Атентаторът от Лондон - ”приятен човек” и ревностен градинар

Новината, че нападателят в Лондон е роден във Великобритания и е вдъхновен от радикална ислямистка идеология е била предвидима, тъй като е имал криминално досие

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Лондон - ”приятен човек” и ревностен градинар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само "Брекзит" не стига!

АКО ГО ОБЛАДАЕ ЗЪЛ ДУХ :)

Какви хубави хора си отглеждат ингилизите- мили, приятни и работливи, човек да им завиди!!! Само дето режат глави и убиват по улиците, но пък Терезката казва -не се боим имаме много за под ножа!

Експерти да огледат няколко пъти автомобила за наличие на извънземни терористи и други обсебващи обемно проникващо човека.. Преди две години проучвахме коли на КАТ и МВР с активирана нарочно монтирана тежко терористична техника ами терористите вътре в тях се виждат и чуват перфектно на записи

Експерти да огледат няколко пъти автомобила за наличие на извънземни терористи и други обсебващи обемно проникващо човека.. ПОдържат ги нагло престъпни тежко терористични холограмни оръжия произвеждани под техен обемен контрол. СЪществата се виждат в около видимия диапазон отлично

Използват се психотропни вещества и методи за контрол над определени хора за извършване на тези зверства. Крайна цел бюджет за отбрана, страх, контрол и оправдание за редица ограничения - нов световен ред.

Британците дали се замислят колко хиляди или десетки хиляди такива "приятни хора" щъкат из Острова благодарение на тяхната толерантност?

нЕ МОГА ДА РАЗБЕРА АТЕНТАТОРЪТ ЕТНИЧЕСКИ АНГЛИЧАНИН ЛИ Е , или е от пришълците. Рожденото му име е английско, после ссе преименувал с арабско. Такива смени на името не будят ли подозрения, че нещо става с тези хора?

Vav Datford sa rudeni,no sa izrasnali Mick Jagger i Keath Richards od the Rolling Stones (miozika. Urkester)

Светла, ясно ми е, че пишете за майтап, но слагайте усмивки, да Ви разберат и другите, че не усещат иронията!!! Много е трудно да се пише с толкова грешки и пак да Ви разбираме :):):)

Мда, английските терористи са добри, грижовни хора, докато Българите и румънците сме зверове и не бива да ни допускат до острова???!!! Британците пуснаха вълка в кошарата, обаче НИЕ сме им били проблем???!!! Лошото е, че едва ли не всяка седмица някъде в ЕС може да има атентат???!!! И на това не може да се противодейства със спазване правата на ислямистите, както се опитват!!! Те всичките атентатори били известни на службите, ама те нищо не направили...

Хе хе при хибридната война драги Дрон думите не са това което са, трябва да ги възприемаш точно на обратното. Онзи сириеца в английския парламент си знае работата, той е работеща спяща клетка. В началото на демокрацията колко посланици дойдоха и казаха, че не приемат имигранти, а стана точно обратното, държавите им се препълниха с имигранти. Капиш?

Dobromir Dimitrow

То и много вицове има за политиката, че е едно да казваш с думи, друго да разбираш... Но с делата си показват, че ние сме нежелани, а търпят пакитата и подобните им, дето вече почнаха да ги тероризират. Както се казва, по делата, не по думите ще ги познаете!!! То и сега няк'ъв "анализатор" казва, че ердоган използвал такава реторика заради референдума, за да събере повече гласове, но аз не реториката се плаша, ами заради досегашните му действия!!!

храни кръвожадно куче да те лае и хапе смъртно

Ето, нагледен пример за активиране на "спяща клетка". Това са подготвени терористи, които живеят нормален живот, имат добро възпитание и култура, общуват със съседите си, работят нормална работа, дори имат и семейство. Но, когато трябва, получавайки заповед за действие, се активират и извършват терористичен акт. Всички последни примери, в Париж, Брюксел, както и сега в Лондон, са именно пример за такива "спящи клетки". Бъдете сигурни, че и у нас са се интегрирали подобни и ние трябва да имаме много изострено внимание към такива "мили" бежанци, придошли от арабския свят. Никакво лигавене с тях, никакви сълзливи изявления или състрадание към уж нещастните ислямски скакалци, защото с тях идват страшни времена...

"Спяща клетка" е безсмислено словосъчетание, целящо да опростачи употребяващия го. Ясно е, че човек е многоклетъчно същество, социално и политическо, и няма начин да бъде "клетка". Оттам-нататък следват глупост след глупост. По-лесно си получават заплатите в Брюксел по този начин.

Да ви е честит новия ред налаган от луди, поддържан и подстрекаван от фалшива толерантност и световен пацифизъм ( разбирай бездествие срещу разрастващата се престъпност!!! ). Плашете се и коментирайте на стуснати пердета ... точно както е било при социализма!

- ингилизите се страхуват от българи и румънци в кралството - характеристика е за един етнос да убива неверници, зашото ако при това действие убиващия умре, има"запазено място в рая" и "100 девици" - характерно за християните е да умират, зашитавайки други Каквото повикало, такова дошло ( се обадило)

Дали само на мен ми прави впечатление че досега атентатите са неадекватно малко и неадекватно зле организирани ?

Да де те всичките са приятни и добри, докато не дадът на късо. Тая работа с откачането става бързо

"Масуд е бил "приятен човек" и ревностен градинар". Де е приятен, колко да е приятен. Толкова, колкото да убие 5 и нарани сериозно още 40. Много приятен човек, чак да се не начудиш как го е направил.

Вълк единак ли , не ислямист убиец в името на най-нетолерантната религия - исляма. Време е Аллах да се разгневи - не ми се вярва Той да иска смърт. По скоро - убеждение.

малоумници..сега щяли да питат МИ-5 защо са снели наблюдението си от него...пълни некадърници, как може да го държите в Англия този който е лежал 4 години в затвора за тероризъм как не мога да си го обясня..аз мисля че всичко се прави умишлено да се създават раздори по държавите ...и тази Мей колко е безпомощна вместо да въведе военно положение в Англия и да измете всички мюсюлмани от Англия тя тръгнала да говори че не я било страх а по лицето и се вижда колко я е страх и колко е безпомощна....само декоративни политици има в света никакви държавници не са

Мисли по-бързо. Къде да го изпратят, като е роден в Англия? На Луната ли?

Ама сигурно ли е че не е българин? Нагличаните бяха много против приемането на българи в ЕС, българите са много проблемни хора...

Прилича на хубаво момче - умерен опозиционер, бая черен, ислямист, дето най-ги любят демократите...