Анкара даде 11 дни отпуск за вота в България

Правителството на Турция издаде разпореждане, с което двойните граждани ще ползват 11 дни административен отпуск, за да участват в изборите в България.

Обратно в новината

Коментари - Анкара даде 11 дни отпуск за вота в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искайте да сте първи, бъдете в сянката на моя скъп приятел Бойко, вие на него подкрепа в парламента, той на вас държавни поръчки, тецове, дворци за съименика ми

Виждате ли, какво значи социална държава? А тук, само на учениците в понеделник.

Този е учавствал в терористични групи и заговори, дори си е признал, лежал е в затвора, доносничал и и е предавал свободомислещи българи, дори и свои колеги и "приятели:, хазяйката, любовницата си на ОПГ ДС, учавствал е във Възродителния процес срещу турците, и после е внедрен сред тях, изкаран е от затвора по-рано от ДС, която ... ПРОВЕДЕ ВЪРЗОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, Кръсникът на мафията Луканов му създаде и регистрира партията, този се финансираше директно от турските служби и посолство, над 74 пъти е засичан, вкл. от българските служби и със СРС-та как взима пари, десетки и стотици хиляди от турските служби, предаде цялото ни външное ртазузнаване, краде и със задника му, както и цялото ръководство на ДПС (Христо Бисеров, Пеевски, Бат' Сали, Данчо Ментата и останалите от тази пасмина), предава многократно националните ни интереси - вчера на Турция, утре на Путин, подкрепя турцизацият на населението, учавства в насилствено манипулиране на избори, забравнява погребения на хора, които не са си възстановили турските имена,,, Е, И КАКВО ПОВЕЧЕ ТЕОРЕТИЧНО КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ЕДИН ЗАКЛЕТ ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ И ДОКАЗАН ПРЕДАТЕЛ И УЧАСТНИК В ОПГ, ЗА ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН В СЪДА В България? И дори си позволи да се гаври със собствената си жена публично този боклук и алкохолик, като я е съблекъл и пребил (мнооого голям герой, философ и управник, а!) на дансинга на публично заведение и охраната е трябвало да се намеси и да я изнесе), и говореше публично пред пресата за :мръсните гащички на жена му, която си ги перела на ръка", ако си спомняте??? Защото ГЛУПАКЪТ И ПРОСТАКЪТ СЕ ГОРДЕЕ С НЕЩАТА, ОТ КОИТО ВСЪЩНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА, но в България проблемът е, ЧВ ТЕЗИ, ПРОСТАЦИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ СА НА ВЛАСТ, НО СИЛОВО, ЗАЩОТО ОТ 70 ГОДИНИ СМЕ С РЕАЛНА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ - ДИКТАТУРА, (ПРО)РУСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА - 45 години открита и призната вече (но след изтичането й), и след това - "мека", тоест "прикрита"!

С две думи - за да сме на това дередже огромна вина има лично и преди всичко лицето Ахмед Доган! Както и всички останали в управленията, преди всичко тези дежурни крадци, престъпници и национални предатели от ръководствата на БСП (БКП), които дори и назначиха перача на Доган - Пеевски за шеф на наг-голямата секретна служба в България - ОГРОМЕН УДАР САМ ПО СЕБЕ СИ СРЕЩУ НАЦИЛНАНАТА НИ СИГУРНОСТ! А също и Борисов - без значение дали дели пари с Пеевски и Доган, или просто са го хванали за топките с компромати и зависимости, А НАЙ-ВЕРОЯТНО Е И ДВЕТЕ, КОМБИНАЦИЯ ОТ ДВЕТЕ, Боросиов носи своята лична персонална вина! Да си спомним само как той величаеше Доган и Гоце, двамата ДС доносници, че били най-великите и най-успешните политици и управници в България - А ТОЧНО ТОВА СА ЕДНИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЛИЧНО СА ПРИЧИНИЛИ НАЙ-ГОЛЕМИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ, И СА КОРУМПИРАНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ, И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!! Да си спомним как самият Борисов, ДОРИ И КОГАТО БЕ НА ВЛАСТ, публично признаваше, как Доган контролирал властта и управленията с комбинацията от медии и служби. Да си спомним и самопризнанията на този мръсник Доган, за това че той разделял порциите в държавата, за неговите обръчи и кръгове, за това че и министри, и политици (и банкери) не предели пред него и че в него била властта, че каквото си искал това щял да прави в и с България. ДА СИ СПОМНИМ ДУМИТЕ, ИЗРЕЧЕНИ ПУБЛИЧНО ОТ ДОГАН ПРЕДИ ВРЕМЕ ПУБЛИЧНО: "БЪЛГАРИТЕ (забележете - БЪЛГАРИТЕ!?!?!? - какво ви говори това обръщение само по себе си, че този НЕ СЕ СЧИТА ДОРИ ЗА БЪЛГАРИН!!!) ГИ Е СТРАХ ОТ НАС, ДПС, ЗАЩОТО ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ... ЗАД НАС Е ТУРЦИЯ!?!?!?! И аз сега искам да попитам всички, вкл. политици, управници, българи, президент, правителство, служби, МВР ... КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ТЕЗИ ДУМИ, БЕ! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ВСИЧКИ КАТО П.ТКИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, ЧЕ ДАЖЕ И ГО ПАЗИТЕ ТОЗИ БОКЛУК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!?!

За да може да стане тази груба и нагла намеса във вътрешните работи на България от страна на Ер_Доган, много голяма заслуга имат тези които ни управляваха до сега и които "творяха" законите . . . . , без да изключвам никого .

Именно! Абсолютно! Това, което се случва сега, тежкото положение, в което се намира България, която е толкова уязвима и слаба, и което е много изгодно за диктатори, които мразят Европа и еврпейския и западния начин на живот и ценности (и говорят непрекъснато за еврогейове, соросоиди, протестъри и пр. с ирония и пренебрежение), като Ердоган и Путин (оглавяващи две империи, на които сме сърбали попарата и сме били под робството ни, и това е задържало развитието на България и народът ни с десетилетия...) Е ПОРАДИ МЕКЕРЕТАТА, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ, КОРУМПИРНИТЕ БЕЗХАБЕРНИЦИ, КОИТО ДОСЕГА УПРАВЛЯВАХА България и на едно от първите места заедно с тези от БСП е Доган. Борисов, без никакво значение какво говори, Е ЕДИН ОТ СЪЩАТА ПАСМИНА И ВИНАГИ Е БИЛ!

Затваряме границите и отзоваваме Гоькче! Ако ни пусне емигранти, ние му правим нова Голяма екскурзия!

Отменете изборите за неопределен срок от време !

10 дена са достатъчни, ще изтече отпуската ;)

Идеята ти е много добра ! Трябва да се предложи веднага на Президента. Щом ония ни играят Турските си номера, ние трябва да им играем Ганювските, иначе няма паритет. Клина ще остане у нас.

Задължителното гласуване дали е задължително за хората с двойно гражданство?

ДА СЕ ОТМЕНИ НЕЗАБАВНО ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ !

То дори не е необходимо да се отменя! Необходимо е периодичен изпит за всички с двойно гражданство по български език и история на България. Така както е във всички страни когато искаш да станеш техен гражданин !

За първи път ни се предоставя уникалния шанс да изпратим ДПС на майната си. И ако населението на България е разделена, както никога досега в регионите със смесено население, зловещо е влиянието на тази етническа партия. И не само на местно ниво, но и на национално ниво ДПС участваше в разпределение на порции и властта в резултат на което сме последна дупка на кавала в Европа с най-нисък жизнен стандарт, мизерия и безработица. И ако има, който да отнеме гласове от това проклятие на България, това е единствено ДОСТ и никой друг. Колкото, дали БСП или ГЕРБ ще спечелят изборите, няма никакво значение, защото са български партии и това е важното, а не някаква си етническа партия да се явява фактор, какъвто се е явявала досега през годините на прехода и виждаме, колко сме вързали и цъфнали от това.

Не съм съгласен с теб. ДОСТ по-добре ли е от ДПС? Далече си от политиката и е добре да не се изказваш неподготвен.

Прочети посланието на К,Мишев, както интелектуалците подписали се под неговия призив, вероятно и Те нямат понятие от политика, а такива като теб имат.

Защо ГЕРБ сдадоха властта точно в този момент? Да не би да имат тайна договорка да подкрепят приятелите си ,поданиците на Касим Дал . Ако не е така, защо спират протестите на границата?

ерДоганя открыито се подиграва с Болгария, а оня смешник Герджиков зпявява, че главного било да са приятели с Турция. България е ней НЕзааисимата държава в ЕС, защото от нея нищо НЕзависи!

Защо 100 000 турци от Турция идват да гласуват в България, а 2 милиона българи от Западна Европа не идват да си направят този труд ? Излиза, че българите не ги интересува повече Булгаристан .

затова: отмяна на двойното гражданство

Ми как да дойдат 2 милиона българи от западная Европа да гласуват, то тва да не е концерт по желани, кой ще ги замести тия 2 милиона чираци там?

Този си гледа интереса на държавата. Явно има интерес към България или по-точно към дадени части от страната. Работи по въпроса явно, а нашите упра(В)ници седят и грабят последните остатъци(парички)до 2020. След това ще видим какво ще стане.

Ще ви кажа какво ще стане. Тези избори са репетиция за един местен референдум в стил Косово и Крим. Сега просто искат да се преброят за да видят още колко им остава до успешен край.

Дали Ердоган или Доган ще управлява Булгаристан за мен няма значение, важното е да няма крадливи комуняги на власт.

щото си обратен явно.

Благодаря г-н Ердоган, благодаря за разбирането. Ердоган е по-българин от всичките българчета и по-голям турчин от всички турчета

да оплешивееш дано....

защо не се преместите в турция след като сте толкова доволна от неговото управление?

Мелиха, след 6 месеца в Турция ще има хиперинфлация, защото всичко живо се изнася оттам, вкл. големи турски бизнесмени си местят бизнеса! Ердоган нарича западните инвеститори фашисти и нацисти, а американците - превратаджии. Радвай се на двойното си гражданство...докато го имаш

оставете хората да се приберат. те не са истински турци. чист турчин няма да доиде да гласува. противим се срещу наши братя и сестри....а хората даже им осигуряват транспорт.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тези хора гласуват срещъ нашият суверенитет. тава ясно ли ти е или само си се намерил на приказка?

който влезе му се отнема единия от паспортите и пълна проверка на автобусите за оръжие.Тикво тикво какво ни докара с твоето управление вместо наместан сега да е на почивка в килия северно изложение

Прогноза за лошо време, намалява активността....

масово спукване на гуми на автобусите ....и таксита чакащи с цени 1000 евро за превоз.....

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Турция има интерес в България да гласуват турците 100 % за ДПС или ДОСТ. И ние трябва да гласуваме 100%, ама покрай препирните и лъжливите обещания не се чува за това задължение.

не може да няма разрешение: 1. да се пусне слух за терористична атака на автобусите. 2. обир на няколко автобуси 3. границата трябва да е блокирана, слухове за терористични актове, или стачка на граничарите 4. системата да блокира и да стане невъзможни да се влиза. 5. я, се напънете за други разрешения

мислех си за слух че ще пренася наркотици, ама ти си по-брутален

направо да се маха двоиното гражданство за страни извън ес ...

Дано бъдещите управници на България да преценят, на базата на това, което днес се случва с Турция, че демокрацията е хубаво нещо, но не сме длъжни винаги да я спазваме! Иначе, с нашите камъни - по нашата глава!

Има две сигурни и лесни решения- или се забранява гласуването на всеки който не плаща данъци в ЕС (това е по добе защото вкл ромляните и сивата икономика), или се отменя двойното гражданство без страните от ЕС, САЩ, Канада и Австралия. И край на проблема!

Приятелят на нашите комунисти в скоро време ще поиска части от България и те ще трябва да се съгласят с него, понеже е приятел на др. Путин....Тези роби без собствено мнение трябваше да бъдат натирени в миша дупка, а не сега да ми защитават Ердоган....ПРЕДАТЕЛИ....

Не БСП беше тази която се сдружи с Касим ДАл(Взел) Погледни сега къде е той!!!

Тотална забрана на двойното гражданство и адресна регистрация в България с бележка за платени данъци , или си резан или си българин !

Така е комай само в Русия!

Комплименти!!! Това е: "или си резан или си българин" Друго няма.

като се сложи край на двойното гражданство, пукнат автобус няма да има ще трябва тая идея да им я вменим на новите депутати, че иваче има много да се радсейват

Има ли закон или няма закон за поне 6 месеца в България преди избори............. Платени данъци и такси и всякакви други административни такси. Бележки за платени ток и вода 5 месеца назад. Плащат всичко в Турция, после идват тука да ми определет парламента . Чалмите нямат работа тука.

Не само сега, а винаги Турция дава подобна отпуска, когато има избори. И какво друго, ако не грижа е това, всеки да упражни своето право на глас по закон. А ние българите имаме, какво да се поучим от тях в това отношение, а не само да мрънкаме, че другите са ни виновни, защото били гласували.

Aз ще гласувам за дост , така също стотици хиляди ще гласуват за дост ,който единствено защитава турскобългарските добросъседски отношения .

Всичко може да се реши много лесно. Достатъчно е да се приеме закон, затова че щом като си живял повече от година извън България нямаш право да гласуваш! Също така трябва да се приеме, че право да гласува има само лице със завършено средно образование и което си плаща данъците на държавата! НО...явно политиците ни не искат!

Не разбират ли главоците в парламента че Турция участва в управлението на страната, на България. Тъпи копелета, не ви ли светкат лампите? Какви държавници сте вие?! Готови сте да продадете интересите на България сами и само да се докопате по позиция да крадете. Боклуци!

Човек, аз съм изумен. Стефан Воденичаров, едно лице свързано със сигурността, като председател на БАН, бе направил официлано представителство на една книга Стратегическа дълбочина с автор Ахмед Давутоглу. Повече няма да коментирам.

Там беше и царя... Нашия цар - османски васал?...

Изгонване на турците и затваряне на границата и пътищата.Манафите да търгуват с Европа през Северния полюс.

Знае, знае...

Репликата за Коко отиде при гошо...

Аман от евтини внушения, които прости политици искат да създадат за себе си . Тоя от снимката иска да се изкара светец, но не знае, че червеният ореол е сатанински, а не на светец.

айде българите от чужбина. 2-3 милиона да дадат едно рамо за България. крайно належащо е всички да гласуваме.трябва да намерим интелигентен начин да се отървм от тези навлеци......хотелите, кати ви идват гости с небългарски имена, таксувайте като за световно......да не идват друг път...ич там на границата да пребъркват и проверяват до десето коляно ...не може ли държавата да въведе задължителни цени ло хотелите на тия избори 1000 евро на вечер....поне да имаме лични облаги

Ти си умна, харесваш ми. Имаш малко мозък в главата.

Те да не гласуват на северния полюс , с рейса идват гласуват сега за ДОСТ , не за ДПС защото Доган се скара с Ердоган и сега Местан е солташака на ЕРдоган . До кога ще търпим този изборен туризъм да продължава ХОРА !!!!

айде българите от чужбина. 2-3 милиона да дадат едно рамо за България. крайно належащо е всички да гласуваме.

България обявява САНИТАРЕН ПОЛУДЕН на Капитан Андреево. Всички от НСБОП и ДАНС ще бъдат командировани за почистване на околната среда петък събота и неделя. През пункта няма да може да се минава , защото митничарите са на тимбилдинг.

По- добре Ердоган да управлява Булгаристан чрез Местан отколкото да се оставим на комунягите пак.

Това социология ли е? Да не би да правиш статистика колко хора ще те подкрепят? Ако искаш подкрепа пиши в сайта на Заман.

Това е мое мнение за добруването на България, иначе за 27 г. се стопи населението.

Като искаш ердоган прав ти път на 500 км югоизточно.

Къде са наблюдателите в Турция? На миналите избори имаше средно по 1100 гласували в секция при капацитет на комисиите 650

Да се забранят партиите на етнос .

Технически ДОСТ и ДПС не са етнически, защото никъде в описанието им не са посочили конкретен етнос и законите не могат да ги хванат. Реално са етничесски и наистина трябва да бъдат забранени.

Какви са тия двойни граждани? Да не са с два чифта мъде та ще гласуват по два пъти? Веднъж тук и после там в Турция? Да еба и демокрацията! Нали бяхме равни, един гражданин, един глас.

После да няма сърдити, че границата с Турция се блокира по време на избори...

Къде си ве мошара мирингясала, къде си се заврял, та не коментираш широкия жест на браЦка ти Турция, и на султана ти ерДоганя! Позорнико, вчера нали ти казах ,че пак турчин ше те командва!мбухахаха

Когато се забрани със закон, хората с двойно гражданство да гласуват, няма да има нужда, нито да се блокира границата, нито да влизаме в конфронтация с Турция. Ние не искаме съдбата Ни да се определя от "ЧУЖДЕНЦИ"!

Каквото си си послал, на това и ще легнеш!

Законово гранична полиция може да спира тези камиони и да ги претърсва на влизане и излизане и по 2-3 часа да се бави на автобус. Предлагам Българската граница да се охранява и от сложените за това хора.

Каквото и да правят Ердогановци мекеретата им ще си останат вън от парламента.

Мдааа, това е Държавна политика! Отговорът на България според мен трябва да бъде: фабика за почистващ препарат до Капитан Андреево!

не може, европейски норми