Последните 7 дипломатически препирни на Турция

Дипломатически разногласия създават заетост на турското министерство на външните работи през последните седмици.

Обратно в новината

Коментари - Последните 7 дипломатически препирни на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има едно предсказание, че турция ще изчезне като даржава.

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

това е политика на века,направи Турция отново световна сила и вие си плюйте колкото искате и вярвайте на пропагандата

Пълна световна изолация на Турция заради този психопат. При него няма капка толерантност. Останал е първичен, както по времето когато беше шофьор в градския транспорт. Пази боже сляпо да прогледне!!!

турчина със целия свят ли смята да се скара?

Daaaaaa

последната дума е на тръмп

NA 26 MART V BILGARİYA,NA 16 APRİL V TURSİYA ŞTE VİDİTE,AMA VİE Sİ SLAGAYTE MİNUSİTE BEZ DA MİSLİTE.

сплотявате се, както и немците се сплотиха при Хитлер... жестоки диваци - това са хората зад Ердоган. Още едно доказателство, че няма много общо между българските турци и тези от Анадола.

Да прав си... Ще видим еднолична диктатура и доминация на религиозен фанатизъм.... Ако това стане .. браво на Турция на 21 век....То си е за гордост...

Какво ще видим безумецо!?

BIDETE SİGURNİ,ÇE TOVA KOETO MİSLYAT NA ZAPAD SAMO E V NAŞA POLZA PONEJE NİE SE SPLOTYAVAME.

Сплотяваш се с диктатор който ще унищожи всичко постигнато от Ататюрк насам.

И КАК точно се сплотявате????? Като набутахте ВСИЧКИ инакомислещи и светски настроени турци в затвора, затворихте редакции на опозиционни вестници , за да не ви казват истината в прав текст и избивате ЗАКОННО един етнос на територията си, ТАКА ли се сплотявате??????

Ердоган защо се е заял с половината свят?!

Защото е нагъл фес. Защото от десетилетия на турция е позволено да прави каквото си иска. Защото си ляга с путин, но не напуска нато. Най вече обаче, защото европа се управлява от идиоти.

Май ще трябва да бъдат изхвърлени от НАТО в най-скоро време. До скоро бившите съюзници на Турция се надяваха просто да елиминират лудия фес за да не се стига до това, ама не се получи. Вън от НАТО и с ембарго Турция ще рухне бързо.

Ритник от нато + ембарго ще ги върне само за 1-2г към пещерният живот , където впрочем им е мястото.

И твърде вероятно е ЕрДоган да е първия изтърпял "смъртно наказание в Турция", а такова наказание прилагат и нашити приятели отвъд океана.

Говориш глупости.Не може суверенни държави като Германия,Холандия,Дания,Австрия,Норвегия да не реагират на турската наглост и на безумията на един самозабравил се диктатор на които дните му са преброени.Накрая и с Русия се счепка.Ами за отношенията със България,Гърция,Иран,Египет,Сирия,Ирак, какво да кажем.Та то феса се изпокара със целия свят.

за орките е ясно, че е само въпрос на време да ги пусне да полазят европа. всичко друго е пр за пред подчовешки- просташкия му електорат

Западът с глупавите си забрани консулидаризира турските общности там, които ще гласуват на 100% за президентска република и смъртно наказание в Турция