Борисов съди Нинова заради ”Ти си крадец”

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов завежда съдебно дело срещу председателя на БСП Корнелия Нинова заради репликата й по негов адрес "Ти си крадец".

Обратно в новината

Коментари - Борисов съди Нинова заради ”Ти си крадец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на олигарсите, ограбили България чрез БСП! Тотално бих повярвал на НИНОВА и бих станал неин избирател веднага, ако можеше да извика същото с имената на крадците-съпартийци пред тази реплика. Ако имаше този куражжжж.. но той може да струва живота ѝ..... защото дискредитираното от такава реплика се равнява на милиарди... Жал ме е, боли ме да се хвърли петно върху Иво Христов, Тома Томов, Вацев - легенди в българската мисъл и интелект...

двама се карат трети печели

Съпругът на Корнелия работи при Валентин Златев,а той и Боко са дружки.Изхождайки от аксиомата за величините: две другарчета поотделно другарче на трето ,са другарчета по междуси.

Kрадеца вика дръш те крадеца нито ГЕРБ нито БСП тези партии трябва да се забранят алидерите им в затвора

..за Корни " Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас може би "

бивши идейни съпартийци се джафкат за власта. Български цирк.

Тоя 15 години е в предизборна опстановка с наши пари, не с тези от субсидията. Тези от субсидията стоят в банки да трупат лихви. Сега от един месец ни занимава с личните си чувства и ранимата си душа. То бива простотия.

Опстановка А?

Бай ....където седне и стане, при всяко отваряне на устата си обижда. Пред камери, пред микрофони ръси квалификации, лепи етикети. Няма политически опонент, който да не е бил обиждан. Дори и микрофонодържачките бяха наречени патки и пуйки. Никой не смее да му каже нищо. А иначе е много чувствителен и деликатен. Толкова лесно нараним. Сега ще си показва мъжеството и бабаитлъка върху две жени. А това, че нас всички бългали ни нарече прости не е обида, истина е. Щом толкова години го търпим и искаме още.

КРИТИКА може да носи само морален и интелигентен човек. Комплексарът преминава в атака за мъст.

Тази пухкава гротеска вече е и неадекватна!:)Пак не разбрала даже и коя от дамите да съди(не знанието не я оправдава)! Та тъз маса с филизи и големи зелени листа е в една роля от поговорка:"видяла жабата,че подковаат коня и тя вири краци"!:))) Страх тресе грацията,изпуска си нервите(в цикъл е):))) Много ще я боли "батката",ако момиченце я изклати на финалната права!:))) Тоя грездей не го е предвидила! Омръзна ми и от "тоталитарни вдовици" все ревът,но все се овъртат около "оня дето работи"!:)))

lu4ka

Да казва каква е цената. Ще я платя. БОЙКО ТИ СИ КРАДЕЦ!

АЛО, МУТРО, ЧЕ ТИ ОСВЕН С КРАЖБИ, С РЕКЕТ, ОБИРИ, НАРКОТРАФИК, ПРОСТИТУЦИЯ С ДРУГО НЕ СИ СЕ ЗАНИМАВАЛ! ОТ КАКВО СЕ ОБИЖДАШ! ТИ ОТ ТОВА СЕ СЪЗДАДЕ КАТО МУТРА!

На Нинова! Не съм за БСП ,но най после някой посмя да го заклейми в ефир!

отново припомняме в името на доброто бъдеше на България ако имате баба или дядо на 26 март ги заключете в къщи

lu4ka

Няма проблем. На мястото на майка ми ще отидем шест човека.

Моля те, недей! Ще умиришете секцията на лук. :)

ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ОБИЖДАТ ЗАСЛУЖАВАШ СИ.ЗАЩО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА КРАЖБИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ,ЗА НЕИЗГОДНИТЕ КОНЦЕСИЙ,ЗА ЦАНКОВ КАМЪК,ЗА БЕЛЕНЕ,ЗА ЗАМЕНКИ,ЗА ИЗСЕЧЕНИТЕ ГОРИ И МН .ДРУГИ И СЕГА СУПЕР КРАДЕЦА ЩЕ ВИКА ,,ДРЪЩЕ КРАДЕЦА,,

АЛО, КОМУНИСТИТЕ И ДС СА В ГЕРБ, ПАРДОН ТОВА ВЕЧЕ Е БКП-2!

ЗАЩО не посмя??? Имаше уговорка???? Народът няма да ти го прости. И заложената ти надежда-сила и мечта народна.

Изчакай хората да ви кажат на 26 март какъв сте. На всички им писна от вашето управление. Обясни на хората къде отидоха 16 милиарда заем и резерва от 2009г. Обясни на хората 1 км. ограда струва 1 000 000 лв., т.е. 1 м. мрежа е 1000 лв. нека всеки си направи извода краде ли ГЕРБ или просто си слага едни пари в джоба.

Голяма грешка е допуснала Нинова, че го е нарекла крадец. Той е голям крадец, достатъчно е да представи платежните от Цв. Василев за 43 мил. евро дадени на неговия човек в гаража в Банкя. ББ знае, че няма да я осъди и си прави само пиар пред недораслите и претръпнали от лъжи негови избиратели.

Няма на света топ адвокати , които в случая могат да оправдаят Мутрю!!! Мутрю освен крадец е и бандит и това го знаят и децата!!!!!!!!!!!

И като повърна троле,олекна ли ти?

Бойко беше много мек и толерантен с тези гадове и те решиха,че може да му се качват на главата.За да компенсираш сега-съди ги до дупка!

аидеееееее,банкянският нагъл циганин известен с псевдонима "праните гащи" да се стяга да плаща няколко хиляди за лъжа и клевета,честито на госпожа Нинова,ще плати и на йончева

Детройте,пак ли ти бе?Каза ти се да си папкаш голямата,черна луканка .

Нинова е олицетворение на безпардонността,наглостта,самоувереността,грубостта,нахалството,липса на елементарно възпитание,култура,деликатност и дипломатичност.

ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ, НИНОВА Е ДОКАЗАН КРАДЕЦ. ДВА ПЪТИ Я ГОНИХА ЗА КОРУПЦИЯ - И ОТ СДС И ОТ БСП.

ама и двамата, които упоменаваш, нямат разлика в намерения и осъществени действия, за които коментираш!

Тя, може и да не бъде, но него, два пъти го видяхме що чини!

Внимание, влиза уволнената за съмнения в корупция!. Всички помнят, макар и на някои да не им се иска, аферата Фронтиер, СРС-тата уличаващи Корнелия Нинова в нерегламентирани контакти със следователката по производството Шарланджиева, СРС-тата споменаващи Корнелия Нинова в меко казано странна светлина, уволнението на следователката Шарланджиева впоследствие и в крайна сметка уволнението на самата Корнелия Нинова като заместник-министър. Нещо повече, г-жа Нинова има честта да е уволнена поради съмнения в корупция не от кой да е, а от самия лидер на ПЕС г-н Сергей Станишев. Внимание, влиза синята приватизаторка!. Преди няколко месеца г-жа Нинова бурно отрече, че е приватизирала лично за себе си части от държавното по онова време дружество Техноимпекс-98 ЕАД. Впоследствие народният представител Методи Андреев и политологът Антон Тодоров показаха документи, с които доказват че Корнелия Нинова приватизира лично за себе си 37% от Техноимпекс-98 ЕАД, възползвайки се от влиянието и контактите си по време на правителството на Иван Костов. Нещо повече продавайки по-късно дяловете си, отразени в нейна имотна декларация, Нинова се сдобива с апартамент от 89м2, ателие от 120м2 и гараж, които доста странно се сблъскват с днешните театрални сълзи за слабите и онеправданите. Които слаби и онеправдани хорица едва ли имат лостовете и властта да си купуват дялове от държавни предприятия, а после продавайки ги - да пазаруват недвижими имоти на едро и да изпращат децата си да учат в САЩ. Внимание, влиза Госпожа Лъжа!. Започна се 19 милиарда евро, които България щяла да изгуби от ЕС. Продължи се с липсващи 1,2 милиарда по програмата за селски райони, които отдавна са преведени и за които Десислава Танева показа платежните документи. Продължи се с въпроса КОЙ предложи Румен Радев, след като генерал Решетников и Венцислав Стефанов я уличиха в /поредната/ лъжа за това имало е или не среща Нинова Решетников, и какви са били темите на нея.

Всички политици от отдавна са вече с меки китки и развалени пъдпъдъчи яйца за топки.Остава само вече за разни там погледи да се съдят. Толкова много очевадни намеци за кражби си правиха тези двамата и чак сега единият се сетил да съди другия за това за това,защото си нямат друга работа и не им пука въобще за собственият си имидж.

Нинова е доказан крадец,след като изчетох всички публикации за нея и вместо да се засрами и да спре да се показва пред хората, тя се опитва друг да очерни. А за нея има достатъчно изнесени факти. Тази жена сигурно не е задоволена сексуално и изпада вече в истерия.

ЗАДОВОЛЕНА Е. ПРЕЗ 1996-ТА ЗА ПОСЛЕДНО.

Абе гербери глупавото послание на вожда ви към вас /ще съдя Нинова/ не ви ли обижда , той ви взема олигофрени , за макаци извинете ме ?! Ба си това не го разбирам , толкова елементарен и посредствен човек които тук списващите поне половината го превъзхождат във всяко едно отношение , и тоя човек те лъже толкова години ...ама ти си изтръпнал бе приятелю гербер!

Аз съм олигофрен и вие сте олигофрени и за това се подържаме.....Какво повече да се говори какви са герберасите..

Нинова трябва да се позове на това, че е известна в обществото като "г-жа Лъжа". Обвинението ще падне от самосебе си.

Доган ме е поръчал, честно!

Ами по тази логика и тя трябва да го съди защото той заяви това макар че после се оказа че казаното от нея е истина...Само гербераст от типа на боко може да гледа едностранчиво и да харесва само когато го хвалят защото истината боли..

Да,но за това има доказателства и документи за срещата и с Решетников,които тя обаче отрече.

Кое е истина? Че санирането е кражба? Нищо, че се извършва от депутати от БСП? Кое от двете?

Борисов пък е известен в обществото като бай Х.., като Тиква, като маркуч паша, като Буда, като мутра...........

Само няколко руски идиота ли останахте във форума бре, швестери?? Малко ще ви е а ви пребие човек с права лопата, първо на нерез трябва да ви пускаме, после гаври и накрая лопата в тиквите ви кухи. Няма по-мръсна гадина от българин със съзнание на путлерофил!!

Ето какво "пропуснаха" да попитат лидерката на БСП: 1. Как ще обясни магическия факт, че за една нощ е била предпочетена от Иван Костов за синя приватизаторка на преуспяващото външнотърговско предприятие "Техноимпекс"? 2. С какви пари плати акциите от 37% от "Техноимпекс" за себе си? Какво се случва сега с тези акции? 2. Как и защо премина с такава безскрупулна ловкост от СДС в БСП? Как стана зам.-министър на Р. Овч., при положение че е била сред остриетата на синята партия? 4. Как ще обясни присъствието си в СРС-та по скандала "Фронтиер" и аферата "Р. Овч."? Натискала ли е следователката Шарланджиева, с която е разговаряла 111 пъти, да покрива далаверите на Р. Овч.? 5. Защо Сергей Станишев я освободи като зам.-министър на икономиката в своя мандат? 6. Докато тя се е подвизавала като изпълнителен директор на "Булгартабак", съпругът й е бил митничар на Кулата, в същия благоевградски регион. Съдържат ли се в архивите притеснителни факти и данни за неговата дейност от този период? 7. Вярно ли е, че съпругът й е работил при червения олигарх Георги Гергов, който по-късно помогна на Корнелия Нинова да заеме председателския на БСП вместо Михаил Миков? 8. Сегашната работа на съпруга й в "Лукойл" би ли могла да бъде предпоставка за фаворитизиране на компанията при евентуален мандат на левицата?

Та и тебе да питам, значи... Имаш ли ПРЕКИ доказателства, че Нинова е членувала в СДС, щото ако нямаш си един ЛЪЖЕЦ....

Той не казва, че е била член на СДС ;)) Хубаво е, че за това се хванахте, а останалото не отричате. Че щеше да стане като с Решетников..

Аз не мога да разбера - едно време Костов изгони Курнелия от СДС заедно с Бисеров и Данчо Ментата за корупция. След това и Станишев уволнява Нинова за корупция, а тя казва, че някой си бил крадец. Бива наглост и безочие ама чак такова не бива :(

Имаш ли ПРЕКИ доказателства, че Нинова е членувала в СДС, щото ако нямаш си един ЛЪЖЕЦ....

Като представител на СДС, тя с младежки жар поема огромния товар и на двата висши ръководни поста да управлява като изпълнителен директор Техноимпекс и да ръководи борда на директорите на Техноимпортекспорт двете златни мини.

БОРИСОВ,ЧАКАМЕ ДА ЗАВЕДЕШ ДЕЛО СРЕЩУ НИНОВА! ВЯРВАЙ СИ, ЧЕ НЕ СИ КРАДЕЦ, НИЕ ОБАЧЕ ЗНАЕМ, ЧЕ СИ МУТРА, А ТИ КАТО ТАКЪВ КРАДЕШЕ, ГРАБЕШЕ, РЕКЕТИРАШЕ! ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА, ЧЕ И НЕЩА КОИТО ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ГИ ЗНАЕМ, ЗА ТЯХ НИНОВА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА! НИНОВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ НЕ ПРИКАЗВА НА ВЕРИСИЯ И НЯМА ДА СИ ОСТАВИ МАГАРЕТО В ТРЪНЕТО, ЗАЩОТО ТИ Я НАРЕЧЕ С ДУЛОВСКАТА, ДЕСА-ПОЕТЕСА - Г-ЖА ЛЪЖА, А ТЯ ГОВОРЕШЕ И ДОКАЗВАШЕ С ДОКУМЕНТИ, НО ТИ ИЗКАРВАШЕ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКЪЗ! ЧАКАМЕ ТЕ БОРИСОВ ДА ЗАВЕДЕШ ДЕЛО!

Това и да го напишеш още 100 пъти няма да стане истина. А че си прост и нещастен българин това е видно и да го няма Борисов ти пак ще си прост и нещастен!!

Не той човека си е наред , просто се чуди колко идиота могат да се вържат на един тъп крадлив дебел бял гълъб ?!

Прост градец, ей тва е Борисов.

ДАВАЙ БОРИСОВ, С ПОРЕДНАТА СИ ПРОСТОТИЯ! НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ ЯДЕШ ПЕРДАХ, НО И ЩЕ СЕ САМООРЕЗИЛИШ, ЗАЩОТО КРАЖБИТЕ ТИ СА ДОКАЗУЕМИ! И ДОКЛАДА НА ЦРУ ЛИ Е ЛЪЖА ЗА ОГРАБВАНЕТО, ЛИКВИДИРАНЕТО НА КТБ ОТ ТЕБ И ПЕЕВСКИ, А БОРИСОВ! ТОВА КАК СЕ НАРИЧА ОСВЕН КРАЖБА?

Жалко, че цирка свършва в неделя, точно започна да става супер-мега-джижано шоу :)

Оти се абим всички с простотии ,за Нинова и Бойко ,като на 27.03 че ни мине.Иде Великден.Гответе ягнето и не се хабете залудо.

Мутрата е мъж за три жени. Двете да го държат, а третата да му ...... в устата.

Явно майка ти те е научила и теб така, от там ги знаеш тея мурафети-сестрите ти те държат, а твойта МАМА ти "тропа" в мазната устичка!! Яж мами, яж!!

Скивало жабето , че тодковават коня и то вдигнало краче.Бооооооко , Боко ох да те изпилющи Нинова съдебно , че се пукнем от кеф.

Ами аз гледах въпросното предаване с журналистката и там нямаше реплика към Боко - ти си крадец! Нинова освен всичко друго надупи пак Йончева като я изкара, че тя е нарекла е нарекла Боко крадец. И като гледам, че по разни дреги сайтове и вестници почнаха да излизат разни материалчета за журналистката Йончева, ще излезе Боко прав.

Бойко не е КРАЛ. Ясно ли е Бойко е СЛУГА.

Идва тя на власт с БСП и слагат точка на Демокрацията! От което следва: Край с валутния борд! Който има евра, да си ги тегли и харчи. Защото след Нинова рубли! Затова и в екипа и е Румен Генчев. Онзи вицепремиер на Жан Виденов, при когото България фалира за кеф на комунистическите мекерета, превърнали се в мултимилионери покрай фалита на банковата система при Гечев. Край с демокрацията! Всяка линия на поведение, която няма да е успоредна на партийната, се превръща в крива и ще подлежи на наказания. Какви? Питайте синът на началника на фабриката за убийства в Белене Тома Томов. Нали затова Нинова го спусна с парашут за водач на листа.

Идва тя на власт с БСП и слагат точка на Демокрацията! От което следва: Край с Европа! Който ходил до Милано и Мадрид, ходил! От тук нататък максимума е Резово. И то с открит лист. А който иска по-надалеч, да прескача стената. Само да внимава Митьо Гестапото да не го спипа. Край даже с Гери Никол! Яката дупара ще трябва да се превърне в добро комсомолско задниче, което да седи на чина в час по руски език.

Аз взех малко парици при Костов. Нищо друго не съм крала. Той ме обиди.

Хора, не е смешно, трагично е! Показват ни колко сме тъпи! Набутват ни го в очите, смеят ни се. Нинова, която покрай разбойническата приватизация стана СлаНинова ни учи кое е добро на демокрацията и кое лошо!? Иска безплатно образование в България, докато плаща милиони да учи сина си в Щатите. Иска безплатно здравеопазване тук, докато от нейната партия ходят да си сменят кръвта в Швейцария за 3 000 евро банката! Иска да върне безплатната сигурност, която ни осигуряваше ДС по съветски тертип. Иска скрити зад безплатното, да не виждаме олигарси като Гергов, Овчаров, самата Нинова. Това е ужасно. И начинът да го спрем, е като на 26-и накараме Корнелия Нинова да абортира! Вземе ли властта, ще ни спре и Фейсбук. Защото вече няма да и трябва да ни съобщава бременностите си.

Трагично е. Цялата пошла постановка, която ни карат да гледаме, че и да участваме. Дано повече хора застанат зад "Възраждане" и да им объркат сметките... Пък дори да фалшифицират резултатите, както си правят, важно е хората да са единни в борбата с неправдите, защото толерираме ли ги до безкрай, ще ни довършат!

Боку Тъпото не разбра, че който: - жена вади (Бъчвата, Цеца, Лиляна Дебелото и Мутресата - Кметица), - от жена умира (Корнелия Нинова, Елена Йончева, Култуклиева). Никога не подценявай жените Боку! Но то затова си е тъпо. Въобрази си, че ще командва по-лесно жените, защото имат по-малък мозък, но даже и те го изиграха. Клоун. Тъпо, ама млого тъпо.

Ох пък да вземе да го докаже документално , иначе всички си го знаем, те тогава да видиш чудо .

Права е жената-лицето е крадец и ментарджия! Още Ройтерс писа, преди години, за препраните от него и каката Цветелинка 200 милиона долара от Южна Корея! С това и още много други афери го държаха американците и подкрепяха, а той се кланяше! А да не говорим колко поръчкови убийства има на съвестта си, докато си разчисти пътя за да приватизира бизнеса на аверите! Освен, че е крадец, той е и лъжец и престъпник! До какво дередже докара при двата си мандата държавата и хората - за него "лош матрял" , както ни нарече! Не се справи нито с корупцията, нито престъпността, нито с немотията! Виж неговото благосъстояние порастна многократно- стана милиардер! Четете хора, четете и мислете защо това нещо, след като само си подаде оставката, като видя, че ще се разкрият далаверите му, ще се кандидатира за трети път! Мошеник, интригант, мафиот и грубиян, дори простак е Боко и не трябва да припарва повече до властта!

Собщиха ,че Корнелия ще съди Борисов за думите му по ТВ ,,Ти си лъжкиня"

Дано в съда ме назначат за експерт на двете дела, с психоаналитична задача. жалко, че експертизата ми ще бъде скрита от електората, след изборите ще е късно. Отвори си очите, народе и мисли преди да се разходиш до близкото училище в неделя.

Ами то, крадец, с неговото минало в ИПОН и СИК, може и да му звучи обидно, на фона на това, какви ги вършиха и какви ги вършат мутрите...! В една статия на американски журналист пише, че новият им приятел на балканите има тъмно минало и носи отговорност , поне, за 19 неразкрити убийства. Това вече, е авторитетно. Не е като, там, някакви п.... да му викат крадец!

БОКо: - Аз не съм Крал, аз само много държавни пари съм взел...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Буля Корна: - Аз не съм Крала, аз само много държавни пари съм взела не само повремето на Костов...!!! :::)))Сега и мъжа ми дерзае при Вальо Златев:::))) Дааа...!!! :::)))

Ей затова сте прости - не се усещате за какво иде реч...!!! Кралица трябваше да пишеш бе кратуно, ама не пасва на вица...!!! :::))) Дааа...!!!

То и циганите не крадат тухли, те само ги събират. Срам и позор за журналистите, които се продават и съучастват в манипулациите на тая кампания.