Шофьор се опита да прегази пешеходци в Антверпен

Шофьор се опита да прегази пешеходци на най-голямата търговска улица във втория по големина град в Белгия - Антверпен, съобщи Би Би Си. Той е арестуван.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор се опита да прегази пешеходци в Антверпен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че това в България се случва всеки ден... От години.... И на никой не му пука.... Пешеходците са виновни и туй то. А дали гада-убиец е джихадист или български мутряга, - няма значение. От един дол дренки са....

Всички мюсюлмани вън от ЕС! Пълна забрана на исляма в ЕС!!!! Всички приели исляма са пълни психари и не са нужни на Европа!

Чакаме Рут Колева с пост от Антверпен,...

Мамин либераст!!!

КОГАТО ДЯВОЛА ИМ ШЕПНЕ НА УХОТО ;)

Приматите (цигани, муслита, комунисти) разбират само от бой, защото са по близо до животните. Човека с мустачките беше решил да ги превърне в пушек, но му попречиха...

Дрън-дрън... Никакъв атентат не е било! Това е просто криминален престъпник, който се е уплашил от евентуална проверка на полицията и се е опитал да избяга. Ако целта му е била да убива хора просто е щял да го направи! На тази улица е много лесно, защото винаги има тълпи от хора. Между другото младите мароканчета по принцип обичат да форсират колите си точно в пешеходни зони и да гледат как хората панически отскачат около тях. И това обикновено съчетано с арабска музика "до дупка"! Полицията си затваря очите, защото иначе ще ги обвинят в расизъм...

Ами продължавайте бе, продължавайте да ги каните и приемате в Европа! Че освен изкукалата бабичка и други ги канят: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

Чий цистерни бомбардираха русските воздушно-комични сили в Сирия? Защо мълчи Москва?

Време е, Европа да остане само за хората.

Време е вече да отворят отново Бухенвалд и Освиенцим за тая сган... Къде е чичо?

че някои само приличат на HomoSapiens.

Мюсюлманин вече е диагноза.

ви го каза.

Ми така де... няма само в Лондон да се трупат жадни за кръв журналя я.

По пътищата на България годишно загиват около 650 човека! Едва ли на някого от вас му е трепнало, от този факт?! Така,че не страдайте излишно за жертвите на тероризма, преди да поплачете за загиналите българи-жертви на ПТП.

Наскоро Ердоган каза, че Европа ще страда, нещо в този смисъл.

А, сигурно е бил в мензис Ердоганчо и е бил изнервен!!

Ех кога ли някой заблуден ислямист ще тръгне гази и коли у нас, как мислите дали полицията ще го застреля или изобщо няма да успее да се вреди, каквито сме толерантни по пътищата сигурно ще го отнесе още задната кола:) Ако пък се обърка да прави екшън в Перник сигурно всички НПО-та ще се намесят на негова страна за нехуманно отношение на местното население към друговереца и ще стане световна новина:(

Да фанат говедото, да му пъхнат у г...зо бидона с "неизвестното вещество" заедно с кило динамит и да палят фитила!!

В такава обстановка ни трябва смел и самоотвержен премиер като генерал Борисов. Бъдете умни в неделя!

това е или нескопосан опит за сарказъм или си супер тъпо парче

Шегаджия!

Това беше ирония нали - за смелия самоотвержения - между другото самоотвержен = самоотхвърлящ - не, това означава суициден некав си.. ;)

Човека си носил киселото зеле те го гонят.Ами ще бяга щом го гонят

няма как от толерантност към жените да получа месечен цикъл !!! Биология !!! Внушават ни точно обратното, противоречащо на природата, не само на здравия разум !!!

Tep moga i da te zabremenia sas bliznachki, samo da riche6

свинарче, да ми гледаш свинете ! А и ще проядеш свинско, гарантирам ти !

"Европейците вече няма да са сигурни по улиците."

"...нападателят от Уестминстър е "войник на "Ислямска държава". Следователно:......

Тц,тц,тц!Какво става в тоя Европейски съюз бе?Само негативни новини.Айде да идва Нинова вече и да ни изкарва от Европа за да се присъединим към Евроазиятския където всичко е спокойно!

Значи, един французин (не е никакъв имигрант този, а чист френски гражданин) спокойно си се шматка из стара Европа с кола пълна с оръжие, наркотици и взривоопасни материали. А в това време разузнавателните служби на стара Европа какво правят? Следят профилите във фейса и преследват антигей активисти, може би? И това са едни от службите с най-висок бюджет на глава от персонала!

ЕС и НАТО ни пазят от руско и китайско нападение.

Няма да останат българи тук, докато чакаме да ни нападнат Китай или Русия.

В багажника пък е намерен бидон с вещество, което още не е изследвано." Много сходно описание! Във всяка селска къща има по един такъв бидон. Само се изчаква да отлежи.

Вероятно е луд, вероятно е дрогиран, вероятно е пиян, но най-вече е мюсюлманин.

Шофьор се опита да прегази пешеходци в Антверпен Всичко що е мюсюлманин трябва да се депортира от Европа.Тези са като проказата.

Без жертви няма да стане!

Звучи ми като поредния битов инцидент. Нищо важно. Човекът сигурно е будист, или православен... Ще отговорим на тези действия с песни, цветя и мечета - както винаги. И ще си обърнем и другата буза. Нали трябва задължително да сме свръх толерантни?! Нищо, че ТЕ НЕ СА!

ДА СМЕ ДОВОЛНИ ЧИ НИ ГАЗЯТ С КОЛИ, А НЕ С ТАНКОВЕ !!!

така очерталия се вектор - Лондон, Антверпен - третият се очертава Лил. Ако следваме времевите параметри, значи утре -24.03.

Много тестове за интелигентност си решавал и са ти объркали мисленето - забрави за тях, нямат много общо със способността да мислиш, да разбираш, и да действаш разумно в реални условия.

за интелигентни ! другото е "надпяване" с РС.

Напоследък сред наш'те момчетии из Европа е на мода една игра - "мачканка" й викат.

Ако така я караме, за 40 прегазени и жестоко убити застрелваме един, каква ще бъде равносметката след няколко години? Не е ли по добре за 1 убит европеец, 40 експулсирани потенциални терористи?

По принцип повреме на Рамадана една водородна бомба от най-големите върху черния камък - ще е най-доброто показателно и поучително за ислямажа показно.

Не съм вярвал, че ще сложа "+" на малоумник като тебе.

Да това е най хуманният начин да се отърве Европа от терористите. На практика това вече се случва в най великата страна. Караш с фалшива книжка и въпреки това се правиш на джигит, продаваш наркотици, правиш обири, кражби и ред други уж търпими престъпления, казват ти сбогом завинаги.

Нещо не ми се струва наред тази новина! Не ми се вярва, че ако пожелая да прегазя пешеходци, ще могат да ми попречат. Може да реагират много бързо и да ме застрелят секунди след като съм прегазил първия, но в началото ще имам успех.

Преди месец имаше няколко подобни случая в Испания, Франция и Германия. Обявиха извъшителите за луди, не им казаха имената и покриха нещата. Сега серията продължава в Лондон и Белгия. До кога ще си мълчите и ще сте политкоректни, криейки извъшителите и техните подбуди. Видно е, че са получили интрукции от някого, който ги подстрекава. Време е да се признае, че Европа има проблем. Да се дифинира ясно и да се вземат спешни мерки за решаването му.

Така ще е с мултикулти сектата.

Това е резултат на това, че Американци и Руснаци "освободиха" Европа. В освободена от немците Европа - никога нямаше да се случи това!

всеки ден ще е така до победата (3) демек рифирендумъ

Ми да забранят автомобилите де! Крайно време е вече. И да поканят още орки, оная изкуфялата Шмеркел.

те новите талибани идат пеша споко и без коли ще ги трепят

ХОРА, какво става? Няма ли кой да спре това? Ако няма политици, ние защо се ослушваме?

У нас в България местните терористи имат повече успеваемост в опитите си да газят пешеходци с коли. А си носят и бухалки... в случай че не успеят да ви прегазят - ще ви пребият.

Следват напътствията на Ердоганчу. За ГОДЕНЕТО ПО УЛИЦИТЕ

ХОДЕНЕТО. Извинявам се

Спокойно! ДЮНЕРИТЕ НИ ПАЗЯТ! ИМАМЕ СИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ ПО ЕДНИ ДЮНЕРИ!

Най-обичам луди, луди жаби луди, луди жаби на сън, йе.

жабяса целия сайт...

Франция са заразителни. Автомобилът се превръща в оръжие за масово поразяване.

Ислямът е най-благата - като баклава, меката - като памук, мирната - като гълъбче, религия! Разбрахте ли. бре калпазани! Или да взимам сатъра!

къф сътър бе, аркадаш, качвай се на вартбурга...

Абе БУНАК знаеш ли значението на думата БУМЕРАНГ?????