Роми нападнаха полицай в ”Столипиново”

Жители на ромския квартал "Столипиново" се нахвърлиха върху полицай вчера, съобщи "Труд", позовавайки се на областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Роми нападнаха полицай в ”Столипиново” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия са яли яко кютек в районното, нека им е гнусна сган

Какво щеше да се случи, например в САЩ, ако негър или латино нападне полицай? Въпрос с намалена трудност! Що бе търтеи не изменихте закона, за да се ползва оръжието на полицаите по предназначение, а не за чупене на орехи? Що не създадохте закон за защита на собственият си дом и имот, по подобие на американските? Що "неизбежната" защита се използва в съда единствено за оневиняване на престъпниците, а не за потърпевшите и служебните лица? До кога ще демагогствате и няма да почерпите опит от американското право? Та нали те са най-най и по-демократи от всички взети заедно по Света?

Сега на Асах да му отрежат ръката, с която го е ударил и заспиват нещата. ТОЛКОВА Е ПРОСТО!

Ако е Българин ще му стежнят живота но срещу малцинствата нямат кураж полицаите!!

Кога държавата ще вкара в пътя тези развилнели се паразити?!? КОГА?!?

Когато дойде власт която даде права на полицайте като в хамерика - заплаха или посягане към полицай - дупка в черепа. Като гътнат няколко големи баш тартори останалите ще кротнат и ще станат по ниски от тревата.

ААА нарушили са им правата на РОМЛЯНИТЕ, да се повеселят, музичка да послушат след поредния тежък безработен ден, да похарчат изкараните с пот детски и социални, на баш бабаита Асан му се родило поредното бъдещо неграмотно и неработещо ромлянче източник на помощи ... , я веднага да се самосезират БХК, Амнести интернешънал и Хюманс Райт Уоч!!!

Няма такава държава, Само в БГ може миризлив манго да бие полицай. В САЩ разбунтували се чернилки направо ги избиват.

Едва ли има друга държава в света, където авторитетът на полицаите да бъде на толкова ниско ниво.Направо - никакъв! Как може някакъв кирлив , миризлив циганин, да посяга на полицай? И да си остане здрав, прав, непокътнат?! Абе, при такива ситуации, полицаят стреля, без да се замисля и притеснява, какво ще му се случи.А у нас, не смеят момчетата, дори, и у въздуха да гръмнат при подобни случаи!Ще ги разследват с години.И май, насиненото око е за предпочитане!

Каква е тази полиция, която позволява на някакви мангасари да ги бие? За какво са им тези оръжия и специални средства. Мангасарите разбират са примати и разбират само от тояга, а ако сопата не стига, тогава пушка. Този метод е доказано ефикасен на много места по света, където има(ло) подобни човекоподобни!!!

електората на БСП и ГЕРП не цепят басмата на полицаите а направо им го нацепват.....

Да перефразирам един виц. Майката Айше казва на бащата на Асанчо: -Трябва да вземеш мерки, че нашия Асан много се е разпасал. Днес полицаи бие, утре цигара ще запали. Гледах лично по новините как малки циганета при разграбването на виетнамските общежития заплашиха, че ще бият полицията, ако се опита да ги спре. Сега, разбирам, че има чадър и ако полицай посегне на циганин е изгорял, но толкова ли са жалки полицаите ни, че не могат да ги докопат някъде другаде, когато не са на смяна и да им сменят паспортните снимки, да видим друг път ще смеят ли да правят така?

Ако някой от тука пишещите удари полицай, знаете ли какво ще му се случи ??? СЪД !! От тук нататък проследете участта на мангала-побойник !!

Днес нападнали полицай а утре , след години какво ще е? Копие на Бразилските фавелиили по лош вариант? Полиция там няма да смее да влезе каквото и да става което означава че гетото ще живее по собствени закони и ще има баш тартори.

А защо не са арестувани всичките участници? Омръзна ми тоя цигански произвол и чадъра над това приматско племе!

loyola

Трябва да внимаваме на не им нарушим хатъра, щото разни комитети веднага ще ни осъдят да плащаме във валута...

Няма ли някоя камера в това заведение да видим как овладяват ситуацията родните стачкуващи полицаи? Като са цивилни са много ербап, но униформени не смеят. Ама като стачкуват само за пенсии така ще е.

години и в махалата ще се влиза като в гетата на Бразилия-само тежко въоръжена армия с бронирана техника, никакви полицаи няма да могат да припарят там.

Докога ще ги търпим тези мангали? Да се стреля на месо!

ако някой нападне полицай - напада държавата. Как следва???????

До неделя ще си изпият парите,после цяла година ще ровят в кофата.Мръсно племе на коя партия пристанахте.Ние не даваме на вас пари със сигурност.

Със сигурност доста цигани ще гласуват за Волен в Ямбол, ама може и да е по съвест

да наемем американски полицаи

Но и с американските закони.

Абе това полицаи ли са?А циганите са истински.

Напоследък се забелязва една тенденциозна вълна от антитурски и антицигански новини която ме плаши. 30 години малцинствените групи си изтриваха краката в българската държавност - за кефа на Европа. Днес сме по-ербап отвсякога - пак за кефа на Европа. Истерията не може да бъде Национално-отговорна политика. Под лозунга "В името на България" май пак търгуваме с кръвта бъдещите поколения - за кефа на Европа.

Европа не ни е крива, че от години си затваряме очите за проблема с циганите. Никой не знае колко са те в Столипиново - 50-60хил? А в другите махали? И прогресивно растае броят им. Нама лошо, ако не лежаха на помощи...

А дано гостоприемният колектив на шесто да е почерпил асан с баклава саралия, небет шекер и една по-голяма боза...

Сте го застрелиат на скундата САЩ 23 години сам зивиал там. Зареди родителите стоиа вазрасни са , като му доиде времето на секундата се махам.

Хранете ги още, интегрирайте ги и ще видим бъдещето какво ще покаже.

То това беше целта - в Столипиново да се омешат БГ и цигани и вторите да се интегрират. Стана обратното - завладяха квартала и сега е най-голямото гето там. Ако спрат да дават детски след 3-то дете, ако е подсъдно забременяване на малолетни, а и други начини има...

Много ми се ще да видя въпросния мангал как се опитва да забие тукат в лицето на американски полицай. Гледката няма да е никак приятна, ама... ужасно много ми се ще.

все едно по гетата в щатите не налитат на полицаи... стрелят ли ги? Стрелят ги! Продължавт ли да скачат - продължават. И у нас ще е така.