НСО ще иска помощ от барети за охрана на ВИП лица

Националната служба за охрана (НСО) ще може да иска съдействие от МВР при осигуряване на охраната на ВИП лица, обекти и мероприятия.

Обратно в новината

Коментари - НСО ще иска помощ от барети за охрана на ВИП лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР е пълно с бездарници , паразити и крадци. Част от тая пасмина отиде да паразитира в НСО и резултатите са на лице. Оправиха милицията и сега е ред на НСО. Срам нямат тия гадове. За справки : ДЯДО МРАЗ !!!!!

Да, и автомобили от горските, тия явно са минали обучение по делегиране на отговорностите и аутсорсване на задълженията. Поне да извикат шофьорите от градския транспорт.

Пропуснах да информирам работодателите на тази служба,че в Бавария-най добрата полицейска служба в Европа охранителите на няколко правителственилица са в състава на Криминална полиция.Когато нямат ангажименти с лицата бачкат наедно с криминалните.

Пропуснали са,че полицията и баретите са длъжни да им чистят задниците,като се наакат!

а кои са вип лица ще каже ли някой? а как викаха на онези държави в които армиите имат право да арестуват и обискират?

в затвора ше са на сигорно и без разходи

Охх добре че не карат БТР-и или самолети щото голяма суматоха щяха да правят и на земята и във въздуха. Сега само да им светне някои от Бояна с лазарче и са се насмели без бой, а ако към лазарчето има и нещо за основно, леко бронебоино, край с тях и начало на цирк Дю-НСО.

Кичо

По голяма глупост не бях чул СОТБ са създадени и обучавани да елиминират терористи а не да задържат или да са пазванти на "вип" задници...

Това НСО-то са брутални олигого.... които освен да объркат движението и да папкат заплати друго немогат. Само един снаипер от витоша наякои да заложи с дистанционно насочване като в филма с Чакал и може супер игра да си претне с тези никому ненужни харантутници на другите по големи такива. Бам, бам и голяма веселба ще стане.

НСО да се закрие веднага! Да бъдат охранявани до пет човека в държавата и за целта се разкрива отдел към МВР. Тая думбазка служба лапа пари колкото бюджета на няколко областни общини за да обслужва едни дебил, който го е страх да ходи по земята, защото преди 15 години го били заплашили. Че нас ни заплашват всеки ден цигани, улични джигити и всякакви дрогетнти, нас кой ещ ни защити?!

И аз съм ВИП лице

Кичо

Не си всичкото ВИП са задници...

А обикновените данъкоплатци, които ви хрантутят ? Нас не ни е страх, както казва Тереза Мей.

Преди няколко години, първи мандат на ББ, бул. България, задръстването почваше от НДК. Появяват се бездарниците от НСО и започват да изблъскват колите да се качват на тротоара, пуснали са само светлинен сигнал. Малко отклонение за разясняване на ЗДВП - "специален режим на движение" е при пуснат светлинен и звуков сигнал, имат право да не се съобразяват със Закона, НО БЕЗ да създават опастност за останалите участници в движението! Разбутвайки колите /засичайки ги/ стигат до мен, карам малък градски автомобил, в средна лента, съответно няма къде да отбия - от ляво коли, от дясно избутани хората на тротоара и малоумниците се опитват да минат. Показа се някакъв с вид на маймуна от прозореца и взе да псува, е прекипя ми. Излязох от колата и им теглих една звучна майна, питах ги дали не искат да слязат да се пробват, еми не слезе никой. Писнало ми е разни такива мутри на държавна заплата да безчинстват и да се държат като мутри от 90-те. Колко катастрофи направиха тези неграмотници само за две години.

Когато е решено някой ВИП да го пушнат,обикновенно охраната липсва.Така че, просто ще дават излишни пари.

Vinetou

"Съществуване на специална служба за охрана показва, че държавата не може да осигури еднаква сигурност за своите граждани и затова трябва да отдели "елита" в специален пашкул." Докога бе, вашата ......!

"Според документа полицията ще е задължена да осигурява и чисти трасета за колите на НСО из цялата страна." Спомних си как преди 5-6 години гажазите на Бойко думкаха по покривите на колите на накой нопрмално движеши се автомобил, зашоъ не са излезли извън пътя (да почистат трасето, демек. А НСО нали все стеснява кръга на охраняванитв. Какъв е този шум. Имат си сини лампу - да ги ползват при нужда според правилника. Не, чисто трасе... Аман

А ние простосмъртните да си живеем в страх, обирани, нападани, бити и пр. Ония там, т.нар. "елит" или както те обичат ВИП персони - лъжци, крадци, прости комплексари, всъщност, са се зарили в охранители за наша сметка. От какво се пазят, от народната "любов" ли, защото са толкова "почтени и чисти, като сълзици", че явно не смеят и да се покажат всред обикновения човек, защото знаят какво заслужават - линч!

изреди всички лидери които НСО ще пази, забрави само лидерите комуняги - тях никой не пази. Те се свиват като мишки в НС като стане напечено, пеят революционни песни и ги извозват с "бял автобус" ха-ха.

А сигурност за обикновените хора, от чийто данъци се плаща за охрана? Къде е сигурността, г-жо бивш мин. на МВР ? Какво направихте за нашето спокойствие ?

значи комунягите са решили да вземат властта както при Орешарски и да влезнат в НС през задния вход. Не готвят баретите за Бойко, той при първия вик "оставка" и сдава властта. Лелей-й, браво ,браво пак ще ни плащат докато ги изхвърлим комунетата. ха-ха.

И понеже не искаме тях ,ще посрещнем Местан и Ердоган.

И после нашите като британския премиер ще казват: "Не ни е страх"! И от какво да ги е страх? За кражбите им няма правосъдие, тероризъм не ги лови, защото са в паралелна вселена - те са недосегаеми. Искам и аз така.

И ги пазят, та спокойно да си харчат краденото, а?

Драги рунтави овчици, вип лица са : Делян, Доган, Местан, Плевньо, ББ, ЦЦ, и други посрествени и незначителни за родината ни личности , но въздигнат от ВАС до тази привилегия !! Защо ли ??

А баретите от кого ще чакат помощ да ги ...пази? :)))

Как беше онзи стар виц - пазят ги от народната любов...

....през 89 г точно против тези привилегии възстанахме ...ВИП лицата щом не могат да осигурят на обикновените хора сигурност ,не трябва да се ползват допълнителна охрана ...Борисов с 20 пазванти ходи на предизборни срещи ...от какво го е страх ...

т'ва тези, където Бай Петко от Лясковец ги разби сам, те ли са 'баретите' ;)))

Малка България 6.5 милиона народ , с 240 души депутати и много ВИП дупета.Само Бойко го охраняват четирима офицери от Националната служба за обслужване.Даже го охраняваха въоръжени и в парламента видимо от ТВ репортажите.Другите ВИП гъзища са с охрана от 2-3 гавази от НСО.Пазят ги от народната любов ,а Бойко от Сретан сърбина и бившите му авери от СИК и ВИС ,които все още са живи. .

стига сте ги охранявали вече

Ами стига ,я! От толкова охрана не можем да пристъпим до тях за да им се порадваме! А какви са ми убаФци!?!!

Политическите мафиоти се подготвят за народната любов...

Тези надминаха привилегиите по татово време!