Борисов: След изборите народът ще е тежко разединен

БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ с всички тези обиди и неверни твърдения, заяви по Нова Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: След изборите народът ще е тежко разединен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Турция... Борисов бе помолен да коментира и темата с Турция и намесата й в изборите у нас. Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект. Отказвал съм категорично разговори с турските лидери, ако те не си променят тона, заяви Борисов.глупости,а кой дебел изрод правеше съвместни заседания на правителството в анкара,а кой дебел пожарникар беше всяка седмица в анкара заедно с дебелият прокурор цацарата и прводач му беше заклетият враг на българите лютив местан???питам и отговор от циганин не чакамра

Популист! Предсрочните избори и нестабилността ги дължим единствено и само на вас, борисов! Безсрамни и ненаядени предатели!

Ами тикво вземи едно голямокалибрено чифте,захапи дулата и натисни спусъка .И ще ни обединиш във всенародна радост.

Щото преди изборите сме обединени около светиня му. Чиновниците най-вече.

масово избиване на куманизтите! избиите куманизтите за да оцелеат нормалните! лустрация! лустрация! лустрация! лустрация!

Бойко . какво би отговорил на въпросите на Моника Маковей. ако тя ти правеше интервю за корупцията в България ? Какво ще си признаеш тогава ! Или ти са по удобни интервютата по Нова ТВ или БТВ ?Страхливец такъв !

Откакто се появи на политическата сцена, този се занимава само с интриги и разделение и противопоставяне на слоевете във всички слоеве на обществото ни. Принизи всички институции. За този болен за власт човек няма нишо свято. сега се мазни и приказва лъжи на килограм, само, за да може да ни управлява. Не се сещам за друг толкова жаден за власт човек в историята на България.

НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК , КОЙТО ДА МУ КАЖЕ ЛИЧНО , ЧЕ МЯСТОТО МУ Е ВЪВ КАРЛУКОВО.!!!!!!!!

Значи ще прави същите циркове, както през 2013, Говори за стабилност, а създава хаос.

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

Бях се зарекъл да не поствам по време на кампанията но нищо не може да ме удържи да наруша заканата си след изявлението на Б. Борисов по би-ти-ви.Ще бъда кратък, Борисов е: -бивш член на БКП -баща му е бил член на БКП -завършил в Симеоново а там са най-верните на БКП -при деполитизацията на силовите стуктури г-н Борисов напуска служба Пожарна безопасност за да запази членството си в БКП -личен телохранител на Тодор Живков -присъствал на откриване на паметника на Тодор Живков в Правец Г-н Борисов не е КОМУНИСТ, той е ПРЕДАТЕЛ-КОМУНИСТ а на този смят най-лошото нещо са ПРЕДАТЕЛИТЕ.

Вожда - Винету,ако ме изберът,ще скалпирам главата на България за трети път.

Боко каза в БТВ преди минути, че няма личен живот и е един, милеещ за България, човек. Жив да го оплачеш в такъв случай. :D

Това го предизвика самият Бойко, но и това няма да го спаси. ГЕРБ не се съобрази с 2,5 милиона казали да на референдума. Затова призовавам всички, които на референдума гласуваха с "ДА" на тези избори да не гласуват, или да гласуват за партии, които не са били в НС, т.е. без БСП, без ГЕРБ, без РБ, без Патриотите, без ДПС. Тези две години и нещо не направиха нищо за нас като хора. А и пренебрегнаха мнението на народа

И какво мислите, че ще постигнете като не гласувате освен дост да стане управляваща партия. Това е пълна глупост. Ако никой не гласува за БГ партия може да се получи 120-дост, 120-дпс. Аз не искам да се случи това.

дано ердоган влезне в балхар и ви избие, куманизти! дано ви изнасили по сичките дупки и да ви набие на колове както вие изтрепахте народеца! има бог и ше ви се варне което причинихте на народеца! да пукнете дано, нема да гласуваме за куманизти! избижте куманизтите, да миряса света!

Борисов се заблуждава. Иска да каже, че има милиони за неговите хора, а не милиони избиратели. Проектът ГЕРБ е напълно изчерпан след поредното зверско източване на държавата. Да се готвят следващите зорлии.

Боко-о-о, Боко-о-о, язък ти за доктората... не знааеш ли, че Крим е иосконна руска земя, административно дарена на Украйна от ковуистическия диктатор Никита Хрушчов, за да замаже вината за едни масови политически убийства, когато той е бил вожд на УССР. Значи,вие всички, които говорите за възсъединяването на Крим в РФ като за анексия, криете истината и сте всъщност привърженици на едно зловещо комунистическо престъ пление. Но не е за учудване, вие сте си комунисти, просто сте вълци в агнешки кожи...

От 18 май 1944 г. влиза в сила Сталиновата политика за етническо прочистване на Кримския полуостров, вследствие на което цялото кримско-татарско население е депортирано и въпреки реабилитацията от 1967 г., до последните дни на Съветския съюз на кримските татари не е разрешено да се завърнат в родината си. През 1954 г. Кримският полуостров е предаден в състава на Украинската ССР. Широко разпространено е вярването, че това е станало по инициатива на съветския ръководител Никита Хрушчов в името на дружбата между народите на СССР, като награда за украинското участие и жертви във Втората световна война, както и по повод на празнуването на 300-годишнината от провеждането на Переяславската рада (Събранието от Переяславъл). Съвременните историци обаче твърдят, че това твърдение не е съвсем вярно[5]. Според някои украински изследователи, предаването на Крим на Украйна е била необходима мярка, поради трудната икономическа ситуация на полуострова, предизвикана от унищоженията по време на Втората световна война и недостига на работна сила след депортацията на кримските татари

Без коментар,може би това е най-доброто...някога агитирах и вярвах,че този...ще ни изведе от нищото....срам ме е....сега си мисля,че всички трябва да ги строим на площада и....наядоха се достатъчно и да си ходят...елементарни хора...не умни,не интелигентни и не креативни,а хитри, от Тошово време хора,тази ера трябва да спре и да умре и ние сме тия,които трябва да спрем това ...

Никога повече мутренско-милиционерската диктатура на простите чалгаджии от герб ! Този на снимката имаше пълната власт - и премиерска и президентска и кметска и я изпозва за лични облаги - возеше чалгаджийки на правителственият самолет, теглеше милиарди, които превъртя през негови фирми и назначи навсякъде прости и неграмотни калинки, които ни върнаха десетки години назад ! Видяхме какво може и не ни хареса ! Марш на боклука на историята !

Никога не съм гласувал за БСП, но този на снимката ме е яд да му гледам тъпата селска физиономия и за това ще съм първи в неделя, да задраскам този неграмотен селяндур!

Един професор нарече другите че биле ФЕОДАЛИ А отговора им бе че ТЕ СА РОБОВЛАДЕЛЦИ Е кой строй е по демократичен А КРИБ означава Колониални Робовладелци Изцидиха България

Бацееее... баце, то се видя че повече власт никой няма да ти даде, ами бегай в неделя да направиш едно мачле като "десен" селски бег!!!

Свърши неговата и да се тръшка и да не се тръшка все тая, власт не се дава, а се взима! Трети път "майка и баща" няма!

Швейцарския народ не е разделен на фенове (както правят партиите в България) а има ОБЩА ЦЕЛ - БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА ВСИЧКИ ТРУДОЛЮБИВИ ШВЕЙЦАРЦИ НЕЗАВИСИМО КОЙ ЩЕ ГИ УПРАВЛЯВА. Само политиците у нас не искат да разберат простата истина - хората не ги интересува КОЙ ще управлява, а по-важно е КАК ще управлява . Досегашните играчи се провалиха с нереални обещания - затова БОЛШИНСТВОТО ГЛАСУВАЛИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА СИ КАЗАХА ЯСНО ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ПОВЕЧЕ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ КАКТО БЕ ДОСЕГА. Но алчните леви и десни партии не пожелаха да се съобразят с мнението на болшинството и АБСОЛЮТНО ФОРМАЛНО СЕ ПОЗОВАХА НА СТАРИТЕ РАЗПОРЕДБИ И СИ ГЛАСУВАХА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ - ...... и хляба и ножа са им в ръцете .....

Що бе байчо, сега да не би да е обединен. Ама ти в коя държава живееш?

БЪЛГАРСКИЯ НАРОД -ВИЕ ТЕЖКО ГО РАЗЕДИНИХТЕ.ЗАТОВА -ВИЕ СТЕ ЗА СЪД И ЗА ЗАТВОР.НИКОГА НЯМЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ-ЗАЩОТО СА КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.

..хей българе,...помните ли онези думи, които героят на Ив.Вазов в романа "Под игото", Мичо Бейзедето изрече и станаха пророчески истински:..."Туркия ке падне в 1876"....сега същият герой би казал: ГЕРБ ке падне в 2017 год.

r..и Аз отдавна викам, че Борисов е крадец..! Откъде са тези 2 млрд. лева в него....може ли някой да ми отговори от тези, които го смятат за велик. Този мутрьо е най голямото зло за България след великия кормчия Ив.Костов.

Бончо, защо обиждаш човека?! Кви 2 милиарда бе,Бончо?! Ми това са му джобните пари, бе Бончо! Ми той беше премиер на България, не на САЩ...

защо тая банкянска свиня ....

Гоуем си Винету, за това няма повече индианци.

Гласуването за престъпници е престъпление! ГРОБ(Герб)-Hовите еничари на Българския Народ!!! ГРОБ(Герб) са протурска антибългарска партия!!! !!! Вижте какво е уговарял Бойко Методиев Борисов(Mутрагеньо) в чиито ръце Ние предадохме България с Mестан и Eрдоган!!! Бойко Методиев Борисов(Mутрагеньо) : "Ако предадем Кърджалийска, Хасковска и Ямболска области на Турция Турската армия ще закриля България безплатно в продължение на 60 години. Турските Въоръжени сили са най-многочислената армия в НАТО след американската. Те ще имат възможност да закрилят Република България от външна намеса и България не трябва да плаща нито лев." Tази уговорка разкри кандидат-депутат от ДПС, който призна пред обществеността за сдружението на предишния лидер на партията Лютви Местан с премиера Бойко Борисов и президента на Турция Реджеп Ердоган. Условието, което дава Турция за да започна договарянето да се закрие Свиленградската митница, а да се извърши сделката в България трябва да се направи конституционна промяна, което означава, че е нужно мнозинство от над 160 народни представители в парламента. Тези решения е трябвало да бъдат подкрепени от депутатите на ГЕРБ, ДПС, Реформаторския Блок, ПФ, АБВ и БДЦ. Всичко е било готово и уговорено, но беше забравен препъни-камъка в ДПС Ахмед Доган, който успя да направи преврат в ДПС и разбърка уговорките на партията с останалите управляващи. Гласуването за престъпници е престъпление!

Аз съм лъжец, аз съм крадец, аз съм просто тиквоч! 80% от народа не те иска защото не го заслужаваш! Махай се че ни отрови живота!!!

симо

ТИ си баш спецът по разединението,още от кметското време когато искаше да махнеш правителството от София и да ти ПЛАТЯТ .Нахалство подплатено с американски посланик зад гърба ти , може цяла година да крякаш по площада докато вдигнат ръце от теб .После за нула време да ограбиш банката,да ни набалбукаш със заеми,вечно да ,,кърпиш,, дупките на магистралите,на бюджета,вечно да няма пари и да,,кихаш,,за саниране на твои хора...После ,,сърдитко петко,,подава оставка,РЕВВА срещу другите,съди ги и ПРОРОКУВА УБЕДЕНО ,че нацията ще е разделена!!!!Та то НИКОГА НЕ си работил за ОБЕДИНЕНИЕ....ама никога.

Сега ли сети за народа?!И отново почна с лъжите си и с плюенето на политическите си опоненти.По време на твоето управление успяхме да преценим "какво си направил"и затова народът поиска оставката ти!

БОРИСОВ Е ИЗМЕННИК! ПАК КУПУВА ГЛАСОВЕ, ПАК ПРАВИ ТОВА, КОЕТО БЕ ПРЕДИ ГОДИНИ! НА НЕГО НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ! ЛАПАНЕ, ЛАПАНЕ...

И ТОВА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КАЖЕ ЧОВЕК,КОЙТО НАРИЧА НАРОДА СИ " ЛОШ МАТЕРИАЛ " !!! НА ВИНЕТУ МУ ПУКА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНАТА МУ КОЖА И ТОВА ДА СЕ ПОКАЗВА ПОСТОЯННО ПРЕД МЕДИИТЕ И ДА ГОВОРИ БЕЗСМИСЛИЦИ НА ЖАРГОН !!

да наречеш индивиди които тъпо и упорито си избират хора със съмнителен морал и честност да ги управляват

А-а, Тиква, този филм вече го гледахме! Когато преди 3-4 години изгуби изборите, плащаше на гейовете и олигофрените да излязат на протести и размирици. Е тогава кой разделяше нацията. И сега ако пак изгубиш ще направиш така. А ако спечелиш, разделянето на нацията на герберасти и мат`риал ще се задълбочи!

ГЕРБ разедени народа,след изборите друг ще го обедини.

Какво толкова, а и от толкова време е мощно разЧЛЕНЕН.

abasador

и преди, изборите е тежко разединен господин Борисов, дори много преди тези избори е тежко разединен... благодарение компетентното и мъдро ръководство на страната ни, през последните години, от БСП и ГЕРБ. Лек ден.

Разединения народ го направихте вие с тези никому не нужни предсрочни избори. Помахахте с кокала пред носа на Нинова и сега - народът бил разединен. Нещо не предвиждате последиците от собствените си действия, а това е елементарно за всеки трезвомислещ човек. А за разединението - е, има нещо, което силно ни обединява - мразим ви всичките, независимо от боята!

Ей много упорит тоя човек бе. Два пъти се захваща с една и съща работа, не може да я изкара до край ама не се отказва. Иска и трети и четвърти и пети път да опита е нема е се отказваме я. Тя баницата мого сладка.

мдааа тоя има стойка на Вожд. За третия мандат Вежди ще му напрай паметник.

За това разединение виновен е и продажният Рапон,който си мълчи за доклада на ДАНС относно секретните руски инструкции към БСП как да спечелят изборите.Който се интересува повече,може да прочете блога на Иво Инджев.

Той щото Инджев хич не е на хранилка...

Вият като чакали и се пенявят само платените ви мекерета.Останалите се чудим как да ви изметем от България и вкупом ви псуваме. Всичките! Целият ви продажен и алчен политически елит!

Бойко много си противоречи на всички твои изказвания по нашите телевизиите.Ти не се чуваш какво говориш.не се опитвате да наклаждаш още омраза към себе си и твоята партия ГЕРБ. Да ти даде шанс на партия като Дост при твоят мандат тя се създаде.Ти ти си най големия виновник.за момента.Много дълбоко магазин в тинята.Засрзми се .!!!!!!!

И кво каза г-н Борисов? Нищо, кръгла нула. Симпатизантите на ГЕРБ никой не ги е обиждал. Просто от БСП явно вече им стиска да казват неща, които считат че са истина. Истината тези 27г. беше и още е мръсна дума.

"Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект. Отказвал съм категорично разговори с турските лидери, ако те не си променят тонаДа бе да отказвал разговори! Борисов на никого нищо не отказваше това за никого не е тайна. Позволи на сума ти имами да си джиткат у нас! Ако не е Герджиков и Радев да въведат държавата във ред сме загубени.Борисов ще продължава да си пие кафето и със дявола стига да се добере до заветната власт!

Гласувайте за Бойко в очакване на третата му оставка!

НИЕ СМЕ С ТЕБ БОКО ЗАЩОТО НИ ДАВАШ ДА КРАДНЕМ .

"БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ" Ние обикновенните граждани да изброявяме ли обидите които Борисов нанесе на българите?Цачева, Кристалина, Ненчев, Плевнелиев,хора лош материал. Обидата да го гледаме със наведена глава и Гръб пред Меркел!Унижение!цял свят ни се смя!