Борисов: ГЕРБ е построила три пъти повече от останалите

При всяко управление на БСП настъпва икономическа криза или национална катастрофа. За две години не са се променили и няма да се променят.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ е построила три пъти повече от останалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Построил три пъти повече от другите? Бе да не си пробил Траянови врата, Ечемишка, Топли дол, Витиня, да не си построил поне един камертон, колко язовира построи, колко ж.п. линии построи, колко жилищни комплекси построи? Ще ми се фъцкаш с "магистрали" дето на следващото лято са за ремонт и най-голямите ти проблеми бяха :-как да преминават таралежите под тях! Що поне не изгради противо снежните заслони по тях, ами се перчиш, че си спасил от осушаване местата с блатно кокиче! Нещастник, това дето ние построихме още не можете да изкрадете и продадете за по 1 лв. на своите хора! А това дето вие строите за мандат ние го правехме между 1-ви май и 9-ти септември! Хвалипръцко и тайфа клакьори!

Гласувайте за Нинова, за да не е понеделник вашия "Ден за размисъл".

След всички обещания на мутрата, трябва, неизменно, да му се задава винаги, един и същи въпрос: Имахте 2 поредни мандата за управление!Няма друга партия, която 2 пъти под ред да е управлявала. Защо това, което сега обещавате, не го изпълнихте?! С какви очи искате и 3 ти мандат?България да не е опитно поле на мутрите? Ама то, такъв "материал" , колкото по го газиш, по-хубаво му става! И пак мутрите ще си изберат. И пак ще плачат, че са с по-ниски заплати и пенсии, и от Албания, и от Македония! Разберете го, играта на мутрите е, народът да се държи беден и гладен.Така е по-послушен, и по-лесно се управлява! Я, как се радват пенсионерите на 20 евро, еднократно, при това не за всички.И викат, Бойко ги даде!И не се и замислят , даже, че в съседна Македония мин. пенсия е 400 лв, срещу 180 у нас!

Ами нашият път за последно е асфалтиран през 1985 година. Тогава май не беше на власт Борисов.

Може ли някой гербераст да ме просветли какво точно са построили, че нещо сляп ли съм, късоглед ли съм? По принцип пътищата не се броят за строежи, те са необходимост и поддръжката им не се брои строеж. Още повече, че две магистрали не компенсират хилядите междуградски пътища оправяни за последно по Тодор Живково време. А аз лично не видях нито една библиотека, нито едно читалище да са построени за последните 28 години. Ако се броят частните строежи, значи наистина много са построили, заводи на чужди фирми, блокове на частни фирми и въобще неща за лични изгоди на този и онзи, тогава може.

Тоя само на себе си вярва.Сигурно е на хапчета.За да ги потупат по рамото са готови да напишат и кажат какви ли не лъжи .А истината е друга!Ние магистралите с удпките не ги ядем !И кой закопа България със заемите-не ние , а те!Имало излишък и къде е ?Най-добре е да ги няма !Да се качват на Фалкона и да отлитат.Ще е по-добре без тях!!

А колко пъти повече заеми взеха? Били изплатили заеми на предните, а техните не ги броят. За предното управление взетите заеми трябва да са абсолютен рекорд за България и то в пъти повече.

Три пъти повече построила и пет пъти повече продала важни бизнес сектори за страната. През пет пръта преплетено, където може завлечено ? Що е то ???

Боже,край няма. Южната дъга,северната тангента,която ще бъде свързана с Байкало-Амурската магистрала-БАМ. Решетников им е изпратил Инструкции за изборите -"Как да постъпите когато Ви ударят с верига от велосипед"/по Уди Алън/

НЕКАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО И УМИРАЩ НАРОД ОТ ГЛАД. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ,,УСПЕХ""

ВИЕ НЕЩО ПОСТРОИХТЕ ЛИ БЕ ПИЛЕ?-ВОДНИ ЦИКЛИ,ОГЛЕДАЛА,ХИДРОИНЖЕНЕРИ,БАТКО И БРАТКО,ЗАМЕНКИ,ГЬОЛОВЕ.

И открадна 3 пъти повече.

Страхливеца Борисов подаде оставка без никой да го е принуждавал. Страхливеца Борисов избяга от дебат. Страхливеца Борисов е недостоен за водач на нацията ни, защото е един прост(както той сам се определи) страхливец.

Корнелия е жена на която може да и се има доверие за разлика от интриганта Борисов.

на комунист вяра да нямаш я мандра ще оберат я банка квото има докато има после пак борисв трябва да идва да оправя сметките!!! не го ли шванахте бе дарвени глави!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кво стана с плахара станишев като прадня се изнесе ами виденов голяма работа беше ами папеша орешарки друго е да управляват комунисти я банка ще ограбят я фондове ще спрат или дарявата ще фалират. бсп са номер едно само катаклизми докарват те магистрали ,метро,пречиствателни станции не знаят кво е, те още по бузлудя ходят все другари и другарки конгреси правят иначе са като преродени милионери прост народ бедна даргава .а нещо да сте чували евентуално какви министри ще излачи бсп или квото и да е важното е да са намазани другари.така хубаво ще ви оправят че 8 милиона човека от раз ще станем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ако след такава серия от лъжи Герб спечелят най-много места в парламента би трябвало държавата да се закрие. Просто народ, гласувал за простаци и лъжци като този шопар на снимката не заслужава държава. Съжалявам за написаното, но нямам други думи.

Така както всяко начало си има и край, така и на всяка мутра и идва коледата. Време е сикаджийската мутра Борисов да се присъедини към компанията на братята си по рекет Маргини, Маджо, сестри Галеви и всички други знайни и незнайни отрепки на прехода, които се скриха в дън зема и благодарят всеки ден на Бог, че са все още живи.. че много от здравите не са вече между живите.

Всички засегнати от коментара мутри на прехода да се пребрят с минус -

За три поколения напред дългове ни оставихте. Трябва да сте много нагли за да говорите тези небивалици. Пътищата са в окаяно състояние, ядем ента качество храни внос от Запада, цените ни нарастват и то доста бързо, а доходите от както сте вие на власт умряха. Да говорим ли колко привилегии на работещите открадна и оряза. Май само във вашите лъжи виждате нещо сторено добро за народа, но за вас действително беше добро всички ГЕРБЕРАСИ станахте по богати.

Този тъпанар няма да спре да пречи на всеки друг дръзнал да управлява. Тежко ни.

всички политици плашат електората с колегите си, с които работят заедно, делят заедно, почиват заедно, оливат се заедно и обещават едно и също.... Господ да пази избирателите им, защото не им е дал акъл за да могат сами..!

НАЙ-ВАЖНОТО КАЧЕСТВО НА МУТРЬО Е ЧЕ Е ПРЕДАН КАТО КУЧЕ НА УФЧАРИТЕ СИ ОТ ЦК НА БКП - ФРАКЦИЯ УБО .... СЛЕД 10 НОЕМВРИ БКП СЕ РАЗПАДНА НА ФРАКЦИИ - ЛУКАНКОВЦИ , ДС , УБО-ЖИВКОВИСТИ .. КОИТО ВМЕСТО ДА ПРИЛОЖАТ ЧЕШКИЯ МОДЕЛ СЕ СБИХА КАТО ГАНЬОВЦИ ЧОРБАДЖИИ ЗА КОКАЛА - ТОЧНО СЪЩОТО СТАВА И СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО ..... АЛЕКО ИМА ЕДНА ХУБАВА МИСЪЛ ЗА "МРЪСНАТА ПЯНА НА ЖИВОТА КОЯТО ИЗПЛУВА НАД МЪТНАТА ВОДА ПО ВРЕМЕ НА БУРЯ " :)) ... 27 ГОДИНИ ПО-КЪСНО СТРАДАМЕ ВСЕ ОЩЕ ПОРАДИ ПРИМИТИВИЗМА НА ЦК НА БКП - .... И НАИСТИНА - КАКВА Е РАЗЛИКАТА ? - ТУРЦИТЕ СА ВИ НАРИЧАЛИ ГЯУРИ А УБО-ЖИВКОВИСТИ ВИ НАРИЧАТ "ЛОШ МАТЕРИАЛ ":))

Борисов: ГЕРБ е построила три пъти повече разкош от мизерия, от останалите!!! Вервам ти,факир си на лъжата, грабежа и предателството!

Велики Буда толкова построил от артисалия Качествен асфалт неговите миряни, фенове, гласуващи мазохисти да пуснат по смс от 2.40(с ддс) и да му издигнат приживее паметник като от онова време като беше пазач на бай му Тодор Живков

Да вярно е, постройха и това се вижда!!!

А пък колко "фронт" за ремонти оставиха за следващите си 15 мандата... Бедна ни е фантазията!

с кал и пръст, с трайност почти като бързоразвалящ се хранителен продукт, със срок до рязане на лентичката от откривателя на всички земни кълбета. Всичкото построено разрушено , защото то само с пръдня боя не става, трябват и други съставки, дето сте ги "спестили". Като погледнем асфалта така грамотно "построен" и придобиваме информация как изглежда цялата държавна машина - дупка до дупка, провал след провал...

ви построиха магистрала да ходите от София до морето по бързо, много народ не стига до морето размазан на пътното платно, все качествен строежа...

На дъртата мутра тези дни ще му мерят кръвното по три пъти на ден. Доста медикамент ще изпие. Играе го 'железо' а всъщност е буца лой и страхлив герой.

Всички критики тук спират до формата на главата на бившия премиер, до това, че някога уж бил бил не знам какво си, че казал еди що си или не казал другото. Верно каза дедо "Слаб им чипа", лош матр'ял - т'ва могат да разберат - т'ва заслужават.

мурзилките някакви предсмъртни конвулсии ги тресат.всичко казано от ББ е вярно-то гледам че не го и отричате.само нормалните простащини ръсите.дали да не почвате работа да си търсите?

Първо трябва да си оправиш речника, после да си обършеш сополите, после да пораснеш... макар, че по умен няма да станеш, но да ти пожелая все пак лека нощ... мурзилки да сънуваш.

"Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил." кан Омуртаг, 9 век "Аз съм прост, и вие сте прости" Бойко Борисов, 21 век Няма да гласувам за ГЕРБ!

боли ме фара за кого ще гласуваш:)

Знам, че си прост, не е необходимо да споделяш, фаре, ... Фесче.

Който е Доволен от Сегашното положение да гласува за ГЕРБ , аз съм напълно Отвратен от управлението на Родината през последните 8 години и ще гласувам Категорично Против ГЕРБ ! Вероятно за БСП или Патриотите !

Ех, Тапиров, и по математика си за слаб (2).

Дъртата хипертонична мутра Борисов вече не може сам обувките си да върже тръгнал държава управлява.

Всяко управление на бсп завършва със срив във българската икономика и доходи.

А на ГЕРБ с абдикация в средата на всеки мандат.

Само като си отвори устата Боце и от там изкачат две лъжи едновременно. Халюцинации ли има, що ли? Къде вижда прекрасните неща в живота ни? Защо тогава живеем така мизерно?

Сигурно си много млад, за до имаш някаква представа от серията некадърни управления на другите. За това Борисов и ГЕРБ изглеждат висока летва. Аз предпочитам да имам вода, токът да не го прекъсват и наблизо да има квартален магазин. Бих искал и бензинът да е по-евтин, и парно... ама не сме само ние...

Мизернико, живея в Мюнхен, а днес си направих разходка до Залцбург. Прекрасно градче, 150 000 души, великолепие, забележителности, Flair. Е, като дойда в София, вдигам кръвното. Как може ТУК нищо да не функционира. Мизерия в бита, мизерия на духа. С една дума ЧАЛГА

Сбогом мутри и физкултурници!! Добре дошли млади, умни и интелигентни знаещи чужди езици прокудени и живяли по цял свят БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ.

Патетично... и жалко. Защото е фалшиво:(( И обидно за физкултурниците. И за мутрите, които вие създадохте и използвахте... :((

На тези избори е по-важно от всякога да се гласува масово и по съвест. Само така че сме сигурни, че не сме допуснали измами. Каквото изберем - това е, идеални кандидати няма. Според мен всички поне малко послъгват, за да се харесат на избирателите. Лично аз няма да подкрепя нито една от двете водещи артии, а една от по-малките, за които дори не е сигурно че биха влезли в парламента. This election is more important than ever to vote massively and conscience. Just so we know we are not committed fraud. Whatever you choose - this is not ideal candidates. I think all a little fib to appeal to voters. I personally will not support either of the two leading artists and one of the smaller of which is not even sure that would enter parliament.

хаби да гласуваш, аман от действия на халост. Идеята е от всички злини - най-малката. В момента на страната трябват грамотни хора, които да съградят разрушената държава от управлението на Великолепния. Малките партии нямат този потенциал, а голяма част от създателите им са в интерес на големите и техни патерици при липса на достатъчен брой депутати за прокарване на лобистките закони на мафията в БГ. Човек трябва да е кьорав и с двете очи , за да не го вижда. Примери за това колкото щеш - безпринципни коалиции, наказателен вот за една партия в полза на друга, а след това двете "противостоящи" партии взеха че се прегърнаха в парламента и на избирателите им изпопадаха ченетата от потрес за подобно предателство на вота!!!

На тези избори поне съм сигурна за кого ще гласувам. Возя си се на чистото и оютно метро където влакчетата минават на всеки 4-5 минути а не като автобусите където трябва да ги чакаш с часове, като сме събота и неделя с децата си карам по магистралите където са асфалтирани и оправени, има децки градини за сина ми и малката дъщеря където няма кой да ги гледа вкъщи, строят се и нови училища, а на голямата ми дъщеря училището го ремонтираха точно от ГЕРБ. Няма какво да се колебая.

искаше да напишеш детска, ама се обърка, нали ?

сущо така гери е искала да напише,,ужютно метро,,.:)))няколко правописни грешки на 7 реда-ще и ги простим:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нея що не са фалиш, че ПП ГРОБ и там та оправя..

Гери, в психо диспансера не са ли ви спрели безплатния нет?

"Оютно", казваш, явно за нечий "Ой" си мислела, като си писала тролщините си ;)

циганка

Ни съ кулибай, децкити градини са без кункурс а дуколкуту ръзбрах имаш къде 3+ дица - да'сти живи и здрави! то чавес де е повичи се си е шукар, а точну ут герб в неделя ша дадат кибапчета- ни са кулибай! :)

ПОМНИТЕ ЛИ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ КОГАТО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ КАК ВОЛЕН СИДЕРОВ ГОНЕШЕ С ПИКАПА СИ БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ ДА ГИ БИЕ ПО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. ТАКАВА БЪЛГАРИЯ ЛИ ИСКАТЕ.

Като идете да гласувате в неделя, спомнете си че бсп оплюваше строежа на метрото, оплюваше строежа на магистралите и помнете че се опита да премахне забраната за пушене на закрито. За да може Пеевски да продава повече цигари и да трови децата ви.

От първия път как герб участваха на изборите и се какдидатираха пускам се за тях. Много съм доволен как управляват. И сега за тях ще пусна.

Взе ми го от устата

ами , забравят другарите да спускат опорни точки.

Забрави, че преди това си гласувал за СДС.

И сега за тях ще са изпусна.

пусни и казанчето!!

Помнетеоще жан виденов и 1997 помнете мутренските години на бсп. Помнете как бсп ви отйрадна пенсиите. Помнете как бсп ви унищожи спестяванията със свръх инфлоацията. Помнете и мислете за кой ще гласувате

lu4ka

Това, което бай Тошо построи, вече 27 години не можете да го откраднете. Още има за крадене. ПОМИЯРИ!

Все още се колебая за кого да гласувам. Националната републиканска партия, "Напред България" и Патриотите ги изключвам веднага. Двоумя се между Зелените и Движение "Презареди България" - в най-голяма степен ме привлякоха именно техните платформи. За ГЕРБ не бих гласувал никога.

Къде му е акълът на този човек? Защо не се сети за слабостите на управлението и нуждите на българите преди да се сърди за президентските избори и подава оставката си?

ЛИЛИ ТАЛПАТА, пЪрдон ОТЛИЧНИЧКАТА - "По въведените в експлоатация магистрали и ремонтирани първокласни пътища ПРЕДИШНИТЕ СА НАПРАВИЛИ ПОВЕЧЕ от нас." Та за един месец от 2013-та и двете години след това, може да сте ги задминали вече, ама пък чак три пъти.. В друго ги отвяхте ри пъти - 2008 година 9,46 млрд. лева външен дълг. 2016-та - 26,9 млрд. лева.. Туй си баш ТРИ ПЪТИ..

Как ще управляваш ти бе, ти нямаш акъл бе, простако... ха ха ха

НЯКОЙ МЕ ОБИЖДА , ЧЕ СЪМ НЕГРАМОТЕН И ТЪП, АМИ КОМУНИСТ СЪМ, КЪВ ДА СЪМ?

Да вея у писателите.Вместо да си дръгнете чопчалаците, ходете да гласувате и да ви видим колко ви е акъла.Драпнали по една каменярка и вече акъл давате.Ако имахте акъл в кратуните ,щехте ли да го избирате два пъти.Ама, много сте кухи!

герб са предатели! Който гкасува ще гласува за анихилацията на Балканите от запада!!! Западна Европа в Лицето на Австрия, Германия, Италия и т.н. ни е нанасяла най-големите обиди и загуби. Напр. западните агенти и зомбита (акто С. Стамболов) ни докараха цар-педераст (бисексулаен), който успя да угроби : 1, Идеята за обединена България 2. Идеята за обединени Балкани!!! .........Твърди се, че Фердинанд е бил бисексуален през целия си живот, но според съвременници до средата на живота му интересът му към женския пол е преобладаващ.................