13 трафиканти арестувани при операция ”Босфор”

13 души са били арестувани в Босна и Херцеговина и Хърватия в рамките на международна полицейска операция "Босфор" срещу трафика на нелегални мигранти.

Обратно в новината

Коментари - 13 трафиканти арестувани при операция ”Босфор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сътрудничеството е в контраст с приказките, тогава е редно приказките да спрат.

Разговор между американски пилоти в Сирия: - Как си брат, къде се губиш? - Връщам се от полет. Току що унищожих щаба на ИДИЛ. - Кой? Главният? - Еее, не, за главният ще трябва да летя до Москва...

Голям виц ... къде точно трябваше да се смеем? link globalresearch. ca/ america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/ 5402881 link theguardian. com/ commentisfree/ 2015/ jun/ 03/ us-isis-syria-iraq Трябва ли ти помощ с превода?

Това е Контрабанда на Хора. Заедно с трафикантите( шофьорите) трябва да осъдят и арабите... И да избият арабите, както се унищожават НЕЛЕГАЛНО и незаконно внесени стоки... Всеки умрял арабин е от полза за България и Европа.

А от къде имат нещастните мигранти толкова пари?

Всеки мигрант тръгва за Европа, с 10 000 евро в джоба си, включително пеленачетата. Пари услужливо предоставени им от турски фирми по границата със Сирия. Пари дадени "срещу бъдещи услуги". Въпроса е чии бяха цистерните които руската авиация бомби с месеци в Сирия? Парите от този нефт, са парите дрънкащи в джобчетата на скакалците.

Аааа не, не, грешка си. Значи, мангустите всъщност като тръгвали, минути преди да им избомбят курника, таквоз, къщата, я продали! За 10 бона долара! Може и повече, ако да речем има покрив, вървят по 30-40 бона долара, ако е с повече от една стая, направо 80 бона, тристаен върви по 250 хилки Ти просто не знаеш как вървят имотите там. Та продаваш си имота, вземаш яки хилки, купуваш си айфон последен модел да речем и тръгваш на екскурзия. Оставяш жената да стреля от коневръза и отиваш на туризъм. Е, ма сега 70% не били от Сирия, подробности ... Важното е да има движение ... Изобщо такива ми ти работи ... Това, че човек ако има там 10 бона или повече, може да живее като цар в много от околните страни, са пълни подробности ...

Вече и децата от Детската Градина ЗНЯТ , че чичковците от Саудитска Арабия и Турция са толкова добри, че дават парички на всеки тръгнал към ЛОШАТА ЕВРОПА.... На това му се казва купуване на "Наемници" прикрити под формата на "Бежанци" за великата кауза на исляма. А ЕВРОПА докога няма да го вижда и ще си мълчи като жертвено агънце... Така е гогато ЕС има начело политици без визия в бъдещето.

естествено, че има политици с визия за бъдещето....за собственото си бъдеще на яхтата в карибите

Тая схема ми е убягнала от полезрението