30 000 лв. за оправдан за убийството на ямболската адвокатка

Пламен Калайджиев, който беше окончателно оправдан за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева, спечели на втора инстанция дело срещу прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - 30 000 лв. за оправдан за убийството на ямболската адвокатка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина си заслужаваме курнелия да ни управлява! съдят него за убийство, извършено от жена му, и на никой не му прави впечатление! всички на територията сме ненормални , безмозъчни идиоти!

Девет удара със сатър- това си е случай за психиатрия -жестокост, ярост, бруталност, садизъм... жена да нанесе девет удара със сатър...?!? Не е напълно изключено, но тази Димитрина навремето успя да избяга от българското "правосъдие" в Англия и англичаните не я върнаха тук, не признаха представените обяснения и документи от страна на бг разследващите за основание...

Това съд и Прокуратура като вземат рушвети 20-30 000 лв ги нямат за пари, но щом трябва да плащат , че са съсипали живота на цяло семейство 500 000 били много. Не са много , малко са даже! Отрепки корумпирани!

Присъдените суми би трябвало да се плащат от лицата, които са правили обвинението без доказателства. Всички следователи и прокурори без изключение са с изкривена психика и развинтена фантазия, много често повдигат обвинения по свободни съчинения. Преди време ни обраха апартамента и като викнахме полиция първото нещо което попитаха следователите е застраховани ли сме. Като им казахме че не сме им увиснаха носовете и нищо друго не можаха да измислят. Добре че не бяхме застраховани иначе щяха да ни лепнат обвинение за инсценировка на кражба. Затова при следващия обир вече въобще и не се обадихме в полицията и после чета по новините че статистиката показвала че домашните кражби намалявали. Тъй седят нещата по тези земи.

"намали обезщетението до 30 000 лева, като се мотивира с общото икономическо състояние в България. " ?!?! Уникален мотив. Хайде на бас, че сега ще последва дело в ЕСПЧ и обещетението ще е над 100 000 евра. Разбира се, още ще има разходи и адвокатски хонорари, които изобщо не са пренебрежими.

Аз съм сигурен, че точно този е убиеца, просто разследващите са некадърни и не са си свършили работата катко трябва. По тази логика всеки може да ликвидира някого и да гледа след това сеира на разследващите, както онзи, който беше убил баща си, мащехата си и доведения си брат, но при намиране на ножа в контейнера за смет разследващия беше забравил да накара свидетел да се подпише. Делото се срина и този похарчи наследстово от милиони по скъпи курорти. Така става в България, тук е пълно с некадърници във всички области. По-кадърните отидоха на Запад и тук останаха наследниците на робите на бившите комунисти, а те за нищо не стават...............

ей, дай боже ти да не влезеш в скалъпено обвинение и всички да се пънат да доказват колко си виновен! Бил сигурен, нещастник!

Ако днес това е проблем на някой непознат, то това е родната картинка, в която си отглеждаме поколението.

Важните въпроси в тази статия не се задават. Намерен ли е истинският извършител на деянието? По какви улики са го обвинили този и съучастниците му и най-вече какви са оневиняващите доказателства, които са били прикрити? А иначе, ако е лежал година и половина в ареста без да е виновен смятам, че обезщетението е справедливо. Но пак да попитам, хванали ли са убиеца?

На кой му пука хванали ли са или не от прокуратура, следствие и съд! Я вземи едни 3000лв. на година, нал си ял храна в панделата, пък и разни други работи са ти подавали!

ми пИрфектно, че се е развел, сега му дадоха и 30 000, здравей живот, здравей ;))

FuckTheEU

Да гледаме позитивно на нещата - може хазнта да е олекнала с 30 хилки, но убитата адвокатка е спасила много невинни животи с бездействието си.

Ай чиститу, драги данъкоплатци - олекнахме с още 30 бона...;(

Тц, 30 000 лева ще са като джобни пред това, което се задава като обещетение от съда по правата на човека.

Съдебната ни система е толкова ефективна, че докато чакаш справедливост може да отпадне по давност!

делото беше продължило още малко, щеше да излезе, че адвокатката въобще не е умирала...!

Има убийство и всички невинни,тогава кой е убиеца???? Кой уби адвокатката,кой??? Кой и е нанесъл 9 удара в главата със сатър,кой???? Къде е убиеца???

Убиеца явно е фантом и е на Луната ...

убиеца сега празнува!И всички адвокати, прокурори и съдии, участвали в процеса са на купона!

Делото за убийството трябва да започне отново, като единствен заподозрян трябва да бъде - шизофреникът "Кольо Сачмата"! С Надка бяха любовници, щяха дори да се женят, но изглежда "невестата", която беше доста буйна Го е подразнила нещо и Ненормалникът Й видял сметката! Това е накратко, но истината трябва да излезе на бял свят! Жалко, че следователя Илия умря "внезапно" пред кабинета на Б.Велчев...!

В Булгаристан всички убийци за на свобода и са невинни, само жертвите им гният в гроба!! Това беззаконие, с платени съдии и прокурори, до нищо не води-трябва близките сами да убиват убийците и ще им се разминава!!

в България да убиеш не адвокат , а цялото правосъдие е акт достоен за уважение.

Поредния кретенизъм в територията наричана Булгаристан от южните изборни туристи

И кой уби адвокатката ?

d4

как кой. самоубила се е. със сатъра. май и името Филчев беше замесено в "казуса"...

Един тъп и самонадеян боксьор, по случайност назначен за главен прокурор и като такъв напълно оправдаващ констатацията "крещящ непрофесионализъм", че и псуващ като хамалин.

деер

Не знам, колко е тъп, знам, че е бездействал много докато е бил главен прокурор. Знам и друго - като преподавател - лекциите му бяха като в западен университет - извън конспекта, общи приказки по казуси - нещо , което аз не харесвам. Като изпитващ - беше безупречен - нито една оценка не сбърка на изпитван без да гледа книжки, а изпитва в рамките на 2-3 минути. А и всички мамини детенца не бяха изпитвани от него, защото родителите им бяха безсилни при оценяването!

И сега заради "крещящия непрофесионализъм" на Прокуратурата ще плащаме ... НИЕ !!!

Ето това е примера за това каква мафиотска структура управлява държавата ни.... А иначе Борисов плямпа глупости-... ние колко висши чиновници сме разследвали ехееее, но няма нито един осъден ефективно и да лежи по затворите!!! Безобразна държава с безобразно управление!

Виновни сте всички,които гласувате за тоя престъпник и крадец!!!

И какво общо има Борисов в този случай?