Горанов: Имам подозрения за договорка Нинова-Доган

Имам тежки убеждения, че е имало тайна уговорка дори и среща в Сараите между Доган и Нинова за евентуална коалиция. Това ще се докаже с времето.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Имам подозрения за договорка Нинова-Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази женица е много зле.След интервюто и нищо не ми остана от нея.В главата ми са само въпросите на водещите.На които тя не отговори.Не показа екипа и, а била готова веднага след изборите да управлява .С кой? Сама срещу всички.Много си е повярвала.Не приеме, че няма да е първа .Когато и казаха добре програмата ви е прекрасна.НО.-----Няма да управлявате сама с коя партия и дали те ще са съгласни на тази програма и увисна като парцал.И знаете ли какво забелязах винаги съм се чудела на изкуствената и усмивка.Сега знам кога се усмихва.КОГАТО ЛЪЖЕ И Е ПРИТИСНАТА В ЪГЪЛА...Забележете кога в интервюто се усмихваше лукаво.При въпросите за ДПС .ЗА РАБОТАТА НА СЪПРУГА И В ЛУКОЙЛ И ВСЕ ВЪПРОСИ ОТ СРАМНОТО ИМ МИНАЛА .Опита се да замаже факта ,че само преди 3 години след постоянна окупация на парламента от много полицай които ги пазеха от народната любов.Винаги ми е била неприятна ,но сега още по-----НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА БКП .И нали видяхте с кой са се разбрали с пишман ПАТРИОТИТЕ---АГЕНТ ИВАН И БОЛЕН ЛИДЕРОВ .ТО ЗА ТОВА САМО ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ И ВЯРВАТ.ГОРКАТА."Не демокрацията преходът ми отне много, заяви социалистката. В стремежа си да се измъкне от единия капан, тя попадна в нов. Корнелия Нинова е един от галениц...УЖАС СЕГА ТОЗИ ГАФ С КАКВО ЛИ ЩЕ ЗАМЕТЕ ГОСПОЖА ЛЪЖА.Другото което ме отврати-На въпроса кога за последно си плакала.След избора на Радев каза кУрнелия. .За да изпусна напрежението----Егати и коравосърдечния човек-жена при това.Та аз не ,че съм ревла ,но може да ме разплаче много неща от ежедневието-Терор над деца ,възрастни хора,животно.Атентата в Лондон.Нея и труп на човек не я трогва егати и ЖИВОТНОТО.И СКАНДАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА младежа Крум Зарков до Корнелия Нинова в студиото на Нова. Ще отбележим само скандалната му реплика, че "кроели планове с други ченгета от ДС чий дядо да измъчват". Това прозвуча доста цинично към паметта на жертвите от червения терор

Тази сутрин се чувставх неразположен и имам "тежки подозрения" за диария. Дори е възможна среща с лекар в кабинет. Но това май не е новина. А иначе няма да се учудя на нова тройна коалиция - БСП + ДПС + който се навие. Само дано не са патриотите, т.е. още една коалиция на крайнодесни с ДПС. Навремето "Атака" прие "офертата". Но ако пък стане, поне Брюксел не може да ни обвини, че имаме крайнодесни. Къде по света крайнодесни се коалират с етническа партия. Но превъплъщенията на български елит са безкрайни и непредвидими.

Какво ни интересува, какво му се върти в главата на тоя, докато си бърка в носа? Това платена реклама ли е? Или медиите пак дават рамо на правилната партия в разрез със законите на страната ни?

Аз имам подозрение за договорка между Горанов и един анадолски ма*аф. И кво праим сега?

Имам подозрения за нова кафе седянка между Местан и Борисов Имам сведения ,че Бойко тайно е говорил с Ердоган и редовно след преврата си пишат есемеси.

Ах тази Корнелия Нинова! От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД[6]. През 2007 г. е отстранена от управата на дружеството и е разследвана по твърдения за престъпление срещу правосъдието. Според прокуратурата тя и следователят Татяна Шарланджиева са пазили бизнесмена Красимир Георгиев /известен като лобист в съдебната система с прякора Черния Красьо с тефтерчето [7]/ от наказателно преследване по делото Топлофикация. [8] Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година. [9]

Сее съмнения..., а познайте какво ще пожъне.... Свирено е положението.. и отивате в миналото...

Един е бате Влади и с ... хляба той си вади. Мното надървено гледа вече. Ама да не стане като оня чекиджия дето загубил образа.

А пък аз имам прозрение, че ГЕРБ ще претърпят резилна загуба на тези избори. Даже това го пише в календара на маите !!!

А за твоте договрки с Пеевски ще ни кажеш ли, че ние там имаме съмнения.

Аз обаче нямам никакви подозрения, че дост и герб са биз-бизе. Защото на президентските избори турция призова за подкрепа на цецка-майката!

Ма ,кой си ти бе ? Що щеш да поясняваш от което не разбираш!

Ти си строй "палата" в "Бункера", а после ще те питаме откъде са ти парите и тогава отговаряй ! Сега мнението ти не ни интересува !!

И аз имам съмнения за ГРОБ-ДОСТ ? И аз имам съмнения за парите, с които вдигаш палата си ? За милиони.

Абе тя Курнелка отричаше и среща с генерал Решетников... а и старата любов ръжда не хваща

Веднъж подозрение, втори път подозрение.. Трети път - закономерност.

Горанчо, за да се отървеш от "тежките" си мисли и подозрения, виж какво е казал началника ти...виж кои са му приятелите, виж и Нинова какво казва за коалициите

Абе истината е, че и ръководствата на БСП, и на ГЕРБ, и на други партии са назначени, подбрани и излъчени ОТ ЕДНА И СЪЩА ШАЙКА И ГРУПА, КОЯТО ДОРИ НЕ Е И В ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО! И така е през всичките последни 27 години! И Доган бе инсталиран от червената върхушка и ДС, и по-точно от Кръстникът на червената мафия, който назначи и чврвените едри бизнесмени, Луканов, който е и офицер от руското военно разузнаване, и от генерала на ДС-КГБ Любен Гоцев! Цялото първо ръководство на ДПС, което лично Луканов регистрира, защото всички знаеха, че е незаконно и противоконституционно като етническа формация, е от агенти и доносници на ДС, БЕЗ НИТО ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ! След това т.н. кукловоди и "сиви кардинали" с тинк-танковете и железните им ПОДЧИНЕНИ връзки с Москва и КГБ създадоха и други партии- патерици, покривайки целия политически спектър в България! Червените босове бяха сигурни, че държат в железна схватка "лявото", което е факт и е традиционно в България от десетилетия, друг е въпросът колко са десни перачите и крадците там по традиция... Те назначиха Доган да ги представлява в "турското направление" в България, защото не можеха пряко РЕПРЕСИРАНИ и РЕПРЕСИРАЩИ да са в една партия и очевидно турско говорящото население не можеше пряко да подкрепи на БСП и червените ДС главорези, които ги репресираха. И така, държайки в железна схватка "лявото" и турско говорящото население чрез Доган, всички техни усилия, внимание и ресурси на мафиятя бяха и са насочени към ... ОВЛАДЯВАНЕ И КОНТРОЛИРАНЕ НА "ДЯСНОТО", като най-ефективен е традиционния им подход - ОВЛАДЯВАЙ И КОНТРОЛИРАЙ НА ВСЯКА ЦЕНА, и като не можеш да спреш евентуални нежелателни процеси, тенденции и движения, ОГЛАВИ ГИ, МИСЛЕЙКИ И ДЕЙСТВАЙКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПРЕВАНТИВНО! И точно затова още на времето бе създаден и ГЕРБ и Борисов като политик, за да овладее, контролира И МАЧКА ВСИЧКО АВТЕНТИЧНО В ДЯСНО!

И е много показателно и кои и как го създадоха! Той бе назначен от Бригадир Аспарухов в правителството на доведения пак от тези от мафията Симеон Кобурготски! БЕЗ ДА ИМА ДОРИ И ЕДИН ДЕН СТАЖ КАТО ПОЛИЦАЙ НА НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПОСТ В СИСТЕМАТА НА МВР! Техните, ДС парцалии - "медии" му създадоха образа на великият полицай - след всяко от поредната скандална серия от показни поръчкови убийства и атентати, КОИТО ПОТРЕСОХА НЕ САМО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НО И ЕВРОПА, И НИТО ЕДИН УБИЕЦ НЕ БЕ ЗАЛОВЕН, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОРЪЧИТЕЛ, на Борисов му бе създаден някакъв бутафорен имидж на велик!!! Точно най-бликите мекерета на тези, ДС доносниците Гоце и Доган му дадоха и генералските пагони! И ппак тези наредиха и позволиха на Борисов да стане политик и лидер на партия, а на Цецо Голямото Ухо възложиха да му я организира, защото отлично знаеха и познаваха Борисов ("наше момче", с партийна книжка, доказал се), че е балон и въздух под налягане, но е добър актъор! И така тези си играят играта, та до ден днешен. Лошото е, че напоследък баламите в България са на привършване и тези велики тарикати с всичките им игри станаха ясни дори и на последния идиот

Защо са му сложили тази дебилска снимка?

Защото си е дебил, затова.

То това си е ясно - и на двете партии, както и "патриотите" конците им ги дърпат от Кремъл.

тва не са новини! посетителите, тук има само пропаганда !

А нямаш ли подозрението за клевета и прокурор след изборите???

С тия клепнали ушички и свинска физиономийка, дали има такива подозрения?..

Аз имам подозрения Герб-ДОСТ -> свързващо звено Ердоган Султанат

Имал бил подозрения. Тежки. В пропагандата и агитацията, в намеците, намигванията, лъжите и манипулациите нашите "политици" бързо научиха уроците на батковците от Европа и Щатите. Достойни ученици са и в следизборното... ммм... облагодетестване. Сал в едно изостават - в това, което трябва да направят за народа и за държавата. Там са просто бавноразвиващи се. Впрочем не, дори и бавно, те не се развиват. Там диагнозата е дебилизъм

Вярвам повече на "Уикилийкс"... "13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата)."

И ко ши праим ся?

се договориха още на президентските избори. И това плазмодийче много добре знае това!

този добре ли е вие имате договорка с дост как не те е срам да говориш така погледни се в огледалото от лъжи носа ти е станал като пинокио но буда така е наредил

Време на партенките! А защо не и с марсианците? Още по-вече, че други си пиха кафето с Местан , и след това неговите хора (турците) гласуваха за мутрата! Ама то, като опре оная работа до з--- ка ти, най добре е , крадеца да почне да вика - дръжте крадеца!

Дори и физиономията на тази личност ме отблъсква. Камо ли професионалните му качества.

Вярно е, че не е пръв красавец. Ама виж от друга страна и Борисов колко се е уял и на какво е заприличал - време е да се замисли и за ОБРАЗА СИ В ОГЛЕДАЛОТО! А после се сърди защо са го изкарали така на карикатурите...Е как да ги изрисуват, като Ален Делон ли? Още повече че той дълго се оптваше да подражава на мафиотите от филмите, които бяха ного популярни едно време сред мутрите за мафията. А, а за сценката когато един след друг гербери се изреждат да му целуват ръката и Борисов благосклонни си я подава - ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ! Знаете ли кое е одно от най-отвратителните и отблъскващи неба за т.н. български политици и управници? Те до такава степен са деградирали, до там са стигнали в стремежа си да придобият пари и власт, и лесен живот и слава, до такава степен се знаят колко за нищо друго не стават и са толкова зависими, до такава степен не се уважават, че са готови и задници и други неща да целуват, дори и публично, и всякак да се унижават и всякакви поръчки да изпълнят, само и само да угодят на главатарите си! И това важи и за ГЕРБ с Борисов и Цветанов, и за ДПС с Доган и Пеевски, и за БСП с Гоце, Станишев преди, и Корнелия сега, и с рецидивиста Болен, и за Марешки (вижте го пък този каква семейна листа си е наредил), и с останалите... А и на главатарите им акълът им е толкова явно... Цирк Буш, ОТРАВИТЕЛНА РАБОТА! И ПОСЛЕ ИСКАТ ХОРАТА ДА ГИ УВАЖАВАТ И ДА ИМ ИМАТ ДОВЕРИЕ!

Засега сме видели снимки на Пеевски с Горанов. Такива на Пеевски или Доган с Нинова не сме виждали все още. Да не би Горанов да ревнува, че не го канят в Сараите?

Горанов: Имам подозрения за договорка Нинова-Доган Абе Горанов,ами ти нали седеше на една маса в кафене с Пеевски.

Той, милият имал "тежки подозрения", тежки "съмнения", а нямаш ли ТЕЖКИ УВРЕЖДАНИЯ в малкият си мозък? Да живееш на кредит, който друг ще плаща, не баща ти, е много съблазнително! Особено за "нашите" хора дето ги усвояват кредитните пари!

А аз имам тежки подозрения, че сте изпаднали в тежка ШИЗОФРЕНИЯ!

Горанов не е прост, но се надценява, лоша шега му изиграват самочувствието и надменността, които неуспешно на моменти прикрива, но поне се мъчи, защото едно време и това не правеше и се смяташе за велик експерт. И се надценява, като почти всеки там в ръководствата на големите партии и най-приближените им, където го допуснаха и Горанов! Интересно при този е превъплъщението му от финансист и специалист, за какъвто се изживяваше и представяше, в политик. Такова превъплъщение лично за мен бе любопитно да наблюдавам и при други през годините, като Иван Костов например! Гледам, че е станал малко по-обран и малко по-умен, което е добре за него. Иначе смятам, че и ГЕРБ, Борисов и Горанов носят голяма винапине за вторичното разграбване на КТБ, става дума за онези 4 милиарда лева, които бяха откраднати!

Не е "самочувствие и надменност",а е психично отклонение придружено с потологична лъжа. На физиономията му е изписано. Дянков и той беше с подобна физиономия.

За последния си мандат от 2 години, герб даде 1 милиард лева на дпс чрез пеевски - спечелени обществени поръчки. Този нещо бълнува!

Мисля, че са повече. Доста повече! Друг е въпросът КАК И МЕЖДИ КОИ СА ДЕЛНАТИ И КОЛКО ПАРИ ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ "СА СЕ ВЪРНАЛИ ОБРАТНО" към хора и фирми на "даващите"!

За 5 години - герб-бсп-герб, милиардите са 2.

А аз имам подозрения,че този палат дето ти го строят май е с краднати пари.

jingiby

Горанов, а аз имам подозрения, че ти се срещаш редовно с Пеевски, за да редите далаверите му с Боко...

се опитва да разсъждава...боже колко мъка има по този свят!!!

Много лесно се управлява държава със ЗАЕМИ , на готово . България се крепи на заеми .

Е, че к'во толкова бе, Горанчо.. то и Баце ни обеща по едно време, че Пеевски повече няма да го виждаме, пък той си остана... пръв строител в държавата!

Вие пък сте с ДОСТ , защо се нервите ?

Има и подозрения, че ти не можеш да се справиш с финансите на държавата без да теглиш заеми, което означава, че ако ти продължиш да бъдеш финансов министър, ще унищожиш всички нас и държавата като цяло.

Горанов показва същото поведение като ББ: мнителност, лицемерие, високомерие, злоба, омраза, агресивност! Тези хора трябва да си отидат след 26 март!!!

Ние даже нямаме и подозрения а сме сигурни в игарата ви с поредните ментърджии само и само да сте във властта за да продължите кражбите си.. Те това е популизъм 100% след като хвърляш нещо в пространството само защото някой ти ''говори'' в главата.. Махайте се защото много бели докарахте на българите..

Да бе - тежки, тежки, колко да са тежки тези подозрения! Да не хванеш херния, бе Влади! Колкото например един милион? Нали Владко проплака на Батко - на Бай Хуй на времето, при първото му управление, че "всичките му връстници били станали вече милионери, само той завалията го карал и хранел семейството си с една гола министерска (е, зам.министерска) заплата, и Баце го прати при образа му в огледалото да изпият едно кафенце пред Кристал и да му реши проблема... И тук се сещам за един виц, когато една блондинка отишла при мъжа си и му казала: "Много съм разстроена - ВСИЧКИ КУРВИ ИМАТ СКЪПИ КОЖЕНИ ПАЛТА, САМО АЗ СИ НЯМАМ!" Та и мен ме налягат едни тежки подозрения, че сега Влади и е получил палтото, но сега гледа малко по-високо! Един преди години дойде в София като пълен бедняк с плетено пуловерче и изпит вид на недохтранен младеж, и хвърляйки се безкористно в политиката да се бори за човешки права и свободи, след няколко години мизерна депутатска заплата все че бодро се изока: "Аз вече съм милионер, и ТО В ЗЕЛЕНО!" И така, В ЗЕЛЕНО ЛИ Е МИЛИОНЧЕТО ТИ, Влади. или още работиме по въпроса?

Горанов имаме подозрения за изтеглените от теб и герб заеми!!!

Ми то и аз имам разни подозрения ама.....

По-противоречиво говорене от това на този финансов"корифей" скоро не съм слушал.Какво значи това: За второто бягство от властта получихме много критики от нашите привърженици.Веднага след това: Дали ще бъдем1,2,5 или 6 г.зависи от критиката на нашите привърженици. Кога е прав? Явно само когато страхливия лидер реши нещо, а не да се действа съгласно отправените им критики от привържениците.

Ето как се манипулират хората за да не гласуват според убежденията си. А си дръжте подозренията за вас, и оставете хората да гласуват така както мислят. Стига с тези западни методи на очерняне.

Горанов, обясни защо и при вашето управление, както и при тези на червените боклуци Пеевски и Доган имат такива големи ДЪРЖАВНИ охрани? ОТ КОГО И ЗАЩО ТОЛКОВА ГИ Е СТРАХ ТЕЗИ "НАРОДНИ МЪЖЕ" И ВЕЛИКИ УМОВЕ И ПРЕУСПЯЛИ КАТАРЗИСИ И ХИДРОМЕЛИОРАТОРИ, защо в Турция ги обвиниха за контрабанда и връзки с терористи и им забраниха да влизат, и след това изведнъж станаха първи патриоти и втори Левски, според сарайско-библиотекарската шайка ДС-КГБ тъпоглавци и национални предатели и КОЙ РЕАЛНО УПРАВЛЯВАШЕ И СЛУЖБИТЕ, И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ, КОЙТО УЖ "БОЙКО СИ ИЗБРА" С ЦВЕТАНОВ, А ПОСЛЕ ТОЙ ОБВИНИ ЦВЕТАНОВ В ПОЛОВИН ДУЗИНА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, А ЗА БОРИСОВ КАЗА ПУБЛИЧНО, ЧЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, КОГАТО БОРИСОВ ОБВИНИ ДОГАН, ЧЕ БИЛ ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО МУ!??! Обясни ни най-напред ФАКТИТЕ, Влади, а после, след това можем да говорим и за подозрения, дори и за тежки!

И КОЛКО ТЕЖКИ СА??????А НЕЩО ДРУГО ТЕЖКО ДА ПОДОЗИРАШ????