”Ислямска държава” пое отговорност за атаката в Лондон

Терористичната групировка "Ислямска държава" пое отговорност за вчерашния атентат в Лондон, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” пое отговорност за атаката в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора с доказано сътрудничество с ислямски терористи да се опандизват до живот или на стола - няма бивши религиозни фанатици, както няма бивши комунисти.......

Факт е, че навсякъде в Европа терористичните актове са извършени от граждани на страните, а не от "бежанци" или "емигранти".

Но как?!? Темерут Колева каза, че само е черен с брада, нямало данни да е ислямист?

Къде е агент 007 ? Службите на острова спят.

Всъщност си е чист английски бо-лук. Те англичаните бая помагаха на Саудитска Арабия да въоръжава и обучава Ислямска Държава...

лондончани вече освен look left ще има и look left, look right, look for trucks, look for turbans.....

``съобщи, че мъжът, извършил кървавата атака, е роден във Великобритания `` Демек, нападателят е британец, Тесо поетесо....ако беше от друга държава веднага щяха да назоват бедната страна и да я заклеймят. Ама тука, видите и той е роден в Англия, ама са го казали по такъв начин, че все едно не е техен. Ваш си е, ето сега се махате от ЕС...лека полека лошите източноевропейци също напускат и ще трябва да разчитате на ``родените`` в Англия. Преди години се запознах с некъв индииец, и го питам, ти откъде си бе, мургавел? А тоя вика, аз съм британец, и си беше така с английски пасспорт и т.н. Ама нито може да говори както трябва на англисйски, демек му личи, че английският му е втори език, а пък за вида му да не говориме...както е да е, та такива са съвременните англичани...после полските раотници били лоши...да ама, поляците отиват и бачкат.

Араби...жалки и комплексирани човечета!

КОЛКО МНОГО ИСЛЯМСКА ПАСМИНА НИ ДИША И ВЪЗДУХА !

Къде го сега Фарадж да се поизнесе колко са опасни българи и румънци? .

Меркел да отвори лагерите , но да изключи там газта-направо в пещите!!!

Хем действал сам, хем нямали предварителна информация за заговора!? За заговор трябват поне двама ...

"Освен 12 британци, приети в болница, знаем, че сред пострадалите има три френски деца, двама румънци, четирима южнокорейци, един германец, един поляк, един ирландец, един китаец, един италианец, един американец и двама гърци." Ииииии колко гаури е нацелил правоверният... Вече Аллахът му е дал не 72 девици, 144!!!

Пак е добре, че няма пострадал български циганин.

у нас се убиват повече хора по ълиците отколкото по света заради тероризма. кастриране за всички веднага

В Антверпен е осуетен преди минути ужасен атентат- полицията е заловила мъж, който се е готвел да връхлети с колата си в тълпа от хора. Колата е имала френска регистрация. Осуетен е може би по-кървав атентат от този в Лондон вчера. Добре е дир. Бг да пише за това.

Най-обичам луди, луди араби луди, луди араби в лондон, йе.

Га на учихте да режем руски глави и да залагаме бомби в Афганистан ни ривахти! С'я що ривети? Или стана като с Хитлер - вие го отгледахте, той все че се извърна и вас ухапа първи, г-да англичани. Мей няма да ви дойде акъла в главите!

Хитлер, мойто момче, си е пратил генералите и войниците в Съветска русия да си тестват танковете и в съветска военна академия да се учат на танково дело! Когато Хитлер бомби Лондон от СССР към Германия отпътуват композиция след композиция с материали за войната.

ТУРЦИЯ Е ПОЕЛА ОТГОВОРНОСТ ЗА АТЕНТАТА В ЛОНДОН !!! НА КОГО ДА ИМАШ ВЯРА ВЕЧЕ ?

Всички мюсюлмани трябва да имат проследяващи гривни във тях, и ние да ги виждаме на Google Maps къде са и какво правят, няма друго решение. И максимум по едно дете, за всяко следващо глоба.

Днес обискирах щателно две иранки с големи бомби, хапнах в една оперативно интересна дюнерджийница и хвърлих една табла в турска чайхана. Труден е животът на английските антитерористи! Скапах се от работа, ще кажа на Джени тя да вземе децата от училище.

Мюслюман е моят татко, Джихадист ще стана аз. Ах само да порасна ще видите тогаз! На Коледа със бомба на тумбака - Прас! И няма вече дедо Мраз :)))

Както се казва без коментар и "Не всички мюсулмани са джихадисти но всички джихадисти са мюсулмани " А дали е ВЯРНО

Рожбата на краварите, англичаните и евреите "Ислямска държава" им се сере на главите!!!

ДО КАТО ИМА ИСЛЯМ,ЩЕ ИМА И ТЕРОРИЗЪМ!!!

Ислямска държава пое отговорност за атаката в Лондон Абе докога ще се разправяте с тези боклуци.

Разговор между руски пилоти в Сирия: - Как си брат, къде се губиш? - Връщам се от полет. Току що унищожих щаба на ИДИЛ. - Кой? Главният? - Еее, не, за главният ще трябва да летя до Вашингтон...

ОТ МАЛВИНСКИТЕ ОСТРОВИ, НО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИЗГОНЯТ ВОНЯЩАТА НА ОВЧА ЛОЙ ПАСМИНА, КОЯТО ТЕРОРИЗИРА НА СОБСТВЕНАТА ИМ ТЕРИТОРИЯ !!!

Невъзможно е да си мюсюлманин и нормален едновременно.

Язък, отнеха възможността на Търиса Мей да ни баламосва! Докато английските власти мълчат като наср...ни, джихадистите казаха това, което беше ясно от самото начало.

НО КОГО Е УДОБНА ЕДНА ГРУПИРОВКА, КОЯТО ТЕРОРИЗИРА СВЕТА ?!? ЗАЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛИЧЕНА ОТ ЗЕМЯТА ЗА ТОЧНО ЕДНА СЕДМИЦА !!!

Еми, добро утро! Тереза Мей до преди малко лъжеше, че изода е действал сам и нямал връзка с терористична организация. Пък то какво било! Не, че не се сетихме, но можеше да не се премълчава очевадния факт. че човечецът е бил "войник на ИД" и е умрял, за да си спечели вечен живот с 40 девици там някъде на майата си.

още от самото начало се работи по версията за терористичен акт. Тва не ти е баба шмъркел лъжкинята. Колкото до ИД за тях е изгодно да признават всяка подобна простотия!

Джулия

Прочети статията "Не ни е страх", тук в дира. Според тази статия Тереза Мей е заявила, че нападателя е бил сам и няма основание да се очаква нова атака.