Германец би рекорда на Тодор Живков за елен лопатар

Трофей от елен лопатар, с оценка от 208,22 точки по системата на CIC и с тегло 4,750 килограма, е нов национален рекорд за трофеи от този вид дивеч.

Обратно в новината

Коментари - Германец би рекорда на Тодор Живков за елен лопатар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ловците са идиоти с увредени мозъци! Като им се стреля да ходят в Сирия и да се упражняват, ако им стиска, а не да ми се правят на мъже срещу беззащитни животни, които им ги докарват изкуствено пред мушката. А дано го отстреля и него някой терорист, за да види за какво иде реч!

Хората по света имат програми за защита на видовете, ние тук в Булгаристан нямаме нужда от план, просто трепаме ги и разрешаваме на други да ги трепат на наша територия. Ама това е възможно защото за пари сме готови да си дадем четирибуквието.

е как се отглежда 5 тона елен,ако не е зобен с концентриран фураж?Оставете го да яде клони,диви ягоди и гъби да видим как се качват кила :Д

Сложи си очилата и прочети хубаво: 4.750 кг. не са килограмите на елена а на рогата и се чете 4 кгр. и 750 гр.

Ловно рибарския съюз в България е единствената неразградена комунистическа структура.Я погледнете кои са шефовете им по места.До един са стари комунисти.Попитайте ги колко пари се събират от членския внос на ловци и риболовци.Да не говорим печалбите от продадените комсумативи за лов и риболов,патрони ,пушки, въдици и какво ли не още.Къде отиват парите от чужденците които плащат милиони евра за отстрел на дивеч.Тази организация действа като държава в държавата.Плюс това комунистите е ползват за агитация пред избори.Инакрая държавата армия нема ,но комунистите си имат своя въоражена такава.

Това не е вярно. Съюзът е общонародна демократична организация. Но няма монопол върху лова. Твърде много станаха частните ловни стопанства и те получават големите доходи.

Вашта празносиньоглава порода, като посегне сънена за нощното гърне и изпод леглото й изскача призрака на комунизма. С тъмноален каскет и порозовяла блуза, очите - петолъчки, устата - сърп и ръцете - чукове... Ма направо ужас, съединени пролетарии и червен терор, казвам ви!

И на снимката въздушна пушка. Еб*си и смешният сайт. А тия ловци са мани бегай, знаят само по беззащитен дивеч да стрелят. Смешници.

явно си същият боклук като правешкия циганин! а той пък сигурно го е застрелял и вързан от десетина метра!

Всичките тези ловци, са си убийци... не знам реално колко от тях се грижат за животните в гората.

Що за садист или душевно болно същество трабва да си , за да убиваш животни за удоволствие или спорт? Кога най-сетне някоя медия ще осветли обществото колко от "елита' ни са подобни изчадия.

4,000 кг - това ще да рече 4 килограма или оня е отстрелял някой слон лопатар 4 тона! Нещо тия цифри фалшиви ми се виждат

Това, че те мързи да прочетеш не значи че цифрите са грешни. А и не е нужно да парадираш с мързел и неграмотност.

В случая става дума за теглото на рогата на елена.

Е ся, щом едната ц*ца на Златка може да е некъде къде 3-4 хиляди кила, що да не може един еленски трофей да е толкова? Все пак за мъж говорим.

Е те тоя ще да ги е наръсил с мъх тия рога за да бие рекорда на бай Тошо. Пак ми се вижда измама някаква :D

ГОЛАТА ИСТИНА Е ЧЕ ЧАСТНИ ГОРИ БЯХА НАБЕДЕНИ ЗА ЕДРОДИВЕЧОВИ СТОПАНСТВА БЯХА ОТДАДЕНИ ОТ ЗНАЕТЕ КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 15 ГОДИНИ НА КОНЦЕСИЯ НА ОЛИГАРСИ А САМИТЕ ЛОВЦИ СОБСТВЕННИЦИ НА ЗЕМЯТА И ГОРАТА НАПЪДЕНИ ПО РАЗНИ ПЕРЕКЕНДЕТА И ИЗСЕЧЕНИ ГОРИЧКИ.

Само любимата съпруга на господин германеца знае, че той тоя рекорд отдавна го е бил...

за втори път пиша това, скъпи дир. бг. за да ви каза още веднъж, че новината ви е абсолютно тъпа, безвкусна и отвратителна! германеца си оставил проблемите в германията и дошъл да се фука в бг!голяма работа!немците тък казват : zum kotzen!

Ловните трофеи на бай Тодор преживе бяха предадени на ЛРС, така, че това не са частни негови трофеи. Тръгнали боклуците да пишат статии преди изборите ,платени от ГЕРБ. Не можете, бай Тошо е велик човек. " България ще достигне слабата комунистическа 1989 г. от 50-70 години напред" Блумбърг, 12.7.2014 г.

И аз искам

ДИР-ааа, Как може да споменавате този боклук Т.Ж. То е по-зле от това да сравнявате номера на гащите на Джак Изкормвача с тези на Айнщайн. Тъпа тема тъпо пресъздадена!

И все пак от посочените цифри за теглото на елените не става ясно колко тежат.

Естествено, посоченото тегло е на трофея, а не на животното.

А трофея какво е? Рогата на елена или.... оная му работа ;)

Да, много сериозен екземпляр, а за незнаещите- това обикновено са животни селекритани и отгледани точно за тази цел- отстрел, това е сериозен бизнес с доста работещи хора в него, който се развива сравнително добре в България. Лошото в случая е че точно тия лопатари се смесиха с внесени такива от Швейцария и нашата порода почти изчезна, а тя беше уникална за Европа. Апропо, навремето ловият ни туризъм беше на световно ниво

все още държи кухите глави на населението като трофей..

Това трябва да се класира в категория ГМО. И елените не са като някогашните. И хората също.

Ловните трофеи на бай Тодор преживе бяха предадени на ЛРС, така, че това не са частни негови трофеи. Тръгнали боклуците да пишат статии преди изборите ,платени от ГЕРБ. Не можете, бай Тошо е велик човек. " България ще достигне слабата комунистическа 1989 г. от 50-70 години напред" Блумбърг, 12.7.2014 г.

loyola

:+1: Абсолютно си прав. Просто икономиите (реформите) в образованието не прощават! А и пропагандата де ...

НЕКОЛКО МИСЛИ : - ТВА НЕ СА ЕЛЕНИ АМИ КРАВИ - ХРАНЯТ ГИ КАТО КРАВИТЕ - КОГАТО ГИ ОТСТРЕЛВА , ЗООТЕХНИКА ГИ ПРИМАМВА С ШЕПА ЦАРЕВИЦА И КАТО ДОЙДЕ ДА ЯДЕ ЕЛЕНА ОТ РЪКАТА МУ , НАЦИТО ГО ЗАСТРЕЛВА - ЕЛЕНА РАСТЕ И ХУБАВЕЕ ДО ЕДИН МОМЕНТ И КАКТО ВСЕКИ МЪЖ (ЖЕНА) ТРЪГВА НАДОЛУ В ЕДИН МОМЕНТ -- МЛАДИТЕ ГО ИЗМЕСТВАТ - В ПРИРОДАТА ГО ИЗЯЖДАТ ВЪЛЦИТЕ ИЛИ МЕЧКА - ПО-ГОЛЯМ КЕФ Е ДА ЛОВУВАШ ЗА ЛОВЦИ , ОТКОЛКОТО ЗА ЖИВОТНИ - ЛОВЦИТЕ СА ПО-ХИТРИ И ТРУДНИ ЗА ТРЕПАНЕ - НАЙ-ГАДНОТО Е ЧЕ ТИЯ ФАШЯГИ НЕ ЯДАТ КАКВОТО УБИЯТ , АМИ ТРЕПЯТ ЗА КЕФ .... А ИНАЧЕ СЪМ КРОТЪК ЧОВЕК - ЗАЙО БАЙО ИДВА НА 1 М ОТ МЕН В ГРАДИНАТА В ДЕТРОЙТА И СИ ПРОСИ ЗА ХЛЯБЧЕ И ЗЪРНО ... :)

И СЪМ ПРИТЕСНЕН ЗА МОЯ ЧИПМЪНК - ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОКАЗАЛ - ДА НЕ СЕ УДАВИЛ В БАСЕЙНЧЕТО ???

Извратиха се човеците и е крайно време бог, природата или което управлява всемирното равновесие да се намеси и сложи край, защото както я караме, отиваме към маймуните. Да убиваш такива красиви животни ... нямам думи

Изроди!!! Да убиваш живот за удоволствие!?!? Що за човек трябва да си за да застанеш очи в очи с невинно животно и да го застреляш!?!Ловът трябва да бъде забранен със закон!

Човешка простотия.Убиваш красиво горско животно за да покажеш колко си горд с този акт.Аз винаги предпочитам да видя дивеч там където природата му е отредила мястото.Презирам лова като спорт и най- вече бракониерите.

коя Елена?

Колкото си по-малък, толкова по-голяма пушка искаш и по-големи рога ти харесват!

А може и жена му по големи рога да му слага нищо че някои ги търсаят по горите :-))) !

Ловът не е спорт. Това си е чисто убийство и избиване на комплекси за малоценност.

Тъпчат животните с хормони да им растат рогата

... е еленът. Защото изглежда е доста по-умен от повечето хора та досега е успял да избяга от другите ловци, които вероятно със същата кръвожадна страст са искали си окачат рогата му в къщи. Но като станеш голям си лесно забележим за съжаление и става все по-трудно да се скриеш. Все пак браво на елена