Асен Генов осъди държавата в Страсбург като кришнар

Известният активист от протестите през 2013-2014 г. Асен Генов спечели дело срещу България в Страсбург заради ограничаване на религиозната му свобода.

Обратно в новината

Коментари - Асен Генов осъди държавата в Страсбург като кришнар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли срам гадта соросоидна! Г-н Пеевски можеше вече да ни е премиер, ако не се бяха пръкнали тия противни геновевчета.

За да спечели дело пред съда в Страсбург явно никой не е уведомил българската кришна общност, освен това съдът в Страсбург трябва да следи да не се допускат религиозни войни и да не създава предпоставките за тях. Вече е ясно, че Генов не е много у свет, но след тази му проява може да нямаме никакви съмнение как всичките тези се оказаха неадекватни и провокатори. Освен, че са негодни за антикомунизъм, са нееднородни с голямата част от народа. И без това кришна са около 20 души с раздавачите на сладки и циганите, които подскачат около тях за радост, та Генов ще прави следваща кришна общност. Луда работа!

ако знаеш колко хора те търсят да те трепят,цедна ти е фантазията,,,,не ти завиждам продажна соросоядке... само Бог може да ти помогне. Моли се на Бога.

това, че нещо е законно не значи че е морално морала е над закона, пише го в конституцията

Шило

Да ходи да пасе говеда!

Отсега нататък ще плащаме на всички, на цигани, кришнари, педали, травестити, русофоби, соросоиди, обикновени дебили и откровени идиоти и предатели. Защото такава е волята на новите Демократи отвъд океана, а срещу ръжен не се рита. След 30 години ни чака нов ред, затова учете Турски. Ии гюнлер, аркадашлар!

асан гейнов пак прибра малко паре за да може да осигури цензурата на педалите по медиите... :-)))

АЛОООООО, У П Р А В Л Я В А Щ И Т Е, АКО МУ ИЗПЛАТИТЕ НА ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК 2000 Евро, ЩЕ ВИ П О Б Ъ Р К А М!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В МОМЕНТА ОРГАНИЗИРАМ ГРУПА ЗА Д Е Й С Т В И Е!!!!!! ИМАЙТЕ ПРЕДВИД. ЧЕ НЕ СЕ ШЕГУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този явно подскача навсякъде. Да не пропуснем, че и той е получил пари от соросоидни НПО-та. И на гей-парада явно е ходил с онази виолетова перука. Виж ако имаше нормално държавно управление, сега щеше да е в затвора за извършените от него престъпления. Избираш си например СУ и това е достатъчно. И не когато го хванаха да боядисва паметник, съдята да го оправдава, че изразявал мнение. Ако някой така си бе изразил мнение върху например колата на съдята, едва ли щеше да отсъди същото!

А ,бе пуснете ми го този Генов да му изплатя каквото му се полага право в продажната тиква ... обещавам ...само с една транзакция ... десен прав ... в кратуната ...

направо си е тъпанар

от религията направиха бизнес. Кришна е секта.

сещам се за делото на княз борис и хан крум, защото тогава е имало ред

Крум -да. Ама Борис започва гражданска война, убива престолонаследника и по-голямата част от аристокрацията. Не бих казал че е реда е бил сред първите му грижи :) Учи историята си.

нещо си се взел на сериозно учи ти и напиши свой коментар не е нужно да репликираш тука не е историческа сесия

По Тошово ба тоя як бой му се пишеше в районното.

пращаха ги в белене и скравена

това е като православен да приеме исляма просто така от куртоазия, може да е законно, но е безнравствено отстъпление от ценностите на българския род

"купуването и продаването на гласове е забранено" хора четете между редовете

"купуването и продаването на овце не е забранено"

себе си ли визираш

Кришнарят Генов от Мало Бучино.

о неразумни юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин, казал отец паисий, но дали е прочетено и разбрано

традицията, етиката и морала са над всичко либералната демокрация позволява слободия, която за мен е неприемлива традицията на българите е православна родоотстъпничеството е недопустимо

Говорят за вреди от манипулация и фалшиви новини но в същото време няма проблем, ако изпереш мозъчетата на х-бройки добитък за да си ги грабиш, експлоатираш и колиш кога ти е кеф.. - основна дейност на всяка секта и политическа партия, само "религията" и гурутата са различни. Свинарник отвсякъде..

Тоя щял да вземе 2000 евро народна пара? А партийните елити дето взимат по милиони субсидия от простолюдието?

на турски циганин мяза

Какво му се сърдите на човека, държавата прави глупости, създава недообмислени закони, а вие му се сърдите, че е я осъдил. Ами изберете си читави депутати, не тези дето ви лужат.

Просташкото отношение, към друговерците, доказва само, че просташкото управление е избрано от простаци, не просто роби.

Абе не знам, какъв е тоя тип, ама като гледам, как се СДУХВАТЕ при споменаването на името му, явно ГОЛЯМ ЧЕП има!

Ето това е Интернет - дава и на кретените възможност за изява.

Аз ползвам Интернет от повече от 20 години. След 2000 година обаче много кретенки се появиха!

Тоя сдухан индивид придаде нов и по-дълбок смисъл на понятието абсолютен отпадък :)))) Да си харчи парите само за лечебни заведения и траурни обреди .

е предател, религиозен, културен, етнически, държавен!

е тоя

индия този откачалник. Няма място за такива в БГ!

Парите от Сорос не му ли стигат? Че иска и пари от България, която явно за него е някаква чужда страна?

Един безработен неудачник с какво друго да се издържа, освен със съдебни дела, стипендии и грантове?

То пък ти Гащю си много кадърен и се издържаш от четене на лекции в Сорбоната.

Номерът е да си направиш някаква групичка и да почнеш да рекетираш държавата и изобщо другите хора, като мнозинство от неразбиращи дебили, като провокираш и се изкарваш с ограничени права или лишен от някакво право и прочие. Това си е бизнес и измъкваш общесвени пари. Ако ли пък някой нещо реши да прави, строи и пр. ставаш еколог и много загрижен започваш да твърдиш, че това е вредно за природата, птиците и пр. Пак чакаш някой да плати... Грозни са тия неща, но станаха обичайни за практикуване от млади хора завършили хуманитарно образование без конкретно приложение и чудещи се с какво да се заемат.

имам за вас една новина. Това е открито в древния рим, при нерон. Нерон е плащал с пари на доносника за секи сигнал, че некой не му се подчинява или ше го убива. Та, имало е профи доносници. Седът, сучат, пишат доноси по полусъбития. /например: нерон се е обявил за бог. секо непреклонение и неформален разговор пред статуята му е считал за богохулсто, последвано от конфискациа и съмрт за хулителъ/. Та, НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. И НЕМА ДА Е ЧУДНО ДОКЪДЕ ШЕ ДОВЕДЕ ДЪРЖАВАТА ТОВА НОВО ТЪРСЕНЕ НА ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА НАРУШЕНИ ПРАВА.

Защо не научиш право писа, а вероятно и правоговора? Не ми се вярва такъв неграмотен простак да е чел каквото и да е за Нерон и за древния Рим. Тъпаците много обичат да дават акъл!

Този е образец за български боклук !

тоя съд стана пълна порнография. всеки се гъбарка с него. трябва вече да го закрият.

Кришна е един от най-великите Духовни Аватари за всички времена. Същината на изживяването Кришна е изключителна Чистота и Любов, отвъд думи, организации, политики, а камо ли съдебни разправии. Срам и позор за високомерния соросоиден лигльо, тръгнал да се прави на какъвто не е и никога не може да бъде. Всъщност Кришна Съзнанието е във всеки, но дебелашкото его на псевдо артисти и гъзари не им позволява да се докоснат до автентичното Кришна изживяване. Успех с белите рояли и грантовете на псевдо духовниците.

Тоя дето получава официално пари от Сорос, а после си слагаше тениска с лика на Сорос, уж за да осмеел тези твърдения ?

Щом има идиоти, които носят фанелки с лика на Путки, защо да няма и такива носещи фанелки със лика на Сорос! Всъщност Сорос е много по-полезен от Путкин.

И с какво е по-полезен? С това, че и ти цицаш пари от там?

Нещо не разбрах този какво иска и от какво се оплаква. Вече има нещо регистрирано, а той иска да регистрира негово копие или, че вече регистрираното не може да си открие банкова сметка? Щото Общество за Кришна съзнание в София има от десетилетия.

иска ПАРИ! ПО ДВЕ ЛИНИИ: Неговите кукловоди му плащат заплата да бъзика и отслабва БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЧЕ НЕЩО НЕ ИМ ХАРЕСВАТ. И ОЩЕ - ИСКА ОТ НАШТЕ ДАНЪЦИ ПЛЮС УНИЖЕНИЕ, ПЛЮС ГОРДОС! Луканов може, а аз не. Съдъ в страсбур е затова....

Неграмотнико!!! В пет думи осем грешки си допуснал!