Въпрос на Независимост

В неделя, 26 март 2017 година, ни очаква юбилей.

Обратно в новината

Коментари - Въпрос на Независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа, "Анкара започна да гледа на нас като на "рая", "васал", ..."! Само че не започва, а така си гледа още от 10.11.1989г., след антинародния проамерикански преврат, извършен от основателите на БСП: "... - Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов. обърнах внимание на тогавашния ръководител на фирменото отделение Илия Кокинов да направи проверка, има ли то някаква етническа особеност, тъй като Конституцията забранява регистрирането на партии на религиозна и етническа основа... когато се върнах от заседание на комисията, се оказа, че той е издал решение и че регистрацията е направена по нареждане "отгоре", от кабинета на Луканов...." Из интервю с Д.Попов в blife eu под заглавие "Как САЩ създаде БСП". Само будалите не разбират, че бесепарите са най-лични хамерикански слугувници против интересите на България и че след преврата на Луканов, Джуров и пр., никой у нас не може да се докопа до власт без козяшка благословия, а БСП са били най-дълго и често във властта и са дежурната козяшка номенклатура. И да питам, може ли някой да посочи поне едно действие на БСП, което да не е в интерес на САЩ? Щото аз мога: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Турция след 1900 година никога не се е месила въвъ вътрешните работи на България както Русия след 1945 година! Пребройте само колко министър-председатели руски граждани сме имали оттогава насам - като стигнете до четири, спрете да броите!

Аман от антибългарски мекерета ....

Какво антибългарско има в това, което е написано по-горе? Може да се помисли за нещо антируско, макар,че това, което е написано са само факти! А ако руските интереси са ти по-насърце от българските си го кажи в прав текст - няма нужда да овърташ!

защо е този рев след като беше регистрирана тази партия

Ден на Тракия е 26 март, приет за един от дните в българския културно-исторически календар. На този ден се чества подвига на българските войни, паднали край Одрин и из тракийските полета, както и почитта и паметта към хилядите българи - тракийски бежанци, намерили подслон в пределите на България и запазили родовата си памет. Чества се като годишнина от денят в който е превзета Одринската крепост на 26 март 1913 г. от Българската армия през Балканската война (1912-1913). Пленени са 14 турски генерали, 2000 офицери, 50 000 войници, 413 оръдия, 46 тежки картечници, 90 000 снаряда, 12 000 000 патрона и друго имущество. Българите губят в атаката 1316 убити и 6329 ранени. Победата донася свободата на тракийските българи. Атаката започва на 24 март 1913 г. За две денонощия българската армия разкъсва огражденията, пробива фронтовата линия при Айвазбаба, Айджиоглу и други фортове и превзема считаната до тогава непревземаемата военна крепост. Крепостта е превзета от Втора българска армия под командването на генерал-лейтенант Никола Иванов. По случай превземането на Одрин, в поздравителната заповед от 26 март 1913 г. до войските на източния сектор, генерал Георги Вазов заявява: Офицери, подофицери и войници ... вие покрихте България със слава, а нашата армия с лавров венец. Светът има да се чуди на вас, доблестните синове на България, че можахте за 30 часа да превземете една от най-силните крепости. Гордея се, че съм ваш началник. Гордея се, че съм българин. Командващият Втора българска армия генерал Никола Иванов пише в спомените си: Така се извърши превземането с открита атака Одринската крепост, че учуди военните среди, издигна името на България и прослави българското войнство по всички части на света. От 20-те години на ХХ-ти век тракийските дружества, армията, църквата и българската културна общественост честват Деня на победата край Одрин. От 2006 година този ден е признат официално и от българското правителство за Ден на Тракия.

ПРЕДЛАГАМ НА 25 И 26 МАРТ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ АКТЬОРИ ДА ЧЕТАТ НОН-СТОП ГЛАВИ ОТ "ПОД ИГОТО" ... НИТО Е НЕЗАКОННО НИТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО :)))

... АКО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ , ДПС И ДОСТ НЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ..... .... НЕ МИ ПУКА ЗА КОГО - САМО ИДЕТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ :))

Пак трябва да купим руски тежки ракети достигащи Истанбул. За повече ще мине в друга категория и май забраняват над 500км. Няколко такива ракети ще имат бая въздържащ ефект. И ако някой от НАТО смее да се оплаче, ами гониме 2% разходи за военни и спазваме изискванията на Тръмп. ;)

Преди 1989г. Турция не смееше и да си помисли за османска империя и мераци спрямо България- На страж беше 157 000 БНА със съветско оръжие - армия боеспособна и готова да защити държавата си, а сега... нащастници в нато и против Велика Русия !

"В неделя, 26 март 2017 година, ни очаква юбилей." вас нищо не ви очаква! защото от дойче веле не може да се очаква независимост! дийче педеле самото е под диктатурата на парите на евреите, заради които светът отива по дяволите. айде, плевенлиев къде е да ви отговори на въпросите? че него не го трият педалчетата безмозъчни, но него само такива го харесват. приятна вечер, будали!

ЗА КОМУНИСТА ХРИСТОС ВСИЧКИ ХОРА СА БИЛИ РАВНИ .... ОБАЧЕ В КОРАНА , СТАРИЯ ЗАВЕТ И ТАЛМУДА ХОРАТА НЕ СА РАВНИ : - 9-ТАТ БОЖИЯ ЗАПОВЕД ИЗМИСЛЕНА ОТ МОИСЕЙ КАЗВА "НЕ ПОЖЕЛАВАЙ РОБА НИТО РОБИНЯТА НА БЛИЖНИЯ СИ ":)) .... А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДЕЛЕНЕТО НА МЪЖЕ И ЖЕНИ , БОГОИЗБРАНИ И РАЯ И Т.Н ... ПЪРВИЯ ПРОБЛЕМ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ Е С ПОКРЪСТВАНЕТО НА ХОДЖИТЕ , ПОПЧЕТАТА И РАВИНИТЕ :)))

Ама ко праим с руските кавали в България? Че и да управляват се канят.

Комши, ама много неудобни истини казваш, недей така, с рогите не се тръгва, или най малкото далеч се не стига.

А дпс каква е, да не е кюрдска, тя си е руска, с турска обвивка и си е мюсолманска и турско-руска или руско-турска, както по ви харесва ,АНАДЪМО

Глупак или по просто, подлога! Виждате сламката в очите на другите, а гредата в своето, не! Няма никаква турска опастност! Най-много ДОСТ да преминат 4% и да получат 10-15 депутати! Но Дост се проевропейска и пронатовска партия, за разлика от другите! Опасността е от проруските партии, които изпълняват заповедите на Решетников, т.е. на Кремъл! Ето това е истинската опасност! НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ, ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС, ВМРО, АТАКА В ПАРЛАМЕНТА!!!Ако има истински българи, милеещи за бъдещето, то гласувайте за Нова Република и Да Бългрия!

Аре да те светна, че щом са допуснати до избори и тези дето рекламираш задължително са минали цедката за потенциално опасни, знаят им кирливите ризи и служат на някои друг някъде там, но не и на народа в БГ!!! Това си е правилото и то няма шанс засега да се промени. Отдавна сме под чехъл на Евреи, Мурзилки и кои ли още не. А за руските ни партии е ясно, че са на всеки стол във всеки парламент...или по старо му на всеки километър. Решетников и компания са ясни като бял ден. Трябва да си подобрим материала в Бг ако искаме някога, някъде, някакъв шанс.

С противниците - твърдо! С враговете - на нож!

Вместо да се стреснат че 5 партии се командват пряко от Москва тръгнали да пишат глупости.Да ви пикам на пропагандата

там от където си дошъл на този свят!? Тук става въпрос за участие в избори на които, като българи, трябва да дадем твърд отпор на откритата намеса във вътрешните ни работи от страна на турското правителство, а в твоята изкуфяла кратуна само това има - руски партии! Кратуно проста, ако искаш да спреш откритата намеса на турското правителство в държавата ни иди и гласувай, ако щеш на инат и напук, за всяка друга партия, но не и за ДОСТ и ДПС!!! Вдигна се врява покрай ДОСТ, която няма как да спечели достатъчно гласови за да влезе в парламента, но истинското и дълбоко замаскирано като "българска партия" зло е ДПС-то!!! По време на всички до сегашни правителство видяхме истинското лице на тази партия, която е създадена на етническа основа и в резултата на терористични действия! Гласувай умнико, гласувай, ако не искаш да те управляват ДОСТ на Местан и Ердоган, или ДПС на Доган, която въпреки наводняването си с българи еничари и родоотстъпници, е продължителка на идеите и делото на Турското национално освободително движение в България, взривило влака с децата и гарите и издигнало кървави чешми по земите ни! Та нали Местан бе верният човек и наследник на Доган, но "си сритаха атовете" и се "разделиха" поради причини и външни интереси, които остават скрити, за сега, от българското общество, но които интереси открито са насочени срещу устоите на българската държава и интересите на българското общество!!!

Глупако , ДПС е ДС и се командва от Москва! А хората, взривили влака с децата, заловени, осъдени на смърт и може би разстреляни са трима български турци, с принадлежност към ДС. Прочетете малко, бе, сега повечето данни за възродителния процес са достъпни!

и какви ги говори и върши "реформаторът" и екс здравен министър Петър Москов?! Какво ще каже за думите и действията на приятелят му, турският министър Мехмед Мюезиноглу с когото си имат и задушевни снимки за спомен от далаверата с ваксините и другите лекарства, който си позволява да ни назидава и да ни казва как да провеждаме изборите в собствената си държава?! Борисов защо мълчи и се спотайва?! Нали имаше достлук с турските властимащи?!

Докато не се поправи грешката направена от БСП и ДПС и не се премахне двойното гражаданство ни очаква само неприятни неща и вмешателство от което ще страдаме всички българи.

А независимостта от Русия кога ще се случи?

Хора!!! ходете и гласувайте, за да намалим възможно най много вотът от Турция. Знаем че и нашите не са стока и много от тях са свързани със Труция, но въпреки това наш дълг е да се опитаме да променим нещо.

Отговорът е: час по скоро нормализиране на отношенията с Русия. Защото американците нито знаят къде е България, нито ги интересува. И защото кръвта вода не става. Поне за истинските българи, за истинските славяни, които не си търсят корените в пещерата, които много добре знаят на кого могат да разчитат.

НЕ! Не и не! Нищо не си разбрал от статията! Отговорът е Н-Е-З-А-ВИСИМОСТ. Във всяко едно отношение. Какво ни е на отношенията с Русия в момента? Нима Путин не ни размха пръст няколко пъти? Също какот и евро-администрацията. Да си махат - ние може и знаем как да се справим най-добре. Стига с тия "големи братя", дето само гледан да ни изтупат от сотитнките по джобовете. Респект за всеки койот иска да ни е приятел, за другите желязно търпение и упоритост.

Не зная какво е това asd,но си личи,че си к..тен. Нищо общо кръвно и генетично нямаме с руснаците. Нито ние,нито те са славяни. Те са потомци на варягите,норманите,а ние на траките. Справка - книгата на Волен Сидеров "Основи на българизма".

Въпроса за независимостта е въпрос на силна армия, което ще рече отлична организация и въоръжение на световно ниво. Мини в пограничните райони и разбира се противо - танков ров, какъвто гърците направиха преди поне 5 г. Ние спим!

Сила требе, но и акъл. Като става въпрос за армия, в България има инкарнирани вече достатъчно деца с огромна сила. Примерно едно такова дете е в състояние да спре електрическия ток на София. Или взвод за охрана на въздушното пространство на България е със способности да превърне ... всеки самолет или всякаква ракета в гълъбче, примерно. Звучи невероятно, но според мистикът Дон Хуан, СИЛАТА е третият враг на Човека. " Как той може да срази третия си враг, дон Хуан? Трябва съзнателно да му се противопостави. Трябва да осъзнае, че силата, която на пръв поглед е спечелил, не е негова. Човек трябва да бъде в готовност през цялото време, боравейки грижливо и добросъвестно с всичко, което е научил. Ако съумее да прозре, че без неговия самоконтрол яснотата и силата стават по-лоши и от грешка, ще достигне точката, в която всичко е в негова власт. Тогава ще знае къде и как да използва силата си. Така ще е победил и третия си враг." Така драги съфорумци, без индивидуалния самоконтрол яснотата и силата стават по-лоши и от грешка. Само гледайте, как Реджеп Таип Ердоган ще се издъни. Божествените Космически Закони са вече със скъсено "време" за активиране. И умната в неделя! С ясно съзнание се определете, на страната на БОГА=РАЗУМ ли ще застанете или на другата страна на БОГА=НЕВЕЖЕСВОТО.

избори има, избор няма.

Избори има, избор има между "Световния еврейски конгрес", с неговата резолюция от московския му конгрес 1988 година - "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" (идентична със смърт, геноцид, емиграция) и БЪЛГАРИЯ (свобода ИЛИ СМЪРТ) . Такава е реалността ТУК и СЕГА. Другото е цензура и манипулации. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, БЪЛГАРИЯ С БОЖИЯТА ПОМОЩ ЩЕ ПРЕБЪДЕ СЕГА И ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

Твоята масонска "игра", ала Маркус Малтус, вече е ЯВНА. "Теорията за ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД изказана в края на XVIII век от английски учен Томас Малтус, е била свързана с общата численост - брой на населението на развитите капиталистически страни: САЩ (311 милиона), Канада (34,3 милиона.), Австралия (22,6 милиона.), Страните на Европейския съюз (28 страни, с общо 500 млн.), Япония ( 127,4 милиона), както и Израел , Южна Корея и перспективите за неговото стабилизиране (за ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД) в XXI век. В XXI век, благодарение на глобализацията и нарастващото социалното неравенство , дори и в развитите страни, повече и по-често "златния милиард" се сравнява с концепцията за глобалната "средна класа". Това е слой от населението, чиито доходи на Земята са на нивото на "средната класа" ..."

В България имаше възможност да се създаде държава, но посткомунистическата мафия осуети този опит - прекъсна го по средата. За да съхрани ерзац-държавата на посткомунистическия грабеж, мафията сложи на челото й един свой служител със синя кръв - за малко, но успешно бе удавена възможността да се създаде нова българска държава (може би несъвършена, но държава - не ерзац). Сега, когато гласувате, гледайте преди всичко това - дали някой ви предлага да създаде държава. И дали може да го направи. Без национална българска държава, лешоядите - български, московски и ердогански - ще дооглозгат това, в което сме се превърнали след дългите десетилетия пързаляне по инерция. Пързаляне - за съжаление - към небитие.

Ако в България, наистина имаше демокрация, тази турска партия нямаше да съшествува и нейният лидер, отдавна да е в затвора или най- малкото изгонен от страната!

Недостатък на демокрацията е че докато Е.С. се наомува за Евро Армия на границата, може да стане късно.

Прав сте, колега.

Поредните безмислени избори, които няма да променят нищо...

Поредното мрънкало.

Викаш след толкова избори досега, сме цъфнали и вързали и този е черешката на тортата?

Чак пък "юбилей"... Юбилей? Юбилей?? Юбилей??? От какво бе другари? От преврата на Андрей Луканов и Александър Льильов ли бе? Юбилей на комунистите? Може би е време да си спретнете един пленум на ЦК и да управлявате в коалицийка ГЕРБ + БСП? И независимост ли? Независимост?? Независимост??? Каква? Защо? От кого? Срам ли ви е да споменете датата 22-ри септември? Защото тогава е датата на истинската ни независимост и 22-ри септември трябва да се обяви за национален празник на България! Пък после ми говорете за "незвисимост". И за Ердоган. Надявайте се някой да ви ходи на "юбилея".

ЕС пази гумата в главата ти

" В сегашната бъркотия - българска, българо-турска, турско-европейска, и миграционна, и всеобща бъркотия " точно формулирано - ни трябва само Тиквуня да вкара още 300 000 за да настъпи всеобщ ваххабитски мир !

единствените които винаги са се намесвали в делата ни са русские! турция не се намеси когато анексирахме източна румелия, въпреки че беше пряко засегната! не се намеси и при възродителният процес, представете си какво ще стане ако изгоним 300 000 голи и боси руснаци! намеси се само през1916г. като ни помогна да изгоним румънци и руснаци нахлули в родината ни! колкото и да лъжете, каквито и статии да пишете, бсп си отива заедно с отрочето си дпс!

Пиши грамотноо...

Били ни помогнали да изгоним руснаците, в тила никога в атака. По скоро ние ви помогнахме срещу англичаните. Ататюрк ви завеща никога да не се гъбаркате с нас, но вече явно слушате Ердоган, слушайте го да видите сами до къде ще стигнете.

След статията на Иван Костов, с която повтаря мантрата, че без валутен борд ще се задвижи икономиката, може да се говори, че спрямо България се упражнява натиск от руски и турски агенти. Ние сме в ЕС и само този факт ни пази от грабителите от русия и турция. Тяхното влияние е невъзможно без беден и зависим български народ. Дори най- бедните турци вече виждат ползата да печелят от ЕС и все по- малко мислят за турското си минало. България вече е по- богата от повечето руски народности, а българският лев е дава пъти по- скъп от турската лира. Турците работят два пъти повече , а спечеленото губят до края на месеца, докато ние можем да го спестим. тук има 60 млрд в банките и тези пари ще ни служат по време на преминаването към еврозоната. В Русия и Турция няма такова бъдеще, а само обезценка на труда. На този фон турци и руснаци са безпомощни ако не сме разорени. На тях им трябваме бедни.

В този и други сайтове се подвизава група тролове, които имат за задача при всяко обсъждане на антибългарските действия на Турция да намесват задължително и Русия. Според Вас каква е целта на този коментар? 1. Да разобличи Турция 2. Да разобличи Русия 3. Да възвеличае ЕС Според мен целта е да се отвлече вниманието от страшната опасност идваща от Турция. Време е службите да проверят кои са тези хора и да им се потърси отговорност за противодържавната им дейност.

Поздравления! За Парламентарни избори 10, решаващо ще е и гласуването с бюлетина 10. Абе има символика в тая работа....

"Столетницата" я умориха Гоцето, Бешешефф, пишманикена, а п-к Лъжа и Измама ще тури капака на ковчега й съвсем скоро-26 март.

дето сте го сложили на снимката??? За независимост пишат а не знаят какво е знамето на България.

maniana

Именно - нашето знаме е без герб, но масово се продават такива като от снимката.

Къде видя герб на снимката?

с герб.

..що не сложихте едно "платен репортаж"? ДПС се бори с конкурентите от ДОСТ. Вече не са турци и мюсулмани, а патриоти, та ни пазят от Турция, с чиито гласове присъстват във всеки наш Парламент от 29 години..

Пишеш тъпотии. ДПС са същите като ДОСТ, две про-турски партии. Ти на турчин вяра имаш ли? Ако не успее едната, поне другата да успее, това е тяхната позиция....

Те ли са виновни, че старателно си плетат кошницата или ние - етническите българи, че все сме разделени на две враждуващи групи? Непрекъснато чета глупости за червени, сини и още по-крайни квалификации. Стига вече! Народ ли сме или Славейков е прав?

Повторили сте тезата ми с други думи ;))