Непознат нападнал кандидат-депутата Емил Джасим

Мъж е арестуван след спречкване с кандидат-депутата Емил Джасим, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Непознат нападнал кандидат-депутата Емил Джасим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емил Джасим никога не е хулил българската история!И нека да се знае:За вас е видеото,за вас-пълните сомраза,които обругавате левски,за тези,които носят тениски с лика на Апостола,а лъжат,крадат и убиват,за тези,които без срам възхваляват Хитлер,за тези,които завиждат,а не са способни да създадат нищо стойностно! За вас е видеото,защото вие сте тези,които не сте спали,драскали сте омразните си коментари и е ясно какви патриоти сте!Няколко измислени жалки отрепки се включвате навсякъде и изпълнявате поръчки! За вас е видеото,защото вие искате да сте образец за децата на България и е ясно,че ако вие сте образецът,ще превърнете за децата ни Левски в ла...о! ЗА ВАС Е ВИДЕОТО!

Истински "българин"... Джасим???

Ама само са го били или са го онодили и не си признава?

лажеш,мама ти деиба,зиганка-турска.да беха те утрепали гад!

Сложете му снимката за да него збъркат с друг

Кога и да му се оттепаш се му екъсно

Най дразнещото е ,че тия либерастки боклуци се пишат "десни" !

Какъв е пък този Джасим? Евреин?

влашка циг... и иракски ман... това е резултата!

loyola

Как точно МВР и прокуратурата следва да го накажат? Може би с 100 тояги на голо, на селския мегдан? И какво излиза сега? Някои си плаща едни пари, регистрира партия/движение, слага името на страната ни за по-тежко и вече е над другите? Само посочва с пръст кой не го кефи и цялата държава се юрва срещу набедения?

Това не е ли предизборна агитация. Чу се че и той (Емил Джасим) съществува и е кандидат за за българския парламент.

Прави впечатление изключително агресивната, нахална, безочлива и повсеместна предизборна агитация, реклама и поведение на невръстните кандидадт дупетати на ДАЙ България. Цялата Витошка е задръстена от "умни" брадатковци, кръшни девици, крещящо-виещи на псевдо английски "бардове" агитиращи в полза на дай българия и деформаторски блокове очевидно щедро финансирани от УСА грантове чрез убиеца иво прокопиев (убил населението на цял град чрез Каолин - отровени с арсен във водата!). ХОРА МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ ДРУГИ ДЕН ! ПАК ЛИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖАТ ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ ВЪН ТРЕТОПОЛОВИ БЕЗРОДНИЦИ КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ !

Последно кой лъже - МВР или Джасим? И честно - по-голяма антиреклама за партията, издигнала тоя, надали има.

Ами такъв е съставът на партията"Да, България"!Христо Иванов събира всякакви отрепки,защото няма бройки да напълни кандидатските листи!Явно той не е следил клиповете в Ю туба,които това недоразумение с кристално българско име Джасим качи при това съвсем тенденциозно разпространявани на 3март!И този е кандидат за депутат,човек,който ще законодателства в парламента и ще бъде политически управник в България!

Какъв е този екзотичен човечец? От ДОСТ ли е? Каквото си е търсил,получил си го е.

Този се беше гаврил с името на Левски, нали? Ако е той, заслужава не бой, а да бъде изгонен от България (поне това). А че е направил някакъв предизборен цирк е ясно. Но това няма значение, защото ДАЙ, България няма да вземат и 1 процент. И слава Богу.

Малко му е

само бой или и още нещо?

Като плюе по българите, са иде при турците. Там не само ще го бият ами и ще го опедерастят отзад.

Безродникът Джасим ли? Че кой не е гледал изявата му в ютуб, където се гаври с българската държава, Васил Левски, Цар Симеон Велики, робството ни..? Емил Джасим, грантаджията на "хамерика за България"? Че какъв българин може да е тоз и какъв политик, по-различен от българомразците, разплули телеса в Народното събрание ще да бъде? Ако някой го беше бил щеше да си личи, но сверяването с други медии показват, че някой преувеличава. Защо ли?

Шило

Що да е безродник? Просто не е българин! Фамилията му е достатъчно показателна. Явно е възпитаван в други "ценности"! Ама ми е интересно, къде са ония, де постоянно цитират Ботев, Левски, Захари Стоянов. Разни Щеревци, Бегейци и т.н.

Малко са го били.

ВСИЧКИ КАНДИДАТ ДЕПУТАТИ ТРЯБВА ДА ИЗЯДАТ ПО ЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ,ТАКЪВ ,ЧЕ ДА ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА И КОГАТО СТАНАТ ДЕПУТАТИ!!!НЯМА ДА ЗЛЕ НАЛИ!!! ТАКА МИСЛЯ АЗ!

"Българи от старо време" Хаджи Генчо праща детето със стомна за вода. Преди това му бие два шамара . -Защо бре хаджи? - За да не счупи стомната. - Е нали не я е счупило!?! - Да ,ама след като я счупи каква е файдата да го биеш? Така ,че напълно съм съгласен с Вас! :-)))))

Шило

май му е малкоУ?

Защо ли не изпитвам съчувствие? Даже си мисля, че това недоразумение си прави ПР. До къде паднахме, такива хора да кандидатстват за депутати!

"Да, езикът на омразата винаги води до физическо насилие и болка" Да, прави си! С твоята ненавист към БГ, омраза към българската история (потърсете из нета да видите какви ги бръщолеви тоя по адрес на Паисий, Левски и др.) си докара бой! Малко ти е било, неблагодарно арабско ла.но!

от образователната система. Не трябва на подобни малоумници да се дава възможност да възпитават децата ни.

Как, като има дипломите за учител?! Трябва да се търси отговорност на университета, който му ги е дал!

Ама съвсем много наистина ли го нападна много съвсем непознат, този чист българин?..

Шесторъкия Шива......Докато го бият, с едната ръка снима видео с телефона, с другата се отбранява, с третата поства нападението във Фейсбук и т.н.........Пффффффф

Хаирлия да е! Следващия път - повече! И все така от сърце!

Скоро имам пртчуствие сте станете свидетели на по лосши сабитие Местан доган мехмет сулеиман на какви хора давате власта, и сега за изборите от турска страна какво става,то е за страх.

Е, не мога да си представя, че съществува такова лайно като Емил Джасим . Камо ли ,че е преподавател. Нека никога не стане депутат и винаги мразен от българският народ

Крайно време е да се криминализират патриотарщините. Тук има свобода на словото - г-н Джасим може да говори каквото си поиска и където си поиска. Заради някакъв си там криминален престъпник, кой знае защо наречен на лъвовете ли, на лева ли, един лумпен, един представител на утайката на обществото, на най-отритнатата и не ставаща за нищо част, проявява агресия и омраза. Ето до там водят патриотарщините - до омраза и агресия. Които категорично са несъвместими с либерално-демократичните принципи и евроатлантическите ценности

Смени си батериите на вибратора, че нещо не ти се отразява добре по-бавната скорост...

Шило

Хахахаха, разсмяхте ме!

Ало Местан ага ти ли си бе?Познах те,то няма друг,който да плямпа подобни простотии!

Както се казва " а дано, ама надали !" . Що наистина не го набиха тоя ?

днес верно и мене ме нападна един, ама съвсем наистина ме нападна, беше некакав циганин ли, турчин ли, ама съвсем наистина си беше, трева да питам тоя Емил некой си дали не го познава

"Днес съвсем наистина" се отвратих от един кандидат депутат с турско име. Айде стига бе, то бива реклама, бива агитация, ама чак почнахте и дасе биете, за да ви пишат по вестниците и да ви гледаме по ТВ. И това "днес съвсем наистина" казано от учител по история ми звучи меко казано неграмотно. Но........

а с главата и отзаде как е ?

Левски е нещо свято за всеки българин, но Емилчо не е от нашия етнос и говори по подигравателен начин със самочувствие, което е позорно дори и за евреин. Не мисля, че е уместно да се очаква да го подминава всеки път народното внимание след подобни приказки и то щом са с цел да направи малко пари и слава. Използва евтин трик с гнусно поведение, а после "Биха ма, помощ!" Ами иди в Израел да ги говориш там подобни приказки за своите, да видиш какво ще те направят онези с олигавените плитчици! Никой не си е позволил да пише срещу конкретни евреи лошо, а той иска да ни просвещава с турската толерантност. Много е вероятно да е турско мекере и се е отървал много леко. Като му гледах гнусната беседа и как турци му ръкопляскат и си мисля, че големи беди ни докараха руснаците и комунизма. Такива като този ни носят много тежка етническа омраза и ролята му е много опасна. Още по- гнусното е, че се е настанил при напълно изкривени хора, които искат да правят съдебна реформа.

Той е арапче бре :)

Защо хора, които ненавиждат и се подиграват на българския характер, традиции и история биват кандидатирани за депутати? Отговорът е ясен: търси се противоречие, провокация, конфликт. Раната (отдавна нанесена), да се човърка ежедневно и никога да не зарасте, организмът на една нация да се отслабва и изтощава докрай.

Той позори "Да, България" За щастие няма никакви шансове.

Емил Джасим, бъгарин ли е, май не?

ТОЯ РОДООТСЪПНИК ДЖАСИМЧЕТО СИ Е НАПРАВО ЗА КЛЕТКАТА С ГЛАДНИТЕ ПЛЪХОВЕ ... .. РАЗСТРЕЛА Е МНОГО БЛАГОРОДНА СМЪРТ :))

Той е евреин и турците му се кефят, колко е интелигентен, защото ги устройва. Мисля, че е редно някой да напише нещо за някоя еврейска светиня да ги питаме дали им е хубаво като някои от тях пишат така за нашия Левски?

"...някой да напише нещо за някоя еврейска светиня..." Е, то за парите е писано повече от много...

ясно. вече няма да е чудо, ако изнасилят курнела.. по избори е така, стават чудеса.

Пази боже такива кандидат депутати да не станат депутати. Представям си как един такъв ме предизвиква да го ударя за да го пишат в медиите преди изборите и да си направи пиар. Обърнете внимание, че той докато го бият е направил видео запис с телефона си вместо да се опита да избегне скандала. Очевадно е, че ако кандидат депутата не е предизвикал скандала, то не е направил нищо за да го предотврати и за нищо на света няма да гласувам за тази партия, защото нейните депутати ще се държат в народното събрание по същия неадекватен начин. Жалко за лидера им.

Ставаме свидетели на модераторска диария в тази новина дами и господа. Бива да си тъп ама чак толкова, че да адвокатстваш на долен пезевенк и пълен боклук като на този, който един добър човек е решил да набие значи и ти си същия дебил.

Не е това начина ... връщаме се в каменната ера или директно при анадолците. Те така си решават проблемите. Ердоган се опитва да консолидира електората си с отпуски, своего рода подкупи към българо-мохамеданите. С бой само ще имат извинение да се чувстват жертви(и с право). Какво рече Султан Ердоган - че не сме демократична държава! Защо трябва да му даваме дъвки, които да дъвче? Отпора е друг - няма апатия, приятели - всеки става, вдига си дупарата и гласува по съвест. Защото при под 50% избирателна активност и консолидиран електорат на определена партия, везните теглят към нея. Няма значение за кого - гласувайте, защото не гласувате ли, гласувате за консолидираните партии. Хайде със здраве! П.П. Не че нещо, но г-н Джасим изглежда интелигентен, но кинта и половина 50 килограма с прани гащи. Ще ми се да попитам тоя, който го е натупал чувства ли се горд?

Кой е този евреин, който се представя за българин и какви са му делата, подробно в статиите: - ",,Българинът Емил Джасим изпълзя зад 2,6 млн.лв от фондация ,,Америка за България!" - "Вижте антибългарската пропаганда на Емил Джасим - кандидат за депутат от ДА, България" Всъщност, партията му, това е партията на българските еничари, българопродавци. Спонсорирани изцяло от САЩ, американското посолство, американските служби чрез техните фондации. А който плаща, той поръчва. Какво иска САЩ, то е известно, пълното съсипване на България.

КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА , А ТО НЕМИНУЕМО ЩЕ ДОЙДЕ ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ НА ИСТОРИЯТА , АЗ СЪМ СЕ ПАЗАРИЛ ЛИЧНО ДА МУ ИЗПЪЛНЯ ПРИСЪДАТА .

тази измислена партия ще загуби много гласоподаватели заради джАСАН; или заради шефчета на разни екоорганизацийки, крадящи милиони да наблюдават риби в морето..