямаше да може да го контролира и се започнаха изстъпленията......толкова са прозрачни тия ченгета,че чак смешни стават но явно вече са притиснати до стената........всяка лъжа един ден лъсва и края настъпва другаре.....АМИН!!!!

Точно така. Навремето като го питаха за възродителния процес Тато каза "Че нали го съгласувахме с Кол. Смеехме ли нещо да направим такова без осигурена подкрепа!" Сега е същото - правим цирк, за да пренасочим турския негативизъм от Европа към нас. Това е страшно "патриотично"!

TENKIU!!

Пълни идиоти и предатели на България, а не патриоти! Война с Турция ли искате?!?

каква е разликата между случилото се в КИПЪР и КРИМ?.... ЕС ако има принципи не би трябвало да има отношения с турция и би трябвало да има икономически санкции каквито има за русия ....как ще гарантираме това което се случи в кипър да не се случи и в България - като постоянно угаждаме на турците за какво ли не - вижте родопите зад всеки хълм джамия - в бг има повече джамии от колкото в традиционно мюсолмански държави - ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?

като се потъпкват човешките права на турците и като се подложат на терор!

не искам да бъда пророк,но съветвам българите да се въоръжават не само с търпение.дотам доведоха страната всички управлявали тези 28 години.нещата ще се разберат следващите 72 часа.заплахата е турция.можете да си запишете.такова чудо с тези ,,дост" и гласуващите турци-плаща им се ,отпуски им се дават,досега не е имало.тия изявления от страна на турция,тези събирания при президента радев не са безобидни.никой нищо не казва,но се усеща.жалко,губим си държавата от простотия,нихилизъм,мазохизъм и чалга.моля се горещо на бог да не съм прав.

Запорожките казаци до турския султан Ти, султане, дявол турски, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол гъз таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с теб ще се бием, да ти ебем майката. Вавилонски готвач, македонски водонос, ерусалимски пивовар, александрийски дерач, на Великия и Малкия Египет свинар, арменска свиня, подолски злодей, татарски колчан, каменецки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог глупак, на самата аспида внук, а на нашия хуй кука. Свинска мутра, конски гъз, месарско псе, непокръстена тиква, да ти ебем мамата. Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на християните свинете да пасеш! Датата не знаем, защото календар нямаме, месецът е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас!

Излезе,че евроатлантизма води до ново турско робство.

Не на двойното гражданство

Всъщност не би трябвало някой да ни направи проблем за цялостно блокиране на границата! Я да си спомним, когато гърчолците блокираха нашата граница, някой скарали им се???!!! Някой помогна ли ни да се отблокира тогава границата, че сега ще ни правят проблеми за блокиране на границата с турция???!!! Или пак ще проявят двоен аршин, както винаги!!!

ти вероятно няма да се сетиш сам, но това е акция да попречи на едни хора да гласуват на едни избори, което е тяхно конституционно право! конституцията ни сам самички си я направихме и приехме нали? еее трябва и да я спазваме!

Турците си имат държава ! ДА СИ ГЛАСУВАТ ТАМ !

Ефект няма, приятел! Какво е това почасово блокиране през два дена? Всичко е парлама за пред избирателите. Цялата автогара е пълна, редовните автобуси спират отвън. Половината паркинг пред Кауфланд е превърнат в депо за турски автобуси. В центъра, пред поликлинаката са 6-7 поне. Какво са блокирали? Турците са в България вече втори ден! Тези на снимката на къде гледат и към гово викат?!?!?! Тези, които не пускат са зад гърба им! И даже преспаха една нощ у нас.

Да се отменят изборите докато не се премахне двойнто гражданство !

На миналите избори ДОСТ гласуваха за ГЕРБ, сега пак ли за Тиквата ще гласуват????

Какво е това? Автобусите вече са тук! Гъмжи от пингвини. Какво правите на границата?! Викате предизборно ли?

Палячовци и смешници!!!! Това ли са ни патриотите... Тотално ми паднаха в очите... ТОВА НЕ Е НАЧИНА! Агитирайте българите тука да гласуват, а стойте да дюдюкате по пътищата...мизерници!

уфсъ, миризлива, турски боклук!!!

Тролче на терористичната ислямска организацийка ДОСТ ли си ти, а? Признат грях, половин грях.

Гласуването за престъпници е престъпление! Hовите еничари на Българския Народ-ГРОБ са протурска антибългарска партия!!!, информация за тези които не знаят какво е уговарял изедника ББ(мутрагеньо) с Mестан и Eрдоган : "Ако предадем Кърджалийска, Хасковска и Ямболска области на Турция Турската армия ще закриля България безплатно в продължение на 60 години. Турските Въоръжени сили са най-многочислената армия в НАТО след американската. Те ще имат възможност да закрилят Република България от външна намеса и България не трябва да плаща нито лев." Tази уговорка разкри кандидат-депутат от ДПС, който призна пред обществеността за сдружението на предишния лидер на партията Лютви Местан с премиера Бойко Борисов и президента на Турция Реджеп Ердоган. Условието, което дава Турция за да започна договарянето да се закрие Свиленградската митница, а да се извърши сделката в България трябва да се направи конституционна промяна, което означава, че е нужно мнозинство от над 160 народни представители в парламента. Тези решения е трябвало да бъдат подкрепени от депутатите на ГЕРБ, ДПС, Реформаторския Блок, ПФ, АБВ и БДЦ. Всичко е било готово и уговорено, но беше забравен препъни-камъка в ДПСАхмед Доган, който успя да направи преврат в ДПС и разбърка уговорките на партията с останалите управляващи. Гласуването за престъпници е престъпление!

Гледам, БСП и Атака ги няма сред предателите! Ще вземат да излезат патриоти и ще шашнат света! Ще се окаже, че чуждите знамена са били само за заблуда на противника!