Радев: България не дава, но и не приема уроци по демокрация

България не дава, но и не приема уроци по демокрация, особено от държави, които не спазват върховенството на закона.

Обратно в новината

Коментари - Радев: България не дава, но и не приема уроци по демокрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИН, а не назначен(знаете от кого) салонен управител, хлъзгава биологична единица(правеща големи шлемове) или безгръбначно на конци! Господин Президент, лично от мен ПОКЛОН ЗА ПОВЕДЕНИЕТО ВИ! Не ме интересува партийната Ви принадлежност, нито партията, издигнала Ви, а действията Ви като президент на БЪЛГАРИЯ! Към някои имбецили по долу, плюещи Президента: От мъж с възпитано чувство за чест, доблест и национална принадлежност, винаги може да стане добър политик, но от обтекаем безгръбначен безродник (по общо казано професионален бг политик), мъж никога! (Справка едно такова нещо, чиято съпруга не пожела да застане до него, дори при коронясването му!)

Поплюнковци не сте в час.Не чухте ли вашият вожд тази сутрин как хавли президента за достойната му позиция? Или вие си плещите без да мислите както всички герберисти.

Ердоган говори за България и българските избори. Говори за турци в България ,а Радев се обяснява на незнайно кой и за какво! - В България гласуват само и единствено български граждани! Който е с двойно гражданство, гласува защото има БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, А НЕ ЗАЩОТО Е ТУРЧИН ИЛИ РУСНАК ! Радев ,това трябваше да кажеш на Ердоган и да споменеш името на държавата ту , защото той спомена за България !

България ПРИЕМА уроци по демокрация! Ако не приемахме, още щяхме да сме подвластни на мракобесния ''социализъм'' който Москва ни натрапи през 1944-та! НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ!

Радев , страхливецо, Турция се гаври с нас, а теб де е страх да споменеш името и в твоето страхливо изказване! ''НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПОВЕЧЕ ТУРЦИЯ ДА СЕ МЕСИ В ДЕЛАТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.'' Това трябваше да кажеш, страхлив фатмако!

Добре,добре,господин Президент. Отрязахте самозабравилия се Ердоган. Достойно поведение. До тук добре. Сега остава да докажете,че сте обединител на нацията. Със същия тон и същата твърдост трябва са се опълчите и на друг диктатор,който се меси във вътрешните работи в България - руския президент Путин. Тогава ще получите адмирации и уважение от всички българи.

Абе Плювналиев защо не представиш някакви доказателства за глупостите, които пишеш! И извинявай, има едно твое доказателство - това, че си генетично тъп.

а трябва да приема много такива уроци, поне докато стигне Швеция примерно

БРАВО НА РАДЕВ !!!! ДОБРЕ Е ,ЧЕ ИМА ТАКИВА ГЕНЕРАЛИ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО. НЕ ВЯРВАХ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЯВИ ТАКЪВ , НО ЕТО ФАКТ Е!

Военното дело се различава от дипломацията, че не може да постигне ммного с малко ресурс, а може малко с много ресурс. Радев е военен. И си личи от 90% от действията му. Това не само е слаб дипломат, но и човек със слаби нерви. Много неизгоден за политика образ. Има известна група елементарни хора, които ще открият себе си в него и ще го харесват поради това.

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем? Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец отомански под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат турски племена!

Много Разумен отговор! Турците да си знаят гьола. Ние не им се бъркаме в техните политики, и те да не се бъркат в нашите политики. България да се обяви за държава с Християнски и Славянски характер и да се запише в конституцията това. Който не му харесва да се пресели в друга държава. Русофобите могат да поемат пътя и те.

бг е светска държава, прост работнически сине , няма място религия в конституция, а ние не сме славяни, българи сме

1 - ти може и си китаец, но ние сме славяни и християни. виждам, че се имаш за гениален аристократ, но гениалността нещо не ти личи, а родът ти най-вероятно е от някое обезлюдено сега село (в което няма нищо лошо, не се срамувай)

За толкова години поне един мъжки коментар на нормален президент. Не трябва на никого да се кланяме, но имаме и достойство и ако някой не иска да ни уважава да си гледа работата, а не да си навира носа навсякъде където му скимне..... Ердоган да си гледа държавата, че както е тръгнало май скоро Турция няма да има. Почна на всеки среден пръст да показва като малко момченце, а не вижда колко е дребен в светоната политика.

Че той къде пък каза, че става въпрос за Турция. Даже го беше страх да и назове името. Фатмака говори по принцип, щото иначе ще оцапа гащите.

като гледам коментарите разбирам защо го има тоя феномен да печелим битките на полето, но да губим войните в заседателната зала. НямаТЕ елементарни умения в дипломацията. Днес е петък и Ердоган ще бие чело в земята цял ден, ама утре колчем си изпие кафето ще отвори границите и тамън за изборният ден ще имаме съвсем нова ситуация с бежанците. Па вие му пляскайте на Радев. Последният трябваше да вземе пример точно от Плевнелиев. Щото и той скочи на "велика" и "нестабилна" империя, но в момент, в който те не могат да ни отвърнат ефективно на шамарите.

Голяма си МИШКА!

Браво Господин Президент!!! Най-после мъжко изказване и мъжко поведение!

Евала. Да започва олигарсите.

Кратко,ясно и правилно!!!Адмирации за президента.

Затова забрави да спомене, че става дума за Турция.

Напълно адекватна,държавническа позиция.Има надежда за бъдещето на България.Браво на Президента!

Най-после един мъжки президент. Ако беше предишната шушумига щеше да се гъне и да говори за европейски ценности, демокрация, ангажиментите на нато и др. клишета и нямаше да смее да вземе никакво отношение. Евала Президент Радев!

Направо не мога да повярвам това думи на Български Президент ли са. От 28 години насам слушаме само раболепни недомлъвки, а за последния - нямам думи. Езикът му вече по земята се влачеше да им лиже з...ниците. Браво на Радев. Повдигна ми самочувствието на Българин. Дано и след изборите се държи така достойно!

Браво г-н Президент.Повдигнахте ни малко самочувствието.Но , кой от крадливите да изберем на 26.03.Кой ,можете ли да ни кажете?

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Сте видите вие един хубав ... в з... ! Пачата да си гледа разпадащата се държава! Как ли не се опитва да отвлече вниманието на вън ! Ще е първия държавник в Дахландия през последните 100 години, при когото се откъсва голяма територия от държавата ! Честито на кюрдите !

Не си спомням някой от предшествениците на Радев да е посмял да се изрепчи на Турция. Дори и с недомлъвки. Спомням си как още Желев клекна на турския и британския посланици и позволи регистрацията на ДПС. А следващите единствено пълзяха пред турците. Дано Радев да продължи в този дух.

Ми той Желю Жабата си беше чистокръвен турчин, освен марионетно чучело де.

Най-после имаме истински президент и политик. Всъщност след сопола Плевню дружката на тиквата не е толкова трудно.

Когато ми е зле не приемам нито предавам ...

Шило

Браво! Де е Плевньо?

България има президент с гръбнак. Крайно време е да станем президентска република каквито са вадещите държави. партиите да се дръвчат някъде в ъгъла.

Майната и на Турция и Ердоган.Второ бих бил по-горд ,ако Моята Родина България имаше по-голяма армия!Аз съм Мехмед ,които никога не е посещавал Турция ,а и за кво?

göt

Ден на Тракия е 26 март, приет за един от дните в българския културно-исторически календар. На този ден се чества подвига на българските войни, паднали край Одрин и из тракийските полета, както и почитта и паметта към хилядите българи - тракийски бежанци, намерили подслон в пределите на България и запазили родовата си памет. Чества се като годишнина от денят в който е превзета Одринската крепост на 26 март 1913 г. от Българската армия през Балканската война (1912-1913). Пленени са 14 турски генерали, 2000 офицери, 50 000 войници, 413 оръдия, 46 тежки картечници, 90 000 снаряда, 12 000 000 патрона и друго имущество. Българите губят в атаката 1316 убити и 6329 ранени. Победата донася свободата на тракийските българи. Атаката започва на 24 март 1913 г. За две денонощия българската армия разкъсва огражденията, пробива фронтовата линия при Айвазбаба, Айджиоглу и други фортове и превзема считаната до тогава непревземаемата военна крепост. Крепостта е превзета от Втора българска армия под командването на генерал-лейтенант Никола Иванов. По случай превземането на Одрин, в поздравителната заповед от 26 март 1913 г. до войските на източния сектор, генерал Георги Вазов заявява: Офицери, подофицери и войници ... вие покрихте България със слава, а нашата армия с лавров венец. Светът има да се чуди на вас, доблестните синове на България, че можахте за 30 часа да превземете една от най-силните крепости. Гордея се, че съм ваш началник. Гордея се, че съм българин. Командващият Втора българска армия генерал Никола Иванов пише в спомените си: Така се извърши превземането с открита атака Одринската крепост, че учуди военните среди, издигна името на България и прослави българското войнство по всички части на света. От 20-те години на ХХ-ти век тракийските дружества, армията, църквата и българската културна общественост честват Деня на победата край Одрин. От 2006 година този ден е признат официално и от българското правителство за Ден на Тракия.

БЪЛГАРИ, НА 26 ИЗЛЕЗТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ПОКАЖЕТЕ НА ИСТАБУЛСКИЯ ЕВНУХ КАКВО ЗНАЧИ "ГЯУР БАЙРЯМ ":))

26 МАРТ Е ЗНАКОВА ДАТА ! ДА МУ ГО ПОКАЖЕМ НА СКОПЦА ОТ СУЛТАН САРАЙ :))) В Българския културно-исторически календар за Ден на Тракия е приет 26 март, но тази година датата съвпада с деня на изборите за Народно събрание затова отбелязването е по-рано. На този ден се чества подвигът на българските воини и се почита паметта на хилядите загинали тракийски бежанци.

А СЕГА НЕЩО СЕРИОЗНО ДО ХОРАТА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО : ... ЯСНО Е ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДА НА ТУРЦИЯ И КЮРДИСТАН .... И ЕДИН ОТ ХОДОВЕТЕ НА ИСТАНБУЛСКИЯ ЕВНУХ Е ДА КОМПЕНСИРА ЗАГУБАТА НА ТЕРИТОРИИ С ПОДПАЛВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ И ОТКЪСВАНЕ ЧАСТ ОТ СИРИЯ .... В СИРИЯ РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯТ .... ОБАЧЕ НА БАЛКАНИТЕ ....??? ТОВА Е ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКАТА ЗАПЛАХА ...

Слушай Ахмед,ако ти се оплачеш че в България Турците са подтискани ,грях ти на душата,но всяко нещо си има мярка и Местан заедно с посланика ,МИНАХА МЯРКАТА НА ПРИЛИЧИЕ ,все едно на вашите избори ,Радев да субсидира КЮРДСКАТА ПАРТИЯ,няма да ви приятно ,нали?

Момчета и Момичета,Млади и Стари,Демократи и Антидемократи,Реститути и Анти,Леви и Десни и разните му там хамелионски структури,които се роите по-бързо и от пчелите, в момента НИЕ ИМАМЕ НАЙ-ИСТИНСКИЯ и БЛИЗЪК досъдбите си президент,кжйто се различава значително от онзи предишен и пълен с провали псевдопрезидент.

РУМЕНЕ , НАПРАВО СЕ РЕЖЕ ЧАЛМАТА НА ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК И СЕ ПИШЕ ЕДНО КЪРВАВО ПИСМО ДО ИСТАНБУЛСКИЯ ДОМУЗ :))

Момчета и Момичета,Млади и Стари,Демократи и Антидемократи,Реститути и Анти,Леви и Десни и разните му там хамелионски структури,които се роите по-бързо и от пчелите, в момента НИЕ ИМАМЕ НАЙ-ИСТИНСКИЯ и БЛИЗЪК досъдбите си президент,кжйто се различава значително от онзи предишен и пълен с провали псевдопрезидент.

Прости хора не могат да се оправиат от една шепа паразити. Много е лесно

"Защо бягате? - Бягаме от врага! - Не се бяга от врага! - Но той е въоръжен, ние нямаме патрони! - Залегнете и насочете пушки към него! Разговор на Мустафа Кемал с турски войници при Гелиболу. Така той спрял настъплението на англичаните. Учете се, уважаеми българи! От врага не се бяга, пред врага не се огъвайте!

Кой сте вие учителю наш? Ти ли ще учиш българите какво се прави пред врага? Ти ли ще ни даваш уроци? Седни ни си на мястото, отвори Историята на Балканите и ...чети! НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Щом си толкова кадърен и разбиираем защо не се кандидатираш-шансовете ти са огромни.............

Радев не е компетентен.. НАгли престъпници след 1989 година ползват пси активни нарко спец добавки тровещи милиони чрез хляб ,кисело мляко,сол,питейна вода/хлор токсични / и обсебват милиони чрез нарочно подавани пси активни клипове по телевизиии радио. Цел подставяне на власт на престъпници от нарочно създадени вече доказано престъпни групировки маскирани като партии.

ПЛЯС, ПЛЯС по стила ти ... lol

големецът си е големец и макар да усеща,че няма други след себе си ,той си се подкрепя-е па аз съм си аз1

педалите, които манипулирате медиите, чрез многоники "спорещи" нямате добро име! вие сте медия на лъжите и манипулациите. колкото и да триете!

А ти как я виждаш тази така наречена демокрация?

Чета ви...чета и пак чета...и отново ви чета,но нищо конструктивно,което да служи на БЪЛГАРСИЯ НАРОД И НЕГОВОТО БЪДЕЩЕ не МОГА ДА ПРОЧЕТА.Кога ще се запознаете с истинската НИ история и да се съобразявате снейните поучителни събития.Не се подвеждайте по драскачите!МИСЛЕТЕ С ЦЕЛИЯ СИ МОЗЪК/съобразно възможностите Ви/.

чудесен ден за българската демокрация