Бивш руски депутат бе застрелян в Киев

Бившият депутат в долната камара на руския парламент Денис Вороненков загина при стрелба в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Бивш руски депутат бе застрелян в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sibirski

Нападател е 1988 г.р., бивш участник в тн АТО, украинец и се издирваше от украинско МВР.

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

Нали това е мечтата на руснаците - укрите да умрат от глад като при гладомора, да умрат от студ, да паднат на колене и коленопреклонно да си предложат земята на восточната орда от Москва в замяна на жалкия си живот Иначе Путин с агресията си е създател на обединена Украйна

Където има руснаци, жадни за чужда земя, а още повече когато наблизо има и украинци, които воюват с руснаците за независимостта си ЗАДЪПЖИТЕЛНИ СА УБИЙСТВА, НАСИЛИЕ, ПИЯНСТВО, ЕДНОКРАТНИ ДЕВУШКИ, МАФИЯ, КОРУПЦИЯ Далеч от руснаците, далеч от Путин

Обясни на български какво е това безпредел-бах та в руския бляд

Кой се движи с охрана - Мафиотите. Някога папа Йоан Павел известен и като касиер на мафията, възкачил се на престола след убийството на Йоан Павел 1, беше прострелян от наемен убиец. Мафията се скри за българина Сергей Антонов. Сега мафиотско убийство приписват на Русия.

Твоите драскания няма да променят мнението на компетентните институции, та напразно се абиш, отпусни малко.

Все тая. Щом ме изтриха защото писах, че това убийство е напразно и че няма да спаси Порошенко и киевските нацита, само потвърждава че съм прав.

е от Лилипута:)

Както вече писах - този човек е бил най-големия доставчик за ДАЕШ на руско секънд хенд оръжие от украйнската армия под прекия контрол на Порошенко.

Охранителят на Вороненков е служител на СБУ и веднага е ликвидирал поръчковия убиец, за да прикрие следите на СБУ. Същия сценария като при убийството на Кенеди.

Става дума за поръчково убийство. Цру е поръчало на СБУ да извърши убийството, за да го припишат след това на руснаците!

...си 'ревизира' изхождането кагеБеят.

чета днешните ви постове - все за изхождане бълнувате - диария ли имате или запек?

що пишеш като не знаеш?? путин каза че е самоубийство!

Не е вярно - Путин го видяха ,преоблечен като украински казак , с национални шальвари да притичва с калашник. След като оправи този - хукна към оръжейни складовете в Харков - пак го ведяха там с фитил в зъбите.

Охранителя на Вороненков е служител на СБУ, съобщиха украинските медии.

ТОВА ГИ ЧАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

само ти ли, русолюбче тъ..по не загря, че убитият е русский? още един руснак напусна планетата, което си е добре за всички!

убит не е руски човек, а една отрепка - хем крадлива ,хем двулична. Можеш да намериш в нета кадри как той вика ура в Държавна дума, когато подписаха присъединяването с Крим. А Максакова, долна кучка, по високо от всички тогава пяла гимн на Русия. След като го хванаха в кражби - той веднага се записа дисидент. Ами такива отрепки ги чака кучешка смърт. За украина те трябваха само да ги разходят по телевизии - да вият за кървав Путински режим. Повече от тях нямат нужда и финита. Закономерен край на двойни, тройни агенти. Същото сполетя и Литвиненко, дато работи на МИ, на ЦРУ и изал закачки с чеченски бандити.

Браво на модератора!

....и ако може да попитам найУчтиво Всички-Ни : - по една или друга Причина - Съм се виждал със Хора от КГБ... --- ама Хора !, т.е. Технически, Лингвисти, Логисти, Историци ... Експерти ! И ! - Са Все Сериозни Хора !, които хем са Били текмето на ДнешенКремъл, хем Признават че кагеБейството е Нефела ....та Въпросът-ми Е : - ако Успеем да Ги попоприобщим ЗА 2стъпковата - Бихме ли имали Успех в укротяването на ДнешенКремъл ?

Не, казвате...- ами Как тогава Ще сме Основен/Координационен Възел ЗА Необходимото ?

И ко Значи '-' я ?! - Пак ли Ви Се такова И-ума И-дума ?

TMontana

Така се случва с предателите! Скоро и у нас...!

Абе да вземем да пратим в Украина и някои наши депутати....ако ги утрепят, ще обвиним Путин, ако не, ще са далече....келепир отвсякъде!

Депутатин - комунист, пък го гръмнали като бясно куче! Дали не трябва да вземеме пример освен от Румъния, ами и от Украйна?

Дискретно : - комшиите оттатъкДунава - Възродиха подхода на Антонеску (Се знаят Всичките Безподобия на 'наште' там...на 'отбрани' Се изпраща Писмено - Върни това-и-това и Си признай Публично ! ...и В Срок ! ... и Ако Се ослушва - Ясно .....и Така - ако Трябва - И Целия списък .)

Ха ха този го уби буквално "Дойче веле" като го цитира за пример в статията на Иван Преображенски от преди седмица две: "За какво са му на Кремъл емигрантите? Каква е причината за промяната на отношението на руската власт към емиграцията? Поръчителите на пропагандните статии не казват какъв ефект искат да постигнат, затова не ни остава нищо друго, освен да направим няколко предположения: Вариант 1: Това може да е сигнал, изпратен към руския елита след емигрирането на бившия депутат Воронеков и съпругата му. Посланието: да не тръгнат всички след тях. Но тази версия е по-скоро смешна. Може би и поради факта, че семейството на Воронеков се е устроило доста добре в Украйна. Е този вече не може да бъде пример за успешно спасил се от руската действителност да му мислят следващите богаташи които решат да се спасяват от самодържеца всерусийски, могат да бягат, но не могат да се скрият е посланието

от самото начало бе ясно, че ще изгори като бушон, бързо са му дали украинското гражданство, но нито един укр не му е вярвал. Женя му преди била омъжена за престъпен бос, който също бил е убит. Черната вдовица

путинката съвсем го е стегнала капата явно. Щом на тоя нъртъв пес нож вади, заеби... Явно не вървят нещата както е очаквал. Нормално де, то да си повярваш, че си велик и това да е факт са две съвсем различни неща.

Избива свидетелите. Доста вождове от Донецк и Луганск си заминаха от приятелски огън от ФСБ.

ПОДЧЕРТАВАМ - датата е 22 ФЕВРУАРИ. Извинявам се, че е на руски, но се отнася директно към случая: 10:23 22 февраля 2017 В Киеве готовят показательное убийство Максаковой. Обвинят Россию Семейная пара может стать сакральной жертвой украинского режима Сбежавшие на Украину экс-депутаты Госдумы РФ Денис Вороненков и Мария Максакова могут попасть под прицел СБУ. Как предполагает военный эксперт Александр Жилин, супружескую пару сделают популярной в информполе, а затем жестоко с ней расправятся. Свои соображения эксперт выложил на странице в Facebook. По мнению Жилина, сейчас на Украине Максакову и Вороненкова пытаются пиарить всеми возможными способами. В ток-шоу на телеканалах Максаков и Вороненков постоянно говорят о России и Путине, а также о кровавом режиме в стране. Затем, по предположению аналитика, эту неумную парочку убьют специально обученные люди из СБУ. Причем показательно жестоко! Чтобы мир содрогнулся от увиденного! пишет Жилин. Он особо подчеркивает, что эта сакральная жертва нужна для обвинения Москвы. Александр Жилин заявляет, что выступает с подобным предупреждением с одной целью попытаться спасти прежде всего Максакову, пишет портал Дни.ру. Максакова идет первым номером, поскольку она известная певица, представительница высокого искусства, которую может лишить жизни только бешеный зверь. Вороненков вторичен, поскольку он всего лишь депутат, муж Максаковой, отметил аналитик.

... това руски анализатор ли го пише? Как украинците в най-скоро време ще гръмнат някой избягал от Русия... ))))))

Този в Русия го погнаха за финансови злоупотреби. Избяга в Украйна , за да спаси кожата, но не би.

Да ви е-а териториалната цялост на Украйна и тебе Роско.

това русолюбците наистина сте най тъ...пите същества на планетата! убитият е бивш депутат , русский, който избяга от россията, и получи украинско гражданство! заедно с жена си също русский депутатинин! схващаш ли, какво е положението в российската кочина, щом и руските депутати започнаха да бягат от там?!

Е,той ще е последният,който емигрира в Украйна.

е невинен.Дори плаче зад кремълските стени неудържимо за бившия си депутат.В последно време почнаха да ги пуцат много руснаците и от свои и от чужди.

За Протокола : - Д.Вороненков - Бе Сериозен Критик (Сериозен. Критик.) на Вовката.

И какво и как точно е критикувал? Ако може факти, а не фантазии.

Четете. Е ТоталноПублично. ...Все СвръхСериозни Неща.

То и ти си му критик от същия ранг като този застреляният, но никой не те бръсне за слива. :))))

Грешите. - НЕ съм бил в Управлението-Ни. Никога. По Никакъв начин/повод. ...а Смиреният отговор на Вовката към менЛично ЗА Срещата у Нас - си Стои в архивите.

"Мавърът свърши своята работа, Мавърът може да си отиде..." - Уилям Шекспир.

"Един човек загина, двама са ранени и се намират в болница при престрелка близо до входа на хотел "Премиер палас"." И тези хора ще правят Евровизия в същия този Киев!?

Тъй като, той е бил в Комунистическата партия, а в Украйна е обявена Декомунизация, друго и не съм очаквал ...

Ники

Дядя Вова совсем не шутить!!! Типично по ментовски! Сталин добре го беше казал:"Нет человека, нет....

Не го е казал Сталин, не знаеш. :)

Това са думи на Сталин

фраза е измислена от писател Анатолий Наумович Рыбаков.

Защо дава показания? Да си беше останал Русия сега щеше да е жив,не много здрав и в затвора.

Уморените коне ги убиват.

Странно, на кого ли му е притрябвало да убива някакъв дребен далавераджия?

Абе как всички дето са загубили милостта на Царя Слънце се оказват далавераджиии? И само той е най-хетеросексуален, въпреки че никой не е виждал жената и дъщерите му.... най-честен, пък се носят документи за панамски цигулари...

Баце, за 70 хил. долара го гонят . Тук с такива суми боравят кварталните дилърчета.

Знаеш ли, склонен съм да повярвам на част от доносниците, че са го правили поради заплахи... но ти си доносник по душа.

А в Москва можеше да се откупи...

това е вече нещо! Очаквайте да се понесе поредното рядко и миризливо обвинение по адрес на управляващите в Москва... яко подготвят преврат в Русия, дано да си счупят зъбите! лелеее, цяла година до изборите, ще спирам да чета и гледам новини.

Активно мероприятие по образец на цру - сега нападателят ще каже, че го е пратил лично Владимир Путин. :)))) По този образец убиха и Литвиненко, убиха и Георги Марков. :)

Путин е само един фашиски боклук който не управлява. Има други зад него

Гледай ти какви неща си знаел. Кой е зад него? Разкажи ни. :))))

Путин не прощава!

Друго си е дрона, ракетката и американския гражданин обвинен в тероризъм става на кайма, с още 5 "косвени жертви", а :)

Но затова трябва акъл!

Руснаците губят тренинг. Едно време жертвите поне се подхлъзваха на динени кори, докато случайно се разхождали нощно време по покривите на високи сгради или се самоубиваха с 3 изстрела в гърба + контролен в тила, сега директно ги думват.

Хубаво е малко Украйна да се поизчисти от руски агенти и шпиони. То хубаво е и ние да го направим ама не виждам как ще стане :(

Само не отваряй хладилника, че там се чувствам като в родния Сибир и на спокойствие си те подслушвам. И не си прави тест за бащинство, че нишките ще водят към Русия. И не залагай - руснаците ще манипулират резултата, за да загубиш.

изобщо наясно ли си какво пишеш? тъпако, тоя избяга в укрия, за да се спаси от съдебно преследване за финансови злоупотреби в РФ!!!