Небесни знаци: Ще обърка ли изборите ретроградната Венера

Ще обърка ли ретроградната Венера сметките на политиците? Този въпрос зададоха по телевизия Bulgaria on air на физика проф. Пенчо Маркишки от Института по астрономия.

Обратно в новината

Коментари - Небесни знаци: Ще обърка ли изборите ретроградната Венера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на президентските избори се беше появила супер луна, такава като преди 68 години, тя ли е причината за резулататите, смях.

Корнелия Нинова окрилена? От лъжите, които изприказва ли? Фейк нюз за будалите.

Когато планетите влязат през прозореца на БХ тогава ще спечели изборите - хахахахааах

Никой и нищо не може да се предскаже. Може да се предвижда, прогнозира. Откак Свят светува въпроса с предсказването на т.н. Съдба занимава хората. Пръв, който се е опитал научно да обясни в началото на 19 в., че Вселената е определяема е Лаплас. Той е изказал предположението, че ако сме в състояние да определим местоположението и скоростта на движение на Планетите в определен момент, то можем да предвидим състоянието на Вселената във всеки следващ. Да, ама не, колкото по точно определяме скоростта на движение, толкова по неточно ще определяме местоположението на Планетите и обратно. Вселената не е статична величина. Пръв научно доказва това Хайзенберг 1926 г, формулирайки принципа на неопределеността на Вселената. На този принцип е базирана квантовата механика. Този принцип е залегнал във всички съвремени джаджи, които масово използваме, компютри, телефони, телевизори и т.н. 1928 г Хабъл създава своя гигантски телескоп и потвърждава теорията на Хайзенберг за разширяващата се Вселена, възкликвайки "накъдето и да погледнем звездите се разбягват с невероятна скорост". Гадаенето по звездите е проява на невежество и често стига до шарлатанство.

"Kak така падна ти ДЕНИЦЕ..." Въпроса е към Луцифер, известен още Сатанаил, Сатана, Дявол. Библията. Някои теософи свързват Венера /Деницата/ със Сатаната . Toва че е ретроградна, не значи лошо, напротив това е за хубаво.

По-възможно е изборите да се объркат от ретроградния Ердоган.

А ще обърка ли изборите, ако аз не пусна водата в тоалетната?

ти какво мислиш ?

WTF?! Що за тъпотия е тая статия?

Ей, нямаше как да издържат да не пуснат някаква подобна простотия, нали?

"Не разбирам защо се замърсява медийната среда с такива глупости", недоумява тя." - какъв свещен оксиморон. Астрономята е наука, заради която невежите са изпращали учените на действителната клада /Галилео Галилей/, но това е било преди почти 600 години. Днес невежите са явно още по-невежи щом омаловажават науката в полза на никому ненужната и очевидно вредна политика. Още едно разочарование - мислех Светослава за начетен и стойностен журналист.

Никакви ретроградности и подобни глупости не могат да спрат ББ-3,бъдете сигурни.

ББ3 няма да има. Американските мекерета ако не влязат, и него ще бастисат, а са на границата и венера ще им помогне да изпаднат.

Венеро, Венеро-ооо, земльо македонска, и тебе ли те уфатиа...

Институтът по астрономия ! или по астрология ?

То в България май само институти , НПОта , фондации социологически агенции , политически анализатори политолози и какви ле не още работят. Забравих журналистите и патолозите. :D

" До около 3 юни Венера ще се движи в обратна посока. " ----------------------- Много прост народ има в тази държава, няма вътрешна планета с толкова дълъг ретрограден период. Докато хората си мислят, че са върха на пирамидата има много да си патят. Хайде запитайте се КОЙ ни е създал и с каква цел - кое е наше на тази земя - голи идваме и голи си отиваме . Пуста алчност и неграмотност - не една цивилизация са затрили...

КОЙ не ме е създавал? Той си има ЛАФКА. А Ония егоист дето му се молиш , не ме интересува, защото не вярвам в егоисти, които искат задължително да вярваш в тях, иначе те наказват....

няма нищо, ти си вече наказан, и ние край тебе.

обърка окончателно подобието на държава, тия тук за някаква си Венера ни разправят.

Леле Борисов , след ретроградния Меркурий, сега и ретроградна Венера , вече и планетите се обърнаха срещу теб. Ужас !!! Шок !!! :D

Да видим какви могат да са изненадите: 1. Възраждане взема гласовете на Патриотите 2. ДОСТ се докопват до властта 3. Ст. Данаилов се отказва от влизане в парламента 4. 4. ГЕРБ сами влизат в затвора. 5. Отменят изборите за след две седмици с причина ненамеса на чужди страни . 6. Марешки се отказва заради поредица от скандали. 7. Волен е недоволен от резултатите....Бие всички на канадска.

Е, сега си такова мамата, Венера тръгва със задника напред и всичко ще се обърка - отидоха изборите, разбиха се човешки съдби - това е краят! :D

А менека, оти не споменават?

Голяма простотия е да се отрича нещо, което е наука от хилядолетия, само защото някоя си посредствена джурналя от днешните още не е прочела нищо за нея! Тази посредственост и махленско отношение към всичко ни съсипва! Ако хората във властта у нас се отнасяха по-адекватно към нещата, които помагат или пречат на тази власт да се получи, упражнява и контролира, повече щяха да постигнат! Но те предпочитат да си приказват като на селските вечеринки, да оперират само с понятия, които са предметни - пари, например, които могат да се пипнат, отколкото с абстрактните, с които работи астрологическата наука. Звездите не "помагат" и не "пречат" - те просто обозначават една ситуация, а понеже "на земята е както на небето" (Хермест Трисмегист - велик математик, астроном и астролог от древността, и велик мистик също) небесната карта може да се чете като отворена книга и да се правят корекции в поведението в нужното направление - това е задачата и целта на един честен и съвестен астролог! Не да плаши някого, или да залива пространството с някакви черни прокоби (както правят много от сегашните, например Алена), а да обясни достъпно на клиентите си какво е положението на планетите, какви пътища са напълно затворени, кои с отворени и какво да се направи, за да се извлече максимална полза от ситуацията.

Абсолютно!!!

Аврора, харесва ми написаното от теб, но не е правилно "посредственА джурналя".

Руски шамани им баят на Позитано... "...опозиционната партия в Българи БСП е получила тайни документи стратегия за победа на балотажа на президентските избори. Сред препоръките са: тиражиране на фалшиви новини, преувеличаване на резултатите от вота. Тези документи са близо 30 страници и са засечени от службите за сигурност в България. Изпратени са от мозъчен тръст, свързан с Кремъл, казват агенти от разузнаването. Стратегията е доставена от бивш руски шпионин, който е в забранителния списък на САЩ за влизане на руски граждани на територията им..."

стига сте лъгали хората с тая астрология и тия хороскопи. примитивен народ обаче лесно се лъже.

Напудрен, нагъл, живеещ още в света на дядо му, преследвал хора като генерал от Държавна сигурност. Всичко това в излъчването на най-младия син на Партията Крум Зарков можем да преглътнем. Но не и, когато влезе в студио с ехидното, изплюто през смях: Извинявам се, но закъснях, защото цяла нощ с едни ченгета от ДС измъчвхаме нечий дядо. Мухльо, ти знаеш ли с паметта на колко хора се гавриш? Или и ти си като онези комунисти от времето на дядо ти, за които демокрацията беше като менструацията важното е кръв да има. Цял ден медиите мълчат за скандалната проява на този червен изтърсак. Корнелия Нинова можеше с един жест да го укори и да спечели с това изборите. Да покаже, че БСП не е БКП. Тя обаче предпочете да си бърше сополите. И БСП си остана БКП! Ама и как да е иначе, когато на другарката Нинова демокрацията и пречи. И такива като внука на генерал Кацамунски и идват дюшеш. Тя ще богатее, те ще измъчват като дядо си, може да викнат и Тома Томов направо да убива като баща си.

Номер 4 никога няма да успеят! Хората ги ненавиждат!

Обикновенно ретроградната Венера обърква сметките на Борисов.

ретроградната Венера е до 15-ти април!

Шило

А Фърлете и един боб, малко карти, някой кристална топка ползвайте...А, да не забравите и шамани да извършат ритуал за противопоставяне на "ретроградното" небесно тяло...Дотам опряхме, да и планетите вече да са ни виновни...Ба си тъпнята!

Нема начин и Ванга да не е казала нещо :)))

ванга я пазят за утре!

murena

и НосРадамус :D