Таско Ерменков: Има документи за злоупотреба от Танева

Съществуват документи, даващи основания да се счита, че бившият министър на земеделието Десислава Танева е злоупотребила със служебното си положение.

Обратно в новината

Коментари - Таско Ерменков: Има документи за злоупотреба от Танева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой не знае Ташак ЕрМентов, кой не е чувал за него...

Да допълня: крадци, убийци, атентатори, приватизатори и "специалисти".

Та нима някой се съмнява, че от ГЕРБ са крали като за последно?

"Платен агитационен материал от БСП" Другарю Ерменков, вместо да плащате на медиите, изпратете документите на Прокуратурата - безплатно. После я осъдете - тоже безплатно. И пак безплатно ви гарантирам десетки публикации. Петър Стоянов така загуби от Първанов - размахваше папки с компромати.

Енергийни ми експерте, Тя Партията навремето те назначи на задгранична работа (разузнавач), да харчиш нашите парички. После ти с бездействие и некадърност разочарова работодателя си, пък сега акъл наливаш наляво и надясно...

ДОСТА ЧЕСТО САМ СИ ПИШЕ НОВИНИТЕ ТАСКО И ПОЧВА ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ,МА ВЕЧЕ И ЧЕРВЕНИТЕ НЕ МУ ВЯРВАТ ТА КАМО ЛИ НЯКОЙ ДРУГ.:):):)

Ако имаме съзнателно нарушение, на този май не му е ясно каква щета е нанесена, като изключим някакви санкции за жълти стотинки. И ако все пак има някакво нарушение, защо ли за тези жълти стотинки се вдига такава врява, а за откраднатите милиарди от БКП се мълчи, ако не е пострановка -все пак комунистически лекета има във всяка държавна иституция, колко му е на едно такова да бутне някакъв документ за подписване на шефката, та и за нея да има компромат.

А бе смешко, като видиш че някой различен от БСП краде, това не е кражба, а донос?

ПОЛЗВАМ РУСКА БОЯ ЗА КОСА-ГАРВАН ЧЕРНА

Ползвай акъл под наем, че ти липсва твоя.

руски акъл съм взел на заем.

и не го е подписала с РИСК нали? Ма разбира се че трябва да бъде развален, а провинените - наказани!

Тъкмо щях да пиша, че според социалогическите проучвания е наред да се вкара карта, подобна на печатницата Костинброд. Иначе гласовете не стигат. Доказа се, че Костинброд е лъжа на Манолова, но какво от това. И сега ще е така. Но какво от това?! Българинът знае приказката за лъжливото обчарче, но не знае поуката в нея.

Що бе човече, кой каза че не са печатани повечко бюлетини? Не говорим на 10 000 хиляди, ако си спомняш, говореше се за стотици. То бива път печатар, ма такава загуба и такова свръх количество..... айде де.

Предадени ли са на прокуратурата? Или само разлайваме кучетата?

Таско Ерменков: Има документи за злоупотреба от Танева Такива , като другаря Таско, са си диагноза за пълното оглупяване видиотяване , безхаберие и импутентност на т.н. политическа класа в България. Абе за тези 30 г. един политик с държавническо мислене не се пръкна.Ама пък от друга страна, като се има предвид че и обществото ни е маргинализирано и ялово от към идеи и позиция не трябва да му се сърдим и на Таско.

Ако службите и съдът в България наистина работеха то този ,,другар" отдавна трябваше да лежи в затвора за предателство!Всички помним как се опита с пяна на уста да прокара неизгодните условия на Газпром със договор написан в техните канцеларии!

Таско е като куче на къса каишка. Корнелия изгони всички стари кучета и остави само тези дето лаят най-силно. Спре ли да лае - Чао!

Ти от коя дупка се измъкна бе гущер

Интересно как ги докопаха бе? Че даже и ги публикуваха. В дир-а. Това не помня да се е случвало някога.

"Съществуват документи, даващи основания да се счита, че бившият министър на земеделието Десислава Танева е злоупотребила със служебното си положение." Това ми звучи като " Съществуват документи, че щом имам кур то значи мога да летя"...

Тука има,ама...няма!...