ЕС привика турския представител заради заплахите на Ердоган

Турският постоянен представител в ЕС е бил привикан в Европейската служба за външно действие, съобщи на пресконференция говорител на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС привика турския представител заради заплахите на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Япония като голяма сила не участва по никакъв начин в този джангър с мигранти и тем подобни?

Заплашва защото се чувства силен! Та кой ще му се противопостави от европейските меки китки? Ще ги чука през гащите а те песни ще му пеят! Така е като педерастията заля Европа. Криви краставички, Щастливи кокошчици, еднополови бракове смрааааад!

Няма как Ердоган да е изцяло лош. Нека не забравяме, че малко преди предсрочните парламентарни изборите през май 2013 г., той пожела успех единствено на най-праведния кандидат Бойко Методиев Борисов и неговите апостоли от ПП "ГЕРБ".

ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА СЕ ОТГОВОРИ НА ЕРДОГАН.ВСИЧКИ ТУРЦИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО В ЕВРОПА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЪРНАТ В РОДНАТА СИ ТУРЦИЯ.НЕЗАВИСИМО ЧЕ СА РОДЕНИ В ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА.САМИЯТ ЕРДОГАН С ТЕЗИ МУСТАЧКИ ПРИЛИЧАЩ НА НЯКОЙ СИ ДА ГИ ПРИЗОВЕ ДА НЕ ЖИВЕЯТ В ТАЗИ ОМРАЗНА ЕВРОПА.ЗАЩО ГИ МЪЧИ ТАМ ,КАТО НА ЗАТОЧЕНИЯ СА ГОРКИТЕ ТУРЦИ.

Когато ставаше дума за приемане на орди ес беше готова да глобява с хиляди за всеки неприет, сега да сте чули за заплахи към ердоган?

Хайде бе зелки, наложете санкции на Турция ? Боклуци мръсни !

Ликвидира натовската и американската агентури. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред.

Как да го разбираме бе Султан ефенди? Че ще дадеш заповед по гарнизон да се разбудят турските спящи клетки и да почнат дивотиите ли? Ми кажи си го в открит текст:-като не ме пускате, щото съм лош анадолец в Европата, ще ви подлудя! Е само направи нещо такова и няколко милиона турци може скоропостижно да се завърнат от където са дошли! На тяхно място има кой от източно и централна Европа да застане! А какво ще стане с Анадола, ако и затворим и границата ис Гърция?

Следващата стъпка на чалмата-султан Ердо е да прати на талази джихадисти масово да се взривяват в Европа и да изнасилват европейките. Този хитрец използва алчността на Меркел и Оланд, които искат ЕС на няколко скорости. Ситуацията напомня на превземането на България от османските орди - България е била разпокъсана на множество "области" и сме били превзети, защото не сме били обединени. Не случайно е измислена поговорката "съединението прави силата", но дали ще я разберат алчните европейски лидери.

турция вечния враг на европа

Тука опира до възможности и желание. ЕС има възможноста да смаже тюркието така както слон мачка мравка, но няма желание. тюркието има желание да смачка ЕС но няма възможности. Както викат грузинците "Да пием така че желанията ни да съвпадат с възможностите ни". А иначе, ЕС трябва от някъде да намери желание и да приключи с това раково образование на територията на Анадола, защото то винаги е теглело човечеството и цивилизацията надолу в гнусните и мръсни канафки на животинското и ужасното!!!

След това привикване Ердоган ще си го премести в другия крачол ... европейчета с това няма да спрете султана ... само го правите по силен ... или действате здраво или не се хващайте на номерата му .

А сега еврогейчетата ще кажат на турския представител да каже на турския президент, че не е хубаво да прави така...

Така е. Като кажеш на всеослушание, че ще убиеш някой и веднага след това го убият, ти си първият заподозрян. Така че да не се учудват турците, че ги подозират, а това е и нагледен урок, че президента им трябва да си мери приказките. Защото е страшно съмнително да каже, че никой няма да е сигурен по улиците на големите градове в Европа и часове след това да започнат точно такива атаки.

се спор, в който нормален човек не може да вземе страна. Между Улавия човек, който си помисли, че ще направи Турция отново Османска империя и Хората с рибешки погледи и мозъци, които 30 години ни обясняват как не сме достатъчно толерантни към турски и други вмешателства, а сега не искат такива на тяхна територия. Въобще Хищникът срещу Пришълеца.

Абе скоро ще има сценарий а ла Либия нещо ми се струва. Чъвстващи се недосегаеми, самодоволни злобари като тоя, великите сили не им прощават!

Турският дипломат е бил призован да даде обяснения заради последните изявления на президента Реджеп Ердоган. Турският дипломат само псочил Лондон и Антверпен , като пояснение на думите на Падишаха.

се гради от умни хора и се руши от луди! Въпросът е мнозинството кой ще избере!Актуално за сега у нас!

Какъвто и да е Ердоган, казал ви е истината.

Коя истина бе резак Тоя който вкара хиляди в затвора със скалъпени процеси говори за права Този който унищожи опозицията говори за демокрация Този който заплашва с неоосманизма говори за свобода..... Туй рязаните сте уникално тъпа сган

Боя от Бога, сган рязана!!!

Много е вероятно точно думите на Ердоган да са насъскали ислямски фен, и едва ли само един, към кръвожадни действия.

В подобен деликатен момент ясно трябва да се заяви ,че Ердоган е диктатор и трябва да му се "затвори "устата ...