Украйна обвини Русия за смъртта на Вороненков

Украинският президент Петро Порошенко обвини Русия за убийството на бившия депутат от руската Държавна дума Денис Вороненков.

Обратно в новината

Коментари - Украйна обвини Русия за смъртта на Вороненков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого обвини Порошенко? Няма други варианти.

Sibirski

В починал от ранитеси в болница нападател намерен документ, подтвърждаващ негово участие в тн АТО - МВР на Украина.

А ми, да, както му е реда - виновна Русия.Кой ще е друг? Никой друг на става.Особено ясно на свежа глава - веднага минути след убийство на Порошенко доиде привична мисъл, че това е държавен тероризъм на Русия.

Аз не знам тази карикатура Потрошенко назначен на този пост от бившата задокеанска чернюга , защо си въобразява още и смята че хората го смятат за президент на Украйна . . .

украинският президент е избран от народа а твоят диктатор Путкин първо беше назначен от Елцин, после се преизбра три пъти + едно междинно рокадо, сега предстои да се преизбира пак:)

Вороненков убиват 12:25 а ВАЛЦМАН обявява в 12:47 че убит от руски спец нас (и убиеца по всичко си личи е коммунист защото оттива да убива в червени маратонки!!!! Който е ранен в главата но замесника на АВАКОВ КИВА КАЗВА ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕ И НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА ДА ДАДЕ ИНТЕРВБЮ )ИЛИ КАКТО И С БОИНГА НЕ МИНАВАТ И 20 МИНУТИ И БЕЗ ДАЖЕ Е ВИДЯЛ МЪРТВИЯ ПРЕЗ-Т ЗНАЕ КОЙ КОГА И ЗАЩО СА УБИЛИ БИВШИЯ ДЕПОТАТ НА РУСИЯ (КАКВО Е ЗНАЕЛ ТОЛКОВА ТОЗИ ДЕПОТАТ ЗА ЯНУКОВИЧ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДА ГО УБИВАТ!! НО ВАЖНОТО Е И ДРУГО АМЕР-ТА ПРЕСА ПИШЕН ТОВА КОЕТО КАЗВА ПОРОШЕНКО ЕДИН ЧАС СЛЕД УДИСТВОТО (БЕЗ ДАЖЕ ДА ПРАВИ ОБИСК В КВАРТИРАТА НА УБИЕЦА И Т.Н. СЛЕДСВИЯ )ХАМЕРИТЕ ПИШАТ НЕПТВЪРДЕНА ИНФ-Я - ВИНОВЕН Е ПУТИН

увчар, преброи ли увцити тая вечер:)

а, бе подкараха ли Поросьонко към кланицата, или ще го угояват още до Коледа?

Би трябвало руските специални служби да убият Вороненков заради съвършено необосновано предателските му действия,но за съжаление причината ще се окаже много по-прозаична-просто трябва да се вгледаме в личността на Вороненков и неговите действия.Бивш полковник от армията ,/бил в Афганистан -непотвърдено!?/,доктор по право,депутат от Комунистическата партия на Русия,изявява се патриотично при присъединяването на Крим .Но от определен момент /отпреди 4-5 г./ започва да играе една руска рулетка,дали заради една хубавица -певица,дали заради това ,че започват да му се услаждат парите и сладкия живот!?Преди 3-4 г. следственият комитет на Русия иска сваляне на имунитета му като депутат ,но депутатите от КП яростно го защитават и не позволяват.А той се забърква в далавери с хора със съмнителна репутация,развежда се с първата си жена и прави шумна луксозна сватба.На името на най-близките му роднини са записани активи за 1 млрд.рубли!?А партньорите в далаверите -дребни суми!?За такива неща се убива показно и даже украинска охрана не може да помогне!

аиде да се готвят цацата и мутрата

Бил е в Афганистан, ама като дете...Роден е 1971г.

сега накъде ... американците лоши , европеиците лоши , турците лоши , руснаците лоши :))) нещо за китаи да кажете , или за японuя :)) добре че ние сме наи наи

Не не може да свързвате Путин с това убийство или а други убийства. Путин е хрисим Президент и никога ама никога не е поръчвал нито този депутат, генерали, оня от роскосмос, Немцов, Политковская, Литвиненко, взривяването на 2 блока в началото на Чеченската война, окупацията на Крим, войната в Донбас, някакви 250,000 избити чеченци, едни 50.000 украинци, 500.000 сирийци, милиони бежанци и разбити животи. Разбира се няма нищо общо

у нас в чечня е спокоино ... ако имате ядове с турците се обадете . пращам главорезите и у вас ще има мир ... без бои не става нищо и никъде особено когато става въпрос за племена а не за нации !

Бай Ставри

Днешна Чечня е Ислямска държава в Рускана Империя

я си седни на е...т задник и не се обаждаи

аре по-полека с квалификациите, и недей да казваш на някой какво да прави бе смърдел тролски !

И 10 млн.през ПСВ,около 50 млн. през ВСВ,да не забравяме и Корейската война,войната във Виетнам.....бе Путин е виновен...

ej bokluk

Охранителят е починал в болницата, по невнимание се задушил с възглавницата. За негово нещастие, в този момент е нямало лекар, сестра а и охраната е отишла да пие кафе.

ще се самоубие с възглавница разбира се в противен случаи ще издаде поръчителят парасенко

Брей, този Путин, умора няма! Назначи свой агент в Белия дом, изкара Великобритания от ЕС, съсипа 6 трилиона на ФАЩ в Сирия, як хибриден бой по де що мърда! А е обикновен началник на фалирала бензиностанция в Сибир!

Този на снимката вижда зелени човечета даже без обичайната си порцич алкохол....но когато си я е взел, то те са навсякъде, даже се крият във вратовръзката му.

Ехооо, руски тиквочи-четете какво пише в руските медии, ако знаете руски вообще!! Дори руските медии пишат, че ФСБ е пратило убийците по нареждане на Путлер!! То скоро ще се разбере всичко, укрите са го хванали-та скоро ще си изпее майчиното мляко тоя!! Скоро Путлер ще виси с тиквата надолу от Москворецкия мост!!

1. Убиецът е украински гражданин. 2. Убиецът е мъртъв и нищо няма да "изпее".

и къде го пише това, това първо. второ, убиецът е един и е мъртъв. Куршумите са четири. Сърцето му е спирало няколко пъти. Има изявление на главния лекар с името. Герашченко - направи си справка - публично заявява, че килърът е гражданин на Украйна. Чувал ли си за думата "разборка"? В навечерието на събитията убитият е споделил по телефона (100% подслушван) че възнамерява да се предаде - да се върне - и да сподели пред следствието всичко за престъпната схема по източването на 5 милиона долара, ако не се лъжа, заради които е избягал в гостоприемната Украйна, където едва ли току така са били толкова гостоприемни. Ами мързи ме да си губя врамато с тебе, така че толкова.

редовно, три пъти на ден, ще те освободят от кошмарни и лъжливи бълнувания

тоя нафталинов съвет вони на мухъл, толкова не си в час - откъде си се домъкнало всъщност?или колко копийки или гривни ще изкараш днес - как е курса? Я геть!

Алооо! ей сега четох , но нещо руски медии не те цитират.

Дай линк..

чиято саамоличност е установена. Той е починал в болницата от раните си, поне така се твърди. Освен това пак по данни на изданието "Обозревател" е бил издирван по дело за фиктивна предприемателска дейност и пране на пари. Роден е през 1988 година.

е в много тежко състояние.

Шило

Убийство по криминални причини, хайде да не търсим ФСС, ФБР, Мосад, Ми-5,6,7,8, извънземните и т.н. Ако беше дело на истински професионалисти, просто сега нямаше на има гръмнат нападател.

че другарят Порошенко избърза с посочването на виновника. Ако питаме другаря Ердоган, това вероятно е ПКК или някоя фашизоидна холандска организация. Според мен накрая ИДИЛ ще поеме отговорност. А ако сме сериозни, струва ми се, че украинските служби трябва малко да сменят прийомите. Че взе да става като с химическите оръжия на Саддам и Басар.

винаги избърза с обявяване на неговата "истина"

Това беше целта на мероприятието. Пак дългата ръка на Кремъл дестабилизира ситуацията

E-e-e-e най-после! Що се забавхите толкова с обвинението - пренадахме се! :)

Ха ха, колко са тъпи мукраинците. Разбира се, че очаквахме да обвините Москва. Губите войната, усещате си края и се опитвате да отклонявате вниманието от себе си. :))))

Не очаквайте от сегашната украинска върхушка да се промени и не забравяйте, че бившия шеф на цру ходи до киев.

Тя стана една... Вороненков хем депутат от Комунистическата партия, хем с висящо дело, но пък избягал в "демократична" Украйна??? А, бе нейсе: айде Поросенко .. на път за кланицата, че много се освини.

Шило

Кой знае какъв крадец е и той....

"КРАДЕЦА ВИКА,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!

Това си е вродена черта във всеки руснак и най-вече в педеруските боклуци у нас.

в русия за разлика от запада няма пееразпаради, дрисък.

По-добре руски боклуци отколкото цигански

Порошенко е кукла на конци - каквото му кажат това прави.

Шило

И той не знае де се намира. Подпират го "евро" сили, от другата страна нацита...И е подкарал по единствения му останал път- водка за утеха.

Не можем да имаме никакви съмнения в твърденията на президента на Демократична Украйна, защото той дойде на власт с всенародна подкрепа на вълната на революцията на гордостта. Докато офицерът от КГБ е поддържан от най ретроградните сили на мрака.

бе кой ви дава достъп до нета в детската градина? сус! имате кофички и пясъчник. марш да си играете!

Шило

Иронизира човека.

Американската революция в ...Украина.

Всеки сериозен бизнесмен, замислил се да инвестира недай Боже в Русия Да се сеща че руската Мафия не прощава и навсякъде ще те достигне

У тебя топор есть? :))))))

Бай Ставри

Искаш ритуално да се гръмнеш ли Пред украинското посолство? Блядка не ми трябваш честно Махай се от Родината ми

теб това касае ли те? При положение че по цял ден висиш тук и дращиш глупости за центове то едва ли си потенциален инвеститор.

Шило

Марципана вместо да се мъчи да ръси обвинения без доказателства, да вземе да обясни какви са тези украинци, дето са ги задържали в Беларус.

Спецслужбам Черногории удалось предотвратить покушение на прокурора Миливойе Катнича (Milivoja Katnića), расследующего дело о попытке переворота в стране. Об этом сообщает RTCG. В ходе совместной операции, проведенной Агентством национальной безопасности и Департаментом полиции, был задержан серб. Отмечается, что он согласился сотрудничать со следствием.

Специален поздрав за Гееца-Нагъзидзе, Щерита, лелята с бобеца и останалите простестъри, поддържащи хунтата в Киев. "В лесу раздался топор правосека, он им отбивался от ласк гомосека, но силы иссякли, упал правосек и им без труда овладел гомосек. Неспешно закончив и хлопнув по жопе, сказал он хохлу: "Вот теперь ты в Европе". :)))

Има една новина някъде на първа страница, за това как уж бил намалял ледът в Арктика. Чудя се, как така Порошенко не се е сетил да обвини Русия и за това?!

Колко ли ще струва застраховката на всеки от певците, които ще пеят през май в Киев? Стотици хиляди или няколко милиона долара?

Вороненков е отивал на среща с Пономарьов? е, това вече обяснява всичко. така де, за тези, които знаят кой е последния и къде се крие, как избяга от РФ и какви политически дивиденти се опитва да трупа..... мда.

Какво обяснява? Били са любовници ли, или какво?

то си пише бе, за тези, които са наясно или се интересуват, кой какъв е и с какво се занимава и най вече, кой му плаща, за да живее. инфо има, иска се да се интересуваш. няма какво да се обяснява излишно.

слагате минуси щото не харесвате руснаци или защото харесвате потрошенко? Ако е последното много сте паднали бе zaдници

Да ви е-а териториалната цялост на Украйна и тебе Роско.

И Поросенко ще изгрухти на умряло!!! До 1 година!!!

много тъпа парцалена кукла, виж ако ми дадеш такава сигурост за Наливайченко, Ярош, коломойски и още някои ще имаш 6.

Абе не знам, как е още Порошенко не обвини Русия за теракт в Лондон. Трябва да направи това)

Фашагите са големи смешници!Крадеца вика дръжте крадеца!На руснаците говненков въобще не им беше нужен а ако искаха да го махнат то това едва ли е типичният метод на ФСБ !!!

точно звучи: на крив мaкарон и кoсмите му пречат

Нема такава територия на цирка и клоунадата като Украйна :D

мирно седяло , не би чудо видяло ...

Никой не се съмнява в това! Дори в мрежата се носят слухове, че на мястото на убийството са намерили паспорта на Путин и неговия наган от времето когато е бил в КГБ ...

Потрошенко ,кой носи отговорност за изгорените в профсъюзният дом руснаци и украинци? На всяко ваше шибано действие ще ви отговорят с по-силно или най-малкото равно по сила противодействие.

в наша страна поръчковие убийства нет. Граждани мрат само по две причини - от естествена или насилствена смърт. Това убийство работа на руски разведчици и диверсанти под лично ръководство на Путин.

И аз както и цялото прогресивно човечество сме уверени Няма как Путин да е поръчал бившия депутат, който му разказа играта в съда в Хага и разкри как руската редовна армия воюва с Украйна в Донбас

за "разказване в съда в Хага", нито е разказвал, защото не е имало какво да разказва, нито е бил в Хага. Баси лъжливите копелета сте вие, нека ви изсъхнат езиците, подли същества!

Бай Ставри

Знаеш ли, сигурно Немцов го е застрелял този. Русия е страна на неразбраната душевност

дваш вид на интелегентен, не пиши непроверени новини или откровени лъжи.

Ти педерастите какъвто си и ти, за прогресивно човечество ли смяташ. Ти си педераст, не си човек.

Геец ми представи си, че рашките рекат да те зачистят? Често им разказваш играта и един ден Путин рече, я вижте там тоя Геец нещо ми образува нерви и ... И после няма Геец да ни весели ! Жалко за Гееца, майтапчия беше :(

Бай Ставри

Прав си. Затова ще трябва да организираме превантивен Майдан на Жужи и да го разкараме към съда в Гааге

Воро ненков, е бил най-големия доставчик на ДАЕШ на секънд хенд руско оръжие от украинската армия със знането и подръжката на Поро шенко.

той е бивш офицер, в едно денонощие се взривяват складовете за оръжия до Харков и разстрелват, показно, насред Киев, няколко човека

е избягал от правосъдието, защото е заграбил имуществото - една сграда за милиони долари. Той не е бягал по политически причини.

само смърт за предателите а дано това сполети мнного скоро и другаря валцман

всичко е лъжа и съшито с бели конци, за да отвлекат внимание от резила на Евровизията в Киев, за да оплюят с лъжите си руснаци. Този тип, дето бил застрелян, бил депутатин в Комунистическа партия на Русия, с какъв акъл е тръгнал във фашистката Украина???

Убийството по точно смъртната присъда е пряко доказателство че този Вороненков е разказал истината за мафиота ВВП