Ердоган: Ще преразгледаме отношенията с ЕС от ”А до Я”

След референдума през април Турция ще продължи икономическите отношения с Европейския съюз, но ще преразгледа изцяло политическите и административните връзки.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Ще преразгледаме отношенията с ЕС от ”А до Я” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоганчо, не се заяждай, че като ти изгонят милионите гастърбайтери обратно в Анадола ще заквичиш като прасе по Коледа! А Европа още на другият ден ще ги замени с работници от Източна и централна Европа! Има, не е като а няма! Така че трайко ти е най-изгодното!А мислил ли си ако се затворят и границите ти с нас и Гърция, какво става с пласмента на турските стоки? А мислил ли си какво може да стане, ако подкрепим ПКК и някои други кюрдски организации, пък защо не и Армения, като признаем офииално Геноцидът ви над арменският народ, над нас в продължение на 5 века, над сирийският народ от 1848г, когато само в Дамаск са изклани 300 000 души?

Не си мисли за Европа,тя поне не бедна, а мисли за БГ,която за ЕС е последна грижа и в критичната ситуация БГ остане сама.Никой, ама, никой няма да дава от себе си нещо за да помогне на БГ. Да си го видял обратното в история.Гледай реално на нещата, а писането в форум става, разбира се, лесно.

Непредсказуем Психопат е Ердо!!

Без Европа Турция щеше да е една тъпа, бедна азиатска територия. Ако им сложат едно ембарго турците са умрели за 1 месец. като са лоши европейците що се натискат като луди да им се наврат в двора???

От 2500 години Европа владее света и този факт няма да се промени толкова лесно заради някакви чалми. Те са забравили колко войнствени, шовинистични, егоистични и кръвожадни могат да са европейците.

Не се притеснявай и сега Европа ще остане като територия.Няма кой да й премести, въпросът че бъде населена с не европейци.Разбира се трябват някой години, но това неизбежно.Преди години в ООН един арабски деец е казал,че ние превземем Европа не с войни, а с утроби на жените си.Знаете ли, че за пръв път Германия сега има скок в раждаемостта.Се сещате ли за защо? Правилно за сметката на придошлите мюсюлмане.Тъй че стига да мечтаете, а раждайте.Но не искате.

На Европа единственото средство за защита - да се предаде. Преди време - на Хитлер. Сега на път пред Ердоган, макар,че държи фасон и се дърпа, но ще бъде безпомощна, ако Ердоган реши да пусне цялата орда както обеща. ЕС няма никакви средства, камо ли да защити БГ, която тикната в килера на втора скорост като бедна държава втора ръка за тях. Конкретно с какво ЕС може да защити БГ? Дори обратното ще накара БГ като първи ешелон да построи тук лагери, което не се срамува да предлага и ги има вече в БГ. И БГ ще ги събере всички,тъй като по-богатите държави ще затворят граници.поне имат пари за това. Но и тази мярка няма да им помогне, тъй като агресивната маса ще смете всички телени огради, а граничари няма да могат да стрелят.Толерантност. Въпрос: кой първи ще се предаде нетолерантния Ердоган, който не спира пред нищо или толерантната и безпомощна ЕС загубила чувството на самосъхранение? Отговорът е ясен. Европа на границата на катастрофа, БГ просто няма да я има.

хитлер не унищожи Европа, хитлер разруши собствената си държава, която се възроди заради ЕВРОПА !!! ердогад няма да разруши Европа, ще разруши собствената си страна , а Европа ще подаде ръка на турския народ да си оправи страната !!!

Европа се възроди благодарение на СССР, идиот.Чети как свършила войната.Щеше да видиш процъфтяването на Европа през крив макарон, ако не беше СССР.Това е исторически факт и никой не го отрича освен повредели се с главата си.

ердоган е велик политик,сега тои чертае границите на новата турска империя,от китаиската стена до ламанша

От това ти няма да станеш по-умен !!!

Момчето си отива и май и самия той го осъзнава. За него няма да има друг изход от властта освен смърт. До 1-2 години така ги виждам нещата. Глупака толкова си повярва, че успя за кратко време да се скара с Русия, САЩ, ЕС, Израел, Иран, Сирия, Египет.

Тово новини ли са или са сборни изявления на съседа.

Започна да учи запада какво да правят с компютрите в самолетите! Набра голяма инерция!

ердогад, ледоразбивачът на путлер !!! путлер използва ердогад, ердогад използва путлер !!! И на двамата им пречи Европейския съюз !!!! Що така , бе , аркадушки ??? Защото хората в собствените ви държави трябва да имат враг , който им е виновен за мизерията и репресиите !!! Гнусни диктатори, ще запалят война в Европ, за да останат на власт !!! Това е чудовищно !!! Всички путлерови и ердогадови фенове трябва да знаят, че двете чудовища ще окървавят Европа !!! Оранжевата перука във Вашингтон само налива масло в огъня !!!:(((

Трябва ЕС да приеме едно демократично ембарго за внос на всякакви турски стоки и до месец мустакатото човече ше клекне.

тоя мангал продалжава да квичи.... то това им е в кръвта да дигат патърдия...

каква е разликата между случилото се в КИПЪР и КРИМ?.... ЕС ако има принципи не би трябвало да има отношения с турция и би трябвало да има икономически санкции каквито има за русия

разликата е, че Турция не си е присъединила северен Кипър, а го е обявила за независима република. За ЕС и останалата международна общност целият остров е една държава. Поради същата причина на Русия не са наложени санкции заради Приднестровската република.

какво и е независимото на републиката като е пълна с турски войски? и над която се вее турски байрак умишлено направен с огромни размери така. че да се вижда от кипърско и да дразни кипърците. няма значение кой какво обявява, а кой какво прави

Султанът си става болният човек на Европа /по- скоро на Близкия изток/. Американците и руснаците вече инвестират в Кюрдите и скоро ще поставят войната за правата на кюрдите, които са избивани безмилостно в Анадола и нямат никакви политически права.

не е тъй - доскоро имаха представителство в Меджлиса.

точно и именно до преразглеждането на икономическите отношения Ердоган ще е велик. После ще му спретнат един майтап на гол гъз като на Путин и ще го видим. Инвестициите на запада в Турция са огромни и сега въпросът е само до кога запада ще търпи точно с неговите пари и инвестиции Ердоган да го налага по главата. Мисля , че се просто се изчаква вездесъщата намеса на САЩ.

какъв САЩ?? На Тръмп, турците дори не са му в листа с проблемите. Високият рус мъж с големите ръце ще направи една бърза кампания в Сирия, ще обяви great success, след което ще наложи ембарго на всички в близкият изток и ще изкара военните от Инджирлик и Бургас и ще ги прати срещу Мексико и Китай.

то всеки ден взе да зяе - тва не е заплаха, а лаене срещу вятъра...

Да не се правят на интересни пред Турците. Добре, че след ВСВ турците дойдоха да бачкат в Германия иначе нямаше кой да им построи страната. Да не говорим и че първите години след края на ВСВ немкините са Да не се правят на интересни пред Турците. Добре, че след ВСВ турците дойдоха да бачкат в Германия иначе нямаше кой да им построи страната. Да не говорим и че първите години след края на ВСВ немкините са ходили с табели на вратовете " Търся мъж".ходили с табели на вратовете " Търся мъж".

Ква страна са построили бе читак миризлив???? Турците са били работни Мулета и катъри за черна работа (те и до днеска са си такива). Държавата са си я построили сами немците. Акъла, учени, инжинери, икономисти са си немците. Останалото е пълнеж и работна ръка, инструменти, биомаса. Всеки може да влачи количка и да рие с лопата. Ама не всеки има акъл. Освен това, каквото са направили турците, са го направили срещи пари и заплати, а не даром.

знам, че в турция ви промиват мозъците, но не вярвах, че се е стигнало чак до там

Приятелю , знам , че Ви е много тежко да сте съвременни хора , а да Ви хулят , заради средновековния сатрап !!! България е СВОБОДНА страна и трябва да се гордее с гражданите си , а не с политиците !!! Ние, християни, мюсюлмани ..., сме свободни хора , които трябва да се гордеят с това !!! УСПЕХ на нормалните хора в Турция, защото положението им е отвратително !!!!

и въпреки, че немците като цяло са загърбили расизма след ВСВ новодошлите от Анадола (всъщност доста след края на войната) е трябвало да докажат, че изобщо са хора, а не животни.

Има ли някой в Турция освен простолюдието,който да вярва на Ердоган?!?!?!?Абсолютен параноик!!Лошото е,че го избраха на власт и сега той с пълна сила ще съсипе турската държава! нямало да преразглежда икономическите си отношения с ЕС,то и без да ги преразглежда турската икономика вече е в свободно падане,защото нито един инвеститор не иска да инвестира в така несигурната Турция! Най големият фашист обвинява най толерантната жена във фашизъм,такава наглост няма!!!!

ЕС като си изтеглят фабриките и ще ги питам какво ще правят... Хубавото е, че може тука да ги преместят.

"...Турция ще продължи икономическите отношения с Европейския съюз, но ще преразгледа изцяло политическите и административните връзки." Що така бе ефенди? Че преразгледай и икономическите... Твоето уважаеми е наглост и безочие!

Ердоган с фашистките си методи и чистки, обвинява във фашизъм твърде толерантната Германия. Какъв цинизъм!

Евала за коментара. За съжаление българите само толкова си можем. Злобеене на дребно и БЛЕЕЕНЕ

Спрете му туристите и готово! Султанът няма мярка и ЕС трябва да направи нещо. Не може така да го оставят безстопанствен да плаши съседите си и да говори несвързано.

То хубаво, ама туризма им е едва 2% от БВП, т.е. почти няма да повлияе....

Ама храни 25% от работната ръка... това е индианска икономика още- не е Германия

Да не се правят на интересни пред Турците. Добре, че след ВСВ турците дойдоха да бачкат в Германия иначе нямаше кой да им построи страната. Да не говорим и че първите години след края на ВСВ немкините са Да не се правят на интересни пред Турците. Добре, че след ВСВ турците дойдоха да бачкат в Германия иначе нямаше кой да им построи страната. Да не говорим и че първите години след края на ВСВ немкините са ходили с табели на вратовете " Търся мъж".ходили с табели на вратовете " Търся мъж".

Германските проблеми не са проблемите на Европа. Германия отново вкара Европа и целия ЕС в задънена улица,без надежда и в колапс. Германия води Европа към опустошение, тази истина един ден ще лъсне , но ще бъде късно.

Работил съм в Турция, работил съм и в Германия /ISO програмист на ЦПУ съм/ и винаги ми съм долавял разликата в отношението към българите в двете държави, накратко - турците ни приемат като добри съседи, а за немците сме второ качество хора

И какво като си ги затвори,ще фалира и без това. Къде германците ще си продават стоките, зад атлантика не става, зад Днепър също не става, зад Босфора също няма да стане, къде ? Освен проблем, болния човек на Европа,наречена , Германия с нейния стар германски проблем, нищо добро няма да докара. Напълниха Германия с роби, които не могат да се интегрират, даже вече има квартали в германските градове в които не можеш да чуеш германска реч, даже имат и собствен правилник з а движени е на автомобилите в някои квартали ,Германия е вкарана в сериозен ,в много... още

Tерористична измет и сган се шляе из Европа благодарение и на Германия. Какво се правят на ущипани?

"След референдума през април Турция ще продължи икономическите отношения с Европейския съюз, но ще преразгледа изцяло политическите и административните връзки". Ердогане, ма мноооооо си хитър! Щом искаш преразглеждане на отношенията от А до Я - да бъде! Но да знаеш, че от А до Я се включват и икономическите отношения. Честно е, нали?

Някой замисли ли се защо ЕС начело с Германия започноа да плюе по Турция? Не говоря въобще за нашенските платенигейтаци във форума, те са безмозъчни. Пудела Меркел лае по Турция, защото последната реши също да работи с Русия, а германците разчитаха да са най-привелигеровани в доставките, както е било досега. Значи хем налагаш санкции на чорбаджията, хем се сърдиш, че ще продава евтино и на друг. Значи неговите стоки ще са конкурентни. А нали не сте забравили, че Германия е окупирана държава, дори 70% от златния и резерв е на "временно съхранение"... още "Г-жа Хитлер" и "Грозна лелка"

"Смущава ви, когато казваме, че това е фашизъм, че е нацизъм, но това, което правите вие..BRAVO ERDOGANE

България да забрани да се гласува в Страната за чужди избори.

ердогад и путлер са си сдружки, както навремето сталин и хитлер !!! сталин е снабдявал хитлер с оръжие и суровини !!! хитлер е разрушил Европа, а сталин е дошъл на бял кон да я доразруши !!! Ситуацията се повтаря !!! САЩ има за президент човек, силно зависим от неясни капитали , следователно зависим при политическите си решения !!! Единственото ни спасение е СИЛЕН , ЕДИНЕН ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ !!! Ясно трябва да се докаже на диктаторите, че ще се опарят жестоко , ако продължават да тормозят Европа и собствените си държави !!! Всеки диктатор идва на власт "в името на народа" , а си отива оплискан в кръвта на същия този лековерен народ , и кръвта на други народи :((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!

и ердоан и путин ша та йбат на задна прашка.

Нека заплашва колкото си иска. Със заплахи нищо не става. В момента е факт, че ЕС диктува правилата. Турция е много красива страна, но не е случила на президент. Let threatening as he wants. Threats nothing happens. At the moment, the fact is that EU rules dictate. Turkey is a beautiful country, but not a case of president.

ще спират дюнерите на европа, лошо

Kalin

Това е нещо положително.Крайно време и ЕС да преразгледа из основи отношенията си с Турция под диктата на Ердоган и да вземе съответните мерки. Премахване на двойното гражданство би било едно добро начало но има и редица икономически мерки които трябва да се приложат едно от тях е въвеждането на мита за селскостопанските продукти от там.България би спечелила и от двете неща.

продължат, другите,не. Удобно, но само в главата на луд.

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Трябват още поне 20 Жамии и да удряме три пъти дневно глъвътъ у зимятъ.

5

затова вътре нема никой.

Няма как да преразгледаш политическите и административните отношения, а да запазиш икономическите. Такъв филм няма !

Може-може при султан Ердоган всичко може, а на еврогейците ако им стиска да се опълчат на фанатика, ама дали им стиска???

А ти как мислиш? Дали им стиска? Въпросът не е дали на ЕС им стиска, а дали на самият кандидат-падишах ще му стиска да преразгледа ОСНОВНО отношенията на Турция с ЕС! Това ВЪОБЩЕ няма да е в негова изгода! Той явно не сфата, че ЕС търси и най-малък повод за да го пореже? Би трябвало да е поне малко по-умен, щом иска да става падишах, а може би халиф?

бъдещето на българия е исляма.

твоито мааме! апа ти не ми крий поста, че заради тоя ще изхвърчиш през Свиленград!

ОК ,но като легнеш болен или те заболи зъб отивай при ходжата ,а не в болницата при лекар- неверник. Иначе ясно колко си религиозен щом вярваш повече на друговерец вместо на вашия си човек.

А някой задава ли си въпроса, как трябва да реагираме ние на всичко това, което се случва и ще се случва около нас? Защото като пусне МИГРАНТИТЕ рано или късно, а той ще ги пусне - пак заради ЕС - ще го отнесем ние на Балканите, защото от Брюксел ще ни дадат някое и друго милионче и ще заседнат при нас! И тогава да питам - Ко праи ся бе европейски абдали заспали? Ще ги търпим ли ТОЛЕРАНТНО стотина години???

Уфффф!... Още един пишман-патриот! Ти кво предлагаш, бе? Да започваме война с Турция заради мигрантите ли? И? Колко време ще можем да я водим тая твоя война? Ден, два?... Или може би часове?

А кой ни докара до това положение, искаш ли да ми кажеш?

Ердоан да пущи бежанците и еуропа да са укенза - щот тя почна войните.

А ако разположим тежките картечници по границата дали ще минават ? Виждал ли си как бяга сирийски бежанец като му изпратиш картечен откос пред краката? .

А пък ЕС ще си разплете чорапите по случая с противното, сополиво детенце - Турция, дето цялата детска градина го мрази, а то продължава да се изявява, като център на внимание.

Ердоган си прави реклама преди референдума. Турция е голяма и силна държава и той се перчи. Европа в този и вид е 100 пъти на Турция във всяко отношение. Все пак е важен пътя изток-запад за икономиката: горива, пазари и т.н. На дневен ред е Сирия и войната с ИД. На срещата на големите в Швейцария ще се реши бъдещето след войната и бежанците.

Сега ще ви пуснат и новината, че недоклатеният норвег Столтенберг пак обвинява Русия е Путин за доставки на пукала на някой брадясали.

Поведението на турците осъществи българския интерес. Сега няма нищо лошо турците да преразгледат отношенията си с ЕС. Самата Турция има интерес от самостоятелност и силна икономика в условията на конкуренция. Това е ислямска държава, която не може да приеме правилата и религията на европейския съюз. Ако ги приеме , ще се обезличи, разцепи и загуби. Ако не ги приеме ще затъне за известно време, но ако постоянства в демократичните правила, ще се измъкне и достигне разумно добро ниво на живота и държавното управление.

Ключът за бараката се крие в " ако постоянства в демократичните правила". Като ги гледам, изобщо не си дават зор в тази посока. Всъщност, не знам мюсюлманска държава, в която законите да важат еднакво за всички.

Изгонване на всички турци от Европа.

Не ги обичаш но благодарение на тях през 14 ти век разпокъсана българия е обединена в пределите на Османската империя и векове защитавана безплатно и съхранена чак до днес че да има къде да дишаш.

Наглец! Хем фашисти и нацисти, хем да запазят икономическите отношения! Свърши гювеча от ЕС! Ще ходиш да чукаш на всяка "фашистка" врата и ще се молиш като просяк за някое и друго евро.