Директорски рокади в ”Гранична полиция”

Със заповед на министъра на вътрешните работи Пламен Узунов е направена ротация на ръководството на дирекциите на "Гранична полиция“ в Елхово и Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Директорски рокади в ”Гранична полиция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пролет пукна , трябва от БСП-то да се погрижат да си сложат свои хора начело на важните гранични отряди , че да им снасят нагоре по системата ! Сега за комундетата е "Ден четири години храни " , че народа пак няма да им даде да управляват , и има да вият на умряло ! Но в момента гледат да забършат яко каквото могат докато са на власт , вдига се рязко газ , ток , вода и т.н. за да се пълни червената касичка !

Смяна на караула-първа смяна натъпка гуши, сега е ред на втора смяна да налее пачки от рязаните нашественици, така де, не може само едни да тъпчат, а други само от страни да гладат-всички са алчни!!!

да се осигури безпрепяствен турски вот и голям % турско влияние в Парламента. С едно изречение ердоган си свърши работата, а нашите послушковци се заеха за работа.

нещо не разбрах каква е идеята на смяната - единият започнал кариера от Елхово, до сега бил в Смолян = връщат го в Елхово. Другият започнал кариера от Смолян, до сега бил в Елхово = връщат го в Смолян. В същото време строители на граничната бразда и полицаите - тези които трябва да охраняват границата превозват терористи. Какво става с тая скапана държава, толкова ли няма кой да инспектира кой какво прави на границата, или всичко е оставено на самотек, подплатено с десетки хиляди евро ?!

АМИ ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ ГРОБ-ГЕРБ ТАКА ПАЗИ ДЪРЖАВАТА!!! ТЯ МНОГО ОБИЧА РЯЗАНАТА СГАН, НАЛИ ИМ ПЛАЩАТ!!! ПАК ИЗБЕРЕТЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА ВЛАСТ!!!

Ами единият е бил повишен и изпратен в Смолян или далеч от браздата, за да не пречи, сега го връщат.

"назначен досегашният заместник-директор на РДГП-Елхово"

Разбутайте всички емороиди по директорски общински и инспекционни постове, че се наядоха с рушвети, а ходят облечени като клошари, за да се прикриват за безобразията си.

Тоест ги връщат на старите им миста за да възстановят старите контакти и за завъртят старите далаверки... Умно, Герджиков, умно и добре изпълнена политическа поръчка!

А вчерашния запалил се самосвал с тайници в коша под чакъла ,който УЖ е возил за изграждане на оградата ,РАЗБРА ЛИ СЕ НА КОЙ Е И ОТКОГА БРЪМЧИ ТАКА ? ЧЕ ДАЖЕ С ОХРАНА ОТ ГРАНИЧАРИ .... ПО -ТОЧНО ПОЖАРНИКАРИ-СПАСИТЕЛИ СЛЕД НЕГО...