Ново изследване допуска 6+1 партии в НС, и АБВ-Д-21 са вътре

6+1 формации могат да влязат в НС, ако динамичната ситуация и вотът на твърде високия процент колебаещи се (около 28%) не променят картината в изборния ден.

Обратно в новината

Коментари - Ново изследване допуска 6+1 партии в НС, и АБВ-Д-21 са вътре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато застанете с химикала пред листата:Спомнете : Кой и как обра КТБ Лукановата зима и кой го уби Фалитите на банките през 1993-96г. Провала на Жан Виденов Мистер 10% процента Иван Костовата Приватизация 800-те дни на Мадритския и неговите имоти Коя партия влезе в съюз с ДПС и НДСВ Разстрелите на бул.България Кой уволни Корнелия Нинова за престъпление към Правосъдието и т.н. Отговора за мен е ясен и за това аз ще гласувам за ГЕРБ,защото ГЕРБ няма вина за изброеното по-горе.Ха познайте кой и коя партия стои зад всичкото това.

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Че то има ли някой, дето да не е бивш или настоящ комуникт? Или да е техен потомък? Няма, тогава как да стане?

Заради такива, като теб, с примитивно мислене, да не кажа,че и не мислят, сме в това отчаяно положение.

отново Да България я няма хахахаха колко очевадно и брутално се опитвате да ги заглушите а за тях най масово ще се гласува всичките ми познати за тях ще гласуват..... във страшен краварник живеем... яко манипулации и измами ще има на тия избори... "It's not the people who vote that count. It's the people who count the votes." (Joseph Stalin)

за поредната "прогноза".

В момента гледам по Нова как БОКО си вживява в градостроител на София.Пази боже, пожарникар в ролята на градостроител.

НА ВСЕКИ ,ЧЕ БОКО И КОМПАНИЯ СА КАЛИНКИ КОЙТО ЖИВЕЯТ ЗА СМЕТКА НА ЗАЕМИ И КОМИСИОННИ.ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗВИВАТ ИКОНОМИКА ЗАЩОТО СА ОТ ЛОШ ГЕН. МАТРИАЛ - РЕКИТЬОРО - МУТРЕНСКИ.

На кое проучване,да вярваме? На DIR а при участие на повече от 5 хиляди души компютърно грамотни граждани.При което първо място е на "Движение Възраждане"При про веденото уж проучване на "Алфа Мангизо Сърч" при което"Движение Възраждане" е извън класацията??? КАКВО МИСЛИТЕ ???

Щото не им изнася на никой от статуквото да се говори за "Движение "Възръждане""! Пари им вече!

В неделя гласуваме за Европа или за Русия...

Колко са тези, които още живеят в КраварскаТиквоноя!

Много повече от посранските путеноиди.

Позна и ти си Тиквеник

Подарявам, с цялата си щедра душа, семките на зелената Тиква на всички любители на мизерията, на всички тиквеници, на всички влюбени в краварското робство! Честито нискочели нищожества! Бъдещето ви е в западналата част от света!

Има две партии със смислени програми и послания, но те няма да минат бариерата. Върви после кажи, че някой друг му е виновен на българина!

Спомвяте ли си когато обявиха списъка на партиите. Тогава ви писах, че номер 23 ще спечели. Няколко дена по- късно казаха, че две партии са се отказали. Написах, че номер 21 ще спечели. Слагахте минуси, но днес погледнете заглавието.

Помнете че бсп беше против забраната за пушене. За да подкрепя булгар табак не пеевски и да трови децата ви

Интересно представяне на изследването. На диаграмата се вижда, че първите водят с 0.5%, но това не се казва в статията под нея, а се подчертава, че друго изследване дава на вторите 2.5% повече!? Какво иска да каже тази статия - че хем показва едно изследване, хем ако може то да не се види, а пък хайде да видим друго по-изгодно!? Май ще стане като на президентските избори!

На Магарешки му надувате балона, ама накрая ще видите/ че е било въздух под налягане цялата истерия покрай него. До преди 10 години, вкарвахме политици и ги оставяхме да станат мафиоти и да почнат да ни крадът. От както гроб и Бухалко Маризов дойде на власт, въведе модата направо да си почват, като мафиоти и да не губят време...

Комунистите и турците вземат това което е тяхно от 15г. Останалите се цепят къде умишлено, къде не. РБ продължава да прави грешки с това че допуска Кунева да е в него и дори да твърди че са дясно ориентирани. Кунева и дясно звучи смешно. Интересни са и други две партии състоящи се от по един човек. Да България е там където е нормално да бъде. А Марешки е поредния феномен след Царя и Бареков който обира гласовете на недоволните. Гласуването за този човек показва колко ниско е паднал българина. От мизерия е готов да се продаде за фалшиви бензин и лекарства.

Не съм бедна, не страдам, не купувам лекарства, защото съм здрава, нито бензин, защото не карам кола. Не се ч увствам "паднала ниско". Търся разумните, образовани, почтени хора, за които да гласувам.

Ако след закона за концесиите и постановление 208 българите пак гласуват за ГЕРБ, няма да е смешно! Безумие е да дадеш властта на същите хора, които избягаха от нея. Заради тяхната безотговорност вместо за полезни дейности, милиони отиват за предсрочни избори. Гласувайте разумно!

Това ли е новата опорна точка?

Опорните точки вече се чуват откъм герберите. За разлика от друг път, сега бързо се преориентираха и всички повтарят едно и също.

Костов показа жълт картон на Нинова. После и Станишев. Време е да и покажем червен картон.

Без да съм фен на БСП стигам до извода, че в момента тя е най-подходяща. Смела е, минала през какво ли не, едва ли ще избяга от отговорност, както правят други.

Има опит в източването на фирми. Ами ще се справи и с източването на България.

Не позволявайте на червените отново да дойдат на власт. Спомнете си 1996 - Жан Виденов - БСП, 2014 - Орешарски - БСП и ДПС. Какво се случи с банките къде отидоха - 1700 милиарда лева -1996 и 4 милиарда лева 2014? Събрали са се и днес доста пари - идват пак да ги източат - червените лами. Гласувайте за по-малкото зло - а, то е ГЕРБ. Червената ламя . БСП се готви да излапа нови банки. Нинова говори за създаване на социалистически строй. Банките, топлофикациите, здравеопазването, ще бъдат безплатни. Няма безплатен обяд. Само сиренето в капана за мишки е безплатно.

ГЕРБ бил "по-малкото" зло! Ако президентът не беше спрял закона им за концесиите, всички досегашни събития биха били детска игра в сравнение с онова, което ни очаква. Спечелят ли герберите, ще си сложа у дома снимка на президента Радев и ще му се моля като пред икона да спира безумията им.

Ако Нинова спечели очаквай хиперинфлация и фалирали банки.

Колко ви плати аагент Гоце да ги изкарате близо 5%.

Т.е. ще видим кой мафиотски клан ще надделее. Тези двете партии изобщо не трябва да са в листите след провалите от последните 20 години.

По добре ДОСТ, отколкото БСП!

Дали е възможно да напишете още по голяма глупост!

цецка води убедително при всичките варианти!!!!

Ще стане като на президентските!

АБВ-та ЮЯЩ-та въобще не ги бройте те са на бунището на историята и както е модерно да се казва днес - те са политически "труп". Настава време разделно!

тука има тука нема! след 2 часа очакваме новите предсказания! и внимавайте като гледате на кълбо и следете комбинациите на картите, че току виж се оказало, че на някой трябва да му се гледа и на боб!

Как от 100 агенции знайни и незнайни нито един познат не са го питали за кой ще гласува. На Позитано 20 и Врабча 23 ли ги правите тези изследвания

Интересно защо Бойко Борисов отказа дебат с Корнелия Нинова... Без изборни измами, ГЕРБ нямат шанс за първото място! https://www.youtube.com/watch?v=9U86aDM3k-g&feature=share

Я! Читав линк! И що ли?

За няколко хилядарки ще ви вкарам още две партии в прогнозите...

БСП имат 650х. гласа при 3700х. гл или 17,58%,ако вземем гл. на 1 тур на президентски избори мах.24,32% ИМП са комуноиди и обслужват бкп.дс.бсп и вместо с над 1000 кореспондента те имат 805 и, ако ги намалянт на 605 картината ще е бсп.дс ще имат 138 депутата Мечта! на комуноидите.провокатори с цел?

Абе баце,тези брътвежи на какъв език са сътворени от теб,или си в делириум и се опияняваш от НЕГОВОТО величие (да се свети името МУ)? Споко бе, гербероидите ще духате супата...

Може би за първи път имаме избор между две диаметрално противоположни бази като БСП и ГЕРБ и те да са толкова близко един до друг. Останалите партии нямат значение, защото който е първи ще направи необходимата коалиция за да има правителство. Явно наистина обществото ни е много разделено и сега ще се избира накъде искаме да вървим, изток или запад. Каквите и да са резултатите си пожелавам висока избирателна активност от типа на холандската.

Вие сериозно ли? Кое им е противоположното? Тъй наречената лява партия е най-дясната в България. И двете крадат яко. ГЕРБ около 50% от обществените средства. БСП не се задоволява с "трохички". Те приемат всеки обществен лев като лична обида, ако не могат да се докопат до него. След това посягат на банковите авоари. Които изобщо не са обществени...

Веско ако влезе на трето място мощно ще им обърка сметките и на патреоти, и на комунета.

Ще обърка ГЕРБЕРИТЕ. Тяхнио е тротото място. Па дето казваш, може и четвърти да са

Може би така го мислиш, но е далеч от реалността.

"...Потресаващо е как Брюксел, когото редовно и двете партии БСП и ГЕРБ в пропагандата си успяват да изкарат "лош" като им изнася - особено червените, успя да въздейства на руснаците в наша полза.. Черно на бяло ЕК казва това, което е публична тайна - че с Русия има договори, които хем ни правят зависими от руския газ, хем не ни дават да достигнем до алтернатива. КОЙ ги сключи тези договори?.. След разследването на Брюксел за монопол, "Газпром" обеща да няма пречки пред диверсификацията на източниците ни - за да има по-справедливи цени.. Идва ред да гласуваме за нов парламент. Ще дойде ред да проверим колко са блейките, гласуващи за "системните" тотални лъжци..."

Народ който избира за управляващи тимаджийските партии ГЕРБ, Воля и РБ става съучастник на престъпниците !

Смешковци. На всички, които не си затварят очите, е ясно че Герб ще бие БСП, ДПС няма да влезе а ще бъде ДОСТ. Фалшивите ДаБ и Република БК въобще нямат шанс.

Само дето няма съдия, който да "свири", и да позволи на БОКо-КРАТУНьо да пребива 2000000 дузпи...!!! :::))) Дааа...!!! УМРЕЛ е герб...!!!

ГЕРБ не може никога да победи вече БСП.Ясно защо ! ДОСТ никога няма да изпревари ДПС.

На 26.03.2017 година да не стане като на президентските избори...!!! От ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" да спрат раздаването на пари в маалите поради невъзможност да променят резултата, и да хвърлят бялата кърпа?... :::))) А?... :::)))

Ако това са избори нямаше да бъдем на таквоз дередже след всеки пореден цирк. Когато не носиш никаква лична отговорност за лъжите си преди ибори няма как да се иска и да работиш това което си обещавал..Не гласувам поради тази причина а тези дето ми казват за квадратчето ''не'' искам да им обясня че никаква роля не играе при преразпределяне на % и съответно на субсидии

Кои мекерета са вън от НС и вън от класациите кои ха сетете се сами !Язък за барута /парите/ хвърлени за тях, язък !

Ама, къде се "потопиха "Да(й) България"....Започнаха с много газ, а сега на "заден" ли са ?

Тя гербераската циганка умре, и сега "ститутите" се опитват да я заместват...!!! :::))) Но Ретроградните Меркурий и Венера 'баха ЦъцкаИмМайчина...!!! :::))) Дааа...!!!

И кой нормален човек ще гласува за тея?

Изследването е проведено в периода 16-20 март сред 805 души по самостоятелна изследователска програма. Ей тия работи са ми много смешни

Тази година ми прави впечатление че всички цоциолози завяват че ''със собствени средства'' са си правили ''анкетите'' та се чудя те от къде вземат високи заплати??от къде си плащат разходите???като толкова време все на ''собствена сметка'' действат..И тия са решили че сме балъци и им вярваме както на политиканите с мераци само за власт и мангизи

Браво на "изследването"! Толеранса е от 7%, като "грешката" за 6% партия е +100% - от 6 скача на 12! Това е като "прогнозата": утре или ще вали или няма да вали. 100% ще е вярна. ;)

Смех Смех

некои агенции продават тефлонови тигани...

Аман бе, всеки ден все едно и също, тоя щял да влезе, оня нямало до влезе и КАКВО ОТ ТОВА??? шитнята и простотията си е все една и съща, така ще е и след 26ти, Ма.ната Ви на всички!!!