”Прозрачност без граници”: Шири се черен пиар преди вота

Хубавото в предизборната кампания бяха опитите за състезание на идеи, на платформи, а лошото - че се шири черен пиар за компрометиране на опонента.

Обратно в новината

Коментари - ”Прозрачност без граници”: Шири се черен пиар преди вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички медии с всички сили са се включили в пропаганда на ГЕРБ; Само няколко примера : НОВАтв Понеделник -гавра с някакви широки долни гащи на Нинова в шоуто "Като две капки вода" Понеделник -Гавра с Нинова на фона на паметника на Бузлуджа -Господари на ефира Вторник -отнов подигравки с Нинова -Господари на ефира Сряда отново подигравка с Нинова -Господари на ефира Четвъртък -Подигравкиа с Нинова и връзка с паметника "Жертви на комунизама"-Господари на ефира БТВ Понеделник -подигравателен скеч с Нинова от Мариан Бачев Вторник -Също на прицел Нинова с тази история за ползите от демокрацията ит.н. Няма държава в която на прицел на медиите да е основно опозицията . Каквато и да е Нинова -няма отношение към управлението от последните 10 години.

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Дай затова да затвърдим комунистите от ГЕРБ, така ли?

Бай ГанЮЮЮЮ прави избори. Ама цялата ни журналистика и съдебна система и органи не струват колото един Ботев или един Алеко Константинов. Обратното - стоят чинно пред Борисов набедени журналя цял час мирно в уж по-по-най телевизията и за това чинно послушание вземат за месец това, което други изкарват за година. Демокрацийка значи.