Още двама задържани за атаката в Лондон

Британската полиция съобщи, че е арестувала още двама души при разследването на нападението над парламента в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Още двама задържани за атаката в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Мазут се е забавлил със ходене по професионалните състезания за красота , познаме такива като формат Мис/Мистър Универс . .Бил е академичен фис-културист , фитнес , спа , масажи , прочее . .Такава новинарска подробност ни посреща в заглавие на италианската LaStampa . .Дали и той бил обожател на свински опашки или се явил на конкурсите от една не по-малка известна , тук не посочена , американска фирма за такива конкурси по красота , не се споделя .

Не е ясно какво е работел... Много даже е ясно, нищо не е работел, живял е на помощи като хиляди други такива, в Англия с лопата да ги ринеш, а иначе източноевропейците им пречат...

културист бил , професионален .

кой не притежава поне един нож ?!

Съседката ми притежава една отварачка за консерви ! .Да доносвам ли ?

Във Великобритания май е забранено да се носи нож (не съм сигурен дали изобщо, или ако е по-дълъг от няколко сантиметра, колкото са ножчетата на нокторезачките например). Т.е. не може да носи нож, с който може да застраши нечий живот. Вероятно това са имали предвид.

Гледахте ли безстрашната Терез Мей, как панически бяга? Гледайте в Блица!

Ех ,какво очаквате да видите на тези снимки ? .Героизъм , както другия депутат от Вестминстър , помогнел на жертвите на атентата ? .Ситуацията била последната степен опасност .

Много поздрави от България и Румъния!

Стотици британци и британки заминаха, забулиха се за да се бият и да обслужват ИДИЛ. Сега се връщат след погрома от Путин. Да си ги намерят и да си ги приберат. Расте броя на джамиите на острова. В тях се рекламира краен ислям. С какви пари ? В Швейцария и Франция това вече е забрането.

Според мене , тоз г-н с двойното име , Мистър Мазут , не попада в категория атентатор по какви да е въображения или други фантазмагории . .На 50 годишна възраст настъпва мид-лайф крайсис , а не пълно омайване от вида , да промениш света . .Причините да се търсят в личния му живот , а не при хижници като тюлени или морски лъвове . Тоест , мотивите му едва да са въодушевление внушено от такава въобразима международна терор организация . .Тоз кадър определено не се напасва в картината , видял на компютера а после се е радикализирал . .Сиреч , става въпрос за вътрешно британско проявление . Съответно вътрешно британско социален въпрос . А кой би искал да се занимава с такъва обстановки , предвид че Британия е велика и сега се готви за излизане из Евросъюз ?