Рекордно малко лед в Антарктика

Площта на леденото покритие на антарктическите морета се е съкратила до минимални нива за цялото време откакто се осъществяват наблюдения от космоса.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно малко лед в Антарктика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ни боли нас фара че леда намалявал? Да му мислят тези с катерите които го режат и продават всеки ден за маса хиляди долари , ако някой реве че те ще обеднеят нямаме никакво притеснение.

И сега пингвините с какво ще си пият уискито?

Нищо друго не можеше да се очаква от поредното калпаво управление на ББ. Но сега всички се надяваме че ще дойде КН и ще оправи нещата.

ПОРЕДНАТА ГНУСНА ЛЪЖАААААА!!! АБЕ ТЕЗИ ЗА ГЛУПАЦИ ЛИ НИ ВЗЕМАТ????? АКО Е ТАКА ДОСЕГА ДА СМЕ СЕ ИЗДАВИЛИ!!!!!!

Нека да си признаеш , почерка и дуктусът ти явен , фалибалист .

мене ми би било интересно да чуя , къде слагаш граничното колче , ти като предполагам фалибалист , български очърк и фалибилст , пак български очърк .

уискито без лед ли ще пием.

не , ще се занимаем с въпрос какво да е : regelwidriger Körper- oder Geisteszustand . .имаме достатъчен повод , без значение , каквато от новините да вземем днес като такъв . .за популарното пренасочване на въпроса : . syndrome of pain, limitation of movement, and structural degeneration

Питайте "специалиста" по лятно часово време ...Пимпира ...той беше там ... защо са изпукали и леда в Антарктида...явно качето с кисело зеле не им е стигнало ...

на другата страна от меридиан живущ , или как да разбирам? .почти съм сигурен , сега ще видим как !

Ехей, ами обадете се на "Топлофикация София" да ви докарат малко лед бе! Сигурен съм че ще запълнят изцяло липсата на лед на Антарктика!

Забавно ! .благодарим за ком-съв ! .нека да увеличат ставка неплатени залози , всеобхватна .

АКО Е ИСТИНА,НИВОТО НА СВЕТОВНИЯ ОКЕАН ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА СЕ Е ВДИГНАЛО,НО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е!!!

Мисля си /без да претендирам за големи знания/ ,че стопяването на ледът който "плува" в океаните НЕ МОЖЕ ДА ПОВДИГНЕ НИВОТО дори и да се стопи. Защо- не мога да го обясня с две думи. Друго ще е ако се стопи ледът от сушата! Но не мога да преценя с колко ще повдигне нивото.

Кой го е казал, и кога, а? Нещо общо с това, че потопени тела изместват вода със същия обем? Ледът като се стопи си намаля обема, следователно нивото на океаните трябва да падне.

Няма да стигне за екологически чист лед за уискитата на всички милиардери. Някои ще го пият с лед от хладилника ...

К-ви милиардери ,бе? Само нашата експедиция колко шишенца откара, знаеш ли? Той и проф. Пимпирев за това така се " изходи" в другата "дописка". :-))))

Рекордно малко лед в Антарктика - Площта на леденото покритие на антарктическите МОРЕТА?!?!. Специалистите са на мнение, че съкращаването на леденото покритие може да бъде обяснено с повишаването на температурата на водатa. Ай стига, бе! Ако се стопли водата, ще се разтопи ледът в нея? Но пък ако хвърлиш милярди и трилярди долари данък въглероден диоксид и хоп - водата пак ще замръзне ;)

Задава се ново преразпределяне на "квотите" за парниковите газове!Важното е едни пари да си сменят притежателите....

ЕС Партия Дуселблейм няма за какво да съжали , прям се е изказал , реч без лале, теменужки или рози . .Бихме могли даже да добавим , Дуселблейм , поне един нормален . Или , какво да се консумира при скука , Хари Потър и Тик-Так ли ? Но това си е една тема , тривиална , каквито са много изказванията за които четем , били от огромно значения . .Дуселблейм да си е взел на мушка нпр. бедствено положение в Перу заради почналият сезон на късо зимния супър Ел Нино ! .Какви биха били реакците : белите мечки щели да го обвинят в сън , мишките из цяло крайбрежие на мексиканския залив щели да се евакуират , макар че въпросите там възникнат с 1/4 година по-късно , а в Белия Дом със сигурност имат друг синоптик с опровергаваща прогноза . .Тогава Дуселблейм щял да е направил едно изказване от който , поне заради протестните реакции , се е заслужило ние да четем , да чуем. .В този смисъл , да пожелаям на г-н , следващия път , моля , по-вече качествен , както и количествен наряд !

Дуселблейм , Тръмп или бели мишки ?

поредната лъжа и манипулация на дира

Вместо фалибалисти , ние активно и прогресиращи отричаме канибализма !

maniana

там е работата, че не е само на ДИР-а.

Да им имам "космическите наблюдения". Като толкова се стопил ледът, а пък народът не ги взема насериозно, защо не пуснат хората да отидат да видят? Защо Антарктида е забранена територия за "простосмъртни" от 60 и повече години? Току-виж някой успял да заснеме най-накрая и полярен ден в близо до южния полюс? Ама йок. Ами няма да ги вземат хората насериозно. Щото вече мнозина са наясно, че става дума за откровена пропаганда.

на южния полюс има бази на извънземни

Сулю и пулю ходи да сере и пърди на Антарктика, после нямало лед.

Мда и какво?! Няма да е точно ледникова епоха, просто навсякъде ще стане по студено. Тука не чак толкова.

Пука ни за леда.. пука ни за климатичните промени. Докато не започнем да ги усещаме. А това никак няма да се забави. Само да припомня, че последният ледников период е настъпил за точно 2 години! и е продължил 10 000. Цяла северна Европа е била под 20 метра лед. Едно спиране на Гълфстрийм и Великобритания ще дойде до България с шейни.

Голямото преебаване наближава.

То вече е факт, необратим! Само че на нас не ни пука, защото още шамара лети към нас и не ни е ударил.

има хипотеза, че последният ледников период е настъпил за два дни (?!). Нали в стомаха на замръзнал мамут намериха зелени листа, там , където не би трябвало да ги има...Значи, както в единия ден печало слънцето, палми и кокосови орехи, примесени с банани и....хоп на другия ден 10 метра лед, ръиш ли?Забравих да кажа, че мамута го намерили прав, замръзнал, мдаааааа.....

Да, за две години, но вследствие на паднал метеор с размерите на София-град и от вдигналия се дим , прах и пушек, Слънцето се скрило и Земята замръзнала!Но не се казва, защо, като се е разсеял дима, веднага не се е стоплила, а е чакала 10 хил години...?

Аре почват да бетонират и скоро на море.

Пимпирев, връщай леда!

Е, от кво да правиме водка, а?

И ся ко ши слагаме във водката?

Ааааааа, не е верно. Питайте ония с фолиото по главите.