Борисов: Обрах джанка и баща ми ме би, повече не съм крал

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отвърна на обвиненията на БСП, че е крадец, като разказа как първата му и единствена кражба била като дете да обере чужда джанка.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Обрах джанка и баща ми ме би, повече не съм крал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От боя ще да му е щетата в главата.

А на Мунчо от какво му е?

крадлив, нагъл, агресивен и платен любимец на старите моми

по-интелигентни персони да ни показвате, ами само сикаджии, висаджии, луканови куфарчета крадливи. От тези ни се повръща!

блок дето го санирахте миналото лято...?! около 50% изкрадохте!

абе борисов, реставриран мерцедес 1968 за 10 000 лева!? продаи ми го на мен за 12 000 лева тогава. лъжете без да се замисляте дори или пък мислите, че хората трева пасат.

Кое е името на джанката обаче,да се запитаме по Шекспировски ? Въртят ми се няколко трибуквени комбинации в главата...

Така и не каза къде отидоха парите от КТБ. Две години мълча като комунист на разпит и после си хвърли оставката.

абе я ги вижте какви имоти имат! те не крадат на дребно като джебчии или клошари за един хляб!

дали това са приказки за малки двегодишни деца или за пред бавноразвиващи се или малоумници! няма български политик които да не е крал и краде в особенно големи размери,чрез власт и съдебна система,която да го защищвава от джебчии или клошари или от конкуренцията на други крадци!

Ха-ха-ха

"Обрах джанка и баща ми ме би, повече не съм крал."... Да от тогава не си крал джанки, само милиaрди € от Българския Народ.

ДА, банкянският комплексар (стойка на квартален бабаит, заучените елементарни фрази и прословутото аз аз от което почти се отучи за два непълни мандата, от които позорно дезертира, еднозначно го доказват) не е крал (това е от малкото истини, които е казал)! Той е токова страхлив и малодушен, че го е било страх и да краде само е прибирал, каквото са му заделяли неговите ортаци! А какво е успял да задели, вече е публична, неофициална истина, за която ще научим подробности след някоя и друга година (нека само неговите ментори отвъд океана го отбраздят окончателно!)

Говори се за няколко милярда в ливански банки,не за джанки !

ама се оказа джанка. Скоро и за обрани банки и еврофондове ще си каже Гнилата крадлива тиква.

И тази вечер не пропусна да каже, че баща му го е бил за една слива !Е, така ли няма кой да му каже, че с това се излага! Големи простотии ръси! Но всеки народ си заслужава управниците!

ФИНАНСИРАT ги Баварските мъдреци Билденбергови!!! Tе изкопаха този ГРОБ(Герб) на България!

Мноооооого малко те е бил !

Потвърждавам- джанки повече не е крал. Но след 2 мандата и съдейки по дереджето на държавата и оценката на така нареченият Европейски съюз за постигнатото при неговото управление/по- скоро командорене- то, командоренето понякога няма нищо общо с управлението- за едното е нужне опит и интелект, а за другото е достатъчно да имаш диагноза- грандомания и известен опит в мутренските дела/, май е минал на нещо повече от джанкокрадството. А и тогава е бил сам, а сега са цяла партия. Търпи развитие пасмината, няма две мнения. Противоположното не е мнение, а деклариране на интереси- де партийни, де от лични по-лични, което е характерното за членовете на два пъти скаталата се от управлението/дезертирала/ партия. По скоро- група по икономически интереси. Интереси, които нямат нищо общо с интересите на народа, нацията и държавата.

Не го е бил достатъчно, от къде ще знае колко големи бели ще прави като порасне.

Към Хекемян- Защо Корнелия Нинова беше като наказана по време на дебата, а Б.Б. сте го поставили на удобен стол?Може би , защото не би могъл да издържи 1 час прав ли?

спомням за някой си, арестуван и държан три месеца в хърватски затвор, в самото начало на 90-те години на отминалия век!?За задигане и прекарване на автомобили от териториите на държави, разположени в централната част на Европа!?

Коментари много. Утре закриваме"кампанията Избори 17". Днес,с чиста съвест,мога да изкоментирам-Простак,комплексар,нещастник неграмотен.

А, стига! И сега трябва да вярваме, че Големият Маргин ги е избирал да са честни и толерантни!?

Малко те е бил баща ти Баце !

е, джанки вече не е крал човекът...

Вместо джанки сега краде милиарди ама няма кой да го ступа

Така ли ми се струва или на снимката Баце има ореол около главата.

Иматакава поговорка (руска е ...точно по темата). ,,....прост,тъп неразвит, щото не достатъчно е бит....,,

Сега ако кажеш, че си спрял и да лъжеш направо ще ме разчувстваш.

с мед да го намажеш.

Гробарката Цолова и Виктор Тъпото представиха тази сутрин римейк на филма "Човек от народа". А аз стоях пред телевизора и сълзите се стичаха по небръснатите ми бузи.

Майката го игра, ама загуби.

тиквата удивително прилича все повече и повече на правешкия циганин! нищо чудно да са верни слуховете, че бащата е всъщност тоя, дето мутрьо му разтриваше ушите!

Вече е отредила мястото на Борисов като най-великия държавник на България.

Не се сдържах да отговоря Бокича може да е всичко друго, но не и политик и при това най-великия. Може да ти подскажа други титли: Най-голяма мутра от СИК, най-голям контрабандист на цигари от 15г. насам, най-глупав премиер, най-фалшивия генерал, най-мъжествен скрит в отделението на Правителствена болница и други най най.

Ами той е толкова откъсан, че няма как да е най-голяма мутра от СИК. Защото тези големите ги знаем. По-скоро е най-високо издигнала се мутра от СИК. А към другите най, мога да прибавя най-страхливите "прани гащи" в каратеката!

разбира се. Той, като бивш главен секретар ма МВР е понаучил нещо. Много добре го казва, че не е крал, защото знае разликата между кражба и ПРИСВОЯВАНЕ.

Всички тролове от ГЕРБ са излезли в обедна почивка или попълват бюлетини.

в обедна почивка са, щото бюлетините им ги дават попълнени, за да не оплескат нещо!

КОЙТО КРАДЕ, ПОСЛЕ И ЛЪЖЕ! ЗЬА ДА ПРИКРИЕ...

Баща ти Бойко трябваше и да те млати яко и за лъжите ти ,като дете и юноша.За това днес ти си един изпечен политически лъжец и манипулатор , за което имат вина и най-близките ти.

Олигофрен! Повече не е крал, само от джанка.

Просълзих се.

Боцко, а КТБ, а Булгартабак, а джипките на горските? Или ако мине през държавния бюджет не е кражба. Герберунгели крадливи.

Този съвсем счупи тъпомера. По-големи олигофрени от него са само тези, които гласуват за Него.

Над милион и двеста хиляди тези, които наричаш по-големи олигофрени гноясала гнидо.

Не се знае колко са точно, защото фалшификациите са огромни, но тези които наистина гласуват за него са наистина абсолютни олигифрени!

Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ? ГРИША ГАНЧЕВ

Затова май сега наваксваш, та ако баща ти наистина те е бил, малко те е бил...

Повече не бил крал? Днес бях в КАТ да си подновявам шофьорската книжка. Таксата (за бавна услуга) беше 31лв! Да, точно 31лв! И колко според вас от тези 31 отиват в държавната хазна? Точно 5лв! Повтарям, точно 5лв! Всичко останало е банкова такса на Бойковата Си Банк!

Бат Бойко да не ми разказва за джанки и за лук, ами да каже как неговите хора от един нищо и никакъв стеропор 2 милиарда изкараха!

Малко са те били,Бойко!

Е ТОВА Е ТАЛАНТА СЕ ПРОЯВЯВА ОЩЕ В ДАТЦКА ВЪЗРАСТ.САМО ,ЧЕ ТОГАВА СЛИВИ А СЕГА ЕВРО ПАЧКИ.